17989
  • Bucser
    nekem kifagysi és kilépési problémám nem volt vele, persze vigyázni kell pár dologra. Milyen hangkártyád van? HA az alaplapit használod akkor a hardveres gyorsítást vedd le meg EAX-et ne használj meg etc. JA és a procid mint celeron sem éppen biztos, hogy tökéletes a feladatra.... Ajánlom a LOMAN 2.1-et abban elég sok beállítási lehetőség van
  • scirocco
    Végül megvettem a progit, bár ne tettem volna:(
    Ahogy feltettem s először elindítottam volna letiltatta a virtuális meghajtót. Mi????!!!!!
    Ezt eddig egyik játék sem tette - dobozos,nélküli! Ok, eltávolítottam. Most pedig 1.01-ről 1.02-re frissítés után (is) a pálya betöltés után kilép az asztalra majd minden alkalommal?!

Nem tudom mennyire jó szimulátor de hogy egy gyári gametől nem ezt várom az biztos.
    Mielőtt a kukába landol, még adok "neki" egy esélyt ha lenne valami ötletetek.
    köszi
  • santpietro
    Télleg a hang lessz:) optionsban minden kilöttem és nem fagy meg
  • santpietro
    Konfig az ok lehet alaplapi hangk a bibi bár IC7 es beküldök valami soundblastot hátha
    kösz! :D
  • Bucser
    Tedd fel a lOman-t keresd meg hozzá a Hang optimalizációt (azt hiszem van ilyen ami lecserélni az óriási wav fileokat kisebbre rosszabb minőségűre aztán még lehet cifrázni vegyél erősebb gépet:)
  • santpietro
    Sziasztok!
    Tök uj vagyok itt, nem régóta játszom a LockOnnal de tele problémával
    a játék kifagy csak a reset segít felraktam patch 1,02 semmi javulás ti is hasonló cipőben vagy valami segítség? bocs hogy csak ugy nektek estem de idegesít a dolog
  • Bucser
    vissza kéne térni jó öreg Flanker 2.5-höz:)
  • VO101 tvr
    Én is erre gondoltam...
    Korunk divatja, hogy erölteti mindenki az SF3-at, de a game meg tele van bugokkal...
    Egyébként most sem sokan játszák neten... Seriallal üres lenne a lobby...
  • Bucser
    Fortdítsuk meg a helyzetet:) Szerinted ha serialt kérnének megcsinálnák rendesen a netes részét??? Kétlem:D
  • VO101 tvr
    Sima letölthetö patch-be is bele lehet tenni a SF3-at.
    A netes játék minösége még mindíg nem érett meg a serialra...
  • narazzino
    wanadoo nem?
  • arty
    ha az 1.1 nem külön CDn jön ki, aligha lesz az sf3-as :)

viszont, azt tényleg nem értem, a netes játékot miért nem védték le seriallal ...
  • scirocco
    Köszi az info-kat!
    Várok akkor még az 1.1-re. Wandoo-n nem volt fent sajnos:(

• Thanatos
    dehogynem vagy öreg, kész vénember vagyol má lassan!!! ;)))
  • Bucser
    Hehhe itt szintén pedig én még nem is vagyok öreg csak régóta játszom:)
  • Seaweed
    En mar regen nem hiszek a Lock on 1.1-ben!
    (Meg mar egyre jobban oregedek is ki a jatekokbol sajnos...ezt mar erzem azon, hogy egyszeruen nincs kedvem jatszani...amivel meg komolyan jatszok azt meg megveszem, mert abbol olyan keves van hogy kibirom...)
  • VO101 tvr
    A 7-vip oldalon anno fenn volt, most nem megy az oldal... Wandoo-n nézted?
    Egyébként már vszínü nem túl drága a vásárláshoz sem...

A LockOn fórumon nagyon mondják, hogy a 1.1 StarForce3 védelemmel fog kijönni. Egy-két hét alatt letölthetö lesz az úgy is. Az online részt viszont kóddal le tudják majd védeni. Úgyhogy aki online is akar játszani.... Persze nem lenne baj a korrekt netes játszhatóságot megvalósítani, mert különben az egész felesleges...

Majd ha egyszer megjelenik....
  • Seaweed
    Vedd meg!
  • neuro
    tudom, hogy arra gondoltál
  • scirocco
    Hi neuro,
    warez-re gondoltam:)
    Azért kösz.
  • boxi
    Bocs..! az elöbbi rossz helyre ment.
  • boxi
    Hali!
    Van egy zsenge Lock On magyarításom, ami saját művem, saját részre készült. Megosztom azzal akinek szüksége lehet rá.
    Angolul nem tudok,úgy hogy a köpködésből nem kérek,csodára ne számítsatok! Azért, aki tud az javítsa ki a hibákat, mert az van...
    Ide csak azért nem teszem be, mert nem tudom hogy kell a filet beilleszteni, de emailben elküldöm aki kéri. Gondolom olyan sokan nem lesznek..?
  • neuro
    www.cdgalaxis.hu
  • scirocco
    Sziasztok!

Mondanátok site-ot ahol jelenleg is elérhető a game?!

Előre is köszi
  • Shifty
    Megnyugottam!
  • Thanatos
    ;)
  • VO101 tvr
    Így is, úgy is. Lélekben föleg a fejlesztökkel...
  • Thanatos
    lélekben? :D
  • VO101 tvr
    Nem! Itt vagyunk azért! :-)
  • Shifty
    Halihó! Eltünt mindenki?
  • narazzino
    nem tudom de nem akartam azt irni hogy az a legjobb mert nem akartam hogy belekössenek, mert lehet hogy ténykeg van jobb de ezt mindenki maga dönti el hogy neki melyik tetszik a legjobban
  • hiba
    Melyik az a keves?:)
  • Seaweed
    Hat a tenyt nem vitatom, csak mar nem varom hogy megjelenjen....egyszer csak, talan, remelhetoleg tenyleg megjelenik... akkor tolom majd..de mar nem varom...
  • narazzino
    elhiszem. kiadhatták volna időben. de a lock onnál még mindig nem sok jobb repülőszimulátor van ugyhogy maradok ennél
  • Seaweed
    Az az igazsag hogy en mar regen nem varom...
  • narazzino
    grotesknek szólt
  • narazzino
    mért gondolod? ha kijön a kieg. sztem ujra fellendül. (az más kérdés hogy mostanában tényleg nemnagyon irkálnak ide)
  • narazzino
    én meg várom a kiegészítőt.
  • Seaweed
    OFP-zek mostanabn.. most pl egy Specnaz/Sobr kampanyt keszitgetek :))
  • grotesk
    lock on topic a pusztulás szélén.