32945
Magyar Foci
-
#2834 Remélem az RTL Klub ezzel leszokik a válogatott meccseiről, mert irtó színvonaltalan! Sehol egy eredmény, sehol egy idő. :( -
#2833 lol már bunyó is van -
#2832 Mintha a skót meccset másolták volna le, persze más előjellel. :( -
#2831 szép volt Gyepes -
Pontius #2830 Aztakurva!! -
#2829 Ugyan már, legalább K.O. lett volna. -
Pontius #2828 Én Husztira szavazok!
Ő volt a meccs legjobbja! -
#2827 Szavazás ...
Segalra lehet? Nagyváradot is tudta hol van!
:) -
#2826 2:0 közben. -
#2825 Nézem Bondot vagy mi megy. -
Takezó #2824 én is átkapcsoltam :D -
#2823 Hát az legalább jobb ennél... -
Pontius #2822 HBO-n megy a Resident Evil -
#2821 csókolom 2-0 -
Pontius #2820 -
#2819 úúúú bazzeg, majdnem kiegyenlítettünk -
Pontius #2818 Kurvak faszat!!
Ennek be kelett volna mennie -
#2817 Óhh, a gecibe! :( -
Pontius #2816 BAAAAAAAAAAAAAAAAAZEG -
#2815 Picit összerakottabbnak tűnünk, de tizen vagyunk és ellenünk fújnak. -
#2814 Miket le nem fúj ez a kopasz geci! -
#2813 Hrutka mit keres a válogatottnál? nagyon szarul áll neki, neki még a pályán lenne a helye, nem a kispadon jegyzőkönyvvel, és tollal a kezében -
#2812 Simek lement, így talán mégegy ember nem fog kiállni, még véletlenül sem.
Itt kikapunk, ez nem kétséges. Az a baj, hogy a többi meccs sem lesz jobb. A bolgárokat talán megverjük, de max őket a "nagyok" közül.
Mondjuk Lothar koponya, de hogy ebből támadófutbalt fogunk produkálni, az meglepne. A horvátok baszhatják csak el, ha kitámadnak, de akkor még ettől a szar magyar csapattól is tuti kikapnak. Ezt most lefogadom! -
#2811 :DDDDD -
#2810 lol :DDDD -
_Vegeta_ #2809 Az elejerol veletlen lemaradtam, csak kesobb csatlakoztam, de akkor mar harmat gyenge grundfoci volt. :)) -
Pontius #2808 WOOOW
SMS játék!!!!
nyomassuk!! -
#2807 Várható volt, hogy a tétmeccsen kipukkad a csapat. Egy idióta hiba a skótok elleni meccs hősétől, meg a közelmúlt magyar válogatott védőteljesítményei sorába tökéletesen illő "megoldás" a gól előtt.
Az 1:0 egy szép eredmény lenne az első félidő alapján. Mindegy, ez a meccs amúgy se ígérte a mi győzelmünket, a lényeg, hogy ne legyen megalázó a vereség, itthon nyernünk kell, ezt a meccset meg felejtsük el gyorsan.
Hacsak a Mágus nem varázsol valami szépet a kommentátorállásból. -
#2806 hát ebből sem lesz semmi. legjobb esetben is negyedikek leszünk a csoportban. lol -
#2805 hát ez a meccs elment. én abban bízom, hogy az eb-selejtezőkön jól kezdtünk, és végül elbuktunk, így talán ha most bukunk egyet akkor a végén bírni fogjuk a legfontosabb meccseken -
Pontius #2804 szvsz bíró túl hamar nyúlt a lapokhoz, 11percben nem kelett volna egyből pirossal jutalmazni egy félig meddig szándékos könyöklést... -
Pontius #2803 pedig yól kezdtek csak a bíró a bároságukat lapokkal jutalmazta -
_Vegeta_ #2802 Hat ez nem az a csapat amelyik megverte a skotokat.. Rettento szarul jatszanak, senki nincs a helyen, kapkodnak... ilyen jatekkal a tabella utolso helyen leszunk. -
Takezó #2801 hát szvsz itt még az rtl a legkevésbé fontos :D -
Pontius #2800 uccsó 1 percre kirakták! brávó! -
Pontius #2799 kurva rtl klub hogymég egy órát sem bírnak kirakni...
tisztára 80-as évek filing amikor meccs közben nem lehet látni, hogy mennyi az állás meg az idő... -
Takezó #2798 szép bedobás... kretén balfaszok... -
Takezó #2797 jó, attól függetlenül, hogy fasz a bíró, mert sztem sárgát kellett volna adni, Huszti is főpöcs volt, hogy így beleszállt abba a patkányba -
#2796 És hány ilyenért nem fújnak Angliában?! -
Takezó #2795 haha ;) vágom, csak késtem a beírással...