32945
Magyar Foci
  • PREMIERE1
    Picit értelmesebbre véve, ill. tördelve:

Azóta persze kiderült, hogy nem csak nálunk huhognak. Máshol mégdurvább a foci. De mivel ez egy KKE-i ország, így bénább sajtóval rendelkezik. Magyarul kb. annyi a hangja, mint egy kevésbé megkomponált fingnak. Így nem igazán fog egyszer sem mifelénk billenni a mérleg nyelve, különösen akkor, amikor az ilyen esetek, mint a walesi bunkóké volt bekerül a világsajtóba ...
  • PREMIERE1
    "Robert Savage walesi játékos meglökte, majd leköpte a neki háttal álló Bodnár Lászlót, aki erre azonnal hátrafejelt."

Lásd alább, már megint mi vagyunk a bűnösök, mint amikor huhogtak az Ajax meccsen. Az, hogy kiba bunkók voltak a walesiek, provokáltak, és alapból ilyen tördelős focit játszanak, az persze most senkit sem érdekel ...

Azóta persze kiderült, hogy nem csaknálunk huhognak, máshol mégdurvább a foci, de mivel egy KKE-i ország bénább sajtóval rendelkezik, magyarul kb. annyi a hangja, mint egy kevésbé megkomponált fingnak, így nem igazán fog egyszersem mifelénk billenni a mérleg nyelve, amikor az ilyen esetek, mint a walesi bunkóké bekerül a világsajtóba ...

"Bicskei Bertalan volt szövetségi kapitány megérti Mätthaust, de szerinte a kapitánynak uralkodni kellene az indulatain.
    - Jót nevettem az egészen, hiszen amint behúzott egyet a walesinek, azonnal elhúzott a tett színhelyéről - mondta Bicskei. - Úgy gondolom, ha nem csinál belőle rendszert, egyszer megengedhette magának a kakaskodást. Emlékszem, egyszer az utánpótlás-válogatottal szerepeltünk Görögországban, s 1-1-es állásnál, az utolsó percben a játékvezető indokolatlanul ítélt ellenünk büntetőt. Felkaptam egy széket, és rohanni kezdtem felé. Szerencsére a kollégáim utolértek, letepertek a földre, így megakadályozták, hogy nagy hülyeséget kövessek el."
  • PREMIERE1
    A hazaiak rendkívül idegesen és érthetetlenül durván játszottak - nyilatkozta Hughes. - Mi nem hagytuk magunkat megfélemlíteni. Bízom benne, ha jövő februárban újra találkozunk, nem lesz hasonló incidens.

LOTHAR! LOTHAR! LOTHAR!

Egyre jobban szeretem! :)
  • PREMIERE1

WUF, WU, WUF!

A mai sprotban írnak róla, de az onlineon meg van szakítva a cikk, hogy többen vegyék. De szerintem holnap fent lesz. :)

Tényleg durva volt, ami a meccs végén "törpént"!
  • Láma!
    Szerintem Lisztes is nagyon gyenge volt.2 emberrel meg nem lehet meccset nyerni!!(Gera,Bodnár)
    Az első gólban meg sztem benne volt Babos is!
    Ha így folytatja a kapitány, azért elérhetünk valamit a selejtezőkön,mert egy kis fejlődés már látszott!(az első 15 percben,meg még néhányszor)
  • PREMIERE1
    Eza meccs kb. olyan volt, mint az első Izland elleni mérkőzésünk. Ott is kikaptunk, kb. ilyen béna módon, aztán azóta is tovább süllyed a magyar foci. Csak nehogy most is ez legyen: az évforduló, az események, mind hasonlókat sejtetnek. Az akkori csapat Détáristu, Petrystől sem volt rosszabb, mint ez a mai.
  • Breki33
    hát ugye ezt nem mondod komolyan? :-)
  • K.András
    És akkor megkapd az erdményt amit évek ota probálnak belénktuszkolni: a válogatott nagyon jol játszott de sajnos megint veszitett...LOL
  • Gregorius
    Ezzel egyetértek, én viszont azt szeretném, hogy nyerjenek!
  • Gregorius
    Nálam a "fölényben" nem ezt jelenti, erre ott van a "győztes" kifejezés. :)
  • [Walaki]D`Lair
    Lófasz a magyar foci...:)

Reméltem, hogy vesztenek ezek a falábú barmok....
  • K.András
    "én azt mondom, hogy bár minden meccsen ennyire fölényben lennénk."

Évek ota nem nézem a focit,azért mert nem tudnak focizni,de azért én azt mondom,nem akkor van fölényben egy csapat ha 11x-kapura rug,akkor ha ugy jön le a pályárol, hogy megnyerték a meccset!!!Ismerek egy két focistát,mégtöbbet az utánpotlásbol(egy két barátom fia focizik) és bizony kökeményen fizetgetnek az edzöknek, hogy a falábu gyerekek játszhassanak(van olyan szülö aki 2 kilot fizetett,a tehetség meg ott ült a padon mert csoro)!Amit az utánpotlásban láttam az alapján azt mondom, 20 év mulva sem lesz igazi magyar csapat!
  • donpedro
    legalább nem vagyunk egyedül :)
  • Rudee
    Ezek ellen a walesiek ellen be kellett volna hívni Kovács Pétert, ő legalább tud fejelni. A második félidőben nagyon sokszor ívelgettünk befelé, de mindannyiszor fölöslegesen.
    A Torghelle meg kipróbálhatna vmi más sportágat. Amekkora tehetség volt 2-3 éve, akkora alibi játékos lett mára.
  • Gregorius
    Míg gépeltem megelőztél. :)
  • Gregorius
    Én végignéztem. Az első negyedóra alapján azt mondtam, és mondom, hogy több góllal is nyerhettünk volna. Aztán bedurvultak a Walse-iek, amire a bíró vevő volt, és sajnos mi is. A játékvezetés széttördelte a játékunkat, és óhatatlanul visszatalált a válogatott a jó öreg magyar focihoz. A Walse-iek pedig a vaktyúk is talál szeget módon megnyerték a meccset. Három kapuralövésből 2 gól?
    Mindenki azt monta az értékelésben, hogy az volt a fő gond, hogy nem látták, hogy mit akartunk játszani, és emiatt vesztettünk. Ez szerintem hülyeség, látszott, hogy valami újat, jobbat játszunk, csak még nagyon szarul. Szerintem a Walse-ieken sem látszott, hogy mit játszanak. Sőt, olyan zavarban voltak, mint szűz k*a a seregszemlén.

Ez az én véleményem, és lehet nyugodtan idelőni, már megszoktam, hogy minden ilyen témában leugatnak, úgyhogy ne sajnáljátok!
  • donpedro
    Szerintem egyáltalán nem játszottunk rosszul, a kapuralövések száma 11-3 volt ide, és ez szerintem teljesen korrekt egy válogatott meccsen, az viszont a csatáraink kritikája, hogy a 11 lövésnek kb. a felét Gera küldte kapura, emellett volt még lövése Löwnek, Bodnárnak, a maradék pedig szabadrúgás vagy büntető volt... (Nem tudom, hogy Torghelle gurítása az elején ideszámítható-e.)

Tehát voltak helyzetek, 2 11-esből csak egyet adott meg a bíró, a kapott gólokhoz meg nem nagyon van mit hozzáfűzni, én azt mondom, hogy bár minden meccsen ennyire fölényben lennénk.
  • neménvoltam
    most jöttem kint voltam a meccsen. Hát a közönséggel nem volt baj, csakhát...
  • donpedro
    Komlósi kb. ugyanaz a színvonal, mint Juhár. Bár ezúttal nem kimondottan a védelem hibája, hogy 2 gólt kaptunk.
  • Punker
    hát az
  • K.András
    LOL
  • Rudee
    1-2
  • The Garrett
    akkor 2:1? sux
  • Rudee
    Szerencsétlen Komlósit a 2. gól előtt rendesen megszopatta a walesi gyerek...
  • Punker
    na mi van?
  • donpedro
    Szvsz Bodnár, Stark és elsősorban Gera játszott jól, a többiek hozták a szokott átlagot.
  • donpedro
    Magyarország 1-2 Wales

Kenesei (11-es), ill. Koumas, Earnshow
  • donpedro
    utolsó perc, Wales cserékkel, mi sárga lapokkal húzzuk az időt...
  • donpedro
    Szívesen :)
  • Punker
    Thx
  • donpedro
    Jééézusom, Gera, mekkora lövés volt!!!! Óriási bravúrral védett a wales-i kapus, egy egészen szenzációs Gera lövés után. Ha bemegy, az évtized gólja...
  • donpedro
    kb. 5 perc van még hátra
  • donpedro
    Sokkal több helyzetünk volt, de a csatárok kritikája, hogy eddig jóformán csak Gerának volt kapuralövése.
  • donpedro
    1-2, ilyen gól a világon nincs. Löw előre akarta rúgni a labdát, de olyan rosszul találta el, hogy kiugratta vele Earnshow-t, aki addig tökölt ugyan, amíg utolérték, de egy csel után így is betalált.
  • Punker
    valaki közvetítsen plz nincs sport1 :(
  • donpedro
    Sport1
  • The Garrett
    épp most akartam írni... de a walesnek csak szabadrúgásgól :P
  • donpedro
    Nem olyan rossz ez eddig, ha leszámítom a sok eladott labdát. Az eleje kimondottan jó volt. Van egy-két jó teljesítmény.
  • Punker
    hol közvetítik?
  • Kori
    1:1