32945
Magyar Foci
-
#2954 OHOHOO! -
#2953 Gyepes kétgólos! -
#2952 Basszus. Iszonyat számít nálunk ezek szerint, hogy a B ill az A csapat játszik-e ...
Kovács nagyon nem volt ott. Torghelle meg hozta a formáját.
Ha nyáron nem adják el Gerát, akkor jövő héttől azon izgulhatnánk, hogy mit nyújt a Fradi ...
Ez sem semmi ...
(Basszus!) :( -
#2951 most már csak meg kell tartani -
#2950 hehe -
#2949 ezaz! -
pilboy #2948 osztom a véleményed -
#2947 Megérdemli, de nem megérdemlik! -
pilboy #2946 helyzetecskénk sincs...
ők meg már rúghattak volna most mégegyet -
#2945 A Horvátok vezetnek svédországban
szabadrúgásgól, Srna (akit Huszti lekönyökölt) -
#2944 Szabics végre rárúgta a labdát. -
#2943 A lövéshez inkább lövőhelyzetbe kellene kerülni, de a mai napon marhára elképzelés nélkül játszik a válogatott. -
pilboy #2942 4. percben 0-0 -
#2941 Tök mindegy hány csatárral játszunk, mert mindenki az ellenfél térfelén van. Labdát kéne tudni átvenni, vagy tudni kéne bátorságot gyűjteni a rárugáshoz. Nem vagyok egy nagy focista, de 16 méterről egy jól helyezett rugással kellemetlen helyzetbe lehet hozni egy kapust. Szerintem gólt is lehetne rúgni 10-ből egyszer. De eddig összesen 3X rúgtunk kapura! Ez nevetséges ilyen birtoklás mellett. -
_Vegeta_ #2940 Teljesen egyetertek. Ez az igazi magyar valogatott, iszonyu gyenge jatek amit produkalnak. Egy kiralyra nem lehet epitkezni... Normalis beadast nem lattam reszunkrol.. meg kivancsi vagyok Matthäus mit talal ki, de ha meccs vegeig ilyen marad a jatekunk, en vegeztem a magyar valogatottal es nem kovetem a meccseket tovabb.. eeh
Apropo portugalok eredmenyt tud vki ? ;) -
#2939 sztem pont Simek játszik még elfogadhatóan -
#2938 Nem jól játszani kellene, hanem gólt rúgni. Azt nem értem, ha nyerni akartunk, akkor miért játszunk 1 csatárral?? Én nem vagyok edző, de ez nekem magas. -
#2937 sz*r ez a válogatott úgy ahogy van. de legalább van egy Geránk, Szabicsunk, Torghellenek, de 1 csatárral (ráadásul milyen csatárral) nem tudom mit akarunk keresni. ez a Simek olyan rossz játékos, 1 normális beadást nem láttam még tőle. csóró Matthaust nem irigylem, ha kikapunk. nem fog lemondani, de muszájból nagyon szar lesz neki itt szenvednie -
#2936 Rósa gyerek pedig moderálja magát, mert egyedül az ő neve mellett ficeg kártya. És a múltkor sem győzött meg. -
#2935 Én sem fogom. -
#2934 Az a butaszájú is lép mégegyet, heogy már elérje a labdát az alapvonal előtt. Nem is tudom melyik csatár volt az ott a jobb szélen. Tisztán látszott, hogy elérné már egy lépéssel előbb, a következőnél meg nem fogja. A fenét, mondja magában, végülis magyar vagyok, lépek mégegyet, megnézzük mi történik, hátha lehet még jobb is. NEM LEHET. Gyerekek sietni odalépni. A harcias nem azt jelenti, hogy odasózok egyet az elenfélnek, hanem hogy mindenütt ott vagyok. És minél előbb, magamat kell megelőzni, nem az ellent. Gyorsabban kell játszani, mint ahogy gondolkodni tudok. Ha én nem tudom követni, az ellen sem. Kapura lőni! -
#2933 A digók se hitték el a 0-2őt;) -
#2932 A meccs tetszik de az eredmény nem annyira:) A közvetítés viszont fényévekkel jobb mint a múltkor. -
#2931 vazze pedig most jól játszottunk, erre egy ilyen gólt kapni -
#2930 Én is ezt mondom. Ha itt nem nyerünk, akkor kész. Egyébként most ránk jött megint a magyar betegség. A hátvédek alszanak. Nem lépnek se jobbra se balra, csak nézik a labdát 3an és majd csak valaki csinál valamit. Elöl csak tolunk rajta mégegyet, meg mégegyet, meg mégegyet ahelyett, hogy valaki már jól rák*a volna messziről a kapura. Csak töketlenkedik a csatársor. A középpályások nagyon jól tálalnak, de középen bénáznak. A hátvédek nagyon jól játszanak a középpályán, de védekezni nem tudnak. Én azt mondom, mindenkit toljunk eggyel előrébb, a csatárokat meg tegyük be védekezni. :)
Király is mehet előre, mert ha olyan jól támad, mint véd, akkor baj nem lehet. -
pilboy #2929 mi ez a hülyeség, h csak azután állunk át 2 csatárra, miután vezet az ellen? -
#2928 *2006-os -
#2927 Legalább nem kell izgulnunk a 2006 VB miatt ... -
#2926 0-1 ez hihetetlen -
pilboy #2925 1 emberre nem tudunk figyelni? -
pilboy #2924 Gyepes majdnem összehozott 1 gólt - nem rajta múlott, h nem lett gól... -
pilboy #2923 csetlik-botlik :( -
pilboy #2922 csak keménykedik, mert azt hiszi, a fradiban játszik... -
#2921 Most már azt mondom nagyon buta. Mit keres még mindig a pályán. Le kellene cserélni, mert kiállíttatja magát. És majd megint a bírót szidjuk... -
#2920 Erre mondom azt hogy buta. -
#2919 Mondjuk norvég bíró "északi" meccsen. A következő bírónk szlovák, majd egy román, végül egy francia lesz? :) -
#2918 Borzasztó a hangja a szurkolóknak! És Vikidált szidták ... :) -
#2917 Na de miert? Hiszen a Horvatok ellen ugy mozgott a gyerek a palyan, mint egy UFO. Igaz nem volt sokat a palyan mindossze 9 percet es kevesebben is voltunk, de en a Skotok ellen is bizonytalannak ereztem nagyon.
-
#2916 Pedig igaz. -
#2915 sztem csereként biztos be fog állni