10072
-
#4820 sajna Sifika cipőt nem kapni szegényes régiómban ezért kénytelen leszek zone.ról rendelni...
ez bejön :P -
#4819 Pont ez a bajom nekem is :( Hasonló cpőm van most is, épp ezért szeretném egy ilyesmire cserélni ,de ez az ezüst szin nekem túl trendi :P -
#4818 amugy régen is néztem zone.hu-t. valaki rendelt már innen online ?! tapasztalatok ? -
#4817 nem... az a szín ratyi :p -
#4816 Épp ezért mondtam, hogy kár, hogy nincs feketében :) Vagy a fekete a ratyi? :D -
#4815 áááá nagyon ratyi szín :| -
cyrus #4814 nemtom, nemértek ópéemül :D -
#4813 Kár, hogy ez nincs feketében :(
-
#4812 talán az első sor az első kérdésre a második meg a másodikra?[gondolja] -
#4811 gúdjíras ádidássz:o -
cyrus #4810 namost ez meikre volt válasz mákvirágom ? :D:D:D -
OPM #4809 ühüm
áz -
cyrus #4808 tiedez ? :O :C
velúros a színes rész ? :O :C -
OPM #4807
-
DePreSsZYo #4806 :D jaja -
#4805 máker:) -
#4804 nekem van két ilyen felmenőktől rámmaradt adidas felső, annyi hogy zipzárat kellett benne cserélni (900ft) és mintha uj lenne :-)))
-
DePreSsZYo #4803 Ismerős, fater is divatbuzi volt régen, szal tok válogatni régi adidas felsők közül , hordom is őket de néha kell egy kis vérfrissítés. -
#4802 ejj nekem se lesz cipőm... tegnap voltam a "széleskínálatú" miskolc plázában és nincs Sifika cipő... pestről meg nem rendelek mert tuti elkúrják a méretet... :@ -
#4801 15-ért már adnak ilyet, nem mintha sokat javítana a helyzeten, egyszerűbb feltúrni az idősebbek régi ruhatárát, ott biztos akad ilyen :-))
-
#4800 -
#4799 rablás -
DePreSsZYo #4798 asszem 19e -
Sekler #4797 miért mennyit kóstál egy ilyen? -
DePreSsZYo #4796 [irigy] -
#4795 áá, ez rohadt lóóó!
én is én is! csak kár, hogy rohadt drága :/ -
#4794 pont egy ilyen van rajtam, tebgna pvettem -
DePreSsZYo #4793 Westend -
#4792 Hol-e!? -
DePreSsZYo #4791 Kővetkező szerelmem, amit megveszek :D
-
Sekler #4790
na ez.... -
Sekler #4789 http://www.onlinesports.com/images/jhd-byd021.jpg mondjuk azért ez is odab.sz -
Sekler #4788
hmm ez nem a legdurvábbak közül való... ezen még nincs tampon reklám... -
#4787 dehát ez a menő a diszkóban he -
#4786 sztem is jol néz ki :O -
#4785 szerintem ezzel semmi gond -
#4784 tudom, hogy nem erre gondolt, de már ebben is kényelmetlenül érzem magam, ha motor nélkül viselem. -
#4783 nem erre gondolt -
Sekler #4782 na de látod mondjuk ez sztem királyosan néz ki! engme az baztat hogy ha jön a csóka a hetes busszal és feszít az élére koptatott nacijában meg abban az idétlen reklámpoznában. ha megveszek mondjuk egy felsőt nem akarnám hogy mittomén nikotin tapaszt reklámozzak vele a hátamon vagy prosztata megnagyobbodás elleni kenőcsöt...
-
#4781 nekem van 1 fekete/piros/szürke (nem kifejezetten motoros, de arra használom) kabátom és azt szoktam felvenni, ha esőre áll az idő.pl az elmúlt szombat esti kiruccanáson is az volt rajtam, de feszenve érzem magam, mert azt van bennem, hogy engem is ilyen divat****-nak néznek.szal zavar
eze az: