17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Braveheart #1029 lehet olyan gyorsan megy a gép hogy a hangja később ér el a hangfalakhozm int a kép a hanghoz :) -
#1028 Egyébként másnak is szaraxik a hang??
Értem ezalatt,hogy pl F2-es nézetbe néha ha mozgatom a kamerát nincs géphang:P
Ez leginkább hangsebesség felett jelentkezik.. :I
Ezt már régen meg akartam kérdezni,de csak most jutott eszembe:P
Nekem 1-ik peccs se segített ezen... :I -
#1027 -
#1026 d=g -
#1025 Igen! DelAfrikai legiero..kederitettem -
#1024 Del Afrika lehet?...felsegjelbol..talan..de lehet mas. Van par arab allamnak is Mirage F-1-e..de legitankerje?...lehet "coperative"...Mindensetre erdek fellszallasi gyakorlataik vannak..meg az orszagutaikat is erdekesen hasznaljak Allatok! ..Megyek oda..ez kell nekem... -
#1023 Basszus..tizstara lelepultek mindenhol ajo repulos forumok! (felbaszom magam es csinalok egyweblapot..es minimum cel az lesz hogy legalabb AFM szintu forum lesz rajta!)
Ugyhogy itt kapjatok meg!!
KOTELEZO ANYAG!
Ezek orultek
http://www.e-haf.org/uploads/user%20videos/Mystic/F1.rar -
#1022 -
Braveheart #1021 Ja tényleg jó a patch, de a képen látható multipalyer-hibát érdemes lenne geyszer kijavítani
elég érdekes néha :)
-
#1020 d=p -
#1019 Hmmm...ez a patch nagyon jót tett a játéknak!
Védre a kampányt is folytathatom,mer' eddig kifagyott a 3.küldinél...
De most már -
neuro #1018 pdf-ben megvan a Falcon 4.0 kézikönyv -
riviera #1017 Falcon 4.0-t tud valaki eredetiben kézikönyvel? Azt a progit is imádtam repmodel ide vagy oda az avionika pc-n máig a legjobb benne szvsz na meg a rádiózás. -
#1016 Ez teny ;) -
riviera #1015 Tudom de mégsem ugyanaz az érzés 1 pdfet nyálazni végig mint egy vaskos könyvet :) -
#1014 doc konyvtar pdf-ben ott a kezkonyv, meg hivatalos oldalrol is letoltheto.. detto Flanker 2.0 ujabb kiadasok.
-
riviera #1013 Én a Flanker 2.0-t budget kategóriában vettem még meg és volt hozzá kézikönyv, csak a doboz nem volt olyan szép.
Amúgy anno megvettem az USAF-ot is (én hülye hallgatava az akkori pc-s lapokra simet vártam) de még az is megérte mert marha jó annak is a 200 oldalas kézikönyve. Sokkal komplexebb mint a játék.
FB magyarított verziót is megvettem de csak 1 papír volt benne :(
És a polcon ugyanilyen dvd tokban láttam a lomacot :( -
antijedi #1012 nah ha majd nekem is sikerül erőt vennem magamon akkor összeollozom az iylesmiket a topicból és egybegyüjtöm valahogy :) -
antijedi #1011 tudom, csak ezt kéne valami összeszedetem formában összeszedegetni, és berakni a topikcim alá egy linkbe, meg nem csak teljesen alap dolgok lehetnének benne és főleg nem a demo alapján ha már van full is :) -
#1010 KM-1
(Pápa. 90-es evek eleje...)
-
#1009 Talatam par bugot:
-1:
D3D Vsnyc=off akkor neha "beremegnek" a texturak..foleg a nagyon tavoliak..sot nem is jo szo..inkabb olyan mintha egy szellem atrepulne rajtuk..aztan ez par masodperc mulva el is tunik (pl ahogy fordulok.). Vsync=on-nal nincs ilyen (ATI9800Pro 4.4cat)...de jo 10-20% (esetenkent 30 is megvan)-al lassab FPS ertekeket produkal igy a game!
-2:
Minden orosz tipusban K-36 katapult ules van! (Meg mig 23-ban is! Pedig abban KM-1 van) -
#1008 Baaar a manual igen szajbaragos nehol...de azt azert kijelenthetjuk hogy messze nincs olany alapon a kezdok reszere mint anno a Flanker 2.0 konyve/manual(pdf) volt. -
#1007 Én is hasonlóképpen vagyok vele....
Ez nem az az eset, amit néhány óra alatt össze lehetne ütni, ez bizony több hetes, ha nem hónapos meló lenne... -
#1006 En parszor mar elhataroztam hogy csinalok egy amolyan RTFM-et vagy howto-t...
De gyenge vagyok vessetek meg...meg tok lusta..es soha sem keszul el -
#1005 "(pl.: Seaweed fogadok orosz feliratokkal spékelt műszerfalú MiG-el repked :)"
-
#1004 Ha egy kicsit visszalapozol, láthatod, hogy én még a Demo kijöttekor összedobtam egy alapszintű dolgot (fontosabb billentyűparancsok és az, hogy mire való), de az ötlet maga nem egy hülyeség... -
antijedi #1003 pl 930as üzi lenne a nyitólap :P
és a végén egészet bevágni egy pdfbe és felnyomni a netre :) (ezeket vállalom ha valaki megirja :P) -
antijedi #1002 igen, de pls a vállalkózó kedvüek összedobhatnának hozzá egy magyar leirást +oktatanyagot és akkor a kérdések felét meg lehetne itt sporolni :) -
#1001 Őszintén szólva én úgy vélem, hogy akit egy ilyen szimulátor 5 percnél tovább is képes megfogni, az már fejből nyomja legalább a témába vágó és a játékban található szakkifejezéseket, műszer- és HUD feliratokat, stb. angolul, és van, aki még oroszul is (pl.: Seaweed fogadok orosz feliratokkal spékelt műszerfalú MiG-el repked :)).
A magyarításnak sok értelme nincs, mert hiába fordítod le pl. a "BVR - Beyond Visual Range" módot "LTT - LátóTávolságon Túli"-ra, ha az illető nem tudja, hogy e mód mire való, az olyan dolgokról nem is beszélve, hogy meg kell értenie, hogy ebben a módban nincs sok értelme R-73-as rakétával próbálkoznia. És lehetne tovább sorolni...
Szóval szvsz a magyararításnak ezen játék esetén pontosan 0 értelme van... -
#1000 Hat ez biza jo kerdes!
Talan egy jom magyaritott manual megerne egyseknek, akik hadilabon allanak az angollal.
De a hatamon felallna a szor ha muszerfal magyaritva lenne..meg Nadja magyarul szolna -
neuro #999 Mit lehetne ebben a játékban magyarítani?? -
#998 passz -
#997 A magyarítás 5lete felmerült már? -
neuro #996 :) -
#995 Pedig a haromszog a kortol igencsak elkulonitheto!
(Lehet nem is tudjak mi melyik celt jelenti? (hat egyik masik jenkibuzirol el tudom kepzelni ! (bocs..de neha kiakasztanak)) -
neuro #994 mentem én is egy kört multiban. midnenki-mindenkire lövi a rakétákat mint az őrült :) -
#993 (Adatok a Mig-29-re vonatkoznak) -
#992 Tehat a 3-4perc az egesz kevesnek tunik. De uggy 15-20 perc folyamatos utanegetes mellett eleri a "bingo" (masfel tonna) hatart (pl murep), ahonnan mar "be kell fejezni" a kuldetest...gyak le kell szallni!
(tudni kell, hogy a valosagban 900 kilo uza a minimum amiek lennie kell a tankban (doktrina) mint minimum ertek (athuzas, leszallasi manover ismetlese,gyak veszhelyzeti tartalek).
(Tobbek kozott azert is mert a valosagban egy fullra kifogyazstott tank=leallt hajtomu egyen ut a hajtomu vegleges karosodasahoz (pl.megszorul)..ami maga utan vonza az esetleges sikeres kenyszerleszallas utan, hogy a hajtomuvet ki kell dobbni! (Manapsag mar az uj generacios hajtomuvek sokkal jobban birjak ezt a "fazist"...de foleg az uj fejlesztesek, vagy epp fejlesztes alatt allo (foleg nyugati) tipusok.)) -
#991 RD-33: Telljes utanego fokozaton (100% hajtomu fazison!(letezik egy 100%-feletti is..120-150% ugynevezett harci fokozat, amit nem hasznalnak csak haboruban, mivel igy a hajtomuvek elettartama drasztikusan lecsokken (gyak szeteg), szoval telljes utanegeton 1 db RD-33 hajtomu 8 liter kerozint szlopal be masodpercenkent!
Szamolj! -
Braveheart #990 Nos, multiztam egy picit. Mondom mi volt:
egyetlen gépet szedtem le, mert össze vissza teleportáltak, volt aminek 42 EZER volt a sebessége...
Minden második barátságos gép rámlőtt (gondolom TKillerek)
Azon kívül hogy szaggatott, még lag is volt, de a hangulat az jó volt. Létezik az hogy egy mig 29a 4 3perc alatt elégessen 1500l üzemanyagot?
Ja meg mostanában ctrl-alt-deletével kell kilépnem, mert ha quitra nyomok lefagy. hmmmmm
Az első gép amit leszedtem multiban :) :