Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mícs
igen, ezt mindig elfelejtem, de ez azert lehet, mert meg fiatal vagyok...

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

PResident Evil
ott a pont !

Lteebee
De azért a típus miatt csak megcsinálsz majd egyet-egyet!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Egy dolgot mostmár tényleg meg kéne tanulnod:

A csajok maguknak és a barátnõiknek akarnak tetszeni és nem a férfiaknak.

Ez vonatkozik frizurára, ruhára, cipõre, táskára, bõrbarnaságra...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

amikor a keleti meg a nyugati kultura keveredik es ilyen ormotlansagokat hoz letre... ismeros...

-the invisible-

PResident Evil
lol 😄DD

mícs
NEM, legalabbis nem mindegyiknek...
azt kepzeld el, amikor egy arab orszagban (UAE), a csajszik a penteki buliba elkotik apu Porsche teperjarojat, tepmeszetesen talpig feketeben, es mire a buli helyszire ernek tokig rozsaszinben pompaznak. Ha meg jol neznenek ki, vagy jol allna...talan akkor azt mondom, hogy nem hanyom telibe oket, de borzalmasak a ruhak, a lanyok meg kritikan aluliak...

rajottem, hogy miert hordanak/hordatnak veluk fekete fatylat (abajat), es miert vannak bebugyolalva...
mert a nok 90%-a bun ronda. es raadasul szorosek...
a maradek 10%ek, a felvilagosultabb, nem hord ilyen cuccokat, hal istennek rendesen igenyesen oltoznek..es nagyon jol neznek ki!!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

lusta voltam.. 😄

-the invisible-

Adiads vagy Aolite nem jo? 😄DDD

-the invisible-

BADE
Tudtok olyan pesti üzleteket mondani,ahol Adio csukákat lehet kapni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

PResident Evil
VIP vagy ... visszavonhatod 😊

edit: ilyen rozsaszin csajok itt nincsenek

+ azert ha vannak is ilyen mulibak a magyar csajok kozott meg mindig sokkal jobbak vagyunk minden nemzetnel! 😉 hajra magyar lanyok 😊

-the invisible-

hat igen, nekem is a tokom televan mar ezekkel a mucsajokkal... egy gumino szebb naluk eskuszom... 20 kilo smink, 20 centis magassarku, rozsaszin cucc... vaahhh...

itt amugy ami nagy divat az a mini rakottszoknya... az nagyon tetszik, eleg egy kis szello es suhh... 😄D
ilyen csajok itt nincsenek (az viszont baj hogy itt nem foglalkoznak magukkal annyit a nok...)

erdekes hogy mekkora kulonbseg van ilyen teren, elegge elcsodalkoztam az elso napokban...

-the invisible-

en nem vagyok pesti... segitenek ha tudnek.. 😞

-the invisible-

senki??

Breki33
Bocsi, hogy ide írom, de ma reggeli látvány nagyon betett,
illetve kiakasztott

egy formás harmincas nõ
fehér rózsaszín csíkos nadrágban rózsaszin egyben felsõvel, libeg a körúton

Hölgyem innen üzenném, hogy ........ volt. Még jóhogy rózsaszín táskája nem volt.
Csak a jólneveltségem akadályozott meg, hogy ne mondjam a szemébe.

Mikor fogják már a csajok abbahagyni ezt az idétlen teljesen rózsaszínbendivatosvagyok érzést?
Jönnek szemben vigyorognak, szemeznek és rózsaszinek.

Végre vége a vasalótalpnak erre jön ez
az nem érdekli õket a férfiaknak mi tetszik? P
tuttyuk, én barnt vesz.... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ilyen goodyear talpú adidasról lenne szó

nem tudna valaki mondani nekem egy biztos helyet bp-n, ahol még lehet ilyen adidas csukát kapni?? nagyon fontos lenne nekem, holnap megyek fel a nyáron valszeg utoljára és ha nem kapok ilyet, akkor itt a közelben kell valami xar-t és drágát vennem 😞(

tobbi cipom pl.

ilyenek

nadragjaim van 3 farmer, 1, spf kord, 1-2 elegans sazl...

-the invisible-

ahh dehogy

csak szuksegem volt mar egy sportosabb cipore, es vmiert a k swiss nagyon bejon...

amugy en inkabb a farmer+ing kombot szeretem, nem vagyok vmi sportos, kosarascsukat meg foleg nem huznek fel...

-the invisible-

SZerintem egy szintem mozog az izlésed Csocsoéval😊
A gatya jó...

\"Life is around you and in you.\"

na vettem egy ilyet:

meg egy ilyet:

bar ez a kep kicsit szar...

holnaputan megyek haza szal mast mar nem is veszek...

-the invisible-

joez 😄D

-the invisible-

CSOCSO
persze rulez de azert vehetnel vmiolyasmit ami valahogy kinez... ilyet 10 eve lattam a rockereken

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

én tudok olyate !

LOÁL :-DDD

Kata
😄

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
fapapucs 😄

Kata
Természetes, hogy nem tehet róla. De akkor ne hegyes orrú cipõket vásároljon, hanem olyat, ami inkább optikailag megrövidíti a lábfejét.

[/cserf][/fülünyúl]

Szabina
Arról senki nem tehet hogy nagyra nõtt a lába

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

glillu
ezzel egyetértek. meg egy csomó nõi cipõ olyan csúnya nagyban. ormotlan.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

😄

más okból amúgyis fel kellett mennem pestre, ami elég örömteli volt 😊 ezért nem vok annyira szomorú

de jó lenne valahonnan szerezni ilyen csukát, mert végigjártam az összes sporcipõ boltot ott de sehol sem találtam az ízlésemnek megfelelõt 😞

nem ütötted meg ?

ottvoltam
1 színben volt, 36-os méretben, aszonta a csaj már elfogyott 😞(

Punkerwork
legyen 39

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
Nem tudom, de szerintem 40-tõl már sz@rtaposónak hívják. Ronda, ha egy nõnek 40-estõl nagyobb lába van, az már olyan oldalról, mint egy L betû. Még akkor is, ha 180 felett van.

[/cserf][/fülünyúl]

nõknek mé csak 42esig van a számozás ?

te olyaaaaaaaannnnn kis praktikus vagy 😄

Kata
Itt egy átváltó táblázat a különbözõ cipõméretekhez.
Katt

[/cserf][/fülünyúl]

USA számozás.... mint a deszkáscipõknél általában....

Breki33
ezek gyerekméretek? P
címe
térképen 😄

remélem segitettem 😛

hmmm, az adidas bolt, mondom pill...

ranGer2

ilyenem van:

és ilyet veszek:

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

én valszeg ma megyek 😊
meg tudnád mondani hogy a westend melyik részén van? mert nem sok idõm lesz és nem jártam gyakran ott

menjünk ettyütt. alkuszunk kettõre 😛

wow, a kék érdekelne engem is
és ha tényleg 16, lehet be is megyek körülnézni vmikor

Én barnát láttam, legalábbis az volt amire figyeltem, mert olyat szeretnék venni. de ha jól emléxem volt még pár szín, pl kék