10072
  • Amse
    jól néz ki, de én nagyon nem szeretem az olyan divatcikkeket amiket minden 5. emberen látok.(nem pont erre gondolok, de jamaica-s cuccok dögivel vannak az embereken)
  • Sekler
    Na és ez tetszik nektek? mert nekem nagyon és nagyon szeretnék egy ilyet beszerezni de nem Angliából? tud valaki segíteni?

• Sekler
    lehet hogy csak ennyire szeretik a T-Mobile-t?
  • PResident Evil
    trendy :DD
  • DePreSsZYo
    És mit szoltok ahoz, hogy már rengetek fiu rózsaszinbe mászkál és már ez a divat?:D
  • PResident Evil
    johogy jo :D
  • ÁjjLe BoBBi
    én még nem próbáltam, de sok haveron láttam és szerintem jó!
  • Sekler
    nektek amugy tetszik a hosszú ujjú poló felette rövid ujjú ing stílus? mert én most nagyon rá vagyok kattanva és érdekelne hogy ez most izlés ficam, vagy tényleg jól néz ki?
  • Davidka17
    devergó :DDDD
    lol
  • PResident Evil
    "A két márka önálló arculatát megtartják."

yeah

• Cat #4690
    Az adidas-Salomon megvásárolja a Reebok sportfelszerelés gyártót

Nagy kihívás a sportruházat-gyártásban világelső Nikenak: a német versenytárs, az adidas-Salomon bejelentette, hogy megveszi a másik jelentős amerikai gyártót, a Reebokot.

Az adidas körülbelül 3,1 milliárd eurót (3,8 milliárd dollár) fizet a Reebokotért, amelynek tőzsdei értéke jelenleg 2,6 milliárd dollár. A vételár, részvényenként 59 dollár készpénzben, 34 százalékos felárat tartalmaz a Reebok keddi záróáráhához képest. A német cég az ügylettől azt reméli, hogy kihívást intézhet az ugyancsak amerikai Nike sportfelszerelés-gyártó világelsősége ellen. A szakmában az adidas a második, a Reebok a harmadik helyezett a világpiacon. A sportszerek legnagyobb piaca az Egyesült Államok, ott költik el a világon sportszerekre kiadott évi 33 milliárd dollárnak a felét. A Nikeé jelenleg az amerikai piac 36 százaléka, a Reeboké a 12,2 százaléka és az adidasé a 8,9 százaléka, a Sporting Goods Intelligence című szakkiadvány szerint.

A Nike szóvivője azt mondta, hogy a cég nem ijedt meg, mert a piacon eddig is öldöklő volt a verseny, és ez nem változik a jövőben sem, és továbbra is bíznak a saját stratégiájukban.

A Reebok mindenesetre jelentős, amerikai profi sportklubokkal meglévő szerződéseit hozza most az új, közös starthelyhez, köztük a National Football League, a National Basketball Association, a National Hockey League és a Major League Baseball szerződéseit. Az egyesüléssel évi több mint 11 milliárd dolláros forgalmú cégcsoport jön létre. A Nike forgalma a májussal zárult üzleti évében 13,7 milliárd dollár volt.

Az adidasnál azt jósolják, hogy az egyesüléstől az adózott eredmény középtávon évi 10 százalékkal fog növekedni, a forgalom pedig 5-10 százalék között gyarapszik majdc - az Egyesült Államokban az értékesítés megkétszerezésére számítanak középtávon -, miközben a harmadik évtől már évi 150 millió dollár lesz a megtakarítás a szinergiahatások miatt. Az adidas-Reebok egyesülést várhatóan a jövő év első felében zárják. A két márka önálló arculatát megtartják.

A világ második számú sportruházat- és sportszergyártója, a német adidas-Salomon a második negyedévben 33 százalékkal 94 millió euróra növelte az adózott eredményét a folytatódó tevékenységekből a tavalyi második negyedévi 70 millióhoz képest. A teljes adózott eredmény 52 százalékkal 66 millió euróra emelkedett - az elemzők 60 milliót vártak - 44 millióhoz képest. Az üzemi eredmény 25 százalékkal 153 millió euróra nőtt 123 millióhoz képest, a forgalom euróban számolva 8 százalékkal, változatlan árfolyamokon számolva 10 százalékkal 1,516 milliárd euróra nőtt 1,401 milliárdhoz képest. A forgalom az első félévben 1 százalékkal nőtt Európában, 18 százalékkal Észak-Amerikában, 30 százalékkal Ázsiában és 36 százalékkal Latin-Amerikában.

A társaság az idén egész évben is rendkívül jó eredményeket vár, különösen a második félévben számít fellendülésre már az európai piacon is. Szerdán 20 százalékra emelték a vállalati előrejelzést az adózott eredmény idei növekedésére korábban jósolt 10-15 százalékról. Most összesen 375 millió euró körüli adózott eredményre számítanak a cégnél egész évre. Az adidas idén januárban 2014-ig meghosszabbította 35 éves múltra visszatekintő szponzori szerződését a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA). A megállapodás értelmében a vállalat 351 millió euróval támogatja a FIFA-t.

A pekingi olimpia szervezői és az adidas-Salomon AG illetékesei ugyancsak januárban jelentették be, hogy az adidas lesz a 2008-as játékok hivatalos sportszergyártó partnere. A szerződés szerint a német cég szállítja majd a sportruhákat minden dolgozó, önkéntes és műszaki alkalmazott számára a 2008-as paralimpiai játékokra is. A vállalatnál májusban bejelentették, hogy eladják a gyengélkedő télisportszer-üzletágat, a Salomont. A vevő a finn Amer Sports Corp., amely 485 millió eurót fizet a cégért. Az ügyletet várhatóan szeptemberben zárják.
  • ghost cb
    áp
  • glillu
    kb ennyi lett vollna neki is megkeresni:) 1 perc:D
  • PResident Evil
    szia sétállóujjak :P
  • glillu
    fundango:
    Budapest

Dockyard Széna tér - Mammut I
    Dockyard Örs vezér tere - Árkád üzletház
    Dockyard Váci út 1-3. - Westend City Center
    Alpesi Club Krisztina Krt.2.
    Divex Sport Heltai Jenő tér 15.
    Divex Sport Duna Plaza
    Mallory Sport Duna Plaza
    Mallory Sport Király u. 59/A
    Mallory Sport Új Udvar
    Mountex Váci út 19.
    Mountex Ferenc krt. 2-4.
    Mountex Bartók Béla út 54.
    Mountex Margit krt. 61-63.
    Mountex Bécsi út 136.
    Nordica Sport System Margit krt. 46.
    Overland-Karakoram Károly krt. 10.
    Overland-Karakoram Kígyó u. 6.
    Overland-Karakoram Westend City Center
    RP Outdoor Erzsébet krt. 30.
    Seaside Savoya Park
    Sportbolt és síszervíz Bartók Béla út 72.
    Tengerszem Árkád Bevásárlóközpont
    Tengerszem Dohány u.29.
    Tengerszem Teréz krt. 33.
    Vadon Sport Szentmihályi út 131. Pólus Center
    Vadon Sport Lövőház u.2-6. Mamut 1.
  • glillu
    vans: Zone Fashion Store & Skate Shop (1113 Budapest, Villányi út 36.)
    Speed Mammut (1026 Budapest, Lövőház u. 1-5.)
    Speed Westend (1062 Budapest, Westend City Center)
    Jákoi Sport ( Budapest, WestEnd City Center)
    Jákoi Sport (1053 Budapest, Ferenciek tere 10-11)
    Jákoi Sport (1073 Budapest, Erzsébet Krt. 28.)
  • ghost cb
    Converse csukákat kapni a ferenciek terénél (erzsébet híd felé menő buszmegálló mögött).
  • Vanek
    hi! Vans márkabolt meg fundango hol van bp-n? ÉS Converse? -külön bolt,mert tudom,hogy van a plázákban....
  • ghost cb
    És mi az?
  • Amse
    hmm...képet
    [lehet megnézi]
  • OPM
    de nekem fehér kellett :)
  • Cat #4679
    westend és árkád C&A-ban lehet venni egyszinű hosszuujju felsőket, vettem már pirosat, narancssárgát meg világoskéket, de volt fekete is meg világoszöld (utobbit akartam még venni, de sajna elfogyott)
    2e ft körül volt darabja
  • PResident Evil
    ninncs pénzem csíkos felsőre :@
  • glillu
    3. néz ki legjobban ha tudsz vigyázni rá akkor hajrá:)
  • Alien
    Uhh, nem olcsó :(
  • Alien
    :) A régi cipőmet én is ritkán tisztitottam, de ezt muszáj gyakrabban. De elég hamar kész vagyok vele, bevizezek egy szivacsot és nedvesen megtörölgetem :)
  • OPM
    25-be kerül álmaim cipője, amit már vagy 2 éve nézegetek, de sosem volt rá keret és mindíg másmilyet vettem :D
  • PResident Evil
  • Yoz
    Ha jol lattam 99 euro szoval 25 korul van valoban...
  • ghost cb
    25 :\
  • PResident Evil
    nekem sosincs időm takarítgatni, szal fekete bőr power !:)
  • Alien
    Nekem is fehér cipőm van, gyakran kitisztitom és akkor nincs baja :)
  • Alien
    Én a másodikat venném meg, kék-fehér

Mennyibe kerül?
  • PResident Evil
    uhh meglátjuk :|
  • Yoz
    Hat szerintem a 3 kozul a kek feher a legjobb, es nekem szemely szerint a goodyear feliratos jobban tetszik...
    A lenyeg hogy a feher cipotol nem szabad felni, csak vigyazni kell ra es nem mindennap benne jaros ciponek kell megvenni.
    Es elore at kell gondolni menyi idore is szeretned, en kb. 1 evet adok egy ciponek a labamon ha tobbet bir az + orom.
  • OPM
    okéj, várom már én is a futárt nagyon :D
    csak 1 méretben lehetett rendelni (L), de remélem jó lesz
  • PResident Evil
    jah nem ez a cipő, csak fekete bőr, fehér csíkokkal :| nekem Conversem van
  • ghost cb
    Nincs valami képed véletlen, amin egy farmerral vagy benne?
  • PResident Evil
    jah sztem is feketét vegyél fehér csíkokkkal... (neki is olyan van)

amugy OPM! ha megjön a póló írh már vmit mert én is rendelNÉK csak kiváncsi vagyok a véleményedre.... egyedül Saxoo-ban láttam 9ért olyan fehér vékony felsőt aminek hosszú volt az ujja
  • ghost cb
    Egy fekete-drap / nehogy fehér, műsik fehér-kék, vagy fehér-fekete, de fekete-drap semmiképp...
    Összepeszélteteg?!