32945
Magyar Foci
-
#2794 Már rég kiállították! :) -
Takezó #2793 Huszti: a jó kurva anyád! Vááá, hogy lehet ilyen szarul jáccani? -
#2792 Idióták. Öt percet adok még a meccsnek. Ha ez marad, nincs remény, mert ennél csak szarabb lesz. -
Pontius #2791 Királyt sajálom egyedül a csapatban mert ő mindent megtesz, de a védők amit lehet elbasznak... -
#2790 Köcsög "Mágus" mi a szart pofázik, mikor mi hibáztunk, nem lemaradtak?! -
Pontius #2789 BRAVO!!!!!!!!!!!!
Na ennyi volt...
Inkább nézek valami mást... -
#2788 Na mentem filmet nézni ... -
#2787 Ja. Kiváncsi vagyok meddig bírjuk, bár mondjuk mindegy, mert kapnak egy tizenegyest és nyernek. -
#2786 Azt hittem, hogy a Vágó műsor után ennél lejjebb már nem süllyedhet az RTL Klub. A közvetítő arcokkal bebizonyították, ez nem teljesen igaz. Sikereket érnek ők el minden szinten. A leggennyesebb tv közvetítés díját megkaphatnák! Bényi Ildikó után szabadon ... -
Pontius #2785 ebböl a meccsből a legtöbb ami kihozható az a döntetlen, gólt max 11-esből van esélyünk szerezni :( -
#2784 Itt persze semmit sem adott. Qurva anyját! Faszfej bírók teszik tönkre a sportot! Lásd Olimpia, ott vívás, torna, lovaglás stb. ... -
Pontius #2783 inkább buznyák horvátok -
#2782 buzi 1 bíró ez -
#2781 így van kapunk 1 hármast. most jön az első -
#2780 Ez a két hülye meg?
Az egyik belebeszél a himnuszba, a másik meg a Verebes. "Cép!" -
#2779 Ezzel el is dőlt. Durva volt, de nem pirososan ...
Mondjuk hány ilyen szokott lenni, persze lap nélkül. Boztos skót Glasgow Rangers drukkerek voltak a bírók. :(
Következő meccsen sem játszhat, szóval ez príma, eddig.
Kapunk egy hármast ... -
Pontius #2778 20:15 -
_Vegeta_ #2777 Miko lesz a mecs ? vagy mar volt ? :) -
Pontius #2776 csak a végeredmény a lényeg, a többi csak körítés... -
pilboy #2775 kiállítás? sárga lap? nézőtéri botrány? cserék? sérülések?
ezekről nem szól a beszámolód -
Pontius #2774 Inkább nem is...
Szerintem nagyon befogunk kezdeni és gyorsan vezetést is szerzünk...
De a végéig megmarad az 1 gól előnyünk amikoris a 85-90/hosszabításban egyenlítenek a horvátok... -
#2773 2:0 arányban nyerünk! :) -
pilboy #2772 sztem 2-1 a horvátoknak:(
bár ne lenne igazam ;) -
forzajuve #2771 SZVSZ 2-2 -
#2770 szerintem döntetlen vagy nyerünk -
Pontius #2769 Horvát - Magyar
SZVSZ 2:1 -
_Vegeta_ #2768 Igyvan! Hajra MAGYAROK! :> -
#2767 hát az u-21-nek nem sikerült, bízzunk benne, hogy a felnőtteknek fog -
#2766 Holnap meglátjuk! -
_Vegeta_ #2765 Ez az egyik, masik meg tenyleg olyanok legyenek a valogatottban akik SZERETIK a focit es szeretnek JATSZANI!
Matthäus nagy szakember es kezdem nagyon megkedvelni.. Megha nemis erunk el komoly eredmenyeket, akkoris jo tudni h vki megprobalja osszefogni a valogatottat. (Raadasul meg nem is magyar) -
#2764 A francnak sincsen szüksége a potyagólok császárára, Babosra, aki a mai napig nem tud kifutni, amikor szükség lenne rá. A válogatottban szerencsére ritkán kapott lehetőséget, mindíg kapott is elkerülhető gólt.
Király szerencsére felépült és újra a régi! -
#2763 NSO
"Lothar Matthäus, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy ameddig ő vezeti a nemzeti tizenegyet, Babos Gábor, a holland Feyenoord kapusa nem kap meghívót, kivéve, ha tőle és az egész csapattól bocsánatot kér. Babos korábban kérte Matthäust, hogy tekintsen el a szereplésétől, mivel a Feyenoordban szeretné bebiztosítani a helyét, a válogatottban meg nem akar a kispadon ülni."
Kemény emberke, és nem is Dénes ... -
#2762 VSZ! -
#2761 NEm lehet, hogy az olipiai döntő miatt dühösek a srácok??:) -
#2760 "Belgrádi szurkolók felgyújtották az újvidéki stadionban egy magyar zászlót. A több ezres nyilvánosság előtt elkövetett cselekményt a rendőrség csak rendzavarásnak minősítette – közölte a Magyar Televízió Kárpáti Krónikája ma délben.
A tetteseket csupán a szabálysértési bíróság elé utalták, holott idegen ország zászlajának megbecstelenítése bűnvádi eljárást követelt volna.
Az újvidéki Vojvodina-belgrádi Obilics közötti első osztályú bajnoki mérkőzésen az északi lelátón tartózkodó Obilics-szurkolók mintegy öt méter hosszú feliratot emeltek magasba ezzel a tartalommal: Temerin, bosszú, vitézek!
Az üzenet arra az eseményre vonatkozik, amelynek során öt temerini bűnöző magyar fiatal félholtra vert és megkínzott egy újvidéki szerb kábítószerüzért, aki a magyar fiatalemberek egyikének a feleségét gyakran zaklatta.
A szerb radikális párt alelnöke a parlamentben azonnal arra használta fel az elkövetett bűncselekményt, hogy elítélje a temerini magyar fiatalokat, kijelentve, a szerb fiú belehalt sérüléseibe. A fiú életben maradt és kijelentette: nincs nacionalista indítéka a történteknek. Ám a belgrádi szurkolók bosszút akarnak állni, s hogy milyen szándék vezérli őket, az is bizonyítja, hogy elővettek egy magukkal hozott magyar zászlót és elégették."
És most jön a Magyar-Horvát szombaton. Még jó, hogy jóban vagyunk! -
Grenzjager #2759 s ha gera is betalál -
#2758 Én a svédekkel és a horvátokkal kiegyezek egy 2-3, 1-2-ben is idegenben. Nem kell nekem 0-2 meg 0-3. :-) -
#2757 Tényleg jó volt nézni őket, de azért a horvátok nem Skócia, vagy Németország, sajnos. De a svédek sem! (A jövő héten derül majd ki, hogy a Juve bejut-e a BL főtáblára.)
Ennek ellenére a második hely, még ebben a csoportban sem lenne elképzelhetetlen, de ahhoz mák is kell, ami ritkán van nekünk, nem kell a Lipcsei félékhez hozzányúlni, meg a "nagy öregeket" visszahívni, illetve szar meccseket lekötni, Kokszenburg vagy Tanganyika ellen. -
skristof #2756 u21be benn volt most
sztem még meccshiánya van
remélem a Fradiba sokat játszik majd, és szerez elég rutint
mondjuk a BL főtáblán! :D
2006: irány Németorszáááááááááág!!! -
#2755 Még valami. Tőzsért is be kellene építeni mielöbb a válogatottba.