32945
Magyar Foci
-
Augustus Gigo #2194 Fifa 2004el gép gép ellen lejáccatom, kiváncsi leszek mit hoz ki:D -
#2193 Válasszon ki 11 játékost - mindegyik buzit látta már - és csak azokat szerepeltesse! Ha egy kiesik, akkor - talán, ha nagyon muszáj -, akkor tegye be őket. De szerintem akkor sem kéne. Ha ezt betartja, elfogadható - 3. - helyen végezhetünk a selejtezőcsoportunkban. Ha mixelget, keveri a szarokat, akkor ennek a csapatnak is sanyi, és várhatunk újabb éveket, hogy 3. helyen végezzünk a csoportban. A 2. helyre - UB 1. helyre - nem is gondolok ... -
#2192 nincs velük semmi baj. sőt, 1 szavunk nem lehet rájuk, mert a 2 tizenegyes amit kaptunk, az minden volt, csak nem tizenegyes -
#2191 Remélem leszűrte, hogy ezek, akik ma játszottak, nem kompetensek abban, hogy: labdarúgás ... -
Augustus Gigo #2190 -
#2189 meg is érdemeljük... -
#2188 3-0 ... Szép! -
#2187 Iszonyat szarok a bírók ... :( -
Augustus Gigo #2186 2-0 geciiiiii -
#2185 Szabics pl. hol a francba van? Kovács Zoltán mit keres ott? Ilyen érvvel hozta be: még nem játszott ...
Anyja picsája!
Pedig, ha megverik a románokat, a szurkolók le sem tojják, hogy hányszor kapnak ki LM kapitánysága alatt.
2-0 ... -
Augustus Gigo #2184 még 1,5 perc -
#2183 jaja, van benne valami igazság -
#2182 Nem szólt senki Lotharnak, hogy PONT A ROMÁNOK ELLEN kéne a legjobb csapat? Románia, Szlovákia, Oroszország épp olyan "ősellenség" nekünk a fociban (is), mint a németeknek Anglia, NDK, Franciaország vagy a Szovjetunió volt ...
Ha ott a legszarabb "barátsegges" meccsen "Vlaszák szintű játékossal" kezdődne az összeállítás, akkor mondhatna is le az edző. Lotharnak is inkább az Örmények ellen kellett volna ezt a "ász" tizenegyet bevetnie, nem a legerősebb "ősellenség", a Románok ellen. -
#2181 Te még jól jártál, mert legalább 1 élidőt láthatsz. Én meg itt szenvedek melóhelyen, és nem látom a meccset.
-
#2180 Meg tudja valaki mondani, hogy miért kell PONT A ROMÁNOK ELLEN a legszarabb csapattal kezdeni? Tökölit meg mi a picsának engedik játszani? Bár ezek közé a szarok közé ő is befér. Barom Dragóner is ...
A legszarabb csapatrészünk a védelem, erre ott van a legtöbb "ász". :**( -
Augustus Gigo #2179 hát igen, ez a magyar média:( -
#2178 Szarfaszú mocskosság ez. 15.30-ra mondják, 13.15-re írjá és 14.00-kor kezdik. BRAVÓ!
Apjuk faszán huzogassák a bőrt, ne szopassák a jónépet. Egy félidő kimaradt. Pont a mocskos románok ellen. KÖCSÖG MÉDIA!
Miért tologatták ezt a qurva meccset? -
Augustus Gigo #2177 fifa 2004 kicsit megszeretette velem:D -
Augustus Gigo #2176 én se sztem nagyon -
[Walaki]D`Lair #2175 Mondjuk én utálom a focit...:D -
[Walaki]D`Lair #2174 Bénák mint a picsa -
Augustus Gigo #2173 Eddig 5 magyar sárga... -
Augustus Gigo #2172 És nem! ÉS nem ! És nem! -
Augustus Gigo #2171 úgyse fog bemenni -
Augustus Gigo #2170 11es következik:D -
Augustus Gigo #2169 ááá inkább nem is nézem... -
Augustus Gigo #2168 magyarok megint tántorognak össze-vissza... -
Augustus Gigo #2167 Ebből mi lesz?..... -
Augustus Gigo #2166 Románok vezetnek 1-0ra:( -
#2165 Hopp most néztem a soprt1tv.hu-n 13:15 van írva. -
#2164 SPORT1
14:00
Román büntetés -
OPM #2163 jó-jó, de oda akarok kilyukadni, hogy az, ami (mostmár) tegnapelőtt a pályán történt 2-3 perc kivételével nem foci volt... :) -
Rudee #2162 Mi is a légiósaink nálkül jáccottunk (kivéve Bodnár és Kenesei). -
OPM #2161 azért tegnap nem az a lett válogatott játszott, aki kiütötte e törököket -
#2160 Bepastoljam a 2004-es VB résztvevőit?
Az utat a VB-re, különös tekintettel a pótselejtezőkre?
A lettek jók. Más kérdés, hogy ritka patkány focit játszanak. Annál jobb eredmény :) -
OPM #2159 azér' nem kéne túlozni...
nem csak a mieinket kéne nézni, hanem az ellenfelet, jelen esetben a letteket is. szerinted ők a foci nevű sportot játszották? :) -
#2158 Jee! Örülök, hogy ilyen jó meccseket zsíroznak le a vezetők. Végre látni egy kis erőfeszítést. Lothar idehozatalával kezdődött, és ezzel folytatódik. -
#2157 Azta, nagyon el leszünk kapva év második felében :)) Német meccsel kezdődik :)) -
#2156 március 31. Magyarország–Wales barátságos
április 24. vagy 25. vidéken Magyarország–Japán barátságos
április 28. Magyarország–Szaúd-Arábia barátságos
június 6. Kaiserslautern Németország–Magyarország barátságos
augusztus 18. Skócia–Magyarország barátságos
szeptember 4. Horvátország–Magyarország vb-selejtező
szeptember 8. Magyarország–Izland vb-selejtező
október 9. Svédország–Magyarország vb-selejtező
november 17. Málta–Magyarország vb-selejtező
-
#2155 Gyönyörű volt! Régen láttunk már magyar csapatot küzdeni, és most megfordították 10 emberrel. A lettek ellen, légiósok nélkül!
Szombaton akármi lesz, a következő válogatott meccsen tízezrek lesznek a Puskás Ferenc stadionban. Köztük én is. :>
Hajrá Magyarok!