17989
  • Glpetyus
    sak=csak:)
  • Glpetyus
    Vagy vedd le a 6x-os élsimítást+ a 16x-os aniso-t...

Viccen kívül:rakd fel a peccset,nekem az segített...
    Bár lehet,hogy sak beképzelem...
  • Adam II
    Nemtom nekem bejött
  • Braveheart
    Hát kipróbáltam, ugyanolyan lassú :)
    asszem csak a másfélszer erősebb proci fog segíteni...
  • antijedi
    futtatas > beirni: dxdiag > sound fül
  • Bandew
    Na akkor egy láma kérdés, de már elég fáradt vagyok. :-D
    Szal hol lehet kikapcsolni a hangkártya hardweres gyorsítását?
  • Glpetyus
    Nemdehogy:))
  • Bandew
    Mé? Csak nem 3D-s? :-D
  • Glpetyus
    Ja és készülj fel a medium beállítások használatára(legalábbis a kampányban)
  • Glpetyus
    Azt nagyon jól teszed...:)
    De a családtól,barátnődtől köszönj el szépen,mert én se bírtam abbahagyni...:)))
  • Bandew
    Nem baj, már töltöm. :-D
  • Glpetyus
    lol
  • Bandew
    Bazz most vettem csak észre ezt a játékot, pedig a Flanker 2.0 a kedvencem volt!!!
  • Adam II
    Kapcsold ki a dxdiagban a hangkártya hardveres gyorsítását
    ez eddig mindenkinek bejött.Az én gépem kicsit gyengébb a tiédnél és akadozott is rendesen de ha legkapcsolom a hardveres gyogyót már nem (vagy alig) szaggat és játszható.
  • hiba
    ramot vegyel
  • Braveheart
    Mondjuk nálam mediumon is éppebn hogy csak elmegy, az il 2 meg maxon sem szaggat :(
    ja eszembe jutott, hogy lehet kikapcsolni azt az idegesítő hullámzást a su-knál? Csak megy az orr föl-le, szinte nem is lehet irányítani a gépet :(
  • Braveheart
    Köszi a helpet. Már csak azt szeretném megtudni, hogy csak az a 4-5 db kampány van, ami a campaign könyvtárban?

Egy kép: (dugóhúza, legalább 30 mp kellett míg kijöttem belőle, már vízszintesen állt a gép úgy zuhantam:) )

Szerintetek ha most eléggé szaggat (amd 2000+, 512 ram, GefFx5600) és vennék egy 2800+ procit, az sokat javítana a játékon?
  • Glpetyus
    De,sokkal szebb:)
  • [NST]Cifu
    Bug...
  • [NST]Cifu
    Vissza kellett volna csak olvasnod...

Idézek magamtól:

"Rövid ismertető a fontosabb billentyűkről:

"S" - a játék elindítása, plusz a PAUSE szerepét is betölti, ha csak nézelődni akarsz (pl.: F2), screenshotokat csinálni, stb., akkor nélkülözhetettlen.
    "CRTL+Backspace" - A játék engine fontosabb információi, többek között az FPS kiiratása
    "Print Screen" - Screenshot készítése (a Screenshot könyvtárba)
    "Z" és "X" - az oldalkormány
    "B" - aerodinamikus fék, ideális, ha lassítani akarsz repülés közben
    "F" - Flaps, vagyis ívelőlap/fékszárny, leszállás/felszállás esetén érdemes használni, mivel növeli a szárnyon keletkező felhajtóerőt, viszont egyben nő a légellenállás is.
    "G" - Futómű kiengedése/behúzása
    "P" - Fékernyő kiengedése, csak akkor engedi, ha már földet ért a futómű
    "W" - Kerékfék, a gép lelassításához, miután már földet értél amíg nyomod, addig fékez
    "T" - Szárnyvégi füstcsík, dekorációs célal

"0" (angol billentyűzet: ~) - Következő NAV pont vagy reptér kiválasztása Navigációs módban, a harci módokban pedig a célok közötti váltogatás
    "1" - Navigációs mód, a HUD-on az aktuális sebesség és rep. magasság felett megjelenik a kijelölt NAV ponthoz megadott sebesség és magassági érték
    "A" - Robotpilóta, Navigációs módban megpróbál eljutni az aktuális NAV ponthoz.

"2" - Látóhatáron túli mód (BVR), ez a távoli légi célok elleni radar mód, a célzókört a "?",":","*","É" billentyűkkel lehet mozgatni. A Demóban nincs jelentősége, a teljes játékban ilyen módban fogod használni az R-27, R-77, AIM-7, AIM-120 rakétákat.
    "3" - Közel-légiharci mód - Vertikális Keresés a zöld sávot a "?" és a "*" billentyűvel tudod jobbra-ballra mozgatni, és a TAB-ot megnyomva ha tudja, befogja a sávban található légi célt.
    "4" - Közel-légiharci mód - Bore Itt a HUD-on lévő kört kell a célra vinni ("?",":","*","É" billentyűkkel) és úgy befogni a célt.
    "5" - Közel-légiharci mód - Sisakcélzó A MiG-29-esen ez lesz a fő közelharci mód, amit használni fogsz. Végülis olyan, mint az előző, csakhogy most a nézőpontod közepe lesz a "kör", amit rá kell vinned a célra a fejed mozgatásával (amit a HAT-al mozgatsz). A demóban is látható, hogy a gép orra elötti kb. 110°-os szögön belül képesek az R-73-asok a cél befogására, ha ezen a zónán kívűl nézel, akkor egy X jelenik meg a körben, jelezve, hogy ott már nem vagy képes cél befogására.
    "6" - Longitudinal légiharc mód Pontosan nem tudom mit takar, de gyakorlatilag megegyezik a Bore móddal, csak éppen a célkör rögzített.
    "7" - Földi célok elleni mód A neve mindent elmond. Az Demo-ban az A-10A-nál alapesetben használatos mód.

"D" - Rakéták/fegyverek közötti váltás
    "C" - Váltás gápágyú módba és vissza
    "Shift+C" - Tűzgyorsaság váltása A-10A-nál
    "Shift+Space" - Bombák ledobási módjának változtatása A-10A-nál (hány bombát dobjunk le egyszerre)
    "Q" - Chaff és Flare kidobása
    "Shift-Q" - Folyamatos Chaff és Flare kidobás, amíg el nem fogy
    "E" - ECM bekapcsolása, ha van (A-10A-nál a Demóban van!)

"I" - Radar megvilágítás ki/be
    "O" - Elektron-Optikai célzóberendezés ki/be

"Alt+F1" - HUD nézet (A-10A-nál hasznos!)"
  • bfg900
    Ismerkedek a játékkal egy ideje, mert nem nagyon értek a repüléshez túlságosan, de annyira mondjuk igen, hogy hogyan kell a navpointok között eligazodni. Ennek ellenére az F15ös kampány első küldetésénél szisztematikusan a térkép alapján kell repülnöm, mert amit a navpointok mutatnak, annak semmi köze a térképen kijelölt és a briefingben szereplő útvonalnak. Kiváncsi vagyok, hogy annyira fsz vagyok-e, hogy nem tudok egy dupla vonalat meg egy kis háromszöget egymás elé képzelni, vagy tényleg ez is bugos?
  • Braveheart
    Hát szeretem a repülést, a szimulátorokat is szeretem... ott van pl. az IL2 Sturmovik Forgotten Battles, ami az egyik kedvenc játékom. És itt van ez,ami szinte játszhatatlan úgy szaggat, pedig nem szebb mint az előbbi...
  • Bucser
    Pedig sajnos a szimulátor az a műfaj ahol sok idő kell a beleszokáshoz és az élvezhető játékhoz. És nem utolsó sorban az átlagosnál kicsit sokkal jobban kell szeretni a repülést és ismerni a repülhető eszközöket....
  • neuro
    Ott van a cd-n a teljes kézikönyv angolul, pdf-ben. Kicsit hosszú lenne ezt mind leírni itt a fórumban.
  • Braveheart
    Majd az ÉN eldöntöm hogy mivel játszom, oké? Ha nem tetszik ne figyelj rám! Nekem ugyanis nincsenek napjaim arra hogy játszak egyesekkel ellentétben!
  • Adam II
    Akkor ne játsz ilyennel
    BVR: Beyound Visual Range radar mode

Ezekkel a számokkal a radar keresési módjait választhatod ki.A fegyvereket D-vel válogathatod.

Lent van a nagy kör????
    Neked inkább a Jet Fightert ajánlom!
    Olvasd el a billentyű kiosztást és vidd végig a traininget!!!!
  • Braveheart
    Ezek milyen üzemmódok? Angolul tudok de iylen szakkifejezésekhez fingom sincs.
  • neuro
    fegyvereket? számokkal?

a számbillentynűkkel a különböző üzemmódok között választhatasz (BVR/Vertical/AG stb.) - a fegyverzetet a "D"-vel váltod alapból.
  • Braveheart
    Még egy kérdés: ugye a fegyvereket a számokka llehet váltogatni. Namost, mi a különbség az egyes módok között (pl. amikor lent va negy kör, vagy középen)
  • Bucser
    Gondolom itt is trimmelni kell a gépeket.... Bár Lock Onnal még életemben nem játszottam jobban szeretem a kávédarálókat:)
  • Braveheart
    Engem az idegesít (azonkívül hogy a recommended gépigény ellenére minimum grafikán is szaggat), hogy néhány gépnél, pl. az orosz gépeknél egyfolytában ingázik föl-le a gép orra, és mintha fel akarná húzni, így szinte irányíthatatlan... Ki kell kapcsolni vmit vagy mi? Az A10 Warthrognál ilyen nincs...
  • [NST]Cifu
    Meg kell tanulni legalább alafokon repülni, ennyi az egész :)))

Nem olyan nagy kunszt, csak gyakorlás kérdése, még az olyan kétbalkezesek is el tudják sajátítani, mint szerény személyem... :)
  • neuro
    ez vicces :D
  • Adam II
    Tudom de ez megnehezíti a játékot és elég idegölő egy netes játékban ilyen miatt a földbe csapódni.
  • Bucser
    NEmott oda kell figyelni, hogy ne kerülj Stallba:)) Nem csak ész nélkül fordulózni:)) Úgy az igazi:)
  • Adam II
    IL-2vel gyorsan stallba lehet kerülni neten pedig nincs idő ilyesmivel foglalkozni.
  • [NST]Cifu
    Jó poén, anno a haverokat rávettem az IL-2 online-ra. A végén mindenkinek nagyon tetszett, csak éppen kiharcolták, hogy a "stall" opció ki legyen iktatva :))
  • Adam II
    Szimulátor neten??? Még sosem próbáltam de kiváncsi vagyok milyen lehet!!!
  • Negwar
    Nah azért ez is valami :P lehetne több i,s de talán elég mig jön a következö:D
  • neuro
    most nem másolom ide a javításokat, mert kb 6 képernyőnyi szöveg lenne... inkább nézd meg a hivatalos fórumon:

http://ubbxforums.ubi.com/6/ubb.x?a=tpc&s=400102&f=38610606&m=181100634