32945
Magyar Foci
-
Pontius #3074 nabaxa meg
-
#3073 shit !
1-0 -
Pontius #3072 már csak 1 kis szerencse kéne -
Pontius #3071 reméllem a 98-ik percig kitart ez a játék... :) -
Pontius #3070 nekem nagyon teccik a mieink játéka (eddig) :) -
#3069 nem szóltam P -
#3068 akkó má nem -
#3067 mer bisztoss kiütés lesz! -
#3066 én kiugrok az ablakon ...
Koko má megint mit keres ott ?
-
#3065 csoda!:1:2 -
_Vegeta_ #3064 Szurkoljunk 1000l! Aztan mehet a szomorkodas is. :> -
#3063 2-2 itt is -
Rudee #3062 SWE-HUN 2-2
Ha hamar gólt kapunk, akkor 4-1. -
Takezó #3061 4:1 ide :) -
#3060 Ki mit tippel?;) -
OPM #3059 akkor lesz -
#3058 17.00-kor lesz a meccs az RTLKn vagy elírták? -
_Vegeta_ #3057 Nem ertem mi a fasze kell mindig majrezni, ha veszit valaki. Bazz... -
#3056 Téényleg nem normális már az, amit a Millwall csinál. A végén még ők játszanak majd a fradi helyett ... Eszem megáll! -
#3055 Hajdú B. István örül, hogy nem járt arrafelé, de eddig amúgy is szerencséje volt, mindig megúszta a kergetőzést. "Tíz éve egy Barcelona-Manchester meccsen kerültem a lovas rendőrök és az angol drukkerek közé. A rendőrök mutatták, szálljak fel a manchesteri buszra, mire én angolul feleltem, nem szállok. Erre rögtön fel akartak terelni, gondolva, hogy csakis angol lehetek, de a másik oldalról meg nyomtak lefelé, mert a MU drukkerei tudták, nem vagyok közéjük való. Nagy kínomban derekasan elkáromkodtam magam magyarul, erre mindkét fél annyira meglepődött, hogy be tudtam surranni a stadionba." :) -
#3054 neharagudj,de ez nem fáradság kérdése.
ha fociztál valaha tudhatod, hogy ordító ziccert éppúgy ki lehet hagyni at első percben mint az utolsóban.
és elő is fordul ilyesmi még a világsztárokkal is! -
#3053 LOL, kész, itt végem van. :)
Ne haragudj, de ez tényleg kész. :D
Ha nem voltunk fáradtak, akkor hogy voltak képesek 3 az egy ellen kihagyni üres kapura? -
#3052 fáradt?
akkor hogy tudtuk a 2. félidö végén 4 az 1ben lekontrázni őket????? -
#3051 Akkor két különböző meccset néztünk. Az első félidőben taglóztuk őket, de a másodikban ők taglózhattak volna 2x annyira, és fáradt is volt a Fradi, de megköszönhetjük a kapufá(k)nak és néhány elbaltázott Milwall támadásnak. A 2dik félidőben 4x! jutottunk át az ellenfél térfelére. Ja, és nem azért mert végig ott voltunk. :) -
#3050 Cikk -
#3049 Nem normálisak az angolok! Látszik, hogy még nem játszottak a Real Madrid ellen. Ott még egyéb jelképeket is láthatnának ...
Megj.: Max Mosley apja az angol nácipárt alapítója volt. Mosley most a FIA elnöke. Nálunk volt náci ill. náci csemete ilyen fontos posztot nem tölt(ött) be.
+
Mi nem irtottunk ki többezer muzulmánt, hindut, feketét, arabot, rabszolgáink sem voltak a 17-18. századi már "civilizált" Európában. Kár itt rasszizmusról, faji előítéletekről beszélnie egy ilyen országnak, ráadásul a Millwall elnöke egy görög, Theo Paphitis, szóval, ő igazán tudhatná, milyen a hangos szurkolás, vagy pont ezért menekült el otthonról, mert zavarta a lárma?; (Megj. alig vannak a Millwall meccseken, max. a kupafordulókban), szóval milyen is a rasszizmus, ha az ember csak a görög városállamok rabszolgatartására, az akkori pedofiliájára, homoszexualítására és agresszivítására gondol, de bevehetjük azt a tömegmészárlást is, amit az 1945 utáni polgárháborúban a saját népükkel csináltak. Magyarul:
KUSS LEGYEN MAJMOK!
Sorsolás.
Motto:
"Mindegy ki, de vagy jó legyen vagy verhető."
Legjobb lenne az egyesből a Rangers. (A Rangers a lóvé és a csapat múltja miatt + sokan szeretik itthon, jöhetne a Newcastle vagy a Stuttgart, a valamilyen szintű visszavágás miatt, bár végül is mindegy melyik a három közül. Olasz csapatot viszont nem szívesen kapnék, mert nincs szükség tördelő játékra, színészkedésre. Mindenki más meg szerintem max. a nevében valaki, de se nem lenne jó anyagi hozam, se nem lenne esély, aki ellen érdemes játszani.)
A kettesből a Zaragoza. (A Zaragoza a lóvé miatt bejöhetnek. De a Schalke a stadion, a Benfica meg Miki miatt szintén jó lenne.)
A hármasból a Bilbao. (A Bilbao azért, ha nem jönne be a Zaragoza. De, hogy folytassam: a Sevilla, ha nem jönne össze a Bilbao vagy Zaragoza. De végül is mindegy, mert jó pénz és jó csapatok. Még a Middlesbrough is, mert angol csapat, és az mindig kihívás ... ->Egy biztos: LESZ SPANYOL CSAPAT, DE, HOGY MELYIK??? :)
A negyedik csoportból az Aachen. (Az Aachen, a német foci miatt lóvés meccs lenne, és még verhető is. Itt viszont elkerülném a román és szerb csapatot. Bár sokan gondoltak rá, de egy idegenbeli fellépés miatt totális bukás lenne a Steaua és a Partizan. Nem hinném, hogy kint győzhetnénk ... Megj.: itt a Wronki ill. a Heerenveen is jó lenne. Az egyik tutira a másik vsz verhető lenne.)
Szóval egy Rangers, Zaragoza, Bilbao, Aachen, Ferencváros csoportnak örülnék a legjobban. Kiváncsi leszek! -
#3048 kint voltam a meccsen, de hogy mák kellett volna?
olyan sok helyzete nem volt a millwallnak! -
#3047 Én kettőről tudok. Volt egy fejes kapufa asszem, meg egy a jobb oldalsó lécen. De amúgy tök mindegy, mert ha láttad a második félidőt, akkor tudod, hogy nagy mák kellett a győzelemhez. :) -
#3046 csak egy kapufa volt -
#3045 Tetszett a nyilatkozat! :) Aszondja; "az első félidőben szórakoztatni akartuk a közönséget, a másodikban pedig azt, hogy később is szórakoztathassuk őket". Magyarul ráültek az eredményre. És megérte? Két kapufa, és majdnem biztos kiesés, ehhez akkora mák kellett, mintegy ház. Kíváncsi vagyok tanul-e belőle valaki, vagy elkönyvelik tuti sikernek? -
#3044 Ja, a Fradi-Milwall-ról -
#3043 te emlyik meccsröl beszélsz? -
#3042 Jó meccs volt :) Igazi LOL díjas. Nevetséges...! -
soldier #3041 Nem csodálkozok...
A magyarok nagyrésze már csak verekedni jár ki meccsre -
#3040 Azt a segg bírót, aki "véletlenül" kiejtette Husztit a selejtezőkről, el kellene tiltani a nemzetközi meccsekről egy életre. Nem ez volt bírói pályafutásának az első ballépése (csalása), és azt hiszem nem is az utolsó. -
#3039 Rendőrkutya harapta meg a pécsi polgármestert
A futball megint csak epizodista volt az NB I 7. fordulójában. Diósgyőrben a pályára rontottak a hazai drukkerek, s a vendég győrieket csak rendőri segítséggel tudták kimenekíteni a városból. Kaposváron a pécsi szurkolók lendültek neki, egy sérült volt: Toller László polgármestert rendőrkutya harapta meg.
Diósgyőrben az elmúlt időszak kissé összezilálta a drukkerek idegeit. A Győr volt az ellenfél, kispadján Reszeli Soós Istvánnal, márpedig ő akkor éppen Diósgyőrben dolgozott, amikor csődbe ment a futball kft. Több transzparens és a kispadra zúdított tojás jelezte, a szakember továbbra sem szívesen fogadott vendég a városban. A folyamatos támadások miatt Reszeli a 36. percben az öltözőbe menekült, s nem is tért vissza a pálya mellé. "Nem a bőrömet féltettem, hanem azt szerettem volna elérni, hogy ne legyünk a drukkerek célpontjai" – mondta a győriek szakmai igazgatója. Reszeli szerint az a szerencse, hogy Győrből biztonsági embereket vittek magukkal, mert még az öltözőfolyosón is puskaporos volt a levegő. A meccs végén a hazai drukkerek berontottak a pályára, majd utána az öltözőépület előtt is hosszasan várták a vendégeket. A miskolci rendőrkapitányság ügyeletes tisztje elmondta, a háromszáz fős csoport kövekkel dobálta a győrieket, de még a rendőröket is. Hat személyt előállítottak garázdaság miatt, kilenc rendőr megsérült.
Kaposváron a pécsi szurkolóknak fogyott el a türelmük, műanyag üléseket dobáltak be a pályára, aztán a kerítést kezdték szétszedni, mert kikapott a csapatuk. A stadionban több százezer forintos kár keletkezett. A rendőrség húsz rendbontót állított elő csoportos garázdaság miatt, de mindet szabadon engedte. A megvadult randalírozókat csitította Toller László, Pécs polgármestere is. "Megpróbáltam megbékíteni a tömeget, ami részben sikerült is – mondta lapunknak Toller. – Véletlenül egy szájkosár nélküli kutya megharapta a bal hüvelykujjamat, de nincs különösebb baj, hétfőn a Parlamentben már fogom tudni nyomni a szavazógombot."
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! -
Rudee #3038 Frankfurt-Oberhausen 6-2
A vendég gólokat Bajzát és Tokody szerezte.
Egy barátságos meccsre be lehetne hívni a Tokodyt. -
#3037 A múltkor is így akarták, és idegenben hogy megjárták velünk. Persze utána hozzánk jöttek a 3 pontért. -
_Vegeta_ #3036 Mint mi. :D -
#3035 egy x már nagy siker lenne, mivel sztem a svédek majd rajtunk akarják visszaszerezni a horvátok ellen elveszített pontokat...