Az USA megtámadta Irakot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és lehet, hogy errõl is lemaradtál, de focimeccsek után nem egyszer volt már olyan, hogy égett egy városrész, és sokan haltak meg (nem itthon, de Bagdad sem itthon van)
ráadásul kicsit más egy ideges focidrukker meg egy 24 éve éheztetett, kínzott ember, aki hirtelen megszabadul a láncaitól
Riszpekk
megint azt akarod, hogy lövés nélkül legyen rend, de ez egy álom......
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mert ha megvédik az épületeket, és halomra lövik a fosztogatókat, akkor azzal jönnél, hogy "a pénz miatt irtják a civil lakosságot, féltik a zsákmányt"
szerintem ami most folyik, az teljesen normális következménye annak, amit Saddam mûvelt a népével
te meg döntsd el, hogy a civil életek vagy a lopott kincsek miatt aggódsz
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Riszpekk
Szerintetek van keret mégegy háborúra?
😊
A fosztogatás ellen nagyon nehéz fellépni, és mondom ha keményebben léptek volna fel akkor mi lett volna a reakcio? ugyanez: fuuuujjj usa!!!
Egyébként, az összes diktátor baszódjon meg! Ha csak háború árán lehet õket eltávolítani, akkor legyen. Tudom, hogy ennek persze ennek ára van. Olyan háború, ahol a polgári lakosság nem szenvedett, még soha sem vívtak meg. Sajnos!
A medve nem játék.
Az anarchia nem = rendezett káosz? Reméljük eljön a világ forradalom is..
az anarchia szó jelentésérõl volt szó, nem arról hogy mûködik-e vagy sem.
te hétköznapi, mindenki számára érthetõ szemszögbõl.
én meg filozófiai, politológiai szemszögbõl.
>ha akarod, játszunk olyat, hogy ki tud több idegen szót, aminek mára kurvára semmi köze az eredeti jelentéséhez, ok??? egy szavadba kerül
oké, eszembe jutott egy hasonló szó az anarchiához:
mutáció
mit jelent?
filozófiai szinten a szó jelentése úgy van, ahogy mondom. de mivel az anarchia nem megvalósitható, ezért gyakorlati szinten nem rend hanem káosz lesz belõle. ebbõl a szemszögbõl nézve igazad van, de én nem ebbõl a szemszögbõl néztem. de én akkor is a káosz szót használtam volna.
örülök, hogy ismered pár online lexikon címét, de plz ne kóstolgass, mert te fogod megunni, akárcsak a többi 100, aki eddig próbálkozott
ha akarod, játszunk olyat, hogy ki tud több idegen szót, aminek mára kurvára semmi köze az eredeti jelentéséhez, ok??? egy szavadba kerül
Riszpekk
Akkor minden rendben! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
én nem is mondtam, hogy mûködik
és nem is errõl volt szó, hanem a jelentésérõl
Ez egy olyan fogalom, mint a 4 oldalu 3szög.
Biztos vannak olyan okos emberek, akik el tudnák mondani, hogy is van ez (mármint a háromszöges példára értem), de akkor sem lesz senki, aki lerajzolja!
Ilyen az anarchia is! Uralom nélkül nincs rend az ember társadalmában!
Még a primitiv nomád afrikai vagy akármilyen népeknél is van URALOM, van FÕNÖK, van VEZÉR! Vajon hogy mûködhetne az anarchia a civilizált világban???
Sehogy. Mert nem lenne rend! Nekem ez az álláspontom ezzel a témával kapcs.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az anarchia szót azelõtt általában a rendetlenség és zûrzavar értelmében használták. A helyzet akkor változott, amikor egy egész tudományos iskola kezdte az anarchiát lehetségesnek és üdvösnek tartani, s egy olyan párt tûzte céljául, mely korunk társadalmi küzdelmeinek egyik legjelentõsebb szereplõjévé vált. A tájékozatlanok számára a szó még ma is káoszt jelent, és az anarchizmus politikai ellenfelei is igyekeznek jelentését eltorzítani.
és ha nem rend, hanem fejetlenség lenne, akkor káosznak hivnák
kb beavis és butthead szinvonal
kicsit másképp:
-most már csak a világbéke jelenthet veszélyt
-mer az marha nagy veszély
FREAK üzenetére reagáltam
anarchia = rend
ergo azt mondta, hogy most már csak a rend jelenthet veszélyt
ezért mondtam, hogy a rend az marha nagy veszély
most komolyan nem érted?
a témához való hozzáfûzésem annyi lett volna, ha nem köt bele mindenki, mint a betonba, hogy FREAK nem tudja mit jelent az anarchia