32945
Magyar Foci
  • a.carkey
    Ez nem Lothar hibája. Ennyit tud a banda. A bulgárokat talán mindkétszer megverjük, de simán harmadikok leszünk. Ahhoz, hogy ebből 2. helyen továbbmenjünk, körbeverésnek kell lennie. A bulgárok kiszopnak 2x tőlünk, a többieket meg megverik ...

Szóval, EB 2008 a következő esély. A VB 2006nak ma lőttek ... (Csodák nincsenek!)
  • _Vegeta_
    Nah en abbahagytam a magyar foci figyelemmel koveteset. Ezek nem focistak! Vedelem az egy nagy kalap logumi. Kozepen van vmi Gera, elol meg nehanyszor megvillano Torghelle. Talan van egy Kiralyunk, de kapusra nem lehet epiteni egy csapatot. Bar sajnos a 3. gol kicsit a Kiraly hibaja is.
    Az egesz magyar focit felszamolni! Ez nem kell nekunk!
  • a.carkey
    Hülye ez a Kovács Kálmán. Nem szervezettségi problémák voltak, egyszerűen Szabics, Gera, Dárdai képtelen volt azt nyújtani, amit tud, mások meg, akik meg itthon a magyar átlag felett teljesítenek, azok hozták a reális tudásukat, pl. Gyepes ...
  • Pontius #3111
    Qrva nnyát a bironak is
  • a.carkey
    Nem értem, hogy Fehér miért nem játszik. Nagyon kéne oda.

Ez Lothar egyetlen hibája, meg, hogy hallgat azokra néha, akik el akarnak egyes játékosokat adni és játszatják, pl. Gyepest ...

Amikor Dragónertől megszabadultunk, és korábban Sebőktől, azt hittem ennél rosszabb nem jöhet. Tévedtem. Ha Jenő élne, szépen összefoglalná a lényeget és kezdetektől szidná őket, pl. Gyepest ...
  • [Jakuza]
    Az anyamat akarod te kis maki ?
    En meg a kis pufok seggedet vazelin nelkul szetfesziteni egy okor farkaval.
    Ha nem tetszik , hogy az igazsag, menj azt ugorj a Dunaba.
  • a.carkey
    Kéne egy ilyen lehetőség a fociba:
    a vesztésre álló csapat kéri, hogy ennek a szenvedésnek legyen vége és a vezetésre álló meg elgondolkozik azon, hogy oké, fújjuk le.

Kínszenvedés. Nézni őket, de szerintem nekik is az ...
  • a.carkey
    Én mást sem engednék nekik.
  • Serpa
    jaja.
    az nekem is feltünt.

"mit gondol ez rólam?!"
  • Kaplan
    ja , azt én is néztem :D
  • a.carkey
    Mint mindenki, de pont ő előtte ment el a labda.

Láttátok Gera arcát, mikor Hajnal bejött az új taktikával?

"Pff. Tőlem ..." szintű kifejezés volt rajta.
  • Kaplan
    Kib*szott RTL Klub , én nem engedném , hogy ők közvetítsék a meccseket.
  • Serpa
    aszisztált.
  • a.carkey
    Nem. Csak nézte.
  • Kaplan
    na majd itthon :D
  • a.carkey
    Az a gáz, hogy nem voltak illúzióim, hogy nyerünk-e, de, hogy megint úgy kapunk ki, hogy tök mindegy mi a taktika, betartjuk-e vagy sem, a védelmünk kibaszott képzetlen szar. Élükön Gyepessel. 10 emberrel kéne kifutnunk, Gyepes nélkül. Úgy talán nyernénk.
  • Kaplan
    jaja :(
  • EOX
    ez siralmas...
  • Kaplan
    a jó édes anyádat jakuza úgy gondolom ez egy fórum és a véleményt lehet megosztani rajta FUCK YOU!
  • Serpa
    megint Ő szerezte ?
  • a.carkey
    1000 méterről rálőtték és minden balfasz - élükön Gyepes - elnézte ...
  • a.carkey
    Gyepes, Gyepes. Abba kéne hagynod ezt a játékot. Még akár politikus is lehet belőled akkora fasz vagy ...
  • Serpa
    lemaradtam róla.

hogy kaptuk ?
  • [Jakuza]
    Birom az ilyen optimista mokusokat, akik nem latjak a realis viszonyokat.

"
    2004. okt. 07. 19:01 | Privát | Galéria | Válasz | #183

hehe a végén sikerül egy nagy bravúrt csinálnunk és nyerünk , de szoros meccsen! "

Mondja mar meg valaki mikor nyertunk tet meccsen utoljara nagyobb csapat ellen, mert en nem emlexem se itthon, se idegenben legalabb 15 eve.
  • a.carkey
    Kezdem azt hinni, hogy ha az RTLKn van egy meccse, szétszopjuk a saját farkunkat is ...

Nagyon hanyagolni kéne ezt a szutyok csatornát a balfasz Kovács Kálmánnal együtt ...
  • Pontius #3089
    3:0
  • Pontius #3088
    FÁKKK
  • a.carkey
    Ha tíz emberrel játszanánk, Gyepes nélkül, minden meccsen, még az is jobb lenne nekünk ...
  • guardian hero
    Ne szidjátok, ő a leggólerősebb játékosunk!!! Gyepes POWA'!!!
  • a.carkey
    4. vagy 5. öngólja?? Köcsög Gyepes!

Ekkora barmot. Húzzon már el a válogatottból! Ahogy Aranyos is elhúzott, Gyepes is megteheti. Nincs köztük sok különbség ...
  • Serpa
    ismét Gyepes ...
  • Pontius #3083
    kéz volt
  • Hentes Bill #3082
    gyepes te szerencsétlen
  • Pontius #3081
    bravo
  • Hentes Bill #3080
    mondjuk nem mintha olyan qrva jó lenne a többi magyar
  • Hentes Bill #3079
    miről beszélsz? legjobb a magyarok közül Király mellett. drága faszom milyen ziccert hagytunk ki, no coment
  • Serpa
    Gera a legjobb, sms -ezők szerint.
    :)
  • a.carkey
    Gera elég halvány ... :(

Kicsit több kéne, hogy legalább a döntetlen meglegyen.
  • Pontius #3076
    ááá
    szép kontra volt 3:1 ellen
  • Serpa
    azta ....

mekkora ziccer ...