1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • jag
    úristen ez már fáj
    ki mondta hogy veszély a rend?
  • Tikal #1196
    Kérlek ne minősitsük egymás ételmi szinvonalát, ok?
    Akkor a rend miért is nagy veszély? Elmagyaráznád mester?:)
  • jag
    davidus nem mondta senki, hogy az anarchia működik
    én arról beszéltem, hogy freak-nek fogalomzavara van
    de úgy látom neked is tikal
    tikal tudom mi az, hogy rend? nincs rablás

hihetetlen az itteni értelmi szinvonal
  • Davidus
    "úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg" Ilyen max a mesében van:)
  • Tikal #1193
    a rablo meg ugy rabolja ki a házad hogy nem bünteti meg senki :)))) kösz de nem kérek az anarchiábol:)
  • jag
    >Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni!
    hát ezaz
  • jag
    káosz nem egyenlő anarchia

anarchia az a végrehajtó hatalom nélküli rend

gyengébbek kedvéért, úgy raksz rendet a szobádban hogy anyukád nem parancsolta meg
  • Blasta
    Az a vicces, hogy én is arra számitottam volna, hogy a gazdagabb negyedekben van USA utálot, de mégse ezt láttam a késő esti hiradóban!

A jobb negyedekben, 5-ös BMW-vel mentek és ujjongtak a szövetségesek láttán, mig a szegényeknél sirtak, hogy hány gyermeket lőttek le, és hogy ha idejön Bush, akkor kinyirják!

Persze ez csak attól függ, hogy a TV mit akar bemutatni!
  • Galy
    Igen, nekem is ez a verzió tetszik ;)
  • Galy
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • FREAK
    minden ok nálad? vagy punk vagy? :D
  • Davidus
    A homokban focizik Romarioval. Romario ugyis valami arab országban zsugázott most. Tuti hogy ő szöktette meg Saddamot.
  • jag
    >most már csak az anarchia jelenthet veszélyt

a rend az nagyon nagy veszély
  • see.aakogh
    Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
  • FREAK
    jól sejtem, hogy az Bagdad gazdag fele, ami egyben az Iraki felső 10 ezer????

nem vagyok meglepve, ha sértve érzik magukat

de a népet nézd meg, a kizsákmányolt, éhező polgárokat!
  • I.C.ram
    Baghdad másik fel meg olyanokat mond, hogy ha Bush ide beteszi a lábát megölik. Annyiból rülök, hogy amcsik megtömik pénzzel az országot, hogy olcsóbb lesz a benzin a Land Roverembe!!! :D
  • Tikal #1181
    Én vagyok alulinformált vagy a béketüntetések is alább hagytak utobbi napokban? Ami persze érthető is, hisz az iraki nép tulajdonképpen örül hogy megszabadult saddam-tol.
    Épp most néztem amint egy nagy stalin szoborra hasonlitot döntöttek le egy daruval, a népek meg segitettek, meg dobálták...
  • FREAK
    mondanom sem kell, engem is :D

elég közelről voltam érintett, és ezért is megértem, mit éreznek most Irakban.....
  • FREAK
    Kedves pacifista testvéreim, azért remélem, nézitek, ahogy az iraki nép elveszi, ami az övé, és kifosztja a Hussein család palotáit! Még mindig úgy gondoljátok, hogy jobban szerették dicső vezérüket, és nem vágytak a szabadságra?
  • Galy
    Azért engem a román forradalom érzékenyebben érintett, mint ez
  • FREAK
    kurva jó, a CNN-en épp a 89-es Bukaresti helyzethez hasonlítják a mostanit :)

mindenki az utcákon, énekelnek, jelképeket rombolnak, örülnek :D
  • FREAK
    szerintem meg első nap meghalt, mivel azóta sem volt egyetlen kurva megjelenése sem

abból az ötből, amit lejátszottak 2 biztosan felvétel volt, 2 meg tuti kamu, ez nekem elég, hogy a maradékban se higgyek.... ha élt volna, minden nap kiállt volna szónokolni, ez a minimum
  • Galy
    és persze fingjuk nincs hol van Szaddam.....

(szerintem Brazilíában :))))
  • FREAK
    ugyan :DD

szerintem elnézve ezeket a boldog, ünneplő tömegeket, meg lehet érteni, hogy az a párszáz mártír miért halt meg - a népükért

sajnálatos, hogy meg kellett halniuk, de enélkül soha nem szabadultak volna meg a diktatúrától

szép munka volt, szövetségesek! (kisebb szépséghibákkal, of course :)

most viszont kezdődhetnek a nyomorult terrorakciók......
  • Tikal #1173
    Igy van, ennyi volt... most már csak aprobb lázongások lehetnek ( bombamerényletek stb...)
    De gondolom egyesek szerint az a sok ember az utcán akik örülnek meg szednek össze mindent ami mozdithato, meg szakitják szét a sadam plakátokat mind mind csak média fogás.....
  • FREAK
    Na, ideje előásni a topikot, most hogy gyakorlatilag GAME OVER :DDD

Az imént láttam egy kis táblázatot a CNN-en, a régi és a mostani háború adatairól

bevetett katonák : 500.000-300.000
    a háború időtartama: 6 hét - 3 hét
    szövetséges veszteség : 300 ember - 130 ember

most már csak az anarchia jelenthet veszélyt
  • VinylToy #1171

:))
  • magyar ember 2
    Inkabb szabvany kene nem monopolhelyzet, mert a vegen meg tenyleg jon a Palladium meg a TCPA.
  • magyar ember 2
    Az amcsik nem igazan ellenzik a csecsenek irtasat. foleg szept. 11. utan. Ki akarna meg1 iszlam terrorista allamot?
  • Tikal #1168
    Ja az oroszok verik a nyálukat hogy sajnálják irakot, meg béke stb, közben meg csecsenföldön irtják a népet, szép dolog mondhatom...
  • Creeping Death
    Mellesleg az amcsik nem csupa jószívből ellenzik a csecsen háborút...
    egyrészt jobban szeretne egy olyan oroszországot, aki nincs területi kapcsolatban a közelkelettel, másrészt le akarja foglalni az oroszok hadereját valamivel, harmadrészt nem szeretné, ha az oroszoké lenne a teljes csecsenföldi olaj. Ott sem a békét szolgálják, ahogy sohasem tették azt... még a ll. Világháborúban sem... NAGYHATALMI POLITIKA
  • Creeping Death
    Azt kérdezd meg tőlük... mindenesetre én inkább ezeknek hiszek, mint az amerikai és iraki cenzúrázott és propagandával megtöltött médiáknak. E három közül a legkevésbé az amcsiknak hiszek a legkevésbé.
  • Davidus
    A csecsen háborúról miért nem nyitottak oldalt a büdös ruszkik?
  • Creeping Death
    Az orosz siten, az Events-ben olvassátok Ramzaj hozzászólásait. Most már biztos - mivel eddig mindenkinél mindent előbb tudott, - hogy ő nem más mint az orosz katonai hirszterzés fedőneve.
    Amik baromian dühösek rá.
  • Creeping Death
    Figyelem!

http://www1.iraqwar.ru/index.php?sesid=2&userlang=en

Ez egy újonnan alakult orosz weboldal, ami kifejezetten az iraki és afgán háború eseményeit kíséri figyelemmel. Az oldalt abszolút profi orosz újságírók, hadtörténészek, elemzők tartják fönn abból a célból, hogy mindenki számára a lehető legobjektívebben nyújtson információt a háborúról és az irakban folyó eseményről.
    A híreket az orosz hírszerzés (sokukat valószínűleg titkosszolgálat is) szolgáltatja a lapon. Emellett rengeteg más információt meg lehet tudni a lapon az iraki konfliktusról az orosz szakemberek álatal írt elemzésekből/cikkekből és a részletes térképekből.

Mindenkinek ajánlom az oldal megtekintését. Eddigi tapasztalataim alapján ez volt az egyetlen olyan oldal, amin a hírek propaganda mentesek és elfogulatlanok voltak. Sokkal inkább a tényekre szorítkozik és a rajta olvasható hírek is megbízhatónak és reálisnak tűnnek.
    Jó olvasást és informálódást.

Bellavics Róbert
  • Reaper
    nesztek:
    klikk ide
  • [Walaki]D`Lair
    ez kibbaszott jó, de már ismertem :DDD

Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    ez kibbaszott jó, de már ismertem :DDD

Ájm sztill ájm sztill száddám frok irak :DDD
  • BADE