Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ok, akkor a burkolt célzás nem minõsités részedrõl.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
én nem ondtam rád hogy gyenge az értelmi szinvonalad, meg azt sem hogy baromságot irsz, de mindegy, elfelejtve.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifejtve, mert úgysem érted(ez a minõsités!!!)

általánosan beszéltem az alacsony értelmi szinvonalról

és a hozzászolásaidat minõsitettem
Tikal
kétszer is megtetted😊

Tikal
Akkor most miért is irtad hogy a rend az nagyon nagy veszély? Nem értem ezzel hogy akartad freak fogalom zavarát tisztázni

normálisan válaszoltam
és nem minõsitettem senkit
Tikal
Mondtam már hogy ne minõsitsuk egymást, ez nem vall vmi nagy értelmi szinvonalra bármenyire is futtatod magad...normálisan kérdeztem

elkéstem
elárulom, mielõtt megint irsz valami baromságot:
FREAK
ezért modntam, hogy fogalomzavara van
Tikal
1185-ös hozzászolásod akkor mit jelent? Ugy látszik nem figyeltem a beszélgetést

úristen ez már fáj
ki mondta hogy veszély a rend?
Tikal
Kérlek ne minõsitsük egymás ételmi szinvonalát, ok?
Akkor a rend miért is nagy veszély? Elmagyaráznád mester?😊

davidus nem mondta senki, hogy az anarchia mûködik
én arról beszéltem, hogy freak-nek fogalomzavara van
de úgy látom neked is tikal
tikal tudom mi az, hogy rend? nincs rablás

hihetetlen az itteni értelmi szinvonal
Davidus
"úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg" Ilyen max a mesében van😊

V9ykn8_TZL0

Tikal
a rablo meg ugy rabolja ki a házad hogy nem bünteti meg senki 😊))) kösz de nem kérek az anarchiábol😊

>Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni!
hát ezaz
káosz nem egyenlõ anarchia

anarchia az a végrehajtó hatalom nélküli rend

gyengébbek kedvéért, úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg
Blasta
Az a vicces, hogy én is arra számitottam volna, hogy a gazdagabb negyedekben van USA utálot, de mégse ezt láttam a késõ esti hiradóban!

A jobb negyedekben, 5-ös BMW-vel mentek és ujjongtak a szövetségesek láttán, mig a szegényeknél sirtak, hogy hány gyermeket lõttek le, és hogy ha idejön Bush, akkor kinyirják!

Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Galy
Igen, nekem is ez a verzió tetszik 😉
Galy
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
FREAK
minden ok nálad? vagy punk vagy? 😄

Riszpekk

Davidus
A homokban focizik Romarioval. Romario ugyis valami arab országban zsugázott most. Tuti hogy õ szöktette meg Saddamot.

V9ykn8_TZL0

>most már csak az anarchia jelenthet veszélyt

a rend az nagyon nagy veszély
see.aakogh
Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

FREAK
jól sejtem, hogy az Bagdad gazdag fele, ami egyben az Iraki felsõ 10 ezer????

nem vagyok meglepve, ha sértve érzik magukat

de a népet nézd meg, a kizsákmányolt, éhezõ polgárokat!

Riszpekk

I.C.ram
Baghdad másik fel meg olyanokat mond, hogy ha Bush ide beteszi a lábát megölik. Annyiból rülök, hogy amcsik megtömik pénzzel az országot, hogy olcsóbb lesz a benzin a Land Roverembe!!! 😄
Tikal
Én vagyok alulinformált vagy a béketüntetések is alább hagytak utobbi napokban? Ami persze érthetõ is, hisz az iraki nép tulajdonképpen örül hogy megszabadult saddam-tol.
Épp most néztem amint egy nagy stalin szoborra hasonlitot döntöttek le egy daruval, a népek meg segitettek, meg dobálták...

FREAK
mondanom sem kell, engem is 😄

elég közelrõl voltam érintett, és ezért is megértem, mit éreznek most Irakban.....

Riszpekk

FREAK
Kedves pacifista testvéreim, azért remélem, nézitek, ahogy az iraki nép elveszi, ami az övé, és kifosztja a Hussein család palotáit! Még mindig úgy gondoljátok, hogy jobban szerették dicsõ vezérüket, és nem vágytak a szabadságra?

Riszpekk

Galy
Azért engem a román forradalom érzékenyebben érintett, mint ez
FREAK
kurva jó, a CNN-en épp a 89-es Bukaresti helyzethez hasonlítják a mostanit 😊

mindenki az utcákon, énekelnek, jelképeket rombolnak, örülnek 😄

Riszpekk

FREAK
szerintem meg elsõ nap meghalt, mivel azóta sem volt egyetlen kurva megjelenése sem

abból az ötbõl, amit lejátszottak 2 biztosan felvétel volt, 2 meg tuti kamu, ez nekem elég, hogy a maradékban se higgyek.... ha élt volna, minden nap kiállt volna szónokolni, ez a minimum

Riszpekk

Galy
és persze fingjuk nincs hol van Szaddam.....

(szerintem Brazilíában 😊)))
FREAK
ugyan 😄D

szerintem elnézve ezeket a boldog, ünneplõ tömegeket, meg lehet érteni, hogy az a párszáz mártír miért halt meg - a népükért

sajnálatos, hogy meg kellett halniuk, de enélkül soha nem szabadultak volna meg a diktatúrától

szép munka volt, szövetségesek! (kisebb szépséghibákkal, of course 😊

most viszont kezdõdhetnek a nyomorult terrorakciók......

Riszpekk

Tikal
Igy van, ennyi volt... most már csak aprobb lázongások lehetnek ( bombamerényletek stb...)
De gondolom egyesek szerint az a sok ember az utcán akik örülnek meg szednek össze mindent ami mozdithato, meg szakitják szét a sadam plakátokat mind mind csak média fogás.....

FREAK
Na, ideje elõásni a topikot, most hogy gyakorlatilag GAME OVER 😄DD

Az imént láttam egy kis táblázatot a CNN-en, a régi és a mostani háború adatairól

bevetett katonák : 500.000-300.000
a háború idõtartama: 6 hét - 3 hét
szövetséges veszteség : 300 ember - 130 ember

most már csak az anarchia jelenthet veszélyt

Riszpekk

VinylToy

😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Inkabb szabvany kene nem monopolhelyzet, mert a vegen meg tenyleg jon a Palladium meg a TCPA.
Az amcsik nem igazan ellenzik a csecsenek irtasat. foleg szept. 11. utan. Ki akarna meg1 iszlam terrorista allamot?
Tikal
Ja az oroszok verik a nyálukat hogy sajnálják irakot, meg béke stb, közben meg csecsenföldön irtják a népet, szép dolog mondhatom...

Mellesleg az amcsik nem csupa jószívbõl ellenzik a csecsen háborút...
egyrészt jobban szeretne egy olyan oroszországot, aki nincs területi kapcsolatban a közelkelettel, másrészt le akarja foglalni az oroszok hadereját valamivel, harmadrészt nem szeretné, ha az oroszoké lenne a teljes csecsenföldi olaj. Ott sem a békét szolgálják, ahogy sohasem tették azt... még a ll. Világháborúban sem... NAGYHATALMI POLITIKA
Azt kérdezd meg tõlük... mindenesetre én inkább ezeknek hiszek, mint az amerikai és iraki cenzúrázott és propagandával megtöltött médiáknak. E három közül a legkevésbé az amcsiknak hiszek a legkevésbé.
Davidus
A csecsen háborúról miért nem nyitottak oldalt a büdös ruszkik?

V9ykn8_TZL0

Az orosz siten, az Events-ben olvassátok Ramzaj hozzászólásait. Most már biztos - mivel eddig mindenkinél mindent elõbb tudott, - hogy õ nem más mint az orosz katonai hirszterzés fedõneve.
Amik baromian dühösek rá.
Figyelem!

http://www1.iraqwar.ru/index.php?sesid=2&userlang=en

Ez egy újonnan alakult orosz weboldal, ami kifejezetten az iraki és afgán háború eseményeit kíséri figyelemmel. Az oldalt abszolút profi orosz újságírók, hadtörténészek, elemzõk tartják fönn abból a célból, hogy mindenki számára a lehetõ legobjektívebben nyújtson információt a háborúról és az irakban folyó eseményrõl.
A híreket az orosz hírszerzés (sokukat valószínûleg titkosszolgálat is) szolgáltatja a lapon. Emellett rengeteg más információt meg lehet tudni a lapon az iraki konfliktusról az orosz szakemberek álatal írt elemzésekbõl/cikkekbõl és a részletes térképekbõl.

Mindenkinek ajánlom az oldal megtekintését. Eddigi tapasztalataim alapján ez volt az egyetlen olyan oldal, amin a hírek propaganda mentesek és elfogulatlanok voltak. Sokkal inkább a tényekre szorítkozik és a rajta olvasható hírek is megbízhatónak és reálisnak tûnnek.
Jó olvasást és informálódást.

Bellavics Róbert
Reaper
nesztek:
klikk ide

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

[Walaki]D`Lair
ez kibbaszott jó, de már ismertem 😄DD

Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
ez kibbaszott jó, de már ismertem 😄DD

Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BADE
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

K.András
nemtudtam sorry

http://druglord.buzz.hu/ ;)