1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
jag #1197 úristen ez már fáj
ki mondta hogy veszély a rend? -
#1196 Kérlek ne minősitsük egymás ételmi szinvonalát, ok?
Akkor a rend miért is nagy veszély? Elmagyaráznád mester?:) -
jag #1195 davidus nem mondta senki, hogy az anarchia működik
én arról beszéltem, hogy freak-nek fogalomzavara van
de úgy látom neked is tikal
tikal tudom mi az, hogy rend? nincs rablás
hihetetlen az itteni értelmi szinvonal -
#1194 "úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg" Ilyen max a mesében van:) -
#1193 a rablo meg ugy rabolja ki a házad hogy nem bünteti meg senki :)))) kösz de nem kérek az anarchiábol:) -
jag #1192 >Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni!
hát ezaz -
jag #1191 káosz nem egyenlő anarchia
anarchia az a végrehajtó hatalom nélküli rend
gyengébbek kedvéért, úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg -
#1190 Az a vicces, hogy én is arra számitottam volna, hogy a gazdagabb negyedekben van USA utálot, de mégse ezt láttam a késő esti hiradóban!
A jobb negyedekben, 5-ös BMW-vel mentek és ujjongtak a szövetségesek láttán, mig a szegényeknél sirtak, hogy hány gyermeket lőttek le, és hogy ha idejön Bush, akkor kinyirják!
Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni! -
#1189 Igen, nekem is ez a verzió tetszik ;) -
#1188 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#1187 minden ok nálad? vagy punk vagy? :D -
#1186 A homokban focizik Romarioval. Romario ugyis valami arab országban zsugázott most. Tuti hogy ő szöktette meg Saddamot. -
jag #1185 >most már csak az anarchia jelenthet veszélyt
a rend az nagyon nagy veszély -
#1184 Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! -
#1183 jól sejtem, hogy az Bagdad gazdag fele, ami egyben az Iraki felső 10 ezer????
nem vagyok meglepve, ha sértve érzik magukat
de a népet nézd meg, a kizsákmányolt, éhező polgárokat! -
#1182 Baghdad másik fel meg olyanokat mond, hogy ha Bush ide beteszi a lábát megölik. Annyiból rülök, hogy amcsik megtömik pénzzel az országot, hogy olcsóbb lesz a benzin a Land Roverembe!!! :D -
#1181 Én vagyok alulinformált vagy a béketüntetések is alább hagytak utobbi napokban? Ami persze érthető is, hisz az iraki nép tulajdonképpen örül hogy megszabadult saddam-tol.
Épp most néztem amint egy nagy stalin szoborra hasonlitot döntöttek le egy daruval, a népek meg segitettek, meg dobálták... -
#1180 mondanom sem kell, engem is :D
elég közelről voltam érintett, és ezért is megértem, mit éreznek most Irakban..... -
#1179 Kedves pacifista testvéreim, azért remélem, nézitek, ahogy az iraki nép elveszi, ami az övé, és kifosztja a Hussein család palotáit! Még mindig úgy gondoljátok, hogy jobban szerették dicső vezérüket, és nem vágytak a szabadságra? -
#1178 Azért engem a román forradalom érzékenyebben érintett, mint ez -
#1177 kurva jó, a CNN-en épp a 89-es Bukaresti helyzethez hasonlítják a mostanit :)
mindenki az utcákon, énekelnek, jelképeket rombolnak, örülnek :D -
#1176 szerintem meg első nap meghalt, mivel azóta sem volt egyetlen kurva megjelenése sem
abból az ötből, amit lejátszottak 2 biztosan felvétel volt, 2 meg tuti kamu, ez nekem elég, hogy a maradékban se higgyek.... ha élt volna, minden nap kiállt volna szónokolni, ez a minimum -
#1175 és persze fingjuk nincs hol van Szaddam.....
(szerintem Brazilíában :)))) -
#1174 ugyan :DD
szerintem elnézve ezeket a boldog, ünneplő tömegeket, meg lehet érteni, hogy az a párszáz mártír miért halt meg - a népükért
sajnálatos, hogy meg kellett halniuk, de enélkül soha nem szabadultak volna meg a diktatúrától
szép munka volt, szövetségesek! (kisebb szépséghibákkal, of course :)
most viszont kezdődhetnek a nyomorult terrorakciók...... -
#1173 Igy van, ennyi volt... most már csak aprobb lázongások lehetnek ( bombamerényletek stb...)
De gondolom egyesek szerint az a sok ember az utcán akik örülnek meg szednek össze mindent ami mozdithato, meg szakitják szét a sadam plakátokat mind mind csak média fogás..... -
#1172 Na, ideje előásni a topikot, most hogy gyakorlatilag GAME OVER :DDD
Az imént láttam egy kis táblázatot a CNN-en, a régi és a mostani háború adatairól
bevetett katonák : 500.000-300.000
a háború időtartama: 6 hét - 3 hét
szövetséges veszteség : 300 ember - 130 ember
most már csak az anarchia jelenthet veszélyt -
:)) -
magyar ember 2 #1170 Inkabb szabvany kene nem monopolhelyzet, mert a vegen meg tenyleg jon a Palladium meg a TCPA. -
magyar ember 2 #1169 Az amcsik nem igazan ellenzik a csecsenek irtasat. foleg szept. 11. utan. Ki akarna meg1 iszlam terrorista allamot? -
#1168 Ja az oroszok verik a nyálukat hogy sajnálják irakot, meg béke stb, közben meg csecsenföldön irtják a népet, szép dolog mondhatom... -
Creeping Death #1167 Mellesleg az amcsik nem csupa jószívből ellenzik a csecsen háborút...
egyrészt jobban szeretne egy olyan oroszországot, aki nincs területi kapcsolatban a közelkelettel, másrészt le akarja foglalni az oroszok hadereját valamivel, harmadrészt nem szeretné, ha az oroszoké lenne a teljes csecsenföldi olaj. Ott sem a békét szolgálják, ahogy sohasem tették azt... még a ll. Világháborúban sem... NAGYHATALMI POLITIKA -
Creeping Death #1166 Azt kérdezd meg tőlük... mindenesetre én inkább ezeknek hiszek, mint az amerikai és iraki cenzúrázott és propagandával megtöltött médiáknak. E három közül a legkevésbé az amcsiknak hiszek a legkevésbé. -
#1165 A csecsen háborúról miért nem nyitottak oldalt a büdös ruszkik? -
Creeping Death #1164 Az orosz siten, az Events-ben olvassátok Ramzaj hozzászólásait. Most már biztos - mivel eddig mindenkinél mindent előbb tudott, - hogy ő nem más mint az orosz katonai hirszterzés fedőneve.
Amik baromian dühösek rá.
-
Creeping Death #1163 Figyelem!
http://www1.iraqwar.ru/index.php?sesid=2&userlang=en
Ez egy újonnan alakult orosz weboldal, ami kifejezetten az iraki és afgán háború eseményeit kíséri figyelemmel. Az oldalt abszolút profi orosz újságírók, hadtörténészek, elemzők tartják fönn abból a célból, hogy mindenki számára a lehető legobjektívebben nyújtson információt a háborúról és az irakban folyó eseményről.
A híreket az orosz hírszerzés (sokukat valószínűleg titkosszolgálat is) szolgáltatja a lapon. Emellett rengeteg más információt meg lehet tudni a lapon az iraki konfliktusról az orosz szakemberek álatal írt elemzésekből/cikkekből és a részletes térképekből.
Mindenkinek ajánlom az oldal megtekintését. Eddigi tapasztalataim alapján ez volt az egyetlen olyan oldal, amin a hírek propaganda mentesek és elfogulatlanok voltak. Sokkal inkább a tényekre szorítkozik és a rajta olvasható hírek is megbízhatónak és reálisnak tűnnek.
Jó olvasást és informálódást.
Bellavics Róbert -
#1162 nesztek:
klikk ide -
[Walaki]D`Lair #1161 ez kibbaszott jó, de már ismertem :DDD
Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak :DDD -
[Walaki]D`Lair #1160 ez kibbaszott jó, de már ismertem :DDD
Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak :DDD -
#1159 http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp -
K.András #1158 nemtudtam sorry