32945
Magyar Foci
-
#2114 A szurkolók a blikk.hu formumán a "Geszti és Gregor" topikban folytatták Pallagi anyázását! Először törölték a fotó miatti felháborodás topicot. Ott a Pallagi féle "bandát" mindennek elmondták.
Most a már említett topicban folytatják a szurkolók az anyázást. Nem idevaló, de érdemes belekukkantani, mert percek alatt törlik a beszólásokat. LOL ez az ország meg ez a média! -
#2113 az NS-re természetesen
a másikról leírtam a véleményem az NS-en. -
#2112 Lothar pályára lép Debrecenben! -
#2111 Itt arra gondolsz, hogy a Gyurcsány sietett valahova, és szólt a Bozókynak, hogy fejezze be,rövidítse le. Így lett Bozóky beszédéből egy "támadható beszéd", tele közhelyekkel, üres frázisokkal, egy nagy kalap kaki? (Elvileg a Bozóky beszéd 70%-a kimaradt ...)
Vagy itt most az NS megemlékezésére gondolsz? -
#2110 viszont a Nemzeti Sportban lévő cikk nagyon szép
illetve dehogy szép -
#2109 Jó magyarosan meg lett szervezve ez a temetés is. Itt is blamáltuk magunkat. Nem csak válogatott szinten. A közvetítés sántított, a zeneszalagot "bekapta" a magnó, az "MLSS" és a Győr vezetői meg Lotharral is akartak diskurálni a labdarugásról, ha már ílyen "jól" összejöttek. Virsli ugyan nem volt, max. Lothar nézett, hogy "Úristen, hová kerültem!". :( -
#2108 megint megnéztem a videót, megint könnyeztem, egyszerűen hihetetlen ami vele történt... Nyugodjon Békében!!! -
#2107 Svédországban is meghalt tegnap egy amatőr játékos hasonló körülmények között. :(
Hétőn meg a brazil Leonidas halt meg, bár ő 90 évesen ... -
#2106 *Ferihegy ... -
Nagyon nem jött jól ez a havazás mára. :(
13 óra felé száll le elvileg a különgép ferihegyen, de 15 órakor kezdődik a temetés Györött. Remélem mindenki biztonságosan odaér! :(
-
#2104 "Latnotok kellene! a sor vegeig elsetalni 20 perc. vegig allni nem tudom mennyi lesz. es meg mindig ozonlenek! a stadion elott a magyar zaszlo is felvonva...zsuzsi"
-
#2103 szép, hogy vannak még ilyen hozzászólások is szerteszét, az első különösen jó -
#2102 Nyugodjék békében!!! -
#2101 Így is lehet emlékezni!!! Ez méltó Mikihez, nyugodjék békében!
http://www.ojogo.pt/19-339/index.htm,
http://www.ojogo.pt/19-340/index.htm,
http://www.abola.pt/wseg/wdia.htm,
http://www.abola.pt/wter/wdia.htm,
http://www.publico.pt/,
http://jornal.publico.pt/2004/01/27/index.html,
http://jn.sapo.pt/,
http://www.slbenfica.pt
-
#2100 :: Ricardo "Monkey" Santos - Cacém, Portugal
2004-01-27 04:59:57
In a rainy night, at a cold cold city,
In a small country in the corner of Europe,
Having the stellar sky for a witness,
A great magiar warrior fell.
He had a touching smile,
A childish face,
An inocent look,
But he was trully a good and unique person, full of happiness and life..
That's how we'll always remember Miklos Fehér, with a big big soul and heart!
May the stars in the sky be proud with their new aquisition - they have just gained the brighter STAR of them all - MIKLÓS FEHÉR.
Anonim 2004. január 27. 12:24 #49
Pedro Passão
2004-01-27 04:13:53
Some know that you were the best forward Portugal playing in Portugal...
Some will never know...
The sounds and images of this terrible day i will never forget...Why?!
I was glad when Nuno Gomes got his last minor injury, because You would be able to prove You're real value!But i think we that love You are responsible for proving You're unvalueable... Forever Miklós Fehér
Anonim 2004. január 27. 12:23 #48
Bruno Arriola
2004-01-27 05:10:35
Departe del club Olimpia de Asuncion, Paraguay; nuestro mas sentidos pesames a toda la familia del futbolista Feher.
Anonim 2004. január 27. 12:22 #47
sérgio
2004-01-27 02:43:56
My dear Hungarian friends...i know this is a dark day for your country too...i am a FC Porto supporter, i wathced the drama live on tv, and i promisse i will NEVER forget what i saw...life is unfair, but i hope there is a God and that Miki is with Him today. Até sempre, Miki!
-
#2099 Igen itt a petició
http://www.peticio.hu/?id=259
ez a kép volt kint az NS Online-n is (nagy felháborodásra)
és ezért kértem, hogy a 2072-est innen szedjék ki -
#2098 Nem is! Pontosabban meglepődnék. Nem vallana Mikire ...
Mellesleg inkább Zidane volt az, aki doppingolt, annak ellenére, hogy olasz évei alatt engedélyezett szer volt a kreatin, DE ne mesélje már be nekem senki, hogy BL meccsek előtt a szer ne mfejtett ki hatást ...
Más.
"MNO
Kegyeletsértés miatt megdöbbenésének adott hangot az adatvédelmi biztos a szerencsétlenül járt labdarúgó, Fehér Miklós halálának kapcsán - jelenti a HavariaPress.
Pétervalvy Attila arra reagált közleményével, hogy az egyik napilap keddi száma a címoldalon közölt egy, a Portugáliában, meccs közben elhunyt focista haláltusáját bemutató fényképet. Péterfalvy szerint ezzel a lap megsértette Fehér Miklós emberi méltóságát, képmása és személyes adatai védelméhez fűződő jogát. Az adatvédelmi biztos szerint az ilyen, sokkoló hatású képek bemutatása mindemellett a jóérzésű emberek kegyeleti érzéseit is sérti."
A mocskos blikk volt az, aki leközölte. Az őjságírói sík hülyék, ahogy mondani szokták: "panel proli szinten irogatnak", és az a kép nem az első szemétségük volt. Ha hozzáveszem, hogy a cikkeik hemzsegnek a butaságoktól (kedvencem a "120000 halott egy indiai vasúti szerencsétlenségben" - 120-1000 helyett ... 1999 körüli cikk volt, de még most is felrémlik, ha szóba kerül a Blikk) szóval ezta képet,
mégha bulvár lap is az illető, azért mégsem kéne mutogatni! -
#2097 > szia,
> kepzeld a nagy tomeg miatt tegnap nem voltam, de egy
> magyar srac volt es mondta hogy magyar es soron kivul
> azonnal beengedtek a body-guardok, ugyhogy delutan ha
> meg lehetseges bemegyek.
> nagyon szomoruak vagyunk itt ettol, foleg mi magyarok,
> de latni kene a varosiakat is, este 11-ig neztuk
> otthon az elo kozvetitest a luz-bol. az egyetemen is
> mindenki errol beszel, tolem nagyon sokat erdeklodnek,
> mert hogy magyar vagyok....
> tegnap egy perces nema csend volt az egyetemen feher
> miki emlekere...
>
> es borzasztoan szegyellem magam amiatt, hogy amikor
> megkerdezik tolem , hogy ugye otthon milyen muito
> famoso volt es ugye most az egesz orszag gyaszol, nem
> vagyok oszinte amikor azt valaszolom, hogy igen. mert
> a foci kedvelok kivetelevel szinte senki nem tudta
> hogy itt van, es milyen hires es mennyire szeretik
> ot...mert a magyar focirol meg mindig csak a fradi es
> a penz jut a legtobb ember eszebe...
>
> hat, nagyon szomoru, hogy csak a halalaval tudta meg
> sok magyar ember, hogy ilyen nagy focistank is
> volt...most is, nemcsak a »regi szep idokben«, amit
> emlegetni annyira very magyar...
-
#2096 > > Fehér Miklós földi maradványai nemrégiben
> > megérkeztek Guimaresbõl a Benfica stadionjába, ahol
> > bejáratánál felállított szükségkápolnában
> > helyeztekek el egy ravatalt, hogy a szurkolók is
> > elbúcsúzhassanak a játékostól.
> > A szakadó esõ ellenére még most is szurkolók százai
> > érkeznek a stadionba, és várják, hogy
> > elhelyezhessenek egy-egy szál virágot a ravatalnál.
> > Elõször a csatár szülei, majd a klub vezetõi és
> > játékosai vettek végsõ búcsút Mikitõl, ezt követõen
> > pedig megnyitották a kapukat a szurkolók elõtt is. A
> > játékosok közül többek között Hélder, Nuno Gomes,
> > Argel, Simáo, Zahovic és Miguel is könnyeikkel
> > küszködve rótták le kegyeletüket az egykori
> > játékostárs, és barát elõtt. Nemcsak a Benfica
> > szimpatizánsai, hanem majd' minden portugál
> > élvonalbeli klub vezetõi, játékosai, szurkolói
> > képviseltették magukat a megrázó eseményen.
> > A ravatalt ma éjszaka és a holnapi nap folyamán is
> > látogathatják azok, akik szeretnék leróni
> > kegyeletüket Miki elõtt.
-
#2095 Én sem hiszem de az eredménykényszer sokmindenre ráviszi az embereket. Ráadásul a klub is tömheti őket olyan szerekkel amik nem minősülnek doppingnak de nem túl egészségesek.
Mellesleg ma délelőtt halt meg megint egy amatőr svéd játékos teljesen hasonlóképpen, mint Miki.
A TV szerint eddig az elmúlt ~30 évben körülbelül 30 hasonló eset volt a _világon_ most meg ebben az évben ez már a 4.??
És egy éven belül csak magyar vonatkozásban szintén a 4.!?
Valami nagyon nem stimmel itt... -
#2094 nem kéne róla így beszélni
én nem hiszem, hogy doppingolt -
#2093 Hiába lenne doppingvizsgálat, a nagy csapatoknál nagy pénzek mozognak és nincs az az orvos, akit nem lehetne egy kis pénzzel elhalgattatni.
Lehet, hogy a boncolásnál is ez történt. Beküldött a klubvezető valakit, az orvosok zsebébe csúsztatott egy két 1000-est aztán elkussoltak és sosem fog kiderülni mi is történt valójában... -
#2092 Ez nem szimpla infarktus, vagy embolia lehetett.
A boncolast vegzo orvosok melyen hallgatnak.
4,5 oras mutet utan ugy nyilatkoztak, hogy nem tudjak a halal okat megallapitani.
Pedig az infarktus es a embolia is egyszeruen kimutathato a boncolasnal.
Es ezek tenyek.
Mar regota ideje lenne, hogy a nagycsapatoknal is rendszeres legyen a dopping vizsgalat. -
#2091 A fiú, aki győzni akart
Nekem mindig élni fog.
Ha majd újra válogatott meccsre készül a csapat, ha kezet nyújtunk egymásnak a reptéri találkozásnál vagy a pálya szélén, amikor az edzés végén az öltöző felé vonul a csapat, mindig látom őt is.
A mosolyát, ahogyan nyilatkozik, a szemét, ahogyan követi a papírt szántó tollat, minden szavára, minden gesztusára figyelve, tudva azt, hogy minden, ami róla szól – egy cikk, egy rövid idézet, egy felvillanás a televízióban – azoknak ad hitet, akik majd azért szurkolnak, hogy sikeres legyen.
Ő tudta, mert hiszen a lelke ilyen volt, az ő szolgálata a földön arról szól, hogy örömöt szerezzen – egy csellel, egy góllal, egy fejessel.
Nekem és neked mindig élni fog.
És bár a most földre hulló sok ezer könnycseppet megint a kegyetlen halál fakasztja, a fájdalmasan üvöltő lelkekből – legyen futballistáé, edzőé, szurkolóé – feltörő vízgyöngyök között mindig kell legyen egyetlen azokból is, ami akkor is megbújt a szemekben, amikor azt nem ez a mélységes mély fájdalom, hanem az öröm csalta ki, és amit csak azok érezhettek, akik gyermekien, őszintén, fanatikusan örültek annak, ha a magyar csatár a kapu előtt magasba emelte a kezét, és boldog eksztázisban ünnepelt – góóól!
Nekem, neked és nekünk, mindannyiunknak mindig élni fog.
Ha lehunyjuk a szemünket, és csendben emlékezünk magunkban, akkor látjuk őt egy távoli dimenzióban, és ott is mindig ugyanúgy, mint itt, az életben, amíg közöttünk volt, amíg nekünk és értünk játszott: mosolygósan, tettrekészen, boldogan. Ám, ha a fájdalom lesz az erősebb, ha az emlékeink sodrásában a kegyetlen képsor, az ifjú futballistára a pályán lesújtó halál utat tör, akkor csendesítsük le a lelkünket, a gondolatainkat azzal, hogy felidézzük azt a mondatot, amit a halál által legyőzött fiú hagyott itt nekünk, a magunk létével viaskodó életben maradottaknak: "Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Fehér Miklós 2000 októberében, egy nagy meccs után, a Litvánia elleni 6–1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően nyilatkozott így, egy olyan meccs után, amelyen ő három gólt szerzett, és lám, még akkor is szerény és kedves maradt.
Mert ő volt az, aki ha sikeres volt, máris előre tekintett, mert újra és mindig győzni akart.
Értem, érted – mindannyiunkért…
Vincze András
-
#2089 Azt mondják tüdőembólia volt,nem szív infarktus,és én is az egyik legjobb magyar játékosnak tartottam,nyugodjék békében.Fél évvel fiatalabb volt nálam,érthetetlen... -
#2088 Nyugodj békében Fehér Miki!
Annyi idős volt, mint én. Hihetetlen... -
OPM #2086 láttam már én is, alá is írtam -
#2085 http://www.peticio.hu/index.php?module=main&id=MjUxMWQ3Zjc%3D -
#2084 Nem a francot nem, nekem van ismerősöm, aki 21 évesen kapott szívinfarktust. Ő túlélte és rendszeresen sportol azóta is. -
#2083 Na azért ne essünk túlzásokba. Ilyen fiatalon egy SPORTOLÓ nem kap szívinfakrtust. De még egy 300 kilós full zsír ember sem kap 24 évesen infakrtust. -
#2081 mér vegye ki? -
#2080 nekem is ezt mondta a tesi tanárom de nem hiszem
a tesóm kedvenc focistája 13 éves kora óta most 19 éves tegnap volt a szülinapja és tegnap halt meg szegény pont a tesóm szülinapján
NYUGODJ BÉKÉBEN!!!!!!!!!!! -
#2079 most miért kell ilyet mondani? itt vannak a linkek, le lehet szedni a videot, ennyit tudunk mi is. miért kell ilyet feltételezni róla? ez hihetetlen komolyan mondom... -
#2078 Hogy halt meg? Be votl szteroidozva? Ilyen fiatalon nem kap senki infarktust. -
#2077 http://jovic.uw.hu/fehermiki.wmv
egy moderátor vegye már ki azt a képet -
#2076 RIP Fehér Miki :(
Megnéztem a videót, elég szörnyű mit érezhettek a csapattársai a látottak alapján :( -
#2075 ezt a képet direkt nem akartam.... -
#2074 -
#2073 én is szabics mellé raktam volna! -
#2072 basszameg!
http://www.origo.hu/galleries/Kepek200412673316/img/7nagy.jpg