Az USA megtámadta Irakot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
általánosan beszéltem az alacsony értelmi szinvonalról
és a hozzászolásaidat minõsitettem
és nem minõsitettem senkit
FREAK
ezért modntam, hogy fogalomzavara van
ki mondta hogy veszély a rend?
Akkor a rend miért is nagy veszély? Elmagyaráznád mester?😊
én arról beszéltem, hogy freak-nek fogalomzavara van
de úgy látom neked is tikal
tikal tudom mi az, hogy rend? nincs rablás
hihetetlen az itteni értelmi szinvonal
V9ykn8_TZL0
hát ezaz
anarchia az a végrehajtó hatalom nélküli rend
gyengébbek kedvéért, úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg

A jobb negyedekben, 5-ös BMW-vel mentek és ujjongtak a szövetségesek láttán, mig a szegényeknél sirtak, hogy hány gyermeket lõttek le, és hogy ha idejön Bush, akkor kinyirják!
Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
V9ykn8_TZL0
a rend az nagyon nagy veszély
nem vagyok meglepve, ha sértve érzik magukat
de a népet nézd meg, a kizsákmányolt, éhezõ polgárokat!
Riszpekk
Épp most néztem amint egy nagy stalin szoborra hasonlitot döntöttek le egy daruval, a népek meg segitettek, meg dobálták...
elég közelrõl voltam érintett, és ezért is megértem, mit éreznek most Irakban.....
Riszpekk
Riszpekk
mindenki az utcákon, énekelnek, jelképeket rombolnak, örülnek 😄
Riszpekk
abból az ötbõl, amit lejátszottak 2 biztosan felvétel volt, 2 meg tuti kamu, ez nekem elég, hogy a maradékban se higgyek.... ha élt volna, minden nap kiállt volna szónokolni, ez a minimum
Riszpekk
szerintem elnézve ezeket a boldog, ünneplõ tömegeket, meg lehet érteni, hogy az a párszáz mártír miért halt meg - a népükért
sajnálatos, hogy meg kellett halniuk, de enélkül soha nem szabadultak volna meg a diktatúrától
szép munka volt, szövetségesek! (kisebb szépséghibákkal, of course 😊
most viszont kezdõdhetnek a nyomorult terrorakciók......
Riszpekk
De gondolom egyesek szerint az a sok ember az utcán akik örülnek meg szednek össze mindent ami mozdithato, meg szakitják szét a sadam plakátokat mind mind csak média fogás.....
Az imént láttam egy kis táblázatot a CNN-en, a régi és a mostani háború adatairól
bevetett katonák : 500.000-300.000
a háború idõtartama: 6 hét - 3 hét
szövetséges veszteség : 300 ember - 130 ember
most már csak az anarchia jelenthet veszélyt
Riszpekk
😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
egyrészt jobban szeretne egy olyan oroszországot, aki nincs területi kapcsolatban a közelkelettel, másrészt le akarja foglalni az oroszok hadereját valamivel, harmadrészt nem szeretné, ha az oroszoké lenne a teljes csecsenföldi olaj. Ott sem a békét szolgálják, ahogy sohasem tették azt... még a ll. Világháborúban sem... NAGYHATALMI POLITIKA
Amik baromian dühösek rá.
http://www1.iraqwar.ru/index.php?sesid=2&userlang=en
Ez egy újonnan alakult orosz weboldal, ami kifejezetten az iraki és afgán háború eseményeit kíséri figyelemmel. Az oldalt abszolút profi orosz újságírók, hadtörténészek, elemzõk tartják fönn abból a célból, hogy mindenki számára a lehetõ legobjektívebben nyújtson információt a háborúról és az irakban folyó eseményrõl.
A híreket az orosz hírszerzés (sokukat valószínûleg titkosszolgálat is) szolgáltatja a lapon. Emellett rengeteg más információt meg lehet tudni a lapon az iraki konfliktusról az orosz szakemberek álatal írt elemzésekbõl/cikkekbõl és a részletes térképekbõl.
Mindenkinek ajánlom az oldal megtekintését. Eddigi tapasztalataim alapján ez volt az egyetlen olyan oldal, amin a hírek propaganda mentesek és elfogulatlanok voltak. Sokkal inkább a tényekre szorítkozik és a rajta olvasható hírek is megbízhatónak és reálisnak tûnnek.
Jó olvasást és informálódást.
Bellavics Róbert
klikk ide
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak 😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak 😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2