17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
neuro #3270 Hír a simhq-ról:
Guys,
Just so you know. We at NaturalPoint were wondering the same thing about this so called Lock On: Gold. I have notified ED they have told me that this title on EB and New Egg is not valid. Please don't stress over it. If you wan't the official Lock On 1.1 title please visit NaturalPoint.com or the other verified distributors of Lock On: Flaming Cliffs in Europe.
Thanks,
Jason Williams
Marketing Director
NaturalPoint, Inc.
-
#3269 Elvileg majus 5-tol megveheted az emlitett helyeken. -
Shifty #3268 Mikor lessz nekünk is elérhető az 1.1 ??? -
#3267 Majd holnap jobban elmélyedek benne csak most egy kicsit elvette a kedvem ,hogy hiányzik belöle sokminden ami a teljes addonba van. -
neuro #3266 Én úgy tudom az új repmodell benne van csak a Szu-25T nincs. -
#3265 Ma nagy csalodás ért a lock-onnal kacsolatban.Nagy nehezen megszereztem az 1.1 demot,lelkendezek hogy végre kiprobálhatom a szu-25T-t ,uj repmodellt,uj sérülés modellt,erre tessék a demoba se hire se hanva egyiknek sem.Ez aztán a vásárlo csalogato demo,ugyan azt a két gépet lehet repülni mint az alap játékban és nagy válltozás nem igen tapasztalhato közötte.eddig a katapultálásnál vettem észre különbséget meg azt hogy egy kicsit jobban megy.Pedig az addon erre a gépre épül ,miért nem lehetett egy kis izelitöt addni belöle? -
#3264 Hat jah! Kiszamoltam: az EU.-bol ugy 15-16 ezer forint. USA.-bol futarral kb 20 ezer + vam es + ado. Illetve postaval ugy 10 ezer + vam + ado.
(Persze van amiert sokat kell utanajarni..es van amit pl kihoz a postas...fene se erti magyar rendszert...van egy ismerosom aki usabol igen sok mindent rendel (fotos)...es volt amire kellet vam+ado /csak vamraktaron vehetett at pesten/ volt amit kihozott postas es adott egy csekket amin a vamot be kellett fizetni....es ado asszem nem volt... |US Mail ill. US Air Mail magyar postanak adja at az arut|....)
Mindezek tudtaban szerintem mindenkeppen egyszerubb az unio teruleterol rendelni!! Mar csak utanajaras(hianya) miatt is! -
#3263 Nah megneztem Naturalpointnal! 8$ US Mail amire ott azt irjak hogy 2-4 het szallitasi ido..de vedd biztosra hogy lesz az akar 2 honap is. Illetve vagyon 65$ UPS Air Int. futar....
(Simware-nel 22€ a szallitas futarral magyarorszagra)
Nem kell nagy matekosnak lenni innentol, hogy kb ugyanannyira jojjon ki! (Kiveve persze ha US Mail-el rendeli valaki..de ugye ettol meg van meg ra +vam, + ado is az USA-bol!)
-
#3262 "Kicsit" drága mulatság... :( -
#3261 Csurheted csavarhatod...40$ az USA-bol a Natural Point-tol...mire ideer ugyanannyi lesz mint ha belgaktol vagy angoloktol rendelned!
(US Airmail magyarorszagra 40-50$ szallitasi koltseggel dolgozik...es van hogy 2 honap is mire ideer! (Ez sajna tapasztalat...bar azt nem tudom hogy egy DVD tok meretu dolgot menyiert hoznak (szvsz nem kevesebb mint 10$)...de a min 3 hetet boritekolom US Mail-nel!!!)....ha futar (UPS,DHL ecetera..) akkor meg akar 70-80$ is lehet a szallitasi koltseg az usabol...)(Mostani allaspont szerint Euro cirka 250Ft, az USD meg 190Ft korul mozog...) -
neuro #3260 The product will be priced at $39.99 or the equivalent in foreign currency with local taxes."
Én erre a 40 dollárra gondoltam. -
#3259 40 dollár a Naturalpointnál, ne keverd! Simware-nél 40 euró ami nem ugyanaz... -
neuro #3258 Ja, elég vicces volt a nagy esőzés. Pont aznapra hívtak be a helyi tv-be egy interjúra: elég jól nézhettem ki a képernyőn bőrigázva, pedig csak 5 percet lehettem a szabad ég alatt, amíg a kocsihoz értem. Ráadásul majdnem el is késtem, mert az egyik alacsonyabban fekvő útszakaszon elakadtak a személykocsik a nagy vízben. -
#3257 OFF:
Uhh az gaz lehet....jah lattam tiviben hogy jol elarasztott arrafele bennetek az egi aldas...
Oks varok! ;)
ON: -
neuro #3256 Ja, valahogy engem sem villanyoz fel a dolog.
(a megbeszélteket már említettem a rendszergazdánknak csak sajna a hétvégén beáztak a netes hardverek a nagy esőzésben és azokat javítgatja, így nem ér rá velem foglalkozni, de majd noszogatom egy kicsit :) ) -
#3255 Nemkizart...de engem most nem fenyeget egyik tenye sem....se penzem, se affinitasom hozza...sajnos.
Aztan lehet ha 10 euroert hajigaljak veszek egyet...de nagyon nem kavarta fel az allovizet ez most nalam..csak jeleztem hogy ez van
(Ellenben a megbeszeltek haladnak? ) -
neuro #3254 Szerintem nagyon hamar le fog esni az ára... -
#3253 De legalab korvnalazodik valami lehetoseg is vegre! Persze ez azon nem valtoztat hogy nincs ra penzem -
neuro #3252 40 dollár az olyan 7200HUF azaz 29 euro.. + posta - elég sok egy kiegészítőért :( -
#3251 lockon.ru:
"Eagle Dynamics announces the forthcoming availability of a boxed version of Flaming Cliffs, the unoficial addon to Lock On.
The product will contain 1 CD which will include:
- the Flaming Cliffs title with Starforce Professional Keyless protection. This will require the user to keep the CD in the drive, and will not require online activation.
- Quickstart manual in pdf format
- Flaming Cliffs manual in pdf format
- Four Seasons
Ownership of the original version of Lock On is required.
The product will become available from the following:
Natural Point, based in the USA, www.naturalpoint.com
Simware, based in Belgium, www.simw.com
RC Simulations, based in the UK, www.rcsimulations.com
The product is entering manufacturing and the current estimate for availability is 5th May 2005.
The product will be priced at $39.99 or the equivalent in foreign currency with local taxes."
Csak rajottek hogy ez igy nem lesz jo... ezek kozul a belga (es talan az angol*) lehet igazan jo nekunk, hisz nem kell vamot, es az ottnai adot kell megfizetnunk hala az unionak!
(Reszemrol unio ide unio oda..hulye angolok mehetnek pics@b@ a fontjukkal, es emitt(Simware) legalabb rendes webshop is van....) -
#3250 Köszi, sejtettem, hogy ez lesz. -
neuro #3249 Tedd fel az 1.02-es patch-et hátha az segít. Abból már kiszedtek minden védelmet. -
#3248 Hali!
Kéne egy kis help. Tegnap vettem meg, de nem tudom elindítani :(
Emulation software-re hivatkozik, még akkor is ha teljesen leszedem a daemont és ujrarakom a lock-ont. Biztos le volt már írva a megoldás, de én nem találtam.
-
#3247 Klikk a bannerra Reaper hozzászólásában, van magyar nyelvű menű is, lévén magyarok (a JetFly csapata) szervezik. -
#3246 ez ilyen jetfly kupa szerűség lehet? -
#3245 -
#3244 THX! -
#3243 Természetesen elfogadom a kritikát és köszi. Én csak a designért felelek, a "motort" nem én csinálom, meg úgy döntöttünk maradunk inkább a hagyományosnál egyelőre...
Üdv! -
#3242 Jo weblap grat..de ha elfogadsz egy kis kritikat: En ma mar mindenkeppen valamilyen CMS rendszerre epitettem volna fel. -
#3241 Uraim kis reklám:)
European Dogfight CupIII. JETfly kupa
és nem utolsósorban:
-
#3240 Nem:) A gyári 1.0 + gyári 1.1 combonál:) -
#3239 mármint a gold verzsön gyárinál? -
#3238 Én maradok a gyárinál:) -
#3237 Erre fogják feltalálni a no cd pecset nem? :) De ahogy átmentek az SH3on szerintem itt is át fognak. Más téma hogy "mennyire lesz működőképes" a feltört. Lásd silent, olyan problémákt mondanak, ami nekem a gyárival nincs. De majd meglássuk hamarosan :) -
Pitti #3236 Na akkor ez is mini-image-es lesz elobb utobb :-) -
#3235 Igen minden változatban Starforce van. Annyi a különbség, hogy a CD-s változatot nem kell aktiválni neten, viszont a CD-nek mindig benn kell lenni... -
#3234 A nemsokára megjelenő lokkon goldot is a starforce védi? Mert ahogy olvastam abban benne lesz az 1.1 es pacs. -
Pitti #3233 Na ja erre irtam, hogy ezek a gepek maguktol repulnek, meg le is szallnak, ugyhogy akar joy se kellene. Lassan nem is pilotak kellenek ezekhez a gepekhez hanem informatikusok :-) Meg aztan a jovo vadaszgepei is pilota nelkuliek lesznek.
Amugy szerintem ez a balkezes pilotafulke a design miatt van, nem tudom elkepzelni, hogy nem lehetett volna azt a joyt bal oldalon is jobb kezhez tenni. Teny, hogy igy sokkal jobban nez ki :-D
Az egesz pilotafulke teljesen szimmetrikus. -
#3232 Ezt már párszor végigrágtuk egy másik topicban...
Úgy őszintén, hány percig fogja azt a rohadt joyt a pilóta egy út alatt? Két perc? Talán egyes esetekben öt is megvan? Hány órás út alatt is? Akkor meg?
Amúgy meg a #3221-es hozzászólásomban már említettem az igazi okot: előre vetíti az Airbus a jövőt, a balkezes jövőt... -
Rafia #3231 Szerintem az igazi repcsiket (pl. F16) irányító "joystickok" nem lesznek kontakthibások...pár PC konfig biztos kijönne egynek az árából.