Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A csajok maguknak és a barátnõiknek akarnak tetszeni és nem a férfiaknak.
Ez vonatkozik frizurára, ruhára, cipõre, táskára, bõrbarnaságra...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
-the invisible-
azt kepzeld el, amikor egy arab orszagban (UAE), a csajszik a penteki buliba elkotik apu Porsche teperjarojat, tepmeszetesen talpig feketeben, es mire a buli helyszire ernek tokig rozsaszinben pompaznak. Ha meg jol neznenek ki, vagy jol allna...talan akkor azt mondom, hogy nem hanyom telibe oket, de borzalmasak a ruhak, a lanyok meg kritikan aluliak...
rajottem, hogy miert hordanak/hordatnak veluk fekete fatylat (abajat), es miert vannak bebugyolalva...
mert a nok 90%-a bun ronda. es raadasul szorosek...
a maradek 10%ek, a felvilagosultabb, nem hord ilyen cuccokat, hal istennek rendesen igenyesen oltoznek..es nagyon jol neznek ki!!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
-the invisible-
-the invisible-
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
+ azert ha vannak is ilyen mulibak a magyar csajok kozott meg mindig sokkal jobbak vagyunk minden nemzetnel! 😉 hajra magyar lanyok 😊
-the invisible-
itt amugy ami nagy divat az a mini rakottszoknya... az nagyon tetszik, eleg egy kis szello es suhh... 😄D
ilyen csajok itt nincsenek (az viszont baj hogy itt nem foglalkoznak magukkal annyit a nok...)
erdekes hogy mekkora kulonbseg van ilyen teren, elegge elcsodalkoztam az elso napokban...
-the invisible-
-the invisible-

illetve kiakasztott
egy formás harmincas nõ
fehér rózsaszín csíkos nadrágban rózsaszin egyben felsõvel, libeg a körúton
Hölgyem innen üzenném, hogy ........ volt. Még jóhogy rózsaszín táskája nem volt.
Csak a jólneveltségem akadályozott meg, hogy ne mondjam a szemébe.
Mikor fogják már a csajok abbahagyni ezt az idétlen teljesen rózsaszínbendivatosvagyok érzést?
Jönnek szemben vigyorognak, szemeznek és rózsaszinek.
Végre vége a vasalótalpnak erre jön ez
az nem érdekli õket a férfiaknak mi tetszik? P
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ilyenek
nadragjaim van 3 farmer, 1, spf kord, 1-2 elegans sazl...
-the invisible-
csak szuksegem volt mar egy sportosabb cipore, es vmiert a k swiss nagyon bejon...
amugy en inkabb a farmer+ing kombot szeretem, nem vagyok vmi sportos, kosarascsukat meg foleg nem huznek fel...
-the invisible-
A gatya jó...
\"Life is around you and in you.\"
meg egy ilyet:
bar ez a kep kicsit szar...
holnaputan megyek haza szal mast mar nem is veszek...
-the invisible-
-the invisible-

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
[/cserf][/fülünyúl]

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
😄
más okból amúgyis fel kellett mennem pestre, ami elég örömteli volt 😊 ezért nem vok annyira szomorú
de jó lenne valahonnan szerezni ilyen csukát, mert végigjártam az összes sporcipõ boltot ott de sehol sem találtam az ízlésemnek megfelelõt 😞
1 színben volt, 36-os méretben, aszonta a csaj már elfogyott 😞(
[/cserf][/fülünyúl]

Katt
[/cserf][/fülünyúl]
ilyenem van:
és ilyet veszek:

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
meg tudnád mondani hogy a westend melyik részén van? mert nem sok idõm lesz és nem jártam gyakran ott
és ha tényleg 16, lehet be is megyek körülnézni vmikor