32945
Magyar Foci
  • Augustus Gigo
    Fifa 2004el gép gép ellen lejáccatom, kiváncsi leszek mit hoz ki:D
  • a.carkey
    Válasszon ki 11 játékost - mindegyik buzit látta már - és csak azokat szerepeltesse! Ha egy kiesik, akkor - talán, ha nagyon muszáj -, akkor tegye be őket. De szerintem akkor sem kéne. Ha ezt betartja, elfogadható - 3. - helyen végezhetünk a selejtezőcsoportunkban. Ha mixelget, keveri a szarokat, akkor ennek a csapatnak is sanyi, és várhatunk újabb éveket, hogy 3. helyen végezzünk a csoportban. A 2. helyre - UB 1. helyre - nem is gondolok ...
  • zaki
    nincs velük semmi baj. sőt, 1 szavunk nem lehet rájuk, mert a 2 tizenegyes amit kaptunk, az minden volt, csak nem tizenegyes
  • a.carkey
    Remélem leszűrte, hogy ezek, akik ma játszottak, nem kompetensek abban, hogy: labdarúgás ...
  • Augustus Gigo
  • zaki
    meg is érdemeljük...
  • a.carkey
    3-0 ... Szép!
  • a.carkey
    Iszonyat szarok a bírók ... :(
  • Augustus Gigo
    2-0 geciiiiii
  • a.carkey
    Szabics pl. hol a francba van? Kovács Zoltán mit keres ott? Ilyen érvvel hozta be: még nem játszott ...
    Anyja picsája!

Pedig, ha megverik a románokat, a szurkolók le sem tojják, hogy hányszor kapnak ki LM kapitánysága alatt.
    2-0 ...
  • Augustus Gigo
    még 1,5 perc
  • zaki
    jaja, van benne valami igazság
  • a.carkey
    Nem szólt senki Lotharnak, hogy PONT A ROMÁNOK ELLEN kéne a legjobb csapat? Románia, Szlovákia, Oroszország épp olyan "ősellenség" nekünk a fociban (is), mint a németeknek Anglia, NDK, Franciaország vagy a Szovjetunió volt ...

Ha ott a legszarabb "barátsegges" meccsen "Vlaszák szintű játékossal" kezdődne az összeállítás, akkor mondhatna is le az edző. Lotharnak is inkább az Örmények ellen kellett volna ezt a "ász" tizenegyet bevetnie, nem a legerősebb "ősellenség", a Románok ellen.
  • Csacsi
    Te még jól jártál, mert legalább 1 élidőt láthatsz. Én meg itt szenvedek melóhelyen, és nem látom a meccset.
  • a.carkey
    Meg tudja valaki mondani, hogy miért kell PONT A ROMÁNOK ELLEN a legszarabb csapattal kezdeni? Tökölit meg mi a picsának engedik játszani? Bár ezek közé a szarok közé ő is befér. Barom Dragóner is ...

A legszarabb csapatrészünk a védelem, erre ott van a legtöbb "ász". :**(
  • Augustus Gigo
    hát igen, ez a magyar média:(
  • a.carkey
    Szarfaszú mocskosság ez. 15.30-ra mondják, 13.15-re írjá és 14.00-kor kezdik. BRAVÓ!

Apjuk faszán huzogassák a bőrt, ne szopassák a jónépet. Egy félidő kimaradt. Pont a mocskos románok ellen. KÖCSÖG MÉDIA!

Miért tologatták ezt a qurva meccset?
  • Augustus Gigo
    fifa 2004 kicsit megszeretette velem:D
  • Augustus Gigo
    én se sztem nagyon
  • [Walaki]D`Lair
    Mondjuk én utálom a focit...:D
  • [Walaki]D`Lair
    Bénák mint a picsa
  • Augustus Gigo
    Eddig 5 magyar sárga...
  • Augustus Gigo
    És nem! ÉS nem ! És nem!
  • Augustus Gigo
    úgyse fog bemenni
  • Augustus Gigo
    11es következik:D
  • Augustus Gigo
    ááá inkább nem is nézem...
  • Augustus Gigo
    magyarok megint tántorognak össze-vissza...
  • Augustus Gigo
    Ebből mi lesz?.....
  • Augustus Gigo
    Románok vezetnek 1-0ra:(
  • Davidus
    Hopp most néztem a soprt1tv.hu-n 13:15 van írva.
  • Davidus
    SPORT1
    14:00
    Román büntetés
  • OPM
    jó-jó, de oda akarok kilyukadni, hogy az, ami (mostmár) tegnapelőtt a pályán történt 2-3 perc kivételével nem foci volt... :)
  • Rudee
    Mi is a légiósaink nálkül jáccottunk (kivéve Bodnár és Kenesei).
  • OPM
    azért tegnap nem az a lett válogatott játszott, aki kiütötte e törököket
  • dikki*yysw
    Bepastoljam a 2004-es VB résztvevőit?
    Az utat a VB-re, különös tekintettel a pótselejtezőkre?
    A lettek jók. Más kérdés, hogy ritka patkány focit játszanak. Annál jobb eredmény :)
  • OPM
    azér' nem kéne túlozni...

nem csak a mieinket kéne nézni, hanem az ellenfelet, jelen esetben a letteket is. szerinted ők a foci nevű sportot játszották? :)
  • Dikkma
    Jee! Örülök, hogy ilyen jó meccseket zsíroznak le a vezetők. Végre látni egy kis erőfeszítést. Lothar idehozatalával kezdődött, és ezzel folytatódik.
  • Dikkma
    Azta, nagyon el leszünk kapva év második felében :)) Német meccsel kezdődik :))
  • a.carkey
    március 31. Magyarország–Wales barátságos
    április 24. vagy 25. vidéken Magyarország–Japán barátságos
    április 28. Magyarország–Szaúd-Arábia barátságos
    június 6. Kaiserslautern Németország–Magyarország barátságos
    augusztus 18. Skócia–Magyarország barátságos
    szeptember 4. Horvátország–Magyarország vb-selejtező
    szeptember 8. Magyarország–Izland vb-selejtező
    október 9. Svédország–Magyarország vb-selejtező
    november 17. Málta–Magyarország vb-selejtező
  • dikki*yysw
    Gyönyörű volt! Régen láttunk már magyar csapatot küzdeni, és most megfordították 10 emberrel. A lettek ellen, légiósok nélkül!
    Szombaton akármi lesz, a következő válogatott meccsen tízezrek lesznek a Puskás Ferenc stadionban. Köztük én is. :>
    Hajrá Magyarok!