32945
Magyar Foci
  • a.carkey
    Már rég kiállították! :)
  • Takezó
    Huszti: a jó kurva anyád! Vááá, hogy lehet ilyen szarul jáccani?
  • a.carkey
    Idióták. Öt percet adok még a meccsnek. Ha ez marad, nincs remény, mert ennél csak szarabb lesz.
  • Pontius #2791
    Királyt sajálom egyedül a csapatban mert ő mindent megtesz, de a védők amit lehet elbasznak...
  • a.carkey
    Köcsög "Mágus" mi a szart pofázik, mikor mi hibáztunk, nem lemaradtak?!
  • Pontius #2789
    BRAVO!!!!!!!!!!!!
    Na ennyi volt...
    Inkább nézek valami mást...
  • a.carkey
    Na mentem filmet nézni ...
  • a.carkey
    Ja. Kiváncsi vagyok meddig bírjuk, bár mondjuk mindegy, mert kapnak egy tizenegyest és nyernek.
  • a.carkey
    Azt hittem, hogy a Vágó műsor után ennél lejjebb már nem süllyedhet az RTL Klub. A közvetítő arcokkal bebizonyították, ez nem teljesen igaz. Sikereket érnek ők el minden szinten. A leggennyesebb tv közvetítés díját megkaphatnák! Bényi Ildikó után szabadon ...
  • Pontius #2785
    ebböl a meccsből a legtöbb ami kihozható az a döntetlen, gólt max 11-esből van esélyünk szerezni :(
  • a.carkey
    Itt persze semmit sem adott. Qurva anyját! Faszfej bírók teszik tönkre a sportot! Lásd Olimpia, ott vívás, torna, lovaglás stb. ...
  • Pontius #2783
    inkább buznyák horvátok
  • JAST
    buzi 1 bíró ez
  • JAST
    így van kapunk 1 hármast. most jön az első
  • a.carkey
    Ez a két hülye meg?

Az egyik belebeszél a himnuszba, a másik meg a Verebes. "Cép!"
  • a.carkey
    Ezzel el is dőlt. Durva volt, de nem pirososan ...

Mondjuk hány ilyen szokott lenni, persze lap nélkül. Boztos skót Glasgow Rangers drukkerek voltak a bírók. :(

Következő meccsen sem játszhat, szóval ez príma, eddig.

Kapunk egy hármast ...
  • Pontius #2778
    20:15
  • _Vegeta_
    Miko lesz a mecs ? vagy mar volt ? :)
  • Pontius #2776
    csak a végeredmény a lényeg, a többi csak körítés...
  • pilboy
    kiállítás? sárga lap? nézőtéri botrány? cserék? sérülések?
    ezekről nem szól a beszámolód
  • Pontius #2774
    Inkább nem is...
    Szerintem nagyon befogunk kezdeni és gyorsan vezetést is szerzünk...
    De a végéig megmarad az 1 gól előnyünk amikoris a 85-90/hosszabításban egyenlítenek a horvátok...
  • Ramore
    2:0 arányban nyerünk! :)
  • pilboy
    sztem 2-1 a horvátoknak:(
    bár ne lenne igazam ;)
  • forzajuve
    SZVSZ 2-2
  • gercse
    szerintem döntetlen vagy nyerünk
  • Pontius #2769
    Horvát - Magyar
    SZVSZ 2:1
  • _Vegeta_
    Igyvan! Hajra MAGYAROK! :>
  • EOX
    hát az u-21-nek nem sikerült, bízzunk benne, hogy a felnőtteknek fog
  • a.carkey
    Holnap meglátjuk!
  • _Vegeta_
    Ez az egyik, masik meg tenyleg olyanok legyenek a valogatottban akik SZERETIK a focit es szeretnek JATSZANI!
    Matthäus nagy szakember es kezdem nagyon megkedvelni.. Megha nemis erunk el komoly eredmenyeket, akkoris jo tudni h vki megprobalja osszefogni a valogatottat. (Raadasul meg nem is magyar)
  • Ramore
    A francnak sincsen szüksége a potyagólok császárára, Babosra, aki a mai napig nem tud kifutni, amikor szükség lenne rá. A válogatottban szerencsére ritkán kapott lehetőséget, mindíg kapott is elkerülhető gólt.

Király szerencsére felépült és újra a régi!
  • a.carkey
    NSO
    "Lothar Matthäus, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy ameddig ő vezeti a nemzeti tizenegyet, Babos Gábor, a holland Feyenoord kapusa nem kap meghívót, kivéve, ha tőle és az egész csapattól bocsánatot kér. Babos korábban kérte Matthäust, hogy tekintsen el a szereplésétől, mivel a Feyenoordban szeretné bebiztosítani a helyét, a válogatottban meg nem akar a kispadon ülni."

Kemény emberke, és nem is Dénes ...
  • a.carkey
    VSZ!
  • Bucser
    NEm lehet, hogy az olipiai döntő miatt dühösek a srácok??:)
  • PREMIERE1
    "Belgrádi szurkolók felgyújtották az újvidéki stadionban egy magyar zászlót. A több ezres nyilvánosság előtt elkövetett cselekményt a rendőrség csak rendzavarásnak minősítette – közölte a Magyar Televízió Kárpáti Krónikája ma délben.

A tetteseket csupán a szabálysértési bíróság elé utalták, holott idegen ország zászlajának megbecstelenítése bűnvádi eljárást követelt volna.

Az újvidéki Vojvodina-belgrádi Obilics közötti első osztályú bajnoki mérkőzésen az északi lelátón tartózkodó Obilics-szurkolók mintegy öt méter hosszú feliratot emeltek magasba ezzel a tartalommal: Temerin, bosszú, vitézek!

Az üzenet arra az eseményre vonatkozik, amelynek során öt temerini bűnöző magyar fiatal félholtra vert és megkínzott egy újvidéki szerb kábítószerüzért, aki a magyar fiatalemberek egyikének a feleségét gyakran zaklatta.

A szerb radikális párt alelnöke a parlamentben azonnal arra használta fel az elkövetett bűncselekményt, hogy elítélje a temerini magyar fiatalokat, kijelentve, a szerb fiú belehalt sérüléseibe. A fiú életben maradt és kijelentette: nincs nacionalista indítéka a történteknek. Ám a belgrádi szurkolók bosszút akarnak állni, s hogy milyen szándék vezérli őket, az is bizonyítja, hogy elővettek egy magukkal hozott magyar zászlót és elégették."

És most jön a Magyar-Horvát szombaton. Még jó, hogy jóban vagyunk!
  • Grenzjager
    s ha gera is betalál
  • Gregorius
    Én a svédekkel és a horvátokkal kiegyezek egy 2-3, 1-2-ben is idegenben. Nem kell nekem 0-2 meg 0-3. :-)
  • PREMIERE1
    Tényleg jó volt nézni őket, de azért a horvátok nem Skócia, vagy Németország, sajnos. De a svédek sem! (A jövő héten derül majd ki, hogy a Juve bejut-e a BL főtáblára.)
    Ennek ellenére a második hely, még ebben a csoportban sem lenne elképzelhetetlen, de ahhoz mák is kell, ami ritkán van nekünk, nem kell a Lipcsei félékhez hozzányúlni, meg a "nagy öregeket" visszahívni, illetve szar meccseket lekötni, Kokszenburg vagy Tanganyika ellen.
  • skristof
    u21be benn volt most
    sztem még meccshiánya van
    remélem a Fradiba sokat játszik majd, és szerez elég rutint
    mondjuk a BL főtáblán! :D

2006: irány Németorszáááááááááág!!!
  • Ramore
    Még valami. Tőzsért is be kellene építeni mielöbb a válogatottba.