1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#1004 nem volt hozzá közük, ugyanúgy, ahogy annak a 3500 halottnak sem
de ilyen az élet, ugyebár, Mr. Peaceful.... miért kéne az iraki nép miatt sírni, többet érnek, mint az a másik 3500? -
#1002 Several hundred tribespeople are reported to have died at the hand of Iraqi forces in a village near Kirkuk, says the BBC's Jim Muir in Kurdish-controlled northern Iraq. -
#999 Aki hülye haljon meg mondást is olyan eszeveszettek találták ki mint te. Ok Pető Intézet is tele van szellemi sérültekkel, akkor nyomás holnap már dobjuk is az atomot. Ők nem tehetnek róla, hogy így születtek, ugyanígy az irakiak sem, hogy ilyen neveltetést kaptak. Jó lenne már felfogni, hogy Irak egy teljesen más világ, mint ami európában van.
Másik: Te honnan a redvás faszból veszed, hogy az iraki népnek volt valami kőze ahhoz?????? Ha megől egy magyar tömeggyilkos xy embert, az már azt jelenti, hogy a magyar népet a gyökereiben kell írtani? -
#998 ezzel csak az a baj, hogy irakban hiába vetnének be atomot, nem lenne mit elpusztítani..... -
#997 Igaz, és a népének okozza vele a legnagyobb kárt.... -
#996 "Egy háborúban NINCSENEK SZABÁLYOK"
Pffffffffff.... Genfi egyezmény nem ismerős??? Többek között... Fingod nincs az egészről, ne zavard a vitát. -
#995 valoban az atomot nekik az durva, de ilyen mindkét oldalon előfordul :)) -
#993 még mindig csupán tizedannyian haltak meg egy hét alatt, mint 2001.9.11.-én egy óra alatt, ráadásul nem ők voltak a célpont, és esélyük is lett volna elhúzni a vérbe a célpontok közeléből
tudod van egy mondás, "aki hülye haljon meg", na ezt irakban alkalmazzák is rendesen.... -
#992 Ti beszéltek agymosásról, amikor ti vagytok a legfanatikusabbak. Ilyeneket normál ember nem mondd, hogy atomot nekik! Olyan hihetetlen csőlátásotok van... -
#989 USA oldalán állsz, huzzál Irakba atomot dobálni, ahogy említetted. Én az esztelen gyilkolászás ellen vagyok, és ez nagyon az. -
#988 Használják, azt meg döntse el mindenki maga, de legfőképpen az iraki nép hogy ez vajon neki hasznára lesz-e. A kutak égetése biztos nem :( -
#987 de bazz, ennek SEMMI értelme sem volt, senki nem menekült haza, csak épp kipusztult a közelkelet állatvilága, és jelentős anyagi kár keletkezett.... még ha valami minimális haszna lett volna belőle, de ez egyszerű barbár őrültség volt -
#985 "Mert az irakiak jobban ismerik a terepet és a modern tchnika be fog szarni a homokviharokba mig a ·baltak· az iraki fegyverek nem mert azoknak nem árt a homok"
Az már Afganisztánban sem jött be, most sem fog. Azért az amcsik se piknikre tervezik a fegyvereiket, gondolhatod.... -
#984 Szerinted a magyarok mit csinálták a németek ellen, amikor leégették az összes szántóföldet, és így űzték ki a Vértesből a németeket. Ezért hívják vértesnek, mert a sok német katonának elege lett, és eldobálták páncéljukat, majd visszavonultak. (legenda) De az tény, hogy nem egy ország, nem egy háborúban használa ezt a taktikát. -
#982 ""hadüzenet nélkül megtámadták Kuvaitot"
Amcsi ország is ezt csinálja...csak ő küld hadüzenetet."
LOLOLOL, tehát az USA is HADÜZENET NÉLKÜL támad, csak ŐK HADÜZENETTEL. Hmmm, csak nekem ilyen furcsa ez a mondat???? Figyi öreg, ha szellemi fogyatékos vagy, legalább próbálnád eltitkolni. Amiket felsoroltam, azok háborús bűnök, ugyanis ITT SZABÁLYOK VANNAK, amik megszegéséért utólag jön a bünti....
Ez volt az utolsó szavam hozzád, érezd jól magad az iraki gyártmányú géped előtt ülve, nézegesd csak a Hussein képet a falon. Ja, és ha a jövőben öngyilkos merényletet tervezel, azt lehetőleg valami iskola környékén tedd!
Na viszlát suttyó -
#981 A forumozás neked is meghaladja az intelligenciád, kezdve ott hogy a másik mondanivalojára nem mondjuk azt hogy prünytyögés, még akkor sem ha nem tetszik.
-
#979 Hogy milyen tankra gondoltam? hát nem abramsre mert az ugyen nincs az irakiaknak -
#978 hát ezt kérdem milyen tankra gondoltál:) ugyanis az abramseket is te hoztad fel...
A hangnemről nem is beszélve, ugyanis kezdettől fogva lenéző modon viselkedsz, kezdve a prünnyökéstől, azt hiszem én ilyet neked nem mondtam...
Felnőni talán neked kéne, normálisan csak én birtam még válaszolni ugyanis te még egy nyamvadt érvet nem hoztál fel csak azt hogy nem vagy hajlando vitatkozni, meg hogy prünnyögök, meghogy nézzek utána máshol a témának....
Valoban idiotákkal nincs értelme vitatkozni, unreg pöcs
Üdv -
#977 de ugye te is befogod a pofádat, ha az első vegyitámadás megtörténik? -
#976 hajrá öreg, ott a helyed, az ősemebereid között -
#975 amúgy légyszi ne kezdd elölről, én már mindent leírtam, amit gondolok, olvass vissza, ha annyira érdekel
ha valami aktuális témád van, azt kezdheted -
#973 hadüzenet nélkül megtámadták Kuvaitot, fehér zászló felmutatása után fegyvert fogtak, civilnek álcázták magukat, hadifoglyokat öltek meg (mert ugye az nem valószínű, hogy mind pont homloklövést kapott), és ha minden igaz a saját eltévedt rakétájuk pusztítását az ellenségre kenték
és ez még csak a kezdet
a nácikról meg nem fogok neked előadást tartani, majd középiskolában úgyis tanulni fogod... -
#970 elég 2 nap -
#969 ez a helyzet... az autók, a pénz, a szórakoztatás, a zene jöhet, de ha komoly gond van, akkor fujj csúnya amerika.... és képesek egy háborús porfészek miatt az utcán tömörülni...
komolyan kíváncsi lennék, ha egy hónapra megszűnne létezni az USA, ki merre jajgatna segítségért.... -
#968 hát persze, minden békepárti meg amcsi szereti a nyugati kényelmet meg amit usa adott a világnak :) -
#967 csak halkan, mert itt erről is pikkpakk kiderül, hogy része a nagy gyarmatosító összeesküvésnek... -
#966 amerikai verda rulez! :) -
#965 nem, azért az amerikai verdákat szereti :) -
#964 Lehet, hogy ez most kemény volt, de ez a vélenyényem -
#963 IC ram te tényleg az irakiak oldalán állsz?
Mert akkor húzzál ki a picsába harcolni!!! -
#962 LOL :DDD
Azt hiszem, abból a korból már kinőtt, persze lehetnek fixációi... :D -
#961 én is ezt sejtem :))) -
#960 az iraki nép oldalán állítólag.... csak azt nem értem, hogy ha az iraki nép 12 éve most lakik jól először hála az USA-nak, akkor mi a baja velük.... -
#959 azt még ő sem tudja, lázado korban van -
#958 Te melyik oldalon állsz???? -
#957 és állj szembe = és NE állj szembe
sorry -
#956 könyörgöm, hogy lehet ezt a NATO-ra kenni???? egy beteg barom dühében pusztít mindent, nehogymár a világ másik fele legyen a hibás
különben is milyen előnye származott belőle??? jobban él a népe? több ellenséges katonát ejtett foglyul?? elhárított valamit??
bazzeg szép lenne, ha a te bomlott agyad képzelgései valóra válnának és minden diktátot felgyújtaná a szomszédait ha a lábára lépnek
vegyél vissza kicsit, mert mostmár durván a pusztítás és a terror mellé álltál
azt megértem, ha engem utálsz, de akkor azt velem rendezd le, és állj szembe azzal a civilizációval, aminek te is tagja vagy és épp a te ellenségeidet próbálja meg eltávolítani -
#955 tehát te a "fanatikusok" közé tartozol... -
#954 és ha provokálják akkor fel kell?
Azzal csak a népének árt a nagy és dicsőséges uralkodo, előszőr is mert nem lesz mit később árulni, másodszor szennyezi a környezetet, harmadszor a vizet is :) -
#953 szerinted, ha nem provokálják Irakot, akkor felgyújtja az egyetlen jövedelmét? Gondolkozz már!