36836
-
#4430 -
#4429 jah, de most megvettem a kingstone-t és az se megy jobban :(
mondjuk ez 2x512mb :) -
#4428 Jó az!;) -
#4427 Neked döglött meg Hynix? -
#4426 nekem volt hynix, 2x256mb.
440-en bírta a 2,5-3-3-6-os időzítést!
-
#4425 Dehogy, jó hogy van egyáltalán. -
#4424 1 - 1 idáig a ramok ügyében...
Tulajdonképpen attól fűgg, hogy milyet fox ki!
Van jó Samsung is, meg xar is, ugyanígy van a Hynix is! -
Pontius #4423 Hynix is ugyan azt tudja mint samsung, sőt nekem rosszabb tapasztalataim vannak...
Én Samsungra szavazok -
#4422 Téged zavar a banner? -
#4421 Hynix egész jó!
Sztem inkább azt válaszd... -
#4420 Party Boy!
Most nézem a Wild Boys-ot, és Pontiusz a leopárdot próbálja megsimogatni...
LOL!:DDDD -
#4419 Szerintetek dual-ban melyik mem lenne jobb?
2*512Mb Samsung v. Hynix?
A Samsung nem túl jó mert nem bírja az alacsony időzítéseket, de a Hynix-ról tudtok vmit? -
#4418 Ezért ment el Zetorg is...
Bazz, a végén csak én fogok írogatni!:(
A múltkor 3 napig nem gépeztem, és a topik szinte teljesen eltűnt, de szerencsére KranaZoli, és M@TriX beírt egy-két dolgot, és visszatért a látogatottak közé! -
Pontius #4417 Hjam én is igy vagyok vele...
Naponta legalább 2x benézek, de nem akarok chatelni ezért inkább nem irok, mert Borg megint elkezdi cenzurázni a hozzászólásokat... :Ð -
#4416 A háromnegyedét én írom, de akinek nem teccik, az kapja be...
Én csak megpróbálok azoknak a számára érdekességeket írni, akiket érdekel a téma, de lusták rákeresni! -
#4415 De akkor írja le konkrétan. Én minden nap átolvasom ezt a topicot, csak azért nem írok mert nem tudok újat és nem akarok chat-elni senkivel ezek miatt. Talán az a probléma hogy felkerült a top10-be a topic és csak pár ember írt, de ez azért van mert a többi topicban még 50 hozzászólás sem volt ma.
Na majd hamarosan meglátjuk, addigis én nem boncolgatom ezt a dolgot ne nőjjön a hozzászólások száma. -
#4414 Sztem azt gondolja, hogy a PC tuning az csak a túlhajtásra vontakozik, és a modokat a dizájnos számítógép házakhoz kéne benyomni...
Ez tévedés! -
#4413 Hát ja! -
#4412 -
#4411 Mostmár tényleg nem értelek, most mi bajod a topic-al?
Nincs semmi olyan mint múltkor, és modding képekkel van tele ami teljesen ide tartozik sztem.
Mé' a Radeon topic-ok jobbak ahol huszonhatezredjére kérdezik meg hogy mé'nem jó a 256MB-os 9600XT (és még sorolhatnám a többször ismételt kérdéseket)?
Ennyi erővel semmi értelme az egésznek -
#4410 sazl száksz! -
#4409 Hát jól leírták a hűtőmet:
A Gigabyte 3D Cooler Pro egy állítható teljesítményû, egyedi kialakítású hûtés. Maximális ventilátor-fordulatszám mellet igen kiváló hûtési teljesítményt nyújt ? ám sajnos elég magas zajszint mellett. Ha a minimális fordulatszámot választjuk, a hûtési teljesítmény rosszabb, mint az Inteles, vagy AMD-s gyári hûtõké.
Igazán jó szívvel csak azoknak ajánlhatjuk ezt a hûtõt, akik egyedi PC-t építenek, s pont egy különleges, kéken világító hûtõre vágynak. -
#4408 Na javítottam a bannert...
Ventikben lévő fefér pöttyök kivéve.
Ventik folyamatosan pörögnek.
Az Overclock elé betéve a Hardver szócska.
-
#4407 Az lemaradt, hogy minden alapfeszültség. -
#4406 PQI/Samsung. -
#4405 Milyen ramok? -
#4404 Sikerült belőni a gépet: 225-ös FSB, szinkron memória 2,5/3/3/6-os időzítéssel. -
#4403 Sry, megint más nevében írtam, mert nem otthon vagyok, és elfelejtettem átjelentkezni... -
#4402 Javítom majd később, mert tiszta bug az egész! -
Borg #4401 Teljesen mind1.
Ennél nem kell nagyobb. De a lényeg, hogy ne csessze szét a felső részt. -
#4400 Mekkora egy normál banner?
Csinálok újat, mert ez ratyi! -
#4399 Ok, nem esünk tévedésekbe...
Ez a világ leglátogtottabb PC tuning topikja! -
Borg #4398 Namost azért tévedésekbe ne essél ;)
Azt ugyanis, hogy ez az állítólagosan leglátogatottabb topic, csak 3-4 ember tartja fenn az örökös szpemmeléssel... ettől pedig korántsem lesz a látogatottságával arányosan hasznos a topic. -
#4397 -
#4396 ja, meg a kis autó is :) -
#4395 Ez jobb:
#4380 -
#4394 ez béna -
#4393 Ez nagyon hárd! -
Pontius #4392
Ez aztán az egyedi mod, ebböl biztos nincs 2 egyforma... -
#4391 Ja!