17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#3190 azt én is sokallom. Ezért majd esetleg vmi "olcsóbb helyről" töltöm le, vagy esetleg DC++on keresztül -
#3189 Ugyan nem vagyok oda a bankkártyákért, de especiel az OTP webcard-al meg vagyok elégedve, van három részszámla, és az interneten keresztül tudom közöttök utalgatni a pénzt (OTP Direkt). A webkártyához tartozó számlára mindig csak annyi pénzt utalok, amennyi az adott esetben szükséges (mondjuk ez a 17%-os plusz adó miatt egy kis utánaszámolást igényel). Ha többet akar leemelni, akkor a tranzakció ugye kudarcot vall (nincs elég pénz az adott számlán).
Viszont a 35$-t egy kicsit sokallom... -
Thanatos #3188 -
#3187 ...arrol mar nem is beszelve hogy van bennem egy alapveto tuske a starfosos szarokkal szemben, es ha netan modomban is allna hogy megvegyem, akkor is eros ellenerzesem lenne, es elgondolkoznak a dolgon hogy kell ez nekem... -
#3186 Paypal jo lenne! Azzal ugyanis egyaltalan nem lehet vissza elni! A vevo kuld annyi penzt amennyirol szo van.
Ellenben bankkartyas mar gazosabb, ugyanis arrol az elado fel emeli le a szoban forgo osszeget. (Ez alol talan 1 kivetel van! Ha valakinek olyan kartyaja van ami csak az ugyfel visszaigazolasa (pl sms)utan engedi terhelni a kartyahoz tartozo szamlat...)
Ergo igy is "shit", ugy is "shit"... az egesz, es felejtheto...(bar ebben semmi ujdonsag nincs..ezt a kezdetektol tudtam/tudtuk!) -
#3185 És egyelőre csak Paypal, ami nálunk nincs. Talán jövő hétre lesz Visa... -
Caterpillar #3184 lol -
#3183 Rohanok neten fizetni az oroszoknak ( Price: $35) -
Caterpillar #3182 Kint van 1.1: http://www.lockon.ru/index.php?end_pos=135&scr=products&lang=en
Gondoltam szólok... -
Shifty #3181 Nem. -
#3180 remélem az már a végleges lesz -
#3179 kár, na mindegy -
#3178 Na az a mai megjelenés jövő hétfőre módosult...köszi ED! -
#3177 Miért, dúrva voltam?;))) -
#3176 Én szokok;))) -
#3175 lockon.ru szerint elvileg ma kijön az 1.1... -
#3174 42-esek szoktak néha lenni meg van még pár magyar fent. -
Shifty #3173 Van aki szokott mostanában Hyperlobbyn repülni? -
#3172 Bar ezt a tenyt elore sejtettem: Szvsz nagyobb bukta lesz ez igy mint a Lomac volt... -
#3171 ahogy átnéztem, ott nem "hivatalosan" árusitják ...
nembiztos, hogy mernék egy nevenincs helyről ruszkiban rendelni :) -
#3170 hmmm..... -
neuro #3169 7USD = kb 1300HUF -
#3168 123 rubel = kb 7$ -
#3167 mennyi most a rubel? :D -
neuro #3166 oroszországban van kint 123 rubelért :) -
#3165 hol van "kint" ? :) -
#3164 Szomoru hogy mar nem dobogtatja meg a szivem.... -
neuro #3163 kint van az orosz 1.1 -
boxi #3162 Ha csak ennyi akkor kösz.
Így elég Örömtelen! -
#3161 igen, de pont ezt a "tulvállalásos" dolgot kritizálom ... inkább lehetne pár géppel kevesebb, de mondjuk optimalizálgatták volna kicsit az enginet ... az UBI nyilván beleerőltette az amcsi gépeket, de az azzal eltökölt idő miatt lett nyilván ennyire bugos/lassu.
és továbbra sem értem, miért nem tettek bele egy egyszerü serial ellenőrzést a multihoz :( sztem nagyobb eladásokat lehetett volna elérni ... ugyanez áll persze PF-re is ... bár az nem 2500ft :) - s akkor az UBI sem feledkezne meg ennyire a játékról ill. mostantol sztem a stilusrol is ... :( -
neuro #3160 nem kell parokolni csak leszállni. utánna ESC, majd SAVE ha sikeres volt a küldetés -
neuro #3159 full grafikán nincs olyan gép amin nem szaggatna
próbáld ezeket:
visibility range: medium
cockpit mirrors+reflection: ki
shadows: active planar
civilian traffic: ki
haze: basic
effects: medium
water: medium vagy low -
boxi #3158 Hali!
Lenne egy-két...,számotokra talán ostoba kérdésem.
Van ebbe a játékban olyan, hogy a küldik vagy egy sikeres kampányrész befejeztével /mint az USAF-nál/ szerény gratuláció, vagy egyáltalán hol van vége sikeresen, esetleg sikertelenül a feladatnak? Landolás után, hova kell parkolni vagy le lehet e venni az energit stb...? Persze, mind ezt az Escape használata elött! Ha tudna ebben valaki segíteni. Előre is Köszi...
-
#3157 Próbáld már meg hogy elindítod a Start menü--->futtatás--->dxdiag---> ott SOund fül---> ott pedig a soun acceleration melletti csúszkát lehúzod No aceleration-ra... ez is sokmindent megold általában talán.. -
Lenina #3156 Nekem ez kicsit magas ... egyébként a probléma az, hogy AMD XP3200+/kb. 1 giga RAM/9800pro videókártyával szakad full grafikán :( -
ricsidi #3155 Megvan.Fel is megyek a hyperbe, el is indul a lock on a kiválasztott oldalról csak a multiban nem találom a nickeket.Na most mi legyen? -
santpietro #3154 Regisztrálj a hyper oldalon nick, jelszó, email, a cimre küldenek egy linket rákattintva aktiválod a nicked a chatba ezt a jeszót és emailt köll beírni -
ricsidi #3153 Ok. Mevan.Kapcsolódott.Megcsináltam az FB-vel is.Az eredmény,hogy kapcsolódik és kéri a chat jelszavat.Mind a két proginál.És lám egy újabb gond.Beírok valamit és bontja a kapcsolatot. Gondolom én a hyper oldalon kell valamit belőni a bejelentkezés után? Regiztem a 1.TG ricsi-n Rik hívóval.Leszögezném,nem majmolom a címadót csupán engem is így hívnak.Nincs esetleg skype-d? Ha nem gond ott extrasnell be tudnánk lőni a rendszerem és megindulhatna a kiképzésem.Írd meg légyszi ha jó és mikor a skype ma valamikor. Ha nem akkor engedelmeddel, továbbra is ostromolni foglak a pv oldalon az ügyes bajos dolgaimmal. Köszi mindent! R -
#3152 töltsd le a loman 2.1-es verzióját (lehet van már 2.2-es is). Ezzel tudsz majd hozzáadni különböző modokat és grafikákat etc. Ezután szedj le valami olyasmi hang mod-ot ami az irdatlan méretű wav fájlokat kicseréli ogg-re azt hiszem. Ezek sokkal kisebbek ezért kisebb memóriát foglalnak. Valamint a textúrákat is érdemes irgalmatlan méretű BMP-kről lecserélni kisebbekre...
Bár erről igazán a 42-esek tudnának írni vagy a volt 42-esek:) -
neuro #3151 van hozzá sok szoftveres hack, amivel lehet gyorsítani a grafikát