36836
-
#2693 igen valószinü, hogy az MSI-él a tervezö asztalnál ovodások ülnek és olyan rossz hütöt terveznek a kártyákra, hogy azt ahogy megveszi az ember a VGA-t dobhatja ki a kukában.
MSI GF3 Ti200 volt elötte azt gyári hütéssel 175/400-ról, 250/535-ra sikerült órajelet emelni stabil futás mellett. -
#2692 Jólvan te géniusz!!!
Nem kell itt okoskodni, a pipe leadja a hőt, mire átjutna a túloldalra, egyébként meg adnak hozzá olyan bordát is amivel a hátoldalt is hűtheti!
Szal, azért mondtam, hogyha már van neki, akkor az mindenképpen jobban hűt, mint a gyári hűtő! -
#2691 Na, az Italic prefixet meg elfelejtettem lezárni... :) -
#2690 Elég gáz ez a hűtés, mert hamar átmelegszik a réz túlhajtás esetén! Szerintem, ha már van Zalmanja tegye rá azt!
Az azért a HeatPipe teknológiájával nagyon frankón hűt, nem csak dísz!
Ekkora hülyeséget még az életemben nem hallotam!!!
1.: Mi a lényege a hűtésnek? A hő elvezetése! Namost, ha a GPU-ról és a memóriachipekről hogy tudod elvezetni a hőt? Úgy, hogy egy hűtőborda átveszi a hőt, ezáltal felmelegszik, és a másik oldalon meg hűtjük légárammal. Ennyi. A réz azért melegszik át, mert jól vezeti a hőt! Mit gondolsz, mi lenne jobb, ha nem lenne meleg? Akkor éppen, hogy nem vezetné jól!!! Általános iskolás tananyag...
2.: A Zalman hűtés ugyanezt csinálja csak éppen a hőt egy ponton átveszi egy folyadék, amelyet aztán a kettős hűtőborda miatt nagyobb felületen tudja leadni - de itt olyan mennyiségű hőről van szó, hogy passzív hűtésként ez nem elég, és kell itt is aktív légáram a jobb hűtéshez. Csakhogy a ZM-80C csak a GPU hőjét veszi át, a memóriachipekét nem!!! Vagyis a gyári hűtés, amely alapból hűtené a GPU-t és a memóriachipeket, lecseréled egy divattermékre, amely csak a GPU-t hűti! Bravó... -
#2689 Nem is tudtam!
Na mennyünk inkább a logóműhelybe, mielőtt jön Borgica! -
#2688 Megyek, futok rohanok:) -
#2687 nincs mit.
ez a munkám! :D -
#2686 Gyere ide logót kérni LoCk:
ide -
#2685 Kérhetnék a lógóba még egy P4-es logót is , mint neked Zetorg? -
#2684 Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést!
Mindenkinek jövök legalább 3 sörrel! :) -
#2683 Majd csinálok neked egy vadászgépeset én, de majd csak holnap, mert már idegesít a szöszmötölés az animátorral! -
#2682 Bocs, ez a nevedben ment!
Sry! -
#2681 A logód helyén! -
#2680 Köszönöm!
Hol tudom megnézni? -
#2679 Hol van?:)???:) -
#2678 csináltam egy logot LoCk-nak, ha érdekel nézzétek meg! -
#2677 A lock szó használatos a vadászgépeknél is a célpont befogásakor..:) -
#2676 :):) -
#2675 Az a baj, hogy nincs ötletem a logóddal kapcsolatban...
Valami lakatosat akarok bele! -
#2674 Visszatértem! :)
-
#2673 Ok, jó étvágyat! -
#2672 Mentem vacsorázni..
Még visszatérek. :) -
#2671 Sok sikert és türelmet hozzá. -
#2670 Már megkezdtem a gyűjtést olyan VGA-ra, mint a tiéd!
9700Pro-t akartam, de megnéztem én is a videókarid tesztjeit, és megállapítottam, hogy nekem ilyen kell! -
#2669 egyébb>jav>egyéb -
#2668 A 9800Pro-t 65e is lehet már venni , de egy összehasonlító tesztben jobban tejesített egy ui.: configban a GFFX5950Ultra, mint a 9800Pro.
Bar én is gondolkoztam előtte 9800Pro-ban is , de elvetetttem a sok teszt olvasása, és egyébb vélemények miatt.
Nem rossz kártya a 9800Pro tudom.. -
#2667 Végre megérkeztem a melóból... -
#2666 Sisoft Sandra 2004 pl. -
#2665 Mi az a Dhrystone meg Whetstone? Hogyan lehet lemerni, ja es ha van 78 progink amely lemeri, akkor az 78 fele eredmeny van, vagy ez is olyan szabványosítva van. -
#2664 a 3200+ barton nem tud egyenlöre aládolgozni a FC alatt végig a proci melegedet túl a VGA hömérséklete stagnált -
#2663 gondolod ezt a kártyát túl kell hajtani??? -
#2662 Elég gáz ez a hűtés, mert hamar átmelegszik a réz túlhajtás esetén!
Szerintem, ha már van Zalmanja tegye rá azt!
Az azért a HeatPipe teknológiájával nagyon frankón hűt, nem csak dísz! -
hátul is ugyanigy nézz ki a hütés -
#2660 Mondjuk nem szólok bele, de 80e Ft-ért simán vehetsz egy Radeon 9800Pro-t, és kész :)) -
#2659 Hmmm....
A Ready Computers-nél az ASUS V9980 videókari nettó 78.200,- és ez még a külön előrendelésre vonatkozik, val'szeg szürkeimportban... -
#2658 haverom MSI-böl vett FX5950 TD Ultrát /VIVO-s/nagyon brutál a hütése mind2 oldalon van ventri teljesen bordázott nem hiszem, hogy azon le kéne cserélni Zalmanra. 3200+os bartonnal 1 GB Rammal 6300 pötty lett a 2003-340 patchel.
137e volt a kari cóval lehet gyüjtögetni.... -
#2657 Nem örülök a hírnek. Akkor be kell keményítenem, mert csak 80e van rá és nem tudok kölcsön kérni senkitől..
Kissé elszámoltamm:)
-
#2656 www.aida32.hu? -
#2655 Amúgy amerikában most ~400$ körül vannak az FX5950-ek, de itthon szvsz bőven 100e Ft felett lesz... -
#2654 Ha jó a hűtése az FX-nek , akkor eladom a Zalmant..:)