17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1710 Nem hiszem el, hogy eddig nem hiányzott... Én a commodore 64 óta hiányoltam a joystickot addig amíg az első legotech joyomat meg nem vettem:) -
#1709 De latom indexen mar tovabb gyuruzott..
Csak nekem rohadtul ellenszenves az uj index forum.... -
#1708 Epp ideje :P -
#1707 Kész, megadom magam, holnap nincs mese, irány a M és veszek egy joy-t. :D -
#1706 Meg közvetlen touchdown előtt belöktem az airbrakeket, hajtómű ki, szóval egész pofásan értem le. :-) -
#1705 Il-2-ben ennyinel már harcolnak:) Áhh kályhával minek repülni:) Semmi stílusa:) -
#1704 Mé, ezzel a géppel mennyi a leszállási sebesség, ahhol még egyben marad ha földet ér? -
#1703 Mie? En is enyivel szallok le! -
#1702 Első képen a speed 500? Hát tényleg mázlid volt.... -
#1701 -
#1700 Na végre!!!
Életem első olyan leszállása, ahhol nem robbant szét a gép és a kerekek is egyben vannak!
Tudom hogy csálé, tudom hogy majdnem lesodródtam a pályáról, de a gép egyben van, és mindezt csak billentyűzeten csináltam meg. És azt is vegyétek figyelembe, hogy életem első sikeres leszállása. -
Braveheart #1699 Nemtom miért nem volt ikon ;)
amúgy direkt döntöttem be a gépet, mondom megnézem hogyan robban fel felszállás közben, de elkezdett szikrát hányni :)
kár hogy nincs benne olyan sérülésmodel mint az IL2SFB-ban van. Ott minden alkatrész le lehet szabdalni egyenként a gépekről :) -
#1698 a "kv" a súrlódástól felhevül, enélkül meg nincs lovaglás!
Általános megállapítás: A lovaglás hőt termel! -
#1697 -
#1696 Jah van tema...miszter szakerto..de az itt offtopic..
Itt nem... ma akar Cifu is kommentalhatja..mert ma neki is megjon az aranyvereb ;) -
#1695 oooooooo nyema temacsku..
hirten nem jut szembe semmi
Csak az jar az eszemben hogy hogy lehet egy csodort egy tanoncnak meglovagolni ugy, hogy a kv ne egjen tulsagosan meg -
#1694 LOL
Esetleg vmi téma? A krumpli bogarak nemi élete vagy vmi?
Nincs kedvem gályázni! -
#1693 -
#1692 Oooooo mit tudom en... -
#1691 Inkább csak lovagolni szeret
Mármint úgyértem a mustangon -
#1690 Ott is amolyan pampak kiralya modjara, egy vad csodoron lovagol be a brazil kaveultetvenyre daralni -
#1689 -
#1688 -
#1687 Kata nem olvas csöves topicot! Ő a brazil kávéültetvények szerelmese! -
#1686 A mustang nem csak csődör lehet:) Kanca is volt különben hogy maradtak volna fent??? Mekkora mázlitok van, hogy most kata 1 hétig övéj van:) -
#1685 -
#1684 Hééé! csak félreértés volt!!!! -
#1683 Amúgy fejlődsz, mert nincs ikon! -
#1682 Szikrát vet és hajtóműtüzet arat:) -
#1681 (Max egy Lavocskint...de hogy egy csodort...pfff...nem szeretek melegvizben furdeni..mar mondtam..a csodornek megvan a helye egy bizonyos "pilotaban" ..o tanoncban) -
#1680 Jóllátod.. mert nem hinném, hogy a Print screen csinál exponálási hibát..:) -
#1679 Hányni mi szoktunk pár üveg vodka után!:) Nehogy sértésnek vedd pls vag kioktatásnak! Nem akarok a lelkivilágodba gázolni!
Amúgy igen. Kicsit nagyobb állásszöggel akartál felszállni a kelletténél... -
#1678 En ugyan nem! Ez mar legenda -
#1677 A Mustangot? Te kis perverz!:) Mostantól eemee a vezéred! -
Braveheart #1676 Jól látom hogy a repülőgép alja szikrát hány ha leér a földre?
-
#1675 :) -
#1674 Seaweed! Te a gépet ágyba is vitted???? Én csak fogdostam.... persze ittasan... -
#1673 + Vodkaaaa!! a lenyeg! -
#1672 Muhaha! Tényleg!
-
#1671 Tudom én is ott voltam:) Seaweed+mustang az ágyban:) Mássza a hegyet:)