17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#3310 ehhez messze nem kell annyi mint az ilyenekhez (szerencsere)... (mint pl WoW..vagy a tobbi MMORPG)
Limitalt dolgok segitik azt hogyaki nem koczka es nem ejjel nappal alvas eves ivas elet nelkul nyomja legyen csak eredmenyes!
Korlatozott pl a lvl szint a magaddal viheto kepessegek...
Nem oldokolhetnek csak ugy le lepten nyomom..max PvE (player vs Enemy)...de ha meg is halnal ujraeledhetsz...
PvP meg csak arenaban lehet..es oda ha akarsz bemesz ha nem nem...
tehat ezert is keztem neki..nekem valo..ilyen lama rpg-snek mint en ;))) -
neuro #3309 az a baj hogy egy ilyen játékhoz RENGETEG idő kell - és nekem már repülni sincs időm... :( -
(nincs kedved beszallni..ez ugyis igazabol csapat jatek (guild aka céh)...es a kesobbiekben nekem is be kell allnom valahova ha akarok valamit kezdeni..mert kesobb mer olyan kuldetesek lesznek amiket csak csapatban lehet veghez vinni...
Megcsinalnank a BoP guildet... ;)) -
neuro #3307 cuki vagy :) -
#3306 neem :D van manus is..de en is novel tolom..nincs kedvem orakon at egy faszit bamulni...
viszont a szep noi idomokat elnezegetem orakon at szivesen :D
(itt a karaktarem:http://kepfeltoltes.hu/050505/gw_sea_1.jpg) -
neuro #3305 hmm az nem is sok. és csak nők szerepelnek benne? :)) mert a képeken folyton csak azok vannak :) -
#3304 8k, + no havidij -
neuro #3303 mennyibe kerül? -
#3302 LoL. ;) -
#3301 Én is erre tippelek, hogy a magasság, sebesség és a terheléshez képest nem stimmel valami, ezért bólogathat. Viszont nem teljesen világos, hogy egy bólogató mozgást hogy lehet irányítási hibának nézni... -
#3300 A probléma szvsz ott van, hogy a katonai rep.szim rajongóknak (bár ha jobban belegondolok, bármilyen katonai szim. rajongónak) nem nagyon van választási lehetősége. Egyszerűen nincs alternatíva, vannak az ultragagyi "repülős-lövöldözős" játékok, de abból is évente egy, szim.-ből meg három-négy évente egy. Ennyi, oszd be.
Amúgy az uborkánál szvsz már kifele állt a Lock-On rúdja már mielőtt megjelent, a Harpoon 4 fejlesztésének leállítása volt a töréspont, attól kezdve úgytünik a szimek és a reálisabb rétegjátékoknak nincs hosszútávú jövőjük a kiadónál. Nem csak a Lock-On és a Harpoon 4 miatt, hanem csak emlékezz vissza Maddox-ék sirámjaira a PB 'gyenge' eladási adatai miatt. Elképzelhetőnek tartom, hogy uborkáék adtak egy 'kvótát' a srácoknak, hogy legalább ennyit kéne eladni, vagy kalap-kabát. De ugyanez megfigyelhető a nagy húzó neveknél is, még a Red Storm-osok sem annyira az R6 szériát viszik tovább, hanem a sokkal árkádosabb és egyben populárisabb Ghost Recon-t és Splinter Cell-t. -
#3299 MMORPG
http://www.guildwars.hu
http://www.guildwars.com -
neuro #3298 az mi? :) -
#3297 .....ha netan valakit erdekel telljesen ra vagyok kattava a Guild Wars-ra...ott megtalaltok....
-
#3296 Szerintem nem arra gondol hogy ha megnyomja a botot valamerre akkor nem "úgy marad" a gép hanem kapálódzik. Vagy ami még lehet hogy nincsen kitrimmelve a madár. -
#3295 És mégis milyen sebesség, magasság, és terhelés mellett jelentkezik az a dülöngélés? :) -
#3294 Szerintem nem...nem is veletlen hogy az SSI mintolyan hogy onallo kiado befuccsolt! -
#3293 A flanker széria siker volt anyagilag? -
#3292 Hat nem tudom...talan nem kellet volna anepet felborzolni mar a Flanker 2.5 megjelenesekor...hanem evekkel kesobb kezdeni a kepcsepegtetest...es akkor nem varjak mar "idestova 3.5 eve"..... -
#3291 De nem úgy pár év hanem nem jelenteni be hogy na xy kor kész. Csepegtetni az infókat hogy ilyen meg olyan, és amikor kész, (késznek látszik fixen) bejelenteni hogy na akkor mostantól 3 hónap. Emlékezz vissza az x edik megjelenési dátumkor bedobták hogy azért akkor, mert a repmodelleket annyira életszerűvé teszik hogy már na. Ehhez képest megjelent egy fél vagy egy évvel később ugyan az a modell volt minden gépnél Aztán a pecsekben elkezdtek magyarázkodni. -
#3290 Nem birtak volna szerintem...kiakadt volna az a nagy tabor ami varta hogy meg par ev...igy is irto sokat vartak ra. -
#3289 De akkor minek adták ki? Minek ment a cirkusz a megjelenéssel? Mondták volna azt hogy csess*étek meg, 2006 ban jelenik meg. De akkor működjön!Há nem? -
#3288 Nem középállásba dölöngél, hanem ha előredöntöm, túl érzékeny az irányítása eccerűen. -
#3287 Jah bocs en nem Cifu vagyok... -
#3286 Pont azert mert a vart penzugyi sikert/eredmenyt/varakozast nem erte el a lock on.
Ennek sok oka van..egyik szerintem a lassusag es a milyenseg. -
#3285 Apropó, ó mindenttudó Cifu, (életem egyik céljává vált hogy olyat kérjek tőled amire azt mondod hogy nem tudom)Te mint a net avaott ismerője, miért hagyta ott a lokkont az ubi? Vagy fordítvaMert azt hogy nem egy gyors brigád azt tudták. De mint egy pár ábra mutatja (il2 SH3) lehet sok pénzt kaszálni a szimekkel. Szóval? -
#3284 Tény. :( -
neuro #3283 Szerintem semmi baj nincs az irányítással, legfeljebb szokatlannak érzed az il2 után. Fura is lenne ha a 30 tonnás Szuhoj ugyan úgy repülne, mint a 2500 kilós kis Messzer. -
#3282 "de" ettol meg sajnos igaza van... halalra van itelve igy a game! -
#3281 Az UBIsoft cserbenhagyta a Lock-On-t, az 1.1 az orosz fejlesztők saját terméke, miután az Uborka már nem támogatta tovább a játékot és a fejlesztést. -
#3280 Meglehetősen sokat játszottam vele (IL-2, IL-2FB és PB), így is merem nyugodtan leírni, hogy összehasonlíthatattlanul könnyebb azt a játékot elsajátítani, mint a Lock-On-t. Az irányítással nincs semmi baj, valamit te szúrhattál el, vagy a kinhagytál valamit, vagy a sebesség/magasság körül nem stimmelt valami, nálam nem imbolyog a gép, pedig a Saitekem középállása nem valami fényes. -
#3279 Look at me! -
#3278 Ennek az 1.1 es dolognak csak egy eredménye lesz, hogy halálra itélik a hülyeségükkel a lock ont. Mert akkor amikor kiadták félkészen kurta sokan várták, de annyira tele lett a tök*ük a hibákkal hogy elfordultak tőle. Az 1.1 et kutya kötelességük lett volna kiadni ingyen. Aztán csinálhattak volna egy rendes addont amiben van a 25T meg amit akarnak. És akkor csodálkoznak ha nem hoz pénzt. -
#3277 IL-2-ben hullanak a gépek csak úgy?? Akkor úgylátsszik még nemjátszottál vele.
Az irányítás akkoris katasztrófa... És amúgyis elég furcsa mozgása van a repcsiknek. -
#3276 Szvsz kezd el tanulmányozni a kézikönyvet, és olvasd el a kezdőknek írt tanácsaimat (#930-as hozzászólás). Utána kezdj el először veszélytelen gépek ellen próbálkozni (pl. B-52) tapasztald ki, hogy melyik fegyvert hogy tudod használni, melyik radar üzemmód mire való, stb.
Ha már ez is megvan, után jöhet az egyszerűbb légiharc, először célszerű csak a dogfightot gyakorolni, utána ha az már megy, mehet a távolsági és a BVR harc is.
Ez nem IL-2, ne számíts arra, hogy 5 perc után hullani fognak az égről az ellenséges gépek a kezed által...
Szóval a hibát ne a játékban, hanem magadban keresd... -
#3275 Ennek a gémnek valami iszonyat az irányítása. Előre döntöm a joyt, ezmeg elkezd bólogatni előrefelé, pedig a joy jól van kalibrálva. Mostmeg egy új rejtély: felszállok su27-el, nagy nehezen bemérem az ellen gépet (ezzel a bólogatással elég nehéz) 20 km körül kilövök rá egy r27-et, ami persze nem talál, közbe őis rámlő egy aim120-at, kikerülöm, de aztán jó közel érünk egymáshoz és akkor viszont már csak akkor írja ki a raksit ami jön felém, amikor kőkemény 2 sec-em maradt a kikerülésre. Másik küld: ugyanebben a módban, r27-el célpont bemér, és tűzgomb, és nem lő ki semmit, másik tűzgomb azzal se. Minden ugyanúgy volt mint előbb amikor ki tudtam lőni a rakétát... Lehethogy inkább maradok az il-2-nél abba legalább nincsenek ilyen bugok mint a lock-on ba. Nameg az irányítás is jó. -
#3274 hat kb a mai vilagban...
huhh nem is tudom mit kezdenek net nelkul... -
#3273 Ez azért elég szemétség... Megveszem a játékot jómunkásemberhez méltón, erre nem lehet vele játszani, csak ha letöltesz egy peccset. De basszák meg, nem mindenkinek van otthon netje! Akinek nincs az dögöljön meg? Bocs, de egy kicsit felhúzott ez a dolog. -
#3272 Ahh doglott a tema....mar nem erdekel.... -
#3271 Magyarul nincs összevont Lock-on gold hanem le kell pwerkálni a pénzt az 1.1-ért... rablás....