17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Pitti #3230 Persze, hogy teszteltek, ki van az forrva rendesen vitathatatlan. En arra mondom, hogy baromsag, hogy ennyire leegyszerusitenek miniaturizalnak mindent. Nem tudom, hogy miert nem lehetett az airbusba yoke kormanyt tenni. Design vagy kenyelmi szempontok?? Pl az Airbuson minimum az egyik pilotanak balkezesnek kell lennie. Raadasul a kapitany helye szokott lenni a bal oldal. Mondjuk ezek a gepek mar maguktol repulnek, meg le is szallnak.
Meg az is teny, hogy ekkora gepet nem lehet erezni ahogy irtad is.
-
#3229 Miért baromság? Gondolod, hogy az Airbus nem tesztelte rohadásig ezt a rendszert, és nem próbálta végig pár száz tesztpilóta?
Egyébként meg a Fly-by-wire óta ugye csak mesterséges visszajelzéseket kap a pilóta, szóval a "gépet érezni normálisan" kérdés akkor felmerülhet minden modern gépnél... -
Pitti #3228 Sok gyerek felno a gamepades konzolos jatekokon oszt ok fogjak a jovo gepjarmuveit tervezni..
Jesszusom mi lesz itt :-DDDDD -
Pitti #3227 Ez egy akkora baromsag szerintem, a 300tonnas airbus-t is egy ilyen pocsom joyal kormanyozza a pali. Ilyen vezerlokkel szerintem abszolut nem lehet egy ekkora gepet erezni normalisan. Oldalkormany twist-el....azert kivancsi lennek egy rutinos pilota velemenyere.
Aztan ha kahas a poti a joyba mint pl nekem akkor lezuhanok :-DD
Meg megerjuk, hogy az autokat gamepad-el fogjuk vezetni...:-D -
#3226 A twist nem valósághű elvtársam?És a zűrsikló? Neki is ilyen van. De a sorozatgyártott f16 block 60asokba is ilyet akartak. Majd Cifu megmondja hogy melyik lesz az első széria gép amibe ilyet tesznek -
Pitti #3225 A pedalokrol csak annyit szeretnek hozzafuzni, hogy a CH illetve mas profi gyartok pedaljai sem olcsok. Ahhoz kepest, hogy egy egyszeru kiegeszitorol van szo kifejezetten draga barmilyen pontos is az a pedal.
Vannak olyan pedalok aminek mechanikaja teljesen ugy mukodik mint az "igazi" ugyanis a ket pedal ossze van rudazva, ha nyomod az egyiket a masik hatrajon. Egy cougar joy melle illik egy ilyen, de egy kozepkategorias joy mellett nem biztos, hogy sokat jelentene ha az oldalkormanyt teljesen valosaghuen tudom kezelni. Mondjuk a joyokon levo "twist" funkcio aztan vegkepp nem valosaghu.
Mivel en az autos szimeket is szeretem igy van kormanyom+pedal. (Logitech MOMO force es egy MS Sidewinder kormany) Mivel az MS pedalok teljesen egyformak gaz+fek igy azt hasznalom az oldalkormanyhoz. Vindozban fel van teve a joy es a kormany, majd a lockonban szepen ki tudom valasztani, hogy melyik vezerlo melyik tengelyet mire hasznalom. -
#3224 igen :)) -
#3223 A Cyborg sorozatra gondolsz, ha jól sejtem. Nos én is egy ilyennel repkedem játékokban. ;) -
#3222 tom, h nem ugyanaz a kategoria, de pl a saitek joyok egy része is "balkezesíthető" :) -
#3221 Az, hogy nincs balkezes vadászrepülőgép, az csak a mélységesen megvetendő elnyomásnak és diktatórikus rendszereknek tudható be, ha 1x én terveznék repülőgépet...
De az Airbus már lázadozik, és a repülőgépeiben a kapitányok balkezesek lesznek elöbb-utóbb, ha bele is döglenek. :)))
Airbus A320 pilótafülke. És ottan bal oldalon...
A split throttle ha jól látom annyit tesz, hogy a gázkar valójában két kar, tehát két hajtóművet tud "lekezelni", a probléma csak annyi, hogy rossz oldalra kerülnek így is a kezelőszervek, gombok. Kisujjal meg nem valószinű, hogy túl jól tudnám kezelni a hat switch-et. ;)
Amúgy eleddig összesen 1, azaz egy darab direkt balkezes joyt láttam eddig, az pedig a QuickShot GenX 500L. Amikor megláttam itthon, rögtön akartam vásárolni egyet, de sajnos nincs USB-s belőle, a gépemben pedig utoljára kb. 5 éve vendégeskedett joyport. Úgyhogy maradt a Cyborg 3D FF, végülis a célra az is megfelel többé-kevésbé... -
#3220 Hát bal kezes modról még nem tudok, de gépben sem láttam még balkezes modot:D
Itt nézz körbe én itt találtam a Split throttle-t... -
#3219 Ezek a modok mit takarnak? Akad bal kezes mod például? -
#3218 Dongósoknál Axel cisnált azt hiszem magának pedált, meg rendelni is lehet több helyről. Ha rendeled akkor ajánlom Dieter Hoffman pedáljait vagy a Ch-nak is vannak pedáljai... -
santpietro #3217 Köszönöm mindenkinek! Hát azt hiszem x52 lessz belőle különösen ha valaki tud lábpedál ügyben segíteni lehet h ezt megpróbálom: /http://www.dongo.hu/galeria_list.php?kat_id=71/ de nem füzök sok reményt hogy, sikerül, vagy hogy, nem fog szétesni -
#3216 Cougar tulaj vagyok de csak akkor ajánlanám a Cougart ha van még fele ennyid egy modra+ 30E egy pedálra + nem napi fél órát repülsz egy féléven át. hanem mondjuk intenzíven nyúzod a dolgot.. kinek mi. Seaweed és reaper csúnyán nem szereti mert drága:D én imádom mert szétszedhető apró darabokra kiegészíthető modolható és a szoftvere is jól használható.. (igaz X-52 még nem volt a kezemben) Szóval nem a magyar piacra készült a drága.. (mondjuk én anno még 3/4-ed ennyiért vettem (3 éve asszem)
JAhh Reapernek: egyébként megoldották a kettős hajtómű kezelést egy modban:D (mármint a Cougarban) csak csillagászati ára van és sajnos F-15 utánzat... -
Shifty #3215 x45-t nem kaptam sehól, az x52 bruttó 30000. alatt kapható. -
#3214 Hát nézd nekem se jön be a 3d stick, de az x52-nél elég normálisan megcsinálták már. Továbbá lezárható és máris lehet normális lábpedált alkalmazni. Az x45-ön valóban a gázkaron van a pedál, mondjuk elsőre eléggé szokatlan és kényelmetlen helyen. Ha precízen akarod az oldalkormányokat kezelni, akkor ne várj csodát ettől. Elviselhető ill. többé kevésbé megszokható, de messze van az "igazi"-tól... -
santpietro #3213 Picit elkapkodtam, de erre gond: http://www.pixmania.com/hu/hu/89009/art/thrustmaster/joystick-hotas-cougar.html
de a kérdés, az x45-nél az oldalkormány a gázkaron van ami elég szimpinek tünik, az x52-nél már a joy 3D és nekem eddig nem igazán jött be ez a funkció /WingMan/
hogy emiatt érdemes e a régebbi konstrukciót választani? -
#3212 Először is a HOTAS egy kategóriát jelent(Hands On Throttle And Stick), leegyszerűsítve nem kell lenyúlnod a gázkarról ill. a botról mert minden fontosabb funkció ezekről elérhető. Nos ebbe a kategóriába tartozik az X45 is ill. az X52. Én jelen pillanatban X52-őt vennék(X45 tulaj vagyok), mert már kiforrottabb technológiát alkalmaztak nála és nem rendelkezik az x45 gyermekbetegségeivel(pl. elkopó tengely és tsai). Persze ez az én szubjektív véleményem.
Üdv! -
santpietro #3211 Csak mert nagyon le van ülve a fórum, és mert kezd meghalni 3D wingmanom x45 vs x52 melyiket vennétek hotasra sajna nincs pénzem. -
#3210 Most gondolom at a kerdest....furanak tunhet!
En nem probaltam ki a DEMO-t! (..es nem is fogom) -
#3209 A müszerfal tényleg totál realisztikus, de a tájon még dolgozhattak volna egy kicsit.
;) -
kiskorúbézoltán #3208 Meg jó , hogy nem a Maverick indítást dobtad be ... :DDD -
neuro #3207 vicces volt nem? :) -
boxi #3206 Most ez "JÓPOFI" volt??? -
#3205 Nah ilyen vegre a HUD es az "no-MFD"?
-
#3204 Ha jol ertelmezem...ami felig fajos fejjel /tudom-tudom..kinem mi al eggyengebb :P/, es faradtan nem 100% :)....akkor ez biztatobb mint amit eddig felvazoltak. -
neuro #3203 Érdekesség:
Also, NaturalPoint will be announcing a retail Boxed version of 1.1 in the near future. The disks are being made now. So, if you want to have a physical copy of the game and want to pay with a standard Visa / Amex payment system, wait a bit and use our online store.
We will have more info on this shortly, but I wanted to let you all know about the option, as Eagle didn't, so you don't end up with an online copy if you want a hard copy.
http://forums.naturalpoint.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=21;t=000033
Más:
Magyar Lockon? "Róka kettő! Róka kettő!" -
Yoki #3202 hello boxi
csak azt szeretném kérdezni hogy eltudod e küldeni nekem magyaritást
a cimem [email protected] -
#3201 Ez igaz, de a SHIII nem csak online letölthető...Ezért kérdéses, hogy fel fogják e törni...Mindegy részünkről dombornyomott kártya, talán a héten. Üdv! -
#3200 Starfos 3-ast is tortek mar meg sikerrel*..szoval NEM ez lesz az ok....
(pl.:SHIII) -
#3199 "...azon a tényen tényleg nem, hogy valszeg itt kevesek fogják beszerezni legális modon ezt a "kieget" :("
Attól tartok, hogy akkor az általad említett többség nem nagyon fog 1.1-ezni...(ala SF3) -
#3198 ...azon a tényen tényleg nem, hogy valszeg itt kevesek fogják beszerezni legális modon ezt a "kieget" :(
pedig mondjuk 7 dollár tényleg baráti lenne ... nemhiszem hogy sokat gondolkoznánk, főleg ha egy általános webshopban meg lehetne venni ... -
#3197 Rendben van, tudomasul vettem! De ez NEM valtoztat a tenyeken. -
#3196 Seaweed irta:
"Paypal jo lenne! Azzal ugyanis egyaltalan nem lehet vissza elni! "
én csak erre reagáltam... nehogy elterjedjen egy olyan TÉVES nézet, hogy a paypal megold minden netes vásárlásos gondot, mert az az isten rendszer ;) holott sokaknak több bajuk van vele, mint egy netes bankkártyával .... ráadásul a paypalhoz "nem lehet bemenni" asztalt verni, vezetővel értekezni .... az emailjeidet meg leszarják :) -
#3195 Ugyan magyarazd mar el hogy EZ hol valtoztat azon a tenyen hogy paypal-t nem lehet hasznalni magyarorszagon?!
Adtal a szarnak egy pofont, de a helyzet ettol se jobb, se sokkal roszabb nem lett! -
#3194 Nem a PayPal-al van a gond, hanem azzal a Star Force-al, mivel aktíválni kell neten az 1.1-et, hogy tud használni. -
#3193 paypallal nem lehet visszaélni ??? :D nono! nem véletlen van weboldaluk:
http://www.paypalsucks.com/
-
#3192 Attól tartok, hogy az nem fog menni:) -
#3191 35 dollár hogy legyen egy olyan (vagy majdnem olyan) lokkon mint amit igértek anno...