17989
  • Bucser
    szívesen
  • neuro
    Microprose - Dogfight

Új bejegyzés a listában - köszi Bucser!

http://breakdown.agria.hu/bop/szm.php?id=paw
  • Vlala #1748
    megtaláltam a demót! Tök egyedül... most jön le.
  • Reaper
    Na ne offtopicoljatok már ennyit bazze!
  • Bucser
    Igen. a Voxeles technológia baromi jó volt a gyorsítókártyák megjelenéséig.. mert elsősorbna procit terhelte és nem a vid kártyát... De minőségben elhanyagolható a többi módszerhez képest.. viszont hatamas területeket kezelt...
  • Braveheart
    emlékszem hogy az összes Comanche meg delta force amiatt bukott meg :)
  • Bucser
    Érdemesnek szerintem mindenféleképpen érdemes mert nem 1-2 hónapig nyújt szórakozást. IL-2-vel összevetni hülyeség mert ez kályhacső az IL-2 meg daráló... Teljesen más élmény a nagyvasakkal repülni...
  • Bucser
    Az az:) Jó kis voxeles technológiával:)
  • PLackó
    szerintetek jobb/ha jobb miben jobb az IL2-nél?mennyiért lehet megvenni,és hogy érdemes-e.
    thx!
  • Seaweed
    Melyik is volt az a game amiben tobb haboru 1-1 tipusaval lehetett menni (Korea:Mig-15 - Sabre; Izrael: MirageIII - Mig-23; Falkland: Harrier - Skyhawk..de mar nem emlekszem...lehet ott is Mirage volt...)
    Nah ez is jo game volt

emlekszem meg Bird of Prey-re a tobb mint 50 repulheto tipusaval..
  • neuro
    Nekem a Flight of the Intruder van meg Amigás dobozos verzióban :)
  • Seaweed
    Nah majd este eloszedem az amigas cuccaim..van 1-2 eredeti dobozos szimem is ;))
    Tornado pl...hmm az mekkora etalon volt evekig...
    Az volt szamomra az elso szim amiben "ereztem", hogy realis a leszallas!
  • Reaper
    Jajj az a Novalogic borzalom?:)))
  • Bucser
    ja meg még eszembe jutott, hogy az F-16-nak volt egy átdolgozott Mig 29-esre hegyezett változata:)
  • DJ Skyline
    Top Gun Fire at will ben is van kabin...az F-14-es!:)))
  • Seaweed
    Nah szal ugye van az amiga.sg.hu oldal..ott fentvan sok minden..akkor kapasbol szimek:

A-10 Tank Killer (1.78 MB)
    Falcon (1.20 MB) (ez a Falcon 1, de volt Falcon 2 is amigan)
    Knights of the Sky (0.95 MB) (ha jol emlekszem ez WWI szim)

hirtelen a sorbeol enyire emlekszem
    de van meg tuti jopar
  • neuro
    na jó, akkor FLEHÍVÁST TESZEK KÖZZÉ!

Akinek van olyan régi játékról élménye, amit szívesen látna az oldalon, az írjon róla egy 5-10 soros kis ismertetőt, és küldje el emailben ide : neuro(kukac)agria.hu
  • Reaper
    Legtutibb PC-s szimek a hőskorszakból:
    - Aces of the Pacific
    - 1942: Pacific Air War
    - Dogfight
    - F-14: Fleet Defender
    - EF2000(a legtutibb!!!)
    - IAF
  • neuro
    Fleet Defenderben volt kabin én úgy emlékszem. A US Navy Fighters-ben voltak csak ablakok...
  • Bucser
    JA és Helikopter szimulátorok közül kihagytad az egyik legjobbat:) a Team Apache-ot...
  • Bucser
    Overlord PC-re is kijött és Nyugati Front Meg ott volt a PAcific Air war szintén PC-re jött ki egy időben az Overlordal... (Offspring ment a gépben én meg ezzel nyomtam:) Azok a szép dosos idők... Az F14-es game meg nem az F14 Fleet defender??? Az volt a spec, hogy nem vot igazi kabin, hanem csak ilyen ablakok a képernyőn...
  • neuro
    Ugyan ugyan.. most komolyan azt gondolod hogy nekem nem volt Amigám?
    Pár soros leírást azonban szívesen várok tőled bármelyikről, akár amigás, akár pc-s
  • Vlala #1728
    kályha... LOL
  • neuro
    Mindjárt leírom a problémámat azzal kapcsolatban, amit átküldtél. Check yo mail.
  • Seaweed
    Ooooo van...de hirtelen nem ugrik be a neve..majd utanaezek (amigas oldalakon, meg eloszedem regi amigas lemezeim)
    ha gondolod es nem ismered oket en szivesen segitek megirni egy par soros leirast roluk..szinte minndel nyomtam anno!
    (Volt egy ...nem ugrik be a neve..olyan 91-93 kozott lehett, az obolhaboruban kelett F-18-al meg F-14-e kenni...nah az volt az egyik igazan jo szim! Phoeniy raket rendesen mukodott..eltero fizika volt..Vektoros 3D grafika...az volt sokaig a Non+ultra!)
    (Asszem..soot biztos, a regi 576 ujsagaimban meg van is leiras roluk...es hopp beugrott egy nev! Overlord! ezy egy masodik vilaghaborus szim volt Normandiai partraszallasos temaval..messzerek meg spitek...egesz jo volt az is... es ez is Amigan hoditott)
  • Seaweed
    Huu ACE-val meg ACE2 vel mennyit szenvedtunk anno, mire rajottunk, hogy egyaltalan hogy kell vele jatszani...
    kesz zseniknek keszult ;))...aztan meg ment a hype hogy mi tudunk azzal is jatszani ;)))....orakon at kergettuk az ellenseget ...gepegyunak meg olyan hangja volt mint egy gyorsan tekert husdaralonak :P
  • Reaper
    Neuro nem kéne neked vmivel foglalkoznod?
  • neuro
    Igazából még ennek a párnak a leírásához sincs elég időm :)
    De ha van olyan, ami szeritned még említésre mérltó, akkor ki vele.
  • Seaweed
    Neuro!
    Az a lista oldalt nem telljes! egy rakat Amigas szim nincs ott! (azok PC-n meg se jelentek..mert akkor meg sehol se volt a pc (XT/AT))(kb 10-20 Amigas szim hianyzik a sorbol)
  • Seaweed
    Nah ne is emlegesd azt a joykiller jatekot :]...volt ilyen modszeru sex game is :P
  • neuro
    c64 király volt.. :)

http://breakdown.agria.hu/bop/szm.php?id=ace
  • Bucser
    De baromi jó kis érzékeny cucc volt:) Decathlon -t gondolom ismerted Körbe körbe kellett tekerni a joyt, hogy gyorsabban fusson az ürge:)
  • Seaweed
    olyan "3gombos Turbos" most is van nekem meg az amigamhoz ;)))
  • Bucser
    Vagy csak elfelejti kitenni a topicot hanem kinyomja a bannert meg a kedvenceket aztán felejtsem el, hogy olvasni akarok....
  • Seaweed
    Checksix-en volt is video, kobrabol inditott raketakkal (legiharc).
    Parszor mar en is hasznaltam fordulozas kozben...hatasos R-73-al
  • Bucser
    jaja:) volt a nagyon alap 2 gombal de szomszédnak volt olyan amin 3 gomb volt + egy Turbo gomb amit ha átkapcsoltál folyamatosan tüzelt+ mikrokapcsolos volt és állandóan kattogott érzékelésnél:) Az volt a legjobb és vadiót piro fekete kivitel volt:) Egyébként nem tudom, hogy a mai gamek irányítását, hogy lehetett néha így elqrni...
  • Seaweed
    Az hagyjan....neha telljesen szetesik firefoxban...refresh es jo...
    Egy rakas sz@r a forum engine az ott a baj....
    (az en weblapomon levo tok free is 1000x komolyabb es jobb!)
  • Seaweed
    Pedig anno C64-en egy csomo game meg a nem szimek is a "platformok" jobban jatszhatoak voltak joyal.. Quickshoot rulz volt ;))
  • Braveheart
    Amúgy észrevettétek ha kobrát csináltok nem változik a sebesség? Ezt néha egész jól ki lehet használni, mint pl. az #1467-ben :)
  • Bucser
    Egyezzünk meg abban, hogy Baromi ronda:)