17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#3110 nekem kifagysi és kilépési problémám nem volt vele, persze vigyázni kell pár dologra. Milyen hangkártyád van? HA az alaplapit használod akkor a hardveres gyorsítást vedd le meg EAX-et ne használj meg etc. JA és a procid mint celeron sem éppen biztos, hogy tökéletes a feladatra.... Ajánlom a LOMAN 2.1-et abban elég sok beállítási lehetőség van -
scirocco #3109 Végül megvettem a progit, bár ne tettem volna:(
Ahogy feltettem s először elindítottam volna letiltatta a virtuális meghajtót. Mi????!!!!!
Ezt eddig egyik játék sem tette - dobozos,nélküli! Ok, eltávolítottam. Most pedig 1.01-ről 1.02-re frissítés után (is) a pálya betöltés után kilép az asztalra majd minden alkalommal?!
Nem tudom mennyire jó szimulátor de hogy egy gyári gametől nem ezt várom az biztos.
Mielőtt a kukába landol, még adok "neki" egy esélyt ha lenne valami ötletetek.
köszi -
santpietro #3108 Télleg a hang lessz:) optionsban minden kilöttem és nem fagy meg -
santpietro #3107 Konfig az ok lehet alaplapi hangk a bibi bár IC7 es beküldök valami soundblastot hátha
kösz! :D -
#3106 Tedd fel a lOman-t keresd meg hozzá a Hang optimalizációt (azt hiszem van ilyen ami lecserélni az óriási wav fileokat kisebbre rosszabb minőségűre aztán még lehet cifrázni vegyél erősebb gépet:) -
santpietro #3105 Sziasztok!
Tök uj vagyok itt, nem régóta játszom a LockOnnal de tele problémával
a játék kifagy csak a reset segít felraktam patch 1,02 semmi javulás ti is hasonló cipőben vagy valami segítség? bocs hogy csak ugy nektek estem de idegesít a dolog -
#3104 vissza kéne térni jó öreg Flanker 2.5-höz:) -
VO101 tvr #3103 Én is erre gondoltam...
Korunk divatja, hogy erölteti mindenki az SF3-at, de a game meg tele van bugokkal...
Egyébként most sem sokan játszák neten... Seriallal üres lenne a lobby... -
#3102 Fortdítsuk meg a helyzetet:) Szerinted ha serialt kérnének megcsinálnák rendesen a netes részét??? Kétlem:D -
VO101 tvr #3101 Sima letölthetö patch-be is bele lehet tenni a SF3-at.
A netes játék minösége még mindíg nem érett meg a serialra... -
#3100 wanadoo nem? -
#3099 ha az 1.1 nem külön CDn jön ki, aligha lesz az sf3-as :)
viszont, azt tényleg nem értem, a netes játékot miért nem védték le seriallal ... -
scirocco #3098 Köszi az info-kat!
Várok akkor még az 1.1-re. Wandoo-n nem volt fent sajnos:(
-
Thanatos #3097 dehogynem vagy öreg, kész vénember vagyol má lassan!!! ;))) -
#3096 Hehhe itt szintén pedig én még nem is vagyok öreg csak régóta játszom:) -
#3095 En mar regen nem hiszek a Lock on 1.1-ben!
(Meg mar egyre jobban oregedek is ki a jatekokbol sajnos...ezt mar erzem azon, hogy egyszeruen nincs kedvem jatszani...amivel meg komolyan jatszok azt meg megveszem, mert abbol olyan keves van hogy kibirom...) -
VO101 tvr #3094 A 7-vip oldalon anno fenn volt, most nem megy az oldal... Wandoo-n nézted?
Egyébként már vszínü nem túl drága a vásárláshoz sem...
A LockOn fórumon nagyon mondják, hogy a 1.1 StarForce3 védelemmel fog kijönni. Egy-két hét alatt letölthetö lesz az úgy is. Az online részt viszont kóddal le tudják majd védeni. Úgyhogy aki online is akar játszani.... Persze nem lenne baj a korrekt netes játszhatóságot megvalósítani, mert különben az egész felesleges...
Majd ha egyszer megjelenik.... -
#3093 Vedd meg! -
neuro #3092 tudom, hogy arra gondoltál -
scirocco #3091 Hi neuro,
warez-re gondoltam:)
Azért kösz. -
boxi #3090 Bocs..! az elöbbi rossz helyre ment.
-
boxi #3089 Hali!
Van egy zsenge Lock On magyarításom, ami saját művem, saját részre készült. Megosztom azzal akinek szüksége lehet rá.
Angolul nem tudok,úgy hogy a köpködésből nem kérek,csodára ne számítsatok! Azért, aki tud az javítsa ki a hibákat, mert az van...
Ide csak azért nem teszem be, mert nem tudom hogy kell a filet beilleszteni, de emailben elküldöm aki kéri. Gondolom olyan sokan nem lesznek..?
-
neuro #3088 www.cdgalaxis.hu -
scirocco #3087 Sziasztok!
Mondanátok site-ot ahol jelenleg is elérhető a game?!
Előre is köszi -
Shifty #3086 Megnyugottam! -
Thanatos #3085 ;) -
VO101 tvr #3084 Így is, úgy is. Lélekben föleg a fejlesztökkel... -
Thanatos #3083 lélekben? :D -
VO101 tvr #3082 Nem! Itt vagyunk azért! :-) -
Shifty #3081 Halihó! Eltünt mindenki? -
#3080 nem tudom de nem akartam azt irni hogy az a legjobb mert nem akartam hogy belekössenek, mert lehet hogy ténykeg van jobb de ezt mindenki maga dönti el hogy neki melyik tetszik a legjobban -
#3079 Melyik az a keves?:) -
#3078 Hat a tenyt nem vitatom, csak mar nem varom hogy megjelenjen....egyszer csak, talan, remelhetoleg tenyleg megjelenik... akkor tolom majd..de mar nem varom... -
#3077 elhiszem. kiadhatták volna időben. de a lock onnál még mindig nem sok jobb repülőszimulátor van ugyhogy maradok ennél -
#3076 Az az igazsag hogy en mar regen nem varom... -
#3075 grotesknek szólt -
#3074 mért gondolod? ha kijön a kieg. sztem ujra fellendül. (az más kérdés hogy mostanában tényleg nemnagyon irkálnak ide) -
#3073 én meg várom a kiegészítőt. -
#3072 OFP-zek mostanabn.. most pl egy Specnaz/Sobr kampanyt keszitgetek :)) -
#3071 lock on topic a pusztulás szélén.