17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#909 Nem mondod hogy csak 1.02 patch jön én ennyi idö után legalább 1.5 v. 1.9 várnám, ezek szerint nem sok javitás lessz benne:(((((( -
neuro #908 egyenlőre ne várj túl sokat a multiplayer-től mert elég bugos. ha minden igaz hamarosan kint lesz az 1.02-es patch, amivel már játszható lesz. -
#907 http://hyperfighter.jinak.cz/ töltsd le innen a hyper lobbyt registráld magad. és már tudsz is neten játszani -
#906 Hi! Valaki meg tudná mondani , hogyan lehet ezzel a game-val multiba játszani ( nem eredeti a game)?????
(All Seeng Eye)-val lehet vagy sem?
Kell-e valami patch vagy sem......stb!
Előre is köszi!!!!! -
#905 még mindig itt jársz? mikor meg van a kuldi, összes célpontot kiloted, hazarepulsz, leszálsz majd esc és kilépsz, ott kiirja hogy succes majd nyomd a next mission gombot, bonyolult? lehet, de ez egy simulator.... -
#904 Mármint a nyáron ráérek vele játszani -
#903 Én most ki sem látszom a tanulásból úgyhogy max 5 percet tudo rászánni majd a nyáron.... -
end #902 ezt már eléggé meguntam
főleg a végtelen küldetéseket:))))))))))
valamint a kissebb akadásokat is:) -
#901 Ehh, Te mindenhol ott vagy? ;)
Jah, kösz megvagyok... -
lachun #900 !S Maggila remélem jól vagy :) -
#899 Mit kell beallitani, hogy a trackbol-aviba konvertalasnal az avinak legyen hangja is?
Eddig csinaltam egy par tracket (szerkesztett) de egyikbol sem tudok rendesen avi csinalni (marmint olyat, aminek hangja is van...) Azt lattam, hogy miutan a videot megcsinalja bejon egy saving sound (vagy valami hasonlo) kep, de az avi olyan nema marad, hogy orom nezni. :( -
#898 dc-n megtalálsz, tőlem letöltheted a "jot" :D
nekem nincs ilyen hiba és nem is volt lesz :D -
khhmmm....HEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPP!!!!!!!!!! -
#896 Köszi -
#895 Huh dupla szivás!!!!!! -
#894 A havernek dettó...
Pedig 2 külön helyen "vettük"...:(((((((((((((((( -
#893 Hát akkor eztete megszívtad haver!!!!!!
Valami gáz lehet a CD-vel vagy hasonló. -
#892 Köszönöm,de már 3-szor megtörtént:((( -
neuro #891 sosem tapasztaltam ilyet... nemtudom mi lehet. talán egy újrainstallálás segít. -
#890 Előzőre valaki?? -
#889 THX
Valóban jobb lett!
Viszont most van más gond...
A kampányban bármelyik géppel nyomom a 3.küldetést nem tölti be:(((((((
Csak ülök a gépben,ott a felirat(press S to start)de ba..ik bármit is csinálni:((((
Csak a Ctrl-alt-del "segít"
Ez már a peccs előtt is így volt,de most azzal is szar:(((
Ha valaki találkozott ezzel PLÍZ segitsen:(((
Köszönöm! -
#888 Köszönöm!!
Megpróbálom!:))) -
#887 Vedd le a Hardweres gyorsítás a hangkártyánál, a windóz vezérlőpultján. Ugyan a hangok kevésbé lesznek élethűek, ellenben megtáltosodik a program... :) -
#886 Azt hozzáteszem,hogy majd' minden opció alacsonyra van rakva...:(( -
#885 Hi!
Kérdés:nem lehet valahogy még néhány fps-t kicsikarni a játékból??
Mer' nemiga',hogy egy P4 2.4,1 giga ram és egy 9600 konfig-nál,hogyha a kampányt nyomom úgy beszaggat mint az állat:(((
De amúgy is:közepes-alacsony beállitásoknál majd' ugyanolyan szar mint ha minden high-on van:(((
A peccs fennvan...
Az volt a legdúrvább amikor felhők felett kezdtem:10 fps!!
(ez még nem lenne baj,de úgy szaggatott mint állat:)))
Szal:nincs vmi.megoldás?Valahol olvastam,hogy a felhők poligonszámát lehet lejjeb venni(??),nemtom' ez igaz-e...?
PLÍZ,ha tudtok bármi módszert(tom' 9800xt)írjátok már le...
Mer szivesen nyomnám a kampányt,de így...:((
Köszi előre is:)) -
#884 il-2 ben viszont elég nehéz kijönni a dugohuzobol, legalábbis nkem még nem sokszor sikerult.. mondjuk ott többet is vagyok foldkozelben -
#883 Jah' kérem, aki földközelben nagy sebességgel fordulózik egy Szu-27-el, az ne csodálkozzon, ha ilyesmit tapasztal :)) -
neuro #882 Van erre valami cheat billentyűkombináció is :)
Nézd meg a controls-ban. -
#881 Alataban egy eles fordulo utan jo nagy sebesseg vesztes kozepette belekerulok egy egy ilyenbe, raadasul szeretek foldkozelbe szorakozni, ughogy csak ejectig jutok :)
-
#880 Én általában úgy szoktam, ahogy minden szimben szokás: előretolom a botot, minközben a forgási iránynak ellentétesen kitérítem az oldalkormányt. Persze 1000 méter alatt inkább a CTRL+E a nyerő megoldás :) -
#879 Hogy kell egy su27est kiszedni a dugohuzobol? -
#878 HMMMMM -
neuro #877 Rossz helyen voltál, rossz időben :) -
az AI nem tud parkolni.... a társam nem sokkal későb érkezett, ő is belém jott, és ki is gyulladtam miatta :) -
#875 Ja csak akkor fel akar menni és nem le...
Az F15-tel is elég jól lehet alacsonyan repülni. -
#874 van benne vmi, de nekem nagy magasságban is bologat a mig... -
#873 Nos ez cseppet sem meglepő, mivel a MiG-29, Szu-27/30 és az F-15C nem földközeli repülésre lett tervezve. Arra a Szu-25 és az A-10A való...:)
Amúgy meg ki lehet trimmelni a gépet... :) -
#872 Jajh az orosz vasdarabok nagyon lefeléhúznák a belüket földközelben ,nagymagasságban felfelé ,úgyhogy kell rendesen rángatni a botot ,hogy célon maradjak. -
#871 hogyan lehet felveni a repulésunket? -
neuro #870 hmm nekem is dobálja kicsit az orrát de eddig fel sem tünt, annyira megszoktam már a Flanker-ből. Szerintem nincs semmi baj ezzel, csak gyakorolni kell.