32945
Magyar Foci
-
#2754 Ismét élmény volt nézni a válogatottunkat! :)
Huszti lesz elöbb-utóbb a legértékesebb (MVP) játékosa Magyarországnak. Szerintem Kovács igenis jó csatár lesz, ez nem az ő meccse volt, de 2004-es szintű elvárásoknak megfelelő erőcsatár. Szükség van rá. Szabics hiányzott egyedül a csapatból.
VB, ha most nem akkor soha. -
skristof #2753 izé
juteszembe
Szabics miért nem volt itt? sérült? formahanyatlás? -
#2752 A Tökölit viszont még véletlenül sem lenne szabad betenni szerintem a gárdába. Attól óvjon meg minket az ég. Persze Huszti és Szabi is jók voltak, meg mindenki egyébként, tényleg nagyon taktikásan játszottak, bár azért néha elkapkodták a passzokat, de ez még benne van. Majd ezt kell csiszolni. -
skristof #2751 ühmmm
vkit elfelejtettél!
HUSZTI SZABI! HUSZTI SZABI!
Kovács: nem valami technikás, de az ilyen előre/belöbbölt labdákkal majd csak csinál valamit! :9 + nem is volt más... Tököli/Kenesi sérült meg Zweitorghelle is az már... -
#2750 Ritkán szoktam fradistát szembedícsérni, de a Gera is és a Leo is k*a jó volt ma. Azt a Kovács gyereket meg nem kellett volna erőltetni a meccsen. -
skristof #2749 jó a szó
kezd alakulni a csapatunk (mind a válogatott, mind pedig klubszinten)!!!
persze nem szabad túlságosan álmodozni sem. 2006ban sztem csak a bronz lesz meg! ;))
és amugy: márcsak az MLSZ/MLLes bandát kéne kivágni a picsba, és lenne foci újra!
HAJRÁ MAGYAROK! -
#2748 De mégiscsak. Olyan nincs, hogy a németek azért annyira nem rosszak, meg a skótok azért annyira nem rosszak, meg azért mi sem vagyunk olyan jók.
Több évtizeden keresztül azt gyakoroltuk, hogy hogyan kell veszíteni. Most vegyétek elő a régi könyvet, és frissítsétek föl az emlékezeteket, hogy hogyan kell nyerni!
Szép volt fiúk! Mindig mondtam hogy nem kell ide semmi több, csak egy ember, aki a fociból él, mint Matthäus, és nem pedig az állami segyélből, mint az MLSZ.
Múltkor kesergett szegény, hogy nálunk az emberek nem tudnak örülni a jó focinak. Én meg a brazil meccs óta nem láttam, hogy megöleljem a palit.
Vigyázz világ, jönnek a magyarok!!!! -
_Vegeta_ #2747 Nagyon jol jatszottak, kezd csapatszag lenni. :)
Hajra fiuk!
#2745: Nem voltak rosszak, csak mi voltunk jobbak plussz egy jo adag szerencse is mellenk allt. :D
Viszont ilyen jatekkal meg a horvatok is megfoghatoak.. -
#2746 ezek szerint hollandiát otthon kettővel verjük PPPPPPPP -
#2745 Szegény skótok! Ennyire azért nem rosszak. -
#2744 Mégis csak van csapatunk? :) -
#2743 Mindjárt jön Bényi Ildikó!
EUs országból is szopnak ... -
#2742 Most én csesztem el, vagy nem volt ma sem angol bajnoki összefoglaló? :( -
#2741 nem.... (ha a premier ligára gondolsz) sajnos -
OPM #2740 a sport1 nem ad az első fordulóban olyan meccset, ahol magyarok is játszhatnak ugye? :( -
#2739 Ott én is olvastam, de nem igazán látni a nevét sehol ... :( -
#2738 NSO-on azt olvastam, hogy 2 évre aláírt -
#2737 Mi van ezzel a Király gyerekkel? A Crystal siteján és a nem officialon sem tűntetik fel a nevét. Végül nem írt oda alá? :( -
OPM #2736 forrás: nb1.hu
fotó: égerházi -
OPM #2735 LOL
Egy csók, és más semmi...
Félreértés ne essék: Komlósi csak fejelni akart új csapata, a Loki színeiben, csókról természetesen szó sincs, de még csak pusziról sem... -
#2734 Nem hiába koncentrált ennyire a klub csapatára és sz@rt a válogatottra. :) -
OPM #2733 hertha - besiktas 3:1
és Dárdai rúgta az első berlini gólt! -
forzajuve #2732 dúúúrva
-
ToMMo #2731 Holnap, azaz július 20-án lenne Miki 25 éves... ezen alkalomból megkértünk több fővárosi és vidéki rádiót, hogy Miki emlékére ugyanabban az időben, 13.30-kor adják le kedvenc dalát, a Bikinitől a Közeli helyeken-t. Akiktől már kaptunk visszajelzést, hogy lejátszák a dalt: Rádió Jam, Fehérvár Rádió, Kék Duna Rádió (Győr, Esztergom, Tatabánya, Komárom), soproni Ikva Rádió. -
#2730 Ja, és jól néz ki a Honvéd meze!
-
#2729 "Már csak idő kérdése, és a távozó Dick Advocaat helyett a Marco van Basten, John van ’t Schip kettős veheti kézbe a holland nemzeti tizenegyet – állítják egybehangzóan helyi források, az érintettek nyilatkozataira alapozva."NSO -
#2728 lol, szánalmas ez a dragóner. a pályán meg egy alattomos, falábú bunkó, akinek összesen 2 szép mozdulata nem volt még az előző szezonban. ekkora almát úristen, saját maga alatt vágja a fát. no comment -
OPM #2727 ez a dragóner nem normális, ha ez itt mind igaz... -
#2726 Dragóner. Naaa. Azt akartam, csak a Varga cikk volt bennem. :) -
#2725 Milyen tokoli kaland?????DRAGÓNER TE -
#2724 Két nagyon tanulságos cikk a magyar futballról.
Egy Varga Zoltán interjú ...
és egy Tököli kaland
Mottó: Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de mégis van! -
#2723 kis fáziskéséssel dolgozol :)) -
#2722 LOOOOOOL :DDD -
_Vegeta_ #2721 Jajj de birtam a fazont, akarmien egy szar vot a meccs o mindig felviditotta. :( -
ToMMo #2720 pontosan 1 eve -
#2719 Már egy éve? :( -
ToMMo #2718 1 eve halt meg Knezy Jeno...
R.I.P. -
pilboy #2717 remélem fordítanak a csehek... -
#2716 Na, ilyen ellenfeleket kaptunk mi a selejtezőkbe!...
lett-cseh 1-0 félidőben :) -
#2715 hát, olasz-dán nem jött be. Azt hittem az olaszok tovább bírják, a dánok meg szemfülesebbek lesznek az elején