32945
Magyar Foci
-
#3154 nemis vágta -
#3153 Ennek ellenére szarok voltunk, bár akármi lehetett volna, ha Gyepes nem vágja be. -
#3152 Ezek a lapok amúgy szinte mind Blikk színvonalúak! Az Express meg kb. olyan, mint a mi Metronk ... -
#3151 hát a nyilatkozatát elolvasva........ -
#3150 Akkor mégis létezünk, ha Király így véd. Kicsit ellentétes a két állításuk egymással ...
Na ja, aláznak minket az újságok, de ez nem Lothar hibája volt, hanem pl. Gyepesé ... :)
Szerintetek van AntiGyepes Fan Klub? -
#3149 A legnagyobb svéd napilap, az állandó sportmelléklettel jelentkező Aftonbladet a kivételek közé tartozik e téren, igaz, az írás szerzője rögtön cikke elején nyilvánvalóvá teszi, milyen szempontból érdemel akár kétsornyi említést is a magyar gárda: "Ellentétben az elmúlt években tapasztaltakkal, amikor Moldova, Macedónia, Lettország vagy éppen Fehéroroszország volt az ellenfél, és minden egyes alkalommal meg kellett szenvednünk a győzelemért, általában az utolsó percig izgulhattunk. Szombat délután búcsút mondhattunk a kényelmetlenségeknek. Svédország végre bebizonyította, hogy egy C-csapat ellen is tud játszani - hiszen fölényesen megverte az igencsak szürke magyarokat."
A legtekintélyesebb reggeli lap, a Dagens Nyheter nem értekelte a magyarokat, illetve egy mondatot szán az ellenfélre: "…támadóink gond nélkül lebirkózták a védőiket".
A stockholmi esti újságban, az Expressenben Mats Olsson vezércikkíró úgy fogalmazott: a magyarok naggyá tették Fredrik Ljungberget, akit végre királlyá koronázhatott Svédország. A publicista szerint Király Gábor az évszázad védését mutatta be Marcus Allbäck fejesénél. -
#3148 A svéd meccs és Lothar. Olvassátok el! Tanulságos ... -
#3147 Nincs mese! Gyepesre legközelebb rá kell állítani egy védőt! :) -
#3146 jól van, mondom sorry
-
_Vegeta_ #3145 Ne legy ilyen szigoru. :)
Amugy igaz. :> -
OPM #3144 elég egy helyre is... -
#3143 ÚRISTEN!!!
Akkora meglepetések vannak az európai csoportok közt, csak azt nem tudom a hatból az első kettő vagy az első három jut tovább?
I. Group
első: Finland
második: Románia
És akiket maguk mögé szórítottak eddig:
macedonia, hollandia, csehek, andorra, örményország.
II. Group
első:Török
második: Ukrán
a legnagyobb meglepetés görögország az utolsó elötti.
III. Group
első:Szlovénia
második: Portugália
meglepetés semmi iszonyú könnyű csoportot kaptak.
IV. Group
első:svájc
második:írország
harmadik:franciaország
negyedik: izrael
mind a négy csapatnak 5-5-5-5 pontja van
V. Group
első:szlovénia
második: olaszország
(könnyü csoport)
VI. Group
első: anglia
második: lengyelország
egyszerü csoport: ausztria,wales,azerbajdzsán, north ireland
VII. Group (ÉRDEKES)
első:livánia
második: szerbia-montenegró
HARMADIK: spanyolország.
VIII. A mi csoportun (szerintem ez a legnehezebb)
első: horvátország
második: svédország
negyedik: magarország
még kijuthatunk.....
-
_Vegeta_ #3142 A kissebb csapatok is mar eleg jol nyomjak a dolgot. Nagyon keves lett a kulonbseg a jo es rossz csapato kozott... -
Rudee #3141 Svédek ellen legutóbb itthon nyertünk egy Halmai góllal, még 96 körül ha jól emléxem. -
#3140 egyet értek.
amikor van 1-2 "jobb" támadónk, akkor mindíg egy csapnivaló teljesítményt nyújtó védő, vagy középpályás miatt elveszítünk meccseket. roppant mód dühítő egy ember miatt kikapni. -
#3139 szerintem meg egy Molnár, Bodor, és egy Hajnal-nak volt hiba meghívót küldeni. semmi helyük a válogatottban -
#3138 Ja igen de egyszer nyertnk P -
#3137 Komoly hiba volt Dárdainak, a nagy magyarnak újabb meghívót küldeni. Segítse tovább a kis hertáját a kiesés felé. -
#3136 Horvátország-Bulgária 2-2 (2-0)
-
#3135 Majd kiestek, mint a szar ... -
Rudee #3134 Akkor 1-1 lett. -
#3133 Ugye a Gellei féle csapat nyert idegenben a svédek ellen. -
Takezó #3132 Bodnár ma egyszerűen pocsék volt... Gyepes mellett a leggyengbébb -
nick név #3131 Azt nem értettem, h Fehér Csaba mért nem kezdett, ha jol emléxem tavaly pont a svédek ellen idegenben igen jol nyomta, 1ébként szerintem jobb is mint Bodnar... -
Takezó #3130 hehe... ajj, de vittzes itt valaki... vagy csak nem ért a focihoz? ^o) -
#3129 Ha szerencsénk van Máltát még megelőzhetjük a csoportban, Izland előtt végezni már bravúr lenne. A bolgárok ellen az esélyünk konvergál a zéróhoz, a többi csapattal meg nem is merem egy hozzászólásban említeni ezeket a falábúakat. Mondjuk aki eddig mást várt, az nem ezen a világon él... -
#3128 pontosan -
#3127 Khm.
Liechtenstein-Portugália 2-2
:)
Ennyit arról, hogy "biztosan" verjük a bulgárokat ... -
_Vegeta_ #3126 Inkabb. Azok legalabb szeretnek focizni. :D -
#3125 a parkból kéne gyerekeket a pályára küldeni nem a buzikat hagyni hogy ezé fölvegyék a fizetést basszaák meg -
_Vegeta_ #3124 Ilyen jatekkal, meg a parkban jatszo gyerekeket se tudnak megverni. -
#3123 Ha Bodnár meg Gyepes kimarad akkor akár még győzhetünk is ellenük;) -
_Vegeta_ #3122 Egyertelmu nem Lothar hibaja, o jo edzo.
A magyar foci a fasorba sincs itt a problema. -
Gabe18 #3121 Nem tudom a Horvátok elleni sima vereség,az Izland elleni kiszenvedett egygólós győzelem,és a mostani sima vereség után mennyiben reális az hogy mi oda-vissza verjük a Bulgáriát.
Szvsz a 4. hely a reális a végére,és nekem semmi nem mutat arra hogy van okunk jobbat várni... -
#3120 hát málta, bulgár oda-vissza verve szerintem és ha kicsit mellénk áll a szerencse a svéd csapat csak a harmadik lesz. mi pedig a másodikak és azt se felejsétek el , otthon is lesz meccs. -
#3119 ja málta
-
#3118 kik is vannak a csoportban ? magyar,horvát,svéd,bulgár,malajzia vagy mi a pöcs? -
#3117 Maradhat az alcím. Mostantól (ismét) ez a cél ... -
#3116 Szavazás ...
Most ért véget. Gera a legjobb. Háttttttttttt ... -
#3115 Simán=Max.