32945
Magyar Foci
-
#2154 Szombaton 15.30 SPORT 1 :)
ROM-HUN
Románok ellen! Ennél jobb nem lehetett! Köszi Lothar! :)
Ha nyerünk ellenk, akármi is lesz a válogatottal, a szurkolók szeretni fogják a németet. :)
Románok ellen nyerni! :) EJJJJJJ ! :) -
#2153 Nyertünk, a románokkal játszunk a döntőben. 10 emberrel fordítani azért nem semmi. Alakul valami! -
#2152 Mindjárt vége, ezt a pár percet bírjuk már ki -
#2151 az nekem nincs :( -
#2150 sport1 -
#2149 mi közvetíti? -
#2148 MÁR 2-1!!!!!!!!!!!!! -
#2147 ejj, 1-1 a 82. percben!!! -
#2146 Ma visszavágunk a letteknek! -
#2145 Viszont Matthäus tényleg Stár! Legalábbis úgy viselkedik. Nekem szimpi.
De sajna nem Ő játszik, ugyhogy nem sokat ér a segítsége, mert amit mond az nem értjük ,és nem azért mert németűl van. EZ VAN. -
#2144 Sziasztok!
Hát ez vicc, amit "ezek" művelnek! De komolyan Én imádom a focit, de AZ, hogy 11 hülyegyerek akinek annyi érzéke sincsa focihoz, mint tyúknak a számoláshoz felmegy a pályára MINKET képviselve ez durva! 3 méterre NEM tud passzolni, egyszerüen nem tud futni, vagy csak nem akar, nem lát a pályán. És a többit nem sorolom, mert nincs értelme. Gyerekek összetehetjük a kezünket hogy NEM KAPTUNK KI! MÁZLI DE MA NEM LESZ! -
#2143 Nyertek az "aranylábúak". Övék a Világ! -
Rudee #2142 Ma meg megváltoztatta, Torghelle helyén elvileg Kovács Péter kezd.
Lettország - Kezehsztán 3-1
Ciprus - Fehéroroszország 0-2
Románia - Grúzia 3-0 -
#2141 Tegnap kezdőcsapatot hírdetett Lothar Matthaus.
Babos
Komlósi, Dragóner, Bodor
Fehér, Cs.Dárdai, Lendvai, Lőw
Lisztes Krisztián
Torghelle, Szabics -
#2140 Este hatkor a sport1 közvetíti élőben a mérkőzést. Kíváncsi leszek milyen teljesítményt nyújtanak a fiúk. -
#2139 "Az Újpest FC honlapján a következő közlemény jelent meg: 'Az Újpest FC tájékoztatja szurkolóit, hogy a klub ma délelőtt elfogadta dr. Mezey György lemondását, s közös megegyezéssel szerződést bontott a szakmai igazgatóval és első számú segítőjével, Both Józseffel. A szakmai munka irányításáért ma délutántól ideiglenesen az eddigi pályaedző, Sarlós András és a kapusedző, Brockhauser István a felelős. Dr. Mezey Györgynek és Both Józsefnek ezúton is további sok sikert kíván az Újpest FC.'" -
#2138 Végre egy jó hír:
Az MLSZ honlapja szerint a magyar válogatott ciprusi szereplését minden bizonnyal élőben követhetik az itthon maradók is, hiszen a Magyar Labdarúgó Szövetséggel hosszú ideje jó kapcsolatban álló Sport1 televízió is műsorára tűzi a nemzeti tizenegy ciprusi összecsapásait.
A tornát szervező Ciprusi Labdarúgó-szövetség lehetőséget biztosított arra, hogy a tévéközvetítés miatt a találkozók kezdési időpontja módosuljon. Ez alapján a szerdai Örményország elleni összecsapás 18 órakor, a csütörtöki meccs (amelyen a szerdai mérkőzések győztesei és vesztesei találkoznak egymással) 18 órakor, a szombati helyosztó mérkőzés pedig 15 óra 30 perckor kezdődik.
forrás: nb1.hu -
#2137 Focistákra biztos nem kötnek Kolumbiában életbiztosítást a biztosítók. :) -
#2136 Akkor most ez Kolumbia?
Escobar után... -
#2135 "Ismeretlenek több pisztolylövéssel megölték Albeiro Usuriagát, a dél-amerikai ország egykori válogatott játékosát. A 37 éves focistát cali otthonában, kártyázás közben támadták meg. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben. Usuriaga pályafutása legnagyobb sikerét az Atletico Nacional Medellinnel érte el, amikor 1989-ben Libertadores-kupát nyert a kolumbiai csapattal – adta hírül az index.hu." -
#2134 Ne csodalkozz rajta.
A mai elsportban oriasi dohany van. (Na persze csak azoknak akik az elvonalban szerepelnek es a mediaban allandoan reflektorfenyben vannak.)
Ezert meg is tesznek mindent, hogy ezt elerjek. Teli tomik mar a kisgyerekeket is mindenfele szarral. Sajnos ez mar nem uj keletu dolog.
Es sajnos a dopping elleni harc, nem azert van katyuban, mint ahogy mondjak, hogy sok szer kimutathatatlan, hanme azert , mert akkor nyomas van a szovetsegeken , nehany nagyhatalom miatt , hogy inkabb elhallgatjak a vetkeseket.
Lasd pl Carl Luis, Florence Griffith Joyner (aki meghalt fiatalon agyverzesben), vagy eppen az olimpian lebukott Marion Jones ferje, aki elotte mar 6 atletikai versenyen is pozitiv eredmeny produkalt es hagytak megis versenyezni.
Vicc mar ami zajlik pl a Tour de' France-n is.
Bemutat a biciklis egy leletet es maris szedheti a doppingokat. A tavalyi Touron a versenyzok 96%-a produkalt valamilyen betegseget.
Vicc.
-
#2133 olvastátok?
Mérkőzés közben hunyt el egy lett kosaras
nem igaz, hogy mennyi haláleset van az utóbbi időben... nemrég egy 14 éves kissrác esett össze asszem franciaországban, és ő is elhunyt...nyugodjanak békében -
#2132 értem, köszi -
#2131 A kupameccs miatt!!!
Úgy tudom, hogy kérték, ne menjenek, nehogy lesérüljön vki. Kár lenne a Debrecenért ... -
#2130 Biztonsági tartalékok: Vlaszák Géza (Újpest), Tóth Balázs (Videoton), Korsós
György (Sturm Graz), Farkas Balázs (Újpest), Mészáros Norbert (Balaton FC),
Szélesi Zoltán (Újpest)
erdekes, hogy a 29-es keretbe egy debreceni sem fert be, mikozben a negyvenesben meg ott volt Eger, Szekeres, Boor, Bajzat is.
-
Rudee #2129 Matthaus ciprusi kerete:
kapusok:
Babos Gábor (NAC Breda), Szűcs Lajos (Ferencváros), Végh Zoltán (MTK)
védők:
Böjte Attila (Győr), Dragóner Attila (Ferencváros), Stark Péter (Győr), Juhász Roland, Komlósi Ádám (MTK), Pető Zoltán (Matáv-Sopron)
középpályások:
Molnár Balázs (Zalaegerszeg), Fehér Csaba (NAC Breda), Bodnár László (FC Szaturn), Simek Péter (Újpest), Füzi Ákos (MTK), Lőw Zsolt (Energie Cottbus), Bodor Boldizsár (Germinal Beerschot), Dárdai Pál (Hertha BSC), Lisztes Krisztián (Werder Bremen), Polonkai Attila (Újpest), Lendvai Miklós (Charleroi), Németh Norbert (Győr), Dvéri Zsolt (Videoton)
csatárok:
Gera Zoltán (Ferencváros), Szabics Imre (VfB Stuttgart), Torghelle Sándor (MTK), Kovács Péter (Tromsö), Kenesei Krisztián (Kouan), Tököli Attila (Ferencváros), Kovács Zoltán (Újpest) -
Rudee #2128 Sándor Tamás is túlélte -
#2127 A konkrét esetben, más okokból egyetértek -
#2126 szerintem magyarok nem valok olaszba.....szetrugdossak oket es nem birjak az utkozeseket -
#2125 MNO
"Az elmúlt hetek egyik nagy szenzációja volt a magyar futballban, hogy a Ferencváros támadója, Tököli Attila az angol élvonalban szereplő Portsmouth FC-nél járt próbajátékon. A csatárt végül nem igazolta le a brit egyesület, amely azonban még az átigazolási időszak végéig mindenképpen akart legalább egy gólvágót szerződtetni, hiszen sérülések és eltiltások miatt csupán Teddy Sheringham állt a szakvezető, Harry Redknapp rendelkezésére a csatársorban. Végül három támadó is érkezett a Fratton Parkba."
-
#2124 Ugy hallottam, hogy Lisztest a Sampdoria le akarja igazolni. Mar ideje lenne, hogy egy magyar jatekos is legyen az olasz bajnoksagban.
-
#2123 Adják a Sport 1-en a Super Bowlt. (Amerikai foci)
Nem igaz, hogy ez a Baló "gyerek" itt is szakért.
Amerikában a hülye "nővérje" (húga) biztos kivitte egy meccsre, innentől ő már szakértő? Röhej.
Amúgy ez volt az egyik legjobb Super Bowl döntő, amit az elmúlt években láttam. Még jó, hogy nem a Sport 1-en néztem. Borzasztó a közvetítés. Mellesleg az igazi szakértők szerint a meccs a döntők rangsorában a legjobb 5-ben benne volt. Minden esetre a vége iszonyat izgalmasra sikeredett.
Kötelező a meccs! Aki nem látta! Még semmiről sem maradt le!
-
#2122 mikor kezdődik az EB? -
#2121 nemtom hallottátok-e, de lothar egy söprögető-irányító combo játékost keres? :) Magyarországon ilyen nincs loddar! inkább állj be te! félre a tréfát tényleg azt mondta, hogy egy olyan játékost keres aki söprögetőként játszik, de feljár a középpályára is, hogy ott mezőnyfölény alakuljon ki! az elképzelés jó, de ezt a világon csak egy-két játékos tudta megcsinálni...közülük a legjobb egy bizonyos LOTHAR MATTHäUS volt!!! mindenki magából indul ki...én szorítok neki!!! -
#2120 "Mi tagadás, a nevek alapján nem volt rossz a "mesteri" csapat: a ferencvárosi szakmai stáb három tagja, Pintér Attila, Farkas József és Keller József például e találkozó kedvéért vetette le a szponzorok logójával díszített öltönyét, rajtuk kívül szerelést öltött a korábbi szövetségi kapitány, Bicskei Bertalan és a Siófok ifjú edzője, Csertői Aurél is, ráadásul növelte esélyüket, hogy felvonultattak egy Bírót is, mégpedig Imrét, a Balaton FC kapusedzőjét. Kedvelt helyén, a kispadon kezdett Tornyi Barnabás, aki néhány percig kívülről osztogatta a tanácsokat, hogy aztán átugorva a palánkot, a pályán próbáljon meg osztogatni.
Bár ne tette volna…
Egy vágta után ugyanis hasra esett. Ez volt a kisebb baj. A nagyobb akkor történt, amikor – senkitől sem zavartatva megbotlott (kétségtelen, cipőjét nem teremfocira szabták…) és megintcsak hasra esett. A rosszmájúak (vannak sokan mifelénk…) szerint úgy festett, mint egy bénító lövedékkel eltalált fóka. Fájdalom, Tornyi Barnabás nem is tudta folytatni a játékot, húzódásra hivatkozva visszaült a padra. Azért így is győztes együttes tagjaként biceghetett az öltözőbe: a szakemberek a 6–3-as diadal mellett elkönyvelhették tanítványaik elismerését is."
:D
-
#2119 ...meg a bulvársajtó -
#2118 Blikk elég szemét képet közölt -
#2117 ezt most nem értem mit csinált a blikk meg a nemzeti sport?? -
#2116 BLIKK SZERKESZTŐSÉG
Főszerkesztő:
Pallagi Ferenc
Főszerkesztő helyettesek:
Bánó András
Müller Tibor -
#2115 biztos hülye vagyok, de kiaz?