17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
ricsidi #3150 A teljesség igénye nélkül nekem elég jól elmegy AND 2200/512 ram/9550 ext 128 on -
neuro #3149 AND 2400+ / 768MB Ram / 9600Pro 256 videó
nekem ezzel egész jól megy -
Lenina #3148 Mondj légy szíves egy konkrét hardveres összeállítást, amivel futni fog. Mindenképpen mennie kell, bármi áron!!! -
#3147 Eléggé memória és processzor éhes+ baja van a hardveres Hanggyorsítással... -
Lenina #3146 Van egy nagy kérdésem. Milyen hardveres támogatás kell ehhez a játékhoz. Nem igazán értem, hogy Radeon 9800 pro, miért nem elég jó videókártya ehhez a szimulátorhoz... kicsit még így is szakad néha. -
#3145 Flanker 2-hoz meg masfel ujjnyi A5-os konyv jart, es nagy dobozban volt, es adtak hozza meg egy kb 20 oldalas fekete-feher quickguide-ot is...
Ehhez kepest ma DVD-tok, + par oldalas szar. De legalabb egesz kezikonyv pdf-ben ott a lemezen/telepitetthelyen. -
#3144 Nekem van, de nem vesztes semmit se... -
#3143 Eredetihez nem adtak kiskönyvet (legalább is nekem) Maradt a cd-n lévő PDF. egyébként ha nyomtad a Flanker 2-t sokminden átvehető onnan az üzemmdokról és működésekről. -
#3142 Tudtommal nincs. Csak a CD-n a manuál. (esetleg az eredetihez adott extravékony halandzsáló kiskönyv) -
ricsidi #3141 Köszi a sok infót! Rajta vagyok az ügyön. Bár vannak még vak foltjaim.Ha elakadok kérdezek.
-
scirocco #3140 Hi!
Létezik magyar nyalvű kézikönyv? Ha igen hol található?
Köszi -
Shifty #3139 ricsdi! keres msn-en ,én még tanulom a LockOn-t. [email protected] -
#3138 Így van és főleg Lock On-nal. Ha elég ügyes vagy néha fent van a szerverünk Lobby-n is. Bár manapság kicsit off... -
#3137 menj el a Hyperlobby oldalára ott letöltöd a legfrissebb klienst futtatod kreálsz egy bejelentkezési nevet (a kliensben kell és nem az oldalon) Aztán már csak a lobbyn kell keresned hostot. Ha Il-2-t akarsz játszani akkor Kell a Forgotten Battles+ Ace's Expansion Pack+ Pacific Fighters+ 3.04M-es patch. Lock Onhoz meg nem tudom micsoda:) Il-2 szobában sok magyar van 1.TG , V.4 , VO101, GA, 77th, 124sq, vagy 99 RB előjellel. remélem nem hagytam ki senkit:) jaés néha átjönnek a kályháról kávétdarálni a 42nd TFW tagjai is:) Értelemszerűen ők 42nd előjellel találod. Ők orosz technikát trepülnek -
ricsidi #3136 Hi nektek fly harcosok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan és mi módon tudnék a neten játszani lock on-t vagy il-2-t.A technikai háttemem adott.Már csak néhány partner illetve szerver hiányzik.
Köszi! R. -
scirocco #3135 Bucser&Neuro!
THX! -
#3134 Vagy az F22 lightning sorozat a Novalogictól. Vagy a Jane's szimulátorai... -
neuro #3133 Jetfighter sorozat -
scirocco #3132 Hi!
Ajánlanátok valami olyan game-et ami játszhatóság szempontjából kicsit élvezetesebb?! Jelenleg sajnos még nincs túl nagy rutinom.
Láttam PS2-n az ACE COMBAT 5-öt és nagyon tetszet. Ez ha jól tudom nem jelent meg PC-re, igaz?
Van valami ehhez hasonló "nekünk" is?
Köszi -
santpietro #3131 Na most nem tom mit tegyek, betettem a régi hangkarit awe64 kb kéthétig gond nélkül futott a játék most kezdi előröl kifagy bárhol ahol kedve van semmire nme reagál csak reset konfig: prescottp4 2,8 2*256 ddr ati 9600xt ic7 alaplap ötlet tanács ráolvasás bármi help!!! -
neuro #3130 április 5. -
#3129 Remélem nem valami CMI csippes integrált hangkarid van, mert akkor télleg megéri beruházni 1-2 ezer forintot egy egyszerűbb más (pl valami Creative) hangkariba. Prockó teljesítménytől függetlenül szerintem felére is leveszik a CMI csippek a sebességet, viszont elég elfogadható hangjuk van;) -
#3128 Épp ellenkezőleg, főleg az Uborkának köszönhető, hogy belekerült pl. az F-15C vagy az A-10A, ugye a készítők a Flanker szériában csak orosz gépekben gondolkodtak, dehát az amerikai piac meg ugye amerikai gépeken akar repülni (szóval Flanker 3.0 helyett lett Lock-On). Sőt! Noha elvileg már az alapjátékba bekerült volna elvileg a Szu-25T, a végén nemcsak hogy kivették, de egy patchben még az F/A-18C tünt volna fel mint játszható gép (ha megnézed az F/A-18 modellje messze kidolgozottabb, mint a többi nem repülhető vadászgép (pl. Mirage 2000, Tornado, stb.) modellje. Csak ugye ez a patch már nem jön ki soha.
Ami a bugmentességet illeti... hát... erre azt tudom mondani, hogy hosszasan lehetne sorolni azon játékokat, amelyeknél b@sztak a minőségre, mégis kihozták őket... :( -
#3127 ubi-t is megértem valamennyire, viszont inkább lenne pl. kevesebb vezethető gép, stb, extra... de az lenne bugmentes :)
ha már kiadta az ubi, kötelességük lenne az szoftver áráért normális minőséget leszállitani, fizikai terméknél is visszaviszi az ember a selejtet amit megjavitanak ... ezesetben ugye nem javitják meg, de akkor miért is fizetett (aki fizetett) ? -
#3126 paypalon akkor sem fizetnék, ha lehetne magyarországról :) tetü banda ... -
#3125 Én úgy vagyok vele, hogy 10-15€ esetén simán megvenném neten... csakhogy a hivatalos oldalon csak a PayPal-t említik mint fizetési formát, és ha ez tényleg kizárólagos megoldás lesz, akkor részemről bukták a dolgot... -
VO101 tvr #3124 Ha közvetlen a fejlesztöknek csorog be a pénz és nem kérnek el nagy lóvát, hanem pl add-onhoz mérten 8-10 euroval megelégszenek, senki nem is fo warezoskodni... -
#3123 gondolom ezért nem volt 1.03, 1.04 ....
Nem, azért nem volt, mert az Uborka szépen levette a kezét a játékról, mivel állítólag nem fogyott belőle elég példány, így nem finanszírozta tovább a patchek/kiegészítők fejlesztését. Ezért lett kényszerűségből a megoldás az online rendszer, mivel a jogok azért még az Uborkánál vannak, így a kiegészítő lemezt hagyományos forgalmazásba csak az UBIszoft-on keresztül lehetne megoldani - csakhogy ugye őket nem érdekli a dolog... -
#3122 én sem hiszem, hogy feltörnék sf-t... :)
online aktiválás részükről jó ötlet, a felhasználónak elég macera :) részben megértem, részben viszont azt látom, hogy a "használhatóvá" tévő "pecsért" fizetni kell :)
gondolom ezért nem volt 1.03, 1.04 .... -
#3121 Próbáld még meg, hogy a Hardveres gyorsítst a leveszed a hangchipről a dxdiag directsound fülénél. -
scirocco #3120 Hi Boxi!
Engem érdekelne a műved:)
Elküldenéd ide? [email protected].
Köszi
S
-
scirocco #3119 Sziasztok Bucser, Nexus6, Arty!
A hangkártyám integrált és nincs bent másik úgyhogy így jártam:( A jóhír viszont hogy nekem is egyre többet megy jól (talán kezd észheztérni?).
A procit és a hang karit anyagi okokból még fontolás tárgyává teszem mert mással igazából nincs bajom.
A nocd exe-t és loman-t kipróbálom!
Köszi a segítséget!! -
Shifty #3118 sérült géppel visszatérek a reptérre,földön lehet javítani a sérüléseket? -
Gombocka #3117 A letölthető Flaming Cliffs adddon-on pedig starforce védelem lesz, pontosabban StarForce ProActive 1.1 , cd-re meg semmi szükség mivel online kell aktiválni majd a játékot, ha a hardware változik akkor újboli aktiválás lesz szükséges. A mini image-t meg az emulációt el lehet felejteni mivel ugye nincs cd. A védelem feltöréséhez meg nem sok reményt fűznék... -
#3116 Azt már a Flanker2-nél megszoktam hogy a telepités után egyszer biztosan kifagy, szal ezen a LO esetében sem csodálkoztam. Utána ez is észhez tér szerencsére. Legalább is nálam.
A hangkari tényleg vitális kérdés, ezért van nálam is 2 a gépben belőle;) Egy játékra, egy meg multimédiára. -
#3115 Így igaz nincs benne kivetnivaló.. Inkább azzal vannak gondok, hogy sok objectnél akár a 1,5 gigányi ram is kevés tud lenni:) -
VO101 tvr #3114 Talán... De mivel az ár legnagyobb részét a terjesztök éd kereskedök nyúlják le, a fejlesztés az ö Audi V8-ban fog jelentkezni... :-) -
VO101 tvr #3113 Az IL-2 3.04 (Pacific Fighters) multijában igazából nincs kivetnivaló... -
#3112 serial miatt TALÁN többen vennék meg, több pénz jutna fejelsztésre ... TALÁN ... :)
il2 multija jobb amugy? csak ez a lock on lett ennyire gyengus? (én amugy utoljára az 1.01el játszottam, mág a régi athlonomon, de annyira lassu volt, h hagytam ... ) -
#3111 bele lehet tenni, csak semmi értelme :) sf3 szted mi alapján mondaná meg, hogy nem eredeti-e a lemez ? hiszen a korongon a gyártáskor nem helyezték el azokat az infokat, ami az sf3nak kell, h eldönthesse eredeti e vagy másolt ...
scirocco: jaja, alaplapi hang letilt, MINIMUM egy live! kell a konfigba... nomeg a celeron tényleg gyenge, ahogyan bucser mondja ... illetve, ehez a játékhoz még az AthlonFX is kevés :) sztem a virtual drájvod a védelem lőhette ki, használd a nocd exeket, azzal nem lesz gond :) kényelmesebb is ...