32945
Magyar Foci
-
#2874 én nem akarok senkinek mérvadó lenni
nem mindenki olyan mint te zsótika P -
#2873 ahogyan te látod, az senkinek sem mérvadó, sőt...
Nem volt korrekt a játékvezető, és nem ez volt az első meccs, ahol így cselekedett. -
#2872 "Abban igaza van Mattheusnak, hogy a bíró nem egyenlően ítélte meg a két fél szabálytalanságait"
-
#2871 Matthäus behívta Waltnert és Farkas Balázst
NSO, 2004-09-06 13:19
A sok sérülés, valamint Huszti Szabolcs horvátországi kiállítása miatt Lothar Matthäus szövetségi kapitány behívta a keretbe Waltner Róbertet és Farkas Balázst. A keretből egyébként Szabics, Torghelle és Stark bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, ám várhatóan számíthat rájuk szerda este a kapitány.
-
#2870 *1=2 -
#2869 Egy gond van, hogy én legalább 1 ilyet láttam a horvátoknál is, azonkívül volt egy direkt ütésük is, ami már ugye három piros, szóval a bíró ha már profiskodik, akkor egyenlő mércével, ne itt így, ott úgy. (szvsz) -
#2868 korrekt
örülök neki, hogy végre valaki helyesen látja
vagy legalábbis úgy ahogy én P -
#2867 Teljesen jogos volt. Az ilyen jeleneteket abszolút száműzni kéne a meccsekről. Semmi köze nem volt a focihoz. Már az egymásratámaszkodást is le kell fújni, de ez foci sem volt. Ami nem foci, ami nem játék a pályán, azért élből piros jár a szabáylkönyv szerint. Ha például valaki ahelyett hogy el akarná végezni a szabadrúgást hátulról letaglóz egy horvát játékost. Az játékon kívüli "erőszak" piros lap. Ha az a játékos ezért visszaüt, az is! Mind a kettőt ki kellett volna szórni.
Abban igaza van Mattheusnak, hogy a bíró nem egyenlően ítélte meg a két fél szabálytalanságait. De én erre csak azt tudom mondani, hogy ilyen esetben abszolút nem szabad szabálytalankodni. Pláne nem ilyen bután, mint mi. -
#2866 "A televíziós felvételek alapján úgy is tűnhet, hogy Huszti Szabolcs kiállítása például jogos volt… " -
#2865 olvass újságot LOL -
#2864 lol
korrupt játékvezető P -
#2863 A korrupt játékvezető, ha nem állítja ki Husztit az elején, akkor 10 percen belül befújt volna egy 11-est ellenünk. Megjegyzem a kiállítás elött nem adott meg nekünk egyet a lerántás után. -
Takezó #2862 Huszti egy fasz, de nem volt jogos akkor se ;) ha szándékos is volt, FIgYELMEZTETNI kell... tuti vok benne, hogy ha sárgát kap, több ilyet nem csinál: erre való a sárga lap... sajna már mind1, így alakult :( -
soldier #2861 A Huszti teljesen jogosan lett kiállítva tisztán látszott nekifutott felugrot és arconkönyökölte a gyereket.Ennek nagyon "direkt" szaga volt.Meg amugy is szarok voltunk.Többször is passzoltunk a horvátoknak na meg volt egy szép öngól is.A végén már én szégyelltem magam.
A verebest meg hallgatassák el.Az az ember nem tud beszélni:) -
#2860 Az rtl klub fogja adni az izland meccset is... -
_Vegeta_ #2859 Nemtom ti hogyvagytok vele, en jatekos koraba is birtam Matthäust (ahhoz kepest h nemet), de most is egyre szimpatikusabb. :>
Azert erezheto volt h elso felidobe rettento gagyin jatszottunk, masodik felidobe viszont mar csak gagyin. ;)
En akkor fogom abbahagyni a foci nezeset, ha izlad ellen is kikapunk. :D -
#2858 Matthäus: A bíró túlzottan tisztelte a horvátokat
NSO, 2004-09-05 13:52
Nem egyenlő mércével mérte a szabálytalanságokat az angol Michael Riley játékvezető, mondta Lothar Matthäus magyar szövetségi kapitány a 3-0-s vereséggel végződött zágrábi világbajnoki selejtező után. A 150-szeres német válogatott szerint a bíró túlzottan is tisztelte a nagyobb nevű horvátokat, ennek köszönhető Huszti Szabolcs gyors kiállítása és a sok magyar sárga lap is, melyek kizökkentették a mieinket a ritmusból. Emberhátrányban nem valósulhatott meg az előre elképzelt támadó taktika, főleg, mivel Simek Pétert kellett lecserélni a piros lap után, hogy Lőw Zsolt átvehesse Huszti helyét a bal oldalon. Matthäus ugyanakkor hozzátette, Zágrábban nem szégyen kikapni, hiszen nagyon jó csapat a horvát, de szerdán Izland ellen mindenképpen nyernie kell a magyar csapatnak.
A csapatkapitány Gera Zoltán az emberhátrány mellett - Matthäusszal együtt - a pontatlan játékot okolta a vereségért, míg a találkozó negatív hőse, Huszti Szabolcs cáfolta, hogy szándékosan ütötte volna meg a kiállítás előtt Darijo Srnát; mint mondta, csupán védekezésképpen tette ki a könyökét felugráskor.
A válogatott a mérkőzés után azonnal hazatért, s már itthon folytatja a felkészülést a szerda esti mérkőzésre.
-
#2857 Én a rádióban hallgattam és a rtl-en néztem, sajnos ott sem volt kellemes hallgatni a színvonaltalan műsorvezetőt. -
#2856 Kezdem azt hinni, hogy csak úgy jutunk ki a VBre, EBre, ha a csapatunkban mindenki vagy fekete, vagy buzi, vagy cigány, vagy együtt az összes lesz. Amúgy esélyünk sincs! :(
-
#2855 Az a Pósa az Rósa, és tök igazad van. Barom volt. Bután játszott, de szinte mindenki.
Verebesék katasztrófálisak voltak. Gondolom az Izland meccs az MTVn vagy a Sport1en lesz szerdán ...
Nem baj. Legalább hokiban jó vagyunk ellenük. Aprópó! Döntetlent játszottunk a Norvégokkal! -
#2854 erre lehetett számítani -
Rudee #2853 Pont a Fradi ellen állították ki az előző szezonban. -
#2852 Ha egyszer a papírforma nekünk áll, akkor majd mit teszünk róla, hogy 10 perc alatt esélytelenek legyünk a meccsen. A bírót kár hibáztatni, pont azokért a szabálytalanságokért adott sárgát, amiért a szabályok szerint élből az jár. Nagyon durván játszottunk, különösen az a Pósa gyerek vesztette el a fejét, azt vártam mikor küldi ki a bíró a puszta nézéséért. Mi voltunk a durvák, a horvátok abszolút nem voltak azok. Elvétve volt szabálytalanságuk, és a legdurvább sem ért föl a mi legkedvesebbünkhöz.
Valószínű a bíró tette tönkre a meccset azzal a kiállítással, de mi hoztuk őt olyan helyzetbe, hogy tönkretehette. Huszti mozdulatának a focihoz vaj'mi kevés köze volt. Igazi fradis temperamentum volt szerintem is. Bár természetesen más magyar klubnak sem kell a szomszédba mennie hasonló játékosokért. Ennek ellenére úgy gondolom, hogyha 11 maradunk, akkor is hízelgő lett volna ránk nézve a döntetlen ilyen játék mellett. Nevetséges volt amit műveltünk. És gyakorlatilag a horvátok góllajstroma a következő. Egy általunk elvégzett remek szöktetés 16-oson belül. :) Egy védőről lepattant labda. (Szegény, Király) és egy csodálatos, nonsense öngól.
Vereség nem jön jókor, de én azt mondom, hogy ez éppen jókor jött. Pont olyanok voltunk a pályán, mint akiknek elszállt az agyuk. Jó hogy idegenben a horvátoknál kezdtünk, mert ha ugyanezt egy itthoni meccsen játsszuk be, ahol a nyerés kötelező, akkor most nagyobb lenne a baj. -
#2851 Egy kérdés: nem néztem utána, hogy a Huszti Sopronban hányszor volt kiállítva, meg ilyesmi, de miért van az hogy elszerződött a Fradiba, és egyből durváskodik, ezt ott tanítják????? -
#2850 Az angol bíró egy barom! Korrupt, ahogyan azt a fociEB-n is tapasztalhattuk már. Azt a hülyeséget mindenképpen elfeledhetjük, amit az rtl "szakértői" a szánkba rágtak, miszerint "az angol bírók engedik a kemény játékot". Sajnos nagyon lejtett a pálya, annak ellenére is, hogy reálisan több esélye volt a horvátoknak a győzelemre. -
soldier #2849 Az egész meccsen egyetlen egy gólhelyzetünk volt
ez azért szégyen. -
soldier #2848 Hát ezt elbasztuk -
_Vegeta_ #2847 Hat banyeg ha matthäus beallna lenne 3:2 ;) -
Pontius #2846 -
#2845 Horvátország - Magyarország 3-0
2004. 09. 04. 20.30
Zágráb, 27000 néző
Vezette: Riley
Asszisztensek: Babski, Turner (mindhárom angol)
Gól: Prso (32.), Klasnic (57.), Gyepes (80., öngól)
Sárga: Simek (6.), Kranjcar (16.), Gera (21.), Bodnár (22.), Rósa (51.), Molnár (82.)
Piros: Huszti (11.)
-
Pontius #2844 negatív csúcs? -
#2843 Nos, tehát az eddigi mérlegünk:
1 piros lap
5 sárga lap
1 öngól -
Pontius #2842 Nálunk mé nem áll be Matthäus? -
#2841 3-0 király!
hajrá horvátok!
verjetek el legalább 5 góllal!
megérdemeljük! -
Pontius #2840 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen, ez katasztrofa... -
#2839 Legalább röhögjetek:
"A zambiai szövetségi kapitány győztes gólja
NSO, 2004-09-04 20:15
Kalusha Bwalya, a zambiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerezte a mérkőzést eldöntő gólt csapata Libéria elleni vb-selejtező-meccsén. Az 1988-ban Afrikában az év játékosának választott, 41 éves szakember a 69. percben, 0-0-nál szavazott bizalmat magának, majd a 89. percben szabadrúgásból eredményes volt, ezzel Zambia nyerte meg a találkozót." -
#2838 Nem az ő hibája. Huszti kiállítása megbaszta a meccset. Kikaptunk volna, de ennyire nem. Amúgy még tán Rósa is kipontozódhat. Nem lepődnék meg. -
Pontius #2837 Annyi értelme volt, hogy Kovácsnak is legyen 1 sárgalapja... -
Pontius #2836 Na vajon holnap lemond Matthäus? -
#2835 Tóth-Kovács cserének nem tudom mi értelme volt. az, hogy kapjunk még több gólt? Kovács Péter minden, csak nem jó csatár.