32945
Magyar Foci
-
#2394 A Japánok elleni meccs jobban érdekel,persze csak,ha teljes csapattal jönnek! -
pilboy #2393 én is ezt próbáltam már megértetni néhány emberrel -
#2392 -
#2391 Mondjuk azt az 1 millió dollárt, amibe a brazilok kerülnek el lehetne költeni utánpótlásnevelésre is ... -
#2390 NSO közvéleménykutatás:
Magyar–brazil: mi lesz?
Csoda: nyerünk!
Bravúros iksz, marad a veretlenség
Tisztes vereség
Hatalmas zakó
Matthäus felpofozza Ronaldót
"Matthäus felpofozza Ronaldót" -
#2389 úgy érted, hogy 8 játékost engedünk haza, a többit megöljük? :)) -
#2388 5 percig fönt lesz a pályán a teljes Brazil csapat, aztán 10-es csere és elfocizgat a C csapat :) -
#2387 sima 8:0 küldjük haza őket
bár egy 8:0ás meccs,hogy lehetne nem sima -
#2386 Immár végleges: jönnek a brazilok!
Az MLSZ arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy csütörtöki tárgyalások során véglegesen eldőlt: a Magyar Labdarúgó Szövetség április huszonnyolcadikán, a Puskás Ferenc Stadionban megrendezi a Magyarország-Brazília válogatott mérkőzést. (Képünkön az egyik világbajnok, Ronaldo.) Bozóky Imre MLSZ-elnök szerint "Az MLSZ által kötött szerződés garantálja, hogy a brazilok a legjobb csapatukat szerepeltessék a budapesti mérkőzésen". A találkozó jegyeinek értékesítése április 15-én, csütörtökön kezdőik (a belépők elővételben 2000 és 10500 forint közötti áron a Puskás Ferenc Stadion pénztáraiban és az Ibusz irodákban kaphatók).
info: nemzetisport.hu -
#2385 lol töröltek pár meccset a Tipp-Mix-ből bunda gyanú miatt :))))))) -
#2384 Akkor lehet, mégse' megyek ki? -
#2383 Volt már 1-0 itthon. Mészöly "KURVA ANYÁD" Kálmánnal a válogatott élén. :) Bár akkor túl voltunk két - az ellenfél által - x-re hozott török és svájci csapat ellen. Volt egy harmadi, de nem ugrik be az ellenfél így a munkaidő végén.
Amúgy undorító, de a Brazil meccsért 1 millió dollár ütné a brazil szövetséget a magyartól! 10k lesz a jegy.
A Lothar-féle verekedés ... -
#2382 Ja, álmomban, szóval 1-2. -
#2381 magyar - svéd 2-1? -
Egyébként én szinte csak magyar focit nézek, úgyhogy nem vagyok én semmi rossznak az elrontója. Külföldi meccsek nem érdekelnek, mert semmi közöm hozzá. Én minden fordulóban megnézem a közvetítést, ha pedig van egy jó válogatott meccs, akkor arra is kimegyek. Eddig összesen 3 meccsen voltam kinn életemben. Egy 0-0-s maygar-osztrákon még valamikor '96-ban, aztán a magyar-svéd (2-1)-en, és a Zalaegerszeg-Manchester United-en. (Rulez) és most kimegyek a magyar-brazil meccsre is, ha úgy hozza a sors. -
pilboy #2379 Bocsánat!!!
Rosszul fogalmaztam!!!
A románok a magyar középcsapatban keresnek annyit, amennyit írtam! -
#2378 Pont akartam írni, hogy a Jugo bajnokság azért kicsit jobb a mienkénél... -
#2377 Ige, mert ha belegondoltok, akkor egy jugoszláv válogatott, vagy egy jugoszláv bajnoki csapat gárdája évente lecserélődik, mert mindenki azért focizik, hogy felfigyeljenek rájuk, és kimenjenek külföldre. Egyszerűen nincs pénz a focira, de nem is fecsérlik rá, ha ki akar menni, hát menjen. Lesz más, aki teljesíteni tud. Aki pedig nem tud, az azért menjen. Ettől függetlenül szeretném, ha a magyar foci a jugoszláv foci szintjén lenne. -
pilboy #2376 Igen, rengeteg igazat írtál!
Utánpótlás kell, mert akkor nem lesz mit nézni a jövőben...
Dehát indult az a Bozsik-progi, aztán egy csomó helyen beszűntették (pl. megyei szinten)
Egyébként nem kéne idehozni azokat a gyenge, gyökér, balf*sz külföldieket, mert olyat az utánpótlásban is lehet találni...(pl. Újpesten Feczesin, vagy annó Szabics, Lisztes...)És miközben egy középcsapatban a románok 1-1,5 millát kapnak havonta, azért mert a pályán veri a f*szát (mert nem csinál semmit), az uolyan szintű fiatalokat meg elküldik a 'csába... -
#2375 Hát lehet, viszont tiszta képet kapnán arról, hogy valóban hol tartunk. Akkor, amikor a magyar bajnokságot az állam tartja el, akkor itt nem is lesz igazi foci. Csinálhat szegény Matthäus akármit a válogatottal, addig csak nyögve-nyelősen fog menni, amíg a magyar bajnokságban nincs érdemi változás, ahol a játékosok a meccseik 99 százalékát játsszák. Amikor a klubbok pályáit, mint mondjuk a Fradiét az állam tartja fönn, meg telkeket kap ajándékba, addig nem is lesz kényszerű hajtás. Amit a mai meccsen művelt a Penksa, az maga volt a katasztrófa. Bezzeg ha nem csak eredményt néznének, hogy hurrá, a Fradi legyőzte a Győrt, hanem esetleg azt is, hogy nevetséges a játék, és beraknának néhány újoncot, különben nincsen pénz, akkor máshogy menne a dolog. Szeretném, hogy egy orvosnak annyi legyen a fizetése, mint egy focistának nálunk. De ezért is megkapják. De nem baj, fizessük ki őket, ÉS adjunk pénzt az utánpótlásra is. A kettő együtt nem megy! El kéne dönteni, hogy ezt a régi szart, vagy a jövőt támogatjuk. Amíg pedig az van, hogy támogassuk ezt a szart, akkor meg jöjjön ide a Brazil válogatott, és ne az MTK, vagy a Fradi kapjon gyorssegélyt.
Remélem így kifejtve már jobbán egyetértesz velem, mert nekem semmi bajom az utánpótlásneveléssel, de amíg a klubok nem szorulnak rá, hogy visszanyúljanak az utánpótláshoz, mert jó nekik a langyos állóvíz, amiben majd szépen lassan megfőnek, és ezt még támogatjuk is, akkor inkább ne leygen utánpótlás sem.
Az a baj, hogy nem meri senki felfordítani amgyar fudballt. Itt reformálni már nem lehet! -
#2374 mondom nem kötöttem bele
boldog jubileumot :-) -
donpedro #2373 Egyébként meg ne vitatkozzunk, épp jubilálok, most vertem le tizedszer a fejhallgatómat az asztalról. :))) -
donpedro #2372 Jah, hogy ha nem írom oda a szerintem szócskát, akkor rögtön lecsapunk, belekötünk? :) -
#2371 igen ha teis odairtad volna nemis írtam volna erre
csak így durvának tűnt
de jó neked ez véleményed rendben -
#2370 "Ha bemegy, az évtized gólja... "
így indult
-
donpedro #2369 A kulcsszó az szvsz. Azon sem érdemes vitatkozni, hogy a Mona Lisa vagy az Íriszek a szebb festmény... -
Rudee #2368 Nem gól hanem lövés. -
#2367 nem gúnyoltam de azt írtad az évtized gólja
ez szvsz kicsit túlzás.
De csak ha a magyarokat nézzük akkoris itt van az a híres gól amelynem a ns külön cíkket szentelt P -
#2366 Egy biztos, ha most Matthausnak sem sikerül kihúzni a gödörből a válogatottat, akkor senkinek sem fog. Végre egy profi edző, aki nyugati mentalitással végzi a dolgát. Minden segítséget meg kellene adni neki, a célok eléréséhez. -
#2365 ha összejön a meccs, akkor sztem 3-0-ra kapunk ki. annál kevesebbet tuti nem kapunk -
pilboy #2364 Ha mindenki így gondolkozna, mint te akkor még itt se lennénk -
#2363 Nem olyan sokat, mint amennyire te gondolsz, de nem erre mondtam, hanem, hogy én nem sajnálom rá a pénzt. Inkább erre, mint az utánpótlásnevelésre, mert az elmúlt 10 évben növeltük az utánpótlásra szánt pénzeket, de nem jött kibelőle semmi jó, úgyhogy az is egy nagy fekete lyuk, lezsarom az utánpótlást addig, amíg nem működik rendesen. Magyarországon nagyon sok mindent nem lehet megoldani pénzzel, de ebbe most ne menjünk bele, én csak azt mondom, inkább megnézem ebből a pénzből a Brazilokat nálunk. Egyébként én egy 1-4 -re szavazok. -
#2362 szerinted mennyire kapunk ki? -
donpedro #2361 Ízlések és pofonok, én magyar játékostól nem nagyon láttam ennél szebb lövést az elmúlt 10 évben... Kérem a vélemenyemet nem gúnyolni, köszönöm. -
pilboy #2360 Nem kérnek szerinted sokat??? -
#2359 Hát nem -
pilboy #2358 Ja, biztos jó sokat kérnek majd, főleg, ha azt akarjuk, h eljöjjenek a sztárok is!!!
Ha pedig így lenne, akkor azt a pénzt inkább az utánpótlásra kéne költeni!!! -
Áprilisban jön a brazil futballválogatott -
#2356 Jellemző a magyar sajtóra. -
zambrotta #2355 helló
t idt ok nekem vmi olyan oldalt mondani, ahol a szerdai magyar-wales meccsről képek vannak