36836
-
#2829 Aida32-ben! -
#2828 Celeroncsot nem érdemes húzni, úgy csak hamarabb megy tönkre! -
#2827 aszt nem tom :(
hol kl megnézni ? -
#2826 milyen alaplap? -
#2825 Jogos, ott a pont - akkor viszont qrva nagy átverés az egész, banyek...
Jó, persze még így is nyilván jobb a hővezetőképessége a rézötvözetnek, mint a tiszta alunak, de azért nem vörösréz... -
#2824 izé
nekem van ety szutykos celeronom, 2,4ghz
ézs nem tom húzni :(
hogy is kel ?
biosba vmiér nem megy : ( -
#2823 Jajj, ne...
Hővédelemről, és nem szigetelésről volt szó... Az arany "visszatükrözi" a hőt, ahogy azt láthatod a felhőkarcolók aranyozott ablaküvegein, vagy a komolyabb tűzoltóautók szélvédőin... -
#2822 Hi all!
Már nem is vitáztok? -
Borg #2821 Nem ragoznám itt tovább a kérdést, PÜ. -
#2820 vízhűtőblokk árakat meg tudod mondani? -
#2819 Sry Borg, ez télleg durva volt!
Csak annyira érdekelt a dolog, hogy féltem, hogy nem magyarázza el... -
drag #2818 azt hiszem bordára benevezek fizukor, DDR-Ramokra mit javasoltok? -
Borg #2817 Így van, vakítás. Vagy láttál már zalman cuccot revésedni?;)
Amúgy "szerezni" nem tudok. Ezt ne kérdezzétek. Nekem van x mennyiségű anyagom, amiből megrendelésre gyártok xy cuccot. Itt pl a VGA RAM-ra való cuccok vannak, meg vízhűtőblokkok.
Amúgy pl van wolfram és iridium ötvözésű vörösrezem is, úgy hívják, hogy TUCO ;) -
drag #2816 bocsi a neviben is -
#2815 -
Borg #2814 "Leszarom az OFFolást, majd törli!"
Aham, majd a regedet lassan... -
#2813 Bevállt a dolog!!!
Nagyon köszönöm, megoldottad az idáig megoldhatalannak hitt lassú winboot-omat!
Kb 10sec mos a bott, idáig 10min volt!
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! -
#2812 Az ip cím és az alhálózati maszk lehet ugyanaz?
Nálam ugyanaz... -
#2811 A, Á. Az sugárzáselnyelés, és arnyékoláshoz pontosan hogy jó vezető kell. De nehogy már beizonyítsátok, hogy az arany szigetelő. -
drag #2810 wins és adhcp külön dolog dhcpt ugy iktatod ki hogy kézel beirod az ip-t és a netmaskot -
#2809 Leszarom az OFFolást, majd törli!
Ha a WINS-et tiltom, akkor az is jó?
Az tiltja a DHCP-t is...
Na megy a teszt! -
drag #2808 de ne offoljuk szét a topicot -
drag #2807 A hálókártyához tartozó beállításokat kell neki belőni,de bálítahtaod pl a 192.168.89.1et 255.255.255.0 a netmasknak
-
#2806 ...Made up magnesium, aluminum and carbon fiber bits to save weight, it even has gold spread out on the engine as a heat resistant material...
Forrás
Az arany igen jó a hő (és a sugárzás) elleni védekezésben, erre használják a műholdakon is, gyakorlatilag éppen, hogy nem hőátadó, hanem hővédő anyagként használják - ezek szerint itt is.
Hogy a Zalman miért aranyoz, azt nem tudom - de melyik gyártmányuk aranyozott, mert most futottam át, de nem találkoztam vele... -
#2805 Thx, megpróbálom! -
drag #2804 ipconfig /all a parancs sorban
-
#2803 Az jó, ha megadom neki az ip címem, hogy ne keresse?
Hol lehet megnézni az ip címet? -
drag #2802 inkább xp maradjon az ip lesz a gondod -
drag #2801 nm-it -
#2800 Ez már Xp-n van, a win99 az full jó, csak hobbiból használok most Xp-t, de már bánom...
Format lesz! -
#2799 Csak kéthelyre ment, mert mindíg összekeverem a két topikot, lásd lejjebb a logókat!
Kössz drag! -
#2798 Használj XP -t... -
#2797 nekem is úgy van, hogy egyszer jó egyszer meg fél óra alatt találja meg a hálózatot! -
#2796 ezt minden topikba benyomod? -
drag #2795 Szasztok! Állítsatok be fix-ip-t a kártya beállításánál! Azért szorakozik sokáig mert dhcp szervertől várja a beállításokat és arra vár.
üdv .drag -
#2794 Régen megtudtam csinálni, de msot már nem megy!
Feltétlen szólj, ha megtudsz valamit!!!!!!!!!!! -
#2793 nekem is ez a bajom! -
#2792 Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet úgy letiltani a hálókártyát, hogy ne biosból legyen letiltva?
Az lenne a problémám, hogy a boot-nál a windows amíg felismeri a hálókártyát az egy óra, mert valami elcsesződött rajta, és úgy kéne beállítani, hogy ne ellenőrizze indításkor, és még a net is menjen...
Valaki tud segíteni? -
#2791 hát nem gondoltam volna , hogy egy kis vita ekkora dömpinget indit el de tetszik ez az eszmecsere nagyon. -
Pontius #2790 Na és a másik 2?