36836
-
#2990 "bár a topicnak sincs túl sok értelme, mivel a témája befér elosztva máshova is bőven."
akkor meg miért baj, hogy mi itt jól érezzük magunkat? -
#2989 nem spam, hanem bann te marha! :P -
Borg #2988 Szerintem bant akartál irni.
Örök ban nincs, akkor reg törlés van egyszerűen.
Vagy max 1-2 hét ban, figyelmeztető jelleggel. Egyébként pont ez van most teritéken, hogy topic->gumi, vagy az egykét chatelő, offoló kapjon csak bant itt. Lehet, hogy az utóbbi megoldás jobb lenne, bár a topicnak sincs túl sok értelme, mivel a témája befér elosztva máshova is bőven. -
#2987 ebben egyet értek veled Borg!
szerintem senkinek semmi baja nincs azzal, hogy mi történik ebben a topikban!mi egy páran minden nap itt vagyunk és mindig van vmi téma.ha kérdez valaki valamit, ha tudunk akkor válaszolunk neki!néha vannak kisebb "veszekedések" de szerintem ez mindenhol előfordul! -
#2986 Nemhiszem, hogy neked jól jönne az Borg, hogy nem itt chatelnénk egy évben egyszer, hanem mindennap másik topikban, lécci azért ne rakd a gumiba a topikot, mert néha egy kicsit kirúgunk a hámből! -
#2985 Borg, lenne egy kérdésem tőled, ami tudom nem ide tartozik, de már úgyis ennél a témánál tartunk, megkérdezem:
Milyen az az örök spam, csak az adott reget tiltja le, vagy mitcsinál? -
Borg #2984 "Örülj neki, hogy csak itt Offolunk, és nem mindenütt!"
Ezt te komolyan irtad most? Mert akkor nincs több hozzáfűzni valóm a dolgokhoz itt... -
#2983 Ok, látom, hogy mennyi teljesítménynövekedést hoz a PAT!
Nálam csak alap frekin engedi a PAT-et dolgozni, de annyit nem dob a teljesítményen a PAT, hogy haggyam, szal én inkább húzom a provcit! -
Borg #2982 Úgyis tudod, hogy nem az ehhez hasonló tartalmas hozzászólások miatt van gond itt.
Volt itt olyan is, nem vitás.
De az egymás közötti chat nem a fórumra való, akár miről szóljon. -
#2981 Bazz, nemigaz, hogy ilyenekbe belekötsz!!!
Zavar téged ez?
Örülj neki, hogy csak itt Offolunk, és nem mindenütt! -
Pontius #2980 Ha már eccer elkészítettem a képeket akkor bekarom őket!
PAT OFF
PAT ON
Borg miért problémázol ennyit? Nem chatelünk, hanem egymásnak segíteünk... Amugy meg szó nincs arrol, hogy ki fogja elérni a 3000-et. Ha eccer TÉK-elni akarok akkor megyek gumiba. De bocs, hogy arra használjuk a fórumot alire való nem pedig arra, hogy napi 1 hozászólással lecsuszzon a sülyesztőbe... LESZAROM A 3000-et, én addig nem irok be többet amig el nem éritek a 3K-t. -
Borg #2979 Aha persze, és ezért irod le a mondandódat 5 egymás után postba szavanként, igaz?
Olvass vissza tiz oldalt, és a hozzászólások 90%-a egysoros, sőt, egyszavas, ráadásul ezek 30%-a is offtopic.
Mindegyikért szóltam már, azt mondtátok rend lesz, de semmi nem változott. Hát ez van. -
#2978 aaaahhhhaaaa, már értem -
#2977 De akkor is PC Tuning...
Most mit tegyünk, ha akkor csak annyi a kérdésünk? -
Borg #2976 Nem kell hasbaakasztani, azért chateltek itt a saját apró cseprő tuning dolgaitókról, már tizenötödszörre leirva mindig ugyanazt, hogy meglegyen a 3000 amire éppen vadásztok. Felesleges mellébeszélni.
Napi 100-200 post mellett minden információ értékű dolog elsüllyed pillanatok alatt, mert ti egymás után egysoros postokkal chateltek egymás között. Erre ott a PÜ is. -
#2975 mijaz hogyha meglesz a 3000. akkor repül?
má leszabályozod a hozzászólások számát is? -
#2974 Egy csomót beszéltünk tuningról, azok a kis kitérések, csak feldobják a hangulatot!
Plzzzzzzzzzzzz, neeeeeeeeeeee! -
Borg #2973 Ha ma meglesz a 3000, akkor máris kerül át.
Nemigaz nem birjátok megérteni, hogy ez nem privát chat itt. -
#2972 Neeeeeeeeeeeeee!
Ez is tuning dolog volt! -
#2971 Neee! -
Borg #2970 Gumiszoba. -
#2969 Nike!:PP -
#2968 ABIT A KIRÁLY!!! :P -
#2967 Már nálam is müxik, csak a ramot 1:1-re raktam!
ASUS a legjobb! -
Pontius #2966 Én is azt nézem, csinálok pár képet, hogy nálam megy...
Hát ez LOL :) Csak nálam működik? Nem hiába Albatron! -
#2965 disabled-et, de ami oldalt mondtál, ott azt írja, hogyha húzod a gépet, akkor hiába nyomod enable PAT-ra , akkor sem fog azon menni, csak alapfrekin...
Na mind1, inkább nézem a Simpson családot a viasaton! -
Pontius #2964 akkor elvileg megy...
cpu-Z mit ír? -
#2963 1007-es biosom van! -
#2962 Nekem az mindíg be van kapcsolva! -
Pontius #2961 ASUS P4P800 PAT MODE:
1) Enter BIOS setup utility
2) Select "Advanced" menu
3) Select "Chipset" configuration
4) Enabled Memory Acceleration Mode
5) Your system is now PAT ready -
Pontius #2960 Próbáld meg az 1007-es BIOS-t :) -
#2959 na, kipróbáltam a PAT-ot, de nem megy!
alap frekin és húzva is kifagy a gépem bootolásnál, pedig a legkisebbre állítottam! :( -
#2958 Csak alap frekin megy a PAT eszerint:
A CPU-Z szerint viszont a PAT nem volt bekapcsolva az ASUS lapon sem ezen a frekvencián. A memóriaidőzítések szintén majdnem ugyanazok, a Gigabyte lapon 2,5-3-3-6, az ASUS-on 2-3-3-7. Az MSI lapján hiába állítottunk be 2-3-3-7-es időzítéseket, tuningolásnál ezt gyengítette. Maradnak tehát nyitott kérdések, bármennyire is igyekeztünk alaposak lenni. Per pillanat úgy fest, hogy - legalábbis a mi lapjaink esetében - a PAT-ot tuningolásnál csak kikapcsolva lehet használni, ami őszintén szólva csalódás, mert így nem tudjuk elérni egy Canterwoodos lap szintjét, csak alapórajelen. -
#2957 Idézet:
A PAT ezeknél az alaplapoknál érdekesen működött... megfigyeltük, hogy tuning mellett nem aktív. Erre az a rendkívül egyszerű felismerés vezetett minket, hogy bekapcsolt PAT és tuning esetén - az ASUS deszkája kivételével - az összes alaplap viszonylag hamar kifagyott. Hogy miért? Lehetséges magyarázat, hogy a chipset valóban nem bírta, hiszen nem erre lett tervezve. Az Intel csak azokat a chipeket adja el Canterwoodként, amelyekről megbizonyosodott, hogy 100%-ig stabilak, és a legextrémebb körülmények között is megállják a helyüket. -
#2956 Nekem 464-ig, de mit ír ki pontosan a PAT-nál?
Pat enabled, vagy hol van ez? -
#2955 Hol van az a PAT?
Még nem találkoztam vele!
És nem tom, hogy a Performance-ot hol kell bekapcsolni... -
Pontius #2954 865-ös lapoknál csak 1:1-es beálításoknál kapcsolható be a PAT. Szal ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam, hogy 462-ig birja a memóriám és melette még a PAT is elmegy fagyi nélkül... -
#2953 nekem hynix van és nem megy 440 fölé sehogy! :(
PAT-ot meg nem próbáltam még. -
Pontius #2952 Pedig elvileg birnia kell a lapodnak...
ASUS P4P800 PAT
igen BIOS-ból -
#2951 PAT-ot is biosban kapcsolod be?