32945
Magyar Foci
  • Ramore
    Ismét élmény volt nézni a válogatottunkat! :)

Huszti lesz elöbb-utóbb a legértékesebb (MVP) játékosa Magyarországnak. Szerintem Kovács igenis jó csatár lesz, ez nem az ő meccse volt, de 2004-es szintű elvárásoknak megfelelő erőcsatár. Szükség van rá. Szabics hiányzott egyedül a csapatból.

VB, ha most nem akkor soha.
  • skristof
    izé
    juteszembe
    Szabics miért nem volt itt? sérült? formahanyatlás?
  • Gregorius
    A Tökölit viszont még véletlenül sem lenne szabad betenni szerintem a gárdába. Attól óvjon meg minket az ég. Persze Huszti és Szabi is jók voltak, meg mindenki egyébként, tényleg nagyon taktikásan játszottak, bár azért néha elkapkodták a passzokat, de ez még benne van. Majd ezt kell csiszolni.
  • skristof
    ühmmm
    vkit elfelejtettél!

HUSZTI SZABI! HUSZTI SZABI!

Kovács: nem valami technikás, de az ilyen előre/belöbbölt labdákkal majd csak csinál valamit! :9 + nem is volt más... Tököli/Kenesi sérült meg Zweitorghelle is az már...
  • Gregorius
    Ritkán szoktam fradistát szembedícsérni, de a Gera is és a Leo is k*a jó volt ma. Azt a Kovács gyereket meg nem kellett volna erőltetni a meccsen.
  • skristof
    jó a szó
    kezd alakulni a csapatunk (mind a válogatott, mind pedig klubszinten)!!!
    persze nem szabad túlságosan álmodozni sem. 2006ban sztem csak a bronz lesz meg! ;))
    és amugy: márcsak az MLSZ/MLLes bandát kéne kivágni a picsba, és lenne foci újra!

HAJRÁ MAGYAROK!
  • Gregorius
    De mégiscsak. Olyan nincs, hogy a németek azért annyira nem rosszak, meg a skótok azért annyira nem rosszak, meg azért mi sem vagyunk olyan jók.
    Több évtizeden keresztül azt gyakoroltuk, hogy hogyan kell veszíteni. Most vegyétek elő a régi könyvet, és frissítsétek föl az emlékezeteket, hogy hogyan kell nyerni!

Szép volt fiúk! Mindig mondtam hogy nem kell ide semmi több, csak egy ember, aki a fociból él, mint Matthäus, és nem pedig az állami segyélből, mint az MLSZ.

Múltkor kesergett szegény, hogy nálunk az emberek nem tudnak örülni a jó focinak. Én meg a brazil meccs óta nem láttam, hogy megöleljem a palit.
    Vigyázz világ, jönnek a magyarok!!!!
  • _Vegeta_
    Nagyon jol jatszottak, kezd csapatszag lenni. :)
    Hajra fiuk!
    #2745: Nem voltak rosszak, csak mi voltunk jobbak plussz egy jo adag szerencse is mellenk allt. :D
    Viszont ilyen jatekkal meg a horvatok is megfoghatoak..
  • Breki33
    ezek szerint hollandiát otthon kettővel verjük PPPPPPPP
  • a.carkey
    Szegény skótok! Ennyire azért nem rosszak.
  • a.carkey
    Mégis csak van csapatunk? :)
  • a.carkey
    Mindjárt jön Bényi Ildikó!

EUs országból is szopnak ...
  • a.carkey
    Most én csesztem el, vagy nem volt ma sem angol bajnoki összefoglaló? :(
  • Hentes Bill #2741
    nem.... (ha a premier ligára gondolsz) sajnos
  • OPM
    a sport1 nem ad az első fordulóban olyan meccset, ahol magyarok is játszhatnak ugye? :(
  • a.carkey
    Ott én is olvastam, de nem igazán látni a nevét sehol ... :(
  • Hentes Bill #2738
    NSO-on azt olvastam, hogy 2 évre aláírt
  • a.carkey
    Mi van ezzel a Király gyerekkel? A Crystal siteján és a nem officialon sem tűntetik fel a nevét. Végül nem írt oda alá? :(
  • OPM
    forrás: nb1.hu
    fotó: égerházi
  • OPM
    LOL

Egy csók, és más semmi...

Félreértés ne essék: Komlósi csak fejelni akart új csapata, a Loki színeiben, csókról természetesen szó sincs, de még csak pusziról sem...
  • Ramore
    Nem hiába koncentrált ennyire a klub csapatára és sz@rt a válogatottra. :)
  • OPM
    hertha - besiktas 3:1

és Dárdai rúgta az első berlini gólt!
  • forzajuve
    dúúúrva

• ToMMo
    Holnap, azaz július 20-án lenne Miki 25 éves... ezen alkalomból megkértünk több fővárosi és vidéki rádiót, hogy Miki emlékére ugyanabban az időben, 13.30-kor adják le kedvenc dalát, a Bikinitől a Közeli helyeken-t. Akiktől már kaptunk visszajelzést, hogy lejátszák a dalt: Rádió Jam, Fehérvár Rádió, Kék Duna Rádió (Győr, Esztergom, Tatabánya, Komárom), soproni Ikva Rádió.
  • PREMIERE1
    Ja, és jól néz ki a Honvéd meze!
  • PREMIERE1
    "Már csak idő kérdése, és a távozó Dick Advocaat helyett a Marco van Basten, John van ’t Schip kettős veheti kézbe a holland nemzeti tizenegyet – állítják egybehangzóan helyi források, az érintettek nyilatkozataira alapozva."NSO
  • zaki
    lol, szánalmas ez a dragóner. a pályán meg egy alattomos, falábú bunkó, akinek összesen 2 szép mozdulata nem volt még az előző szezonban. ekkora almát úristen, saját maga alatt vágja a fát. no comment
  • OPM
    ez a dragóner nem normális, ha ez itt mind igaz...
  • PREMIERE1
    Dragóner. Naaa. Azt akartam, csak a Varga cikk volt bennem. :)
  • DONGUBA
    Milyen tokoli kaland?????DRAGÓNER TE
  • PREMIERE1
    Két nagyon tanulságos cikk a magyar futballról.

Egy Varga Zoltán interjú ...
    és egy Tököli kaland

Mottó: Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de mégis van!
  • Buddy
    kis fáziskéséssel dolgozol :))
  • zaki
    LOOOOOOL :DDD
  • _Vegeta_
    Jajj de birtam a fazont, akarmien egy szar vot a meccs o mindig felviditotta. :(
  • ToMMo
    pontosan 1 eve
  • PREMIERE1
    Már egy éve? :(
  • ToMMo
    1 eve halt meg Knezy Jeno...
    R.I.P.
  • pilboy
    remélem fordítanak a csehek...
  • Gregorius
    Na, ilyen ellenfeleket kaptunk mi a selejtezőkbe!...
    lett-cseh 1-0 félidőben :)
  • Gregorius
    hát, olasz-dán nem jött be. Azt hittem az olaszok tovább bírják, a dánok meg szemfülesebbek lesznek az elején