32945
Magyar Foci
-
#6597 Gera gól:) -
#6596 Bundesliga
Hajnal kezdő, Dárdai padon, Löw keretben sem
Premier League
Halmosi, Gera kezdő
Championship
Timár, Priskin kezdő -
#6595 Tökre meglepődtem Róth Antallon.. nem tudtam hogy ilyen jó humorérzéke van :D 2 percig röhögtem még a fülem is begörcsölt :D
Nemzeti sportnak nyilatkozott a Gyirmot-PMSC meccs (2:0) után: "Végig úgy alakult a mérkőzés ahogyen szerettük volna, csak éppen a gólokat nem mi rúgtuk." -
#6594 wunderschön :) -
#6593 Góllal debütált az Avellino együttesében a Regginától szerződtetett Szatmári Lóránd. Az ex-pécsi középpályás találata azonban csak a szépítésre futotta csapatának a Serie B első fordulójában a Livorno ellen, hiszen a tavaly még első osztályú bordó-fehérek 3-1-re nyertek. Az Avellinoban Vaskó és Koman is végig játszott, Feczesin és Filkor csereként jutott szóhoz a Bresciában illetve a Sassuoloban.
A Livorno Tavano mesterhármasával hozta el a három pontot Avellinoból, ahol mindhárom magyar – Vaskó Tamás, Koman Vladimir és Szatmári Lóránd is - végig a pályán volt, utóbbi szerezte a zöld-fehérek szépítő gólját az 53. percben.
A Brescia 2-2-t játszott a szintén Serie A-ból kieső Empoli vendégeként, Feczesin Róbert a 85. percben szállt e, Vass Ádám viszont a kispadon nézte végig a találkozót.
Szintén csereként jutott szóhoz a Sassuoloban Filkor Attila, az Inter kölcsönjátékosa az utolsó tíz percben lehetett a pályán a Salernoban vereséget szenvedő újonccsapatban. Bognár Zsoltot még a kispadra sem nevezte a Frosinone együttese. -
Csesza #6592 Gera furcsa(?) gólja -
Csesza #6591 Szatmári is gólt lőtt az Avellino-Livorno meccsen, bár kikaptak 3-1re -
#6590 Elég hülyék,a magyaroknak játszani kell és akkor nyer a csapat. -
#6589 Juhász gól az Anderlecht meccsen -
Csesza #6588 Halmosi nem játszott; kikaptak (0-5)
Tímár végig játszotta; x (0-0)
Gyepes nem játszott; x (0-0)
Hajnalt a 78. percben lecserélték; nyertek (1-0)
Löw nem játszott; kikaptak (5-2) -
#6587 Huszti nincs benne a Hannover, holnapi, Stuttgart elleni keretben. -
Csesza #6586 Isaksson
Salcido
Pieters
Marcellis
Bréchet
Wuytens
Simons
Méndez
Afellay
Koevermans
Amrabat -
#6585 Az nem jó,ki játszott helyette?Az új igazolásuk? -
Csesza #6584 Dzsudzsák pedig végigpadozta az 5-1es PSV sikert :/ -
#6583 Premier Liga
Halmosi kispad
Championship
Timár kezdő, Gyepes kispad,
Bundesliga
Hajnal kezdő, Löw kispad -
Larvin #6582 Jó, de vedd hozzá a többségének semmilyen végzettsége nincs és, ha eltörik a lábát vége a karrierjének. Ők a jövőre gyüjtögetnek, mert 35 évesen nyugdíj.
Szal megértem, ha nem minimálbérért csinálják. Ha szarul játszol akkor is eltörhetik a lábod. -
karajjj #6581 hajaj... ha te azt tudnád, hogy ezek mennyit keresnek... :S -
#6580 Meg sem lepődök...
elszomorító. -
Csesza #6579 Young Boys -
#6578 Jót röhögtünk haverokkal a meccsen :D Mikor bementem a kocsmába kétdeztem az embereket hogy ki mire vette a meccset tippmixen hát mindenki egyértelmü stuttgárt és svájci csapatra (sorry nem ugrik be a neve, valami elég ismeretlen) fogadott.. mondtam is hogy ez baromság, a Győr tovább jut a loki meg nyerni fog de nem jut tovább.. hát azt kell mondjam hogy egy barom vagyok hogy ilyeneket gondoltam.
Csak azt tudom ezek után hozzáfüzni hogy ezért nem a produkcioért maximum minimál béres fizetés jár!! Ez egy szemét rablás hogy ilyen béne állatok többet keresnek a minimálbérnél. -
#6577 Ez a Bajzát szánalmas. Akkora bunkó paraszt állat, hogy én szégyeltem magam helyette. Nem ő nyilatkozta anno, ha megfiztik, akkor ő akár a Holdra is elmegy focizni? Szégyen ez az ember. Meg Boulahrouzt is hogy szájbaverte a meccs végén, sok értelme volt... Idióta barom. Mehetne neki egy bünti, hogy kicsit elgondolkozzon magáról. -
Csesza #6576 mekkora nyomorék ez a Bajzát :S
4-1re kikapnak hazai pályán, és Lehmann bakija után megtapsolta és leoltotta a kapust meccs közbe :S -
karajjj #6575 A_S:F_SA:Fsafdsa -
Larvin #6574 nem mert lesre állította volna őket ;-) -
Solt #6573 Szerintem a Bőcs hülyére verte volna van Nistelrooy-t! 11-en csak elbírnak vele! -
Larvin #6572 "Ferenczi a magyar van Nistelrooy"
kackac bruhaha
Van Nistelroy nem kapottg volna ki a Bőcstől... -
Csesza #6571 -
Drizzthsz #6570 Megfordították. :) -
#6569 Már 3:2.:) -
Csesza #6568 csak kár hogy szopásra állnak :S -
#6567 -
Drizzthsz #6566 Gera gól a 31. percben, Fulham, ligakupa. -
#6565 mivan a mi sanyinkkal szárnyakat kapott?:P -
Drizzthsz #6564 Én gyanakszom rá, hogy pont ezt kezelték ki, elvégre sárgát se kapott. :D:D -
#6563 Na azért az elmúlt években Sanyi se gyártotta annyira a gólokat. -
#6562 sajátban már topiktya is van -
#6561 Lehet fikázni Sanyit, de mondjatok még pár csatárt, aki lövi a gólokat mostanság :d -
#6560 akkor kezdjétek a gyártást:D -
#6559 tudod, hogy én benne vagyok az ilyenekbe :Ddddd -
karajjj #6558 _S:DF_:SDF_?Sadss
csináli kéne Air Sándor Logót :DDDDDDDD