Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
olvasd csak el a #1098-as hozzászólást...nem véletlenül írtam....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[HUN]PAStheLoD
persze azért írtam!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ha utánanéznél tudnád hogy voltak tüntetések 56-ban azért hogy a NATO avatkozon be itt magyarországon !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

I.C.ram
Hahó! Ne forgasd már ki a szavaimat!!!! Ki a faszomgeci fasz mondta azt hogy amcsiknak jönniük kellett volna????????????? Ne basszá' fel! Én csak azt mondom, hogy akkoriban mi is más neveltetést kaptunk, ugyanígy az irakiak is!
[Walaki]D`Lair
vazz...szted nem "találták" még föl a bérgyilkosokat? Csinált a CIA már nagyobb mocsokságokat is....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
akkor hogy ? leülnek a bush manussal egy tea mellé és megbeszeélik hogy a saddamocska mennyem már "nyugdijba" ?
Asszem nem ugy kezdõdött a háború hogy egyik percrõl a másikra az amcsik megtámadták irakot...
Ha az egészrõl nem az a köcsög tehet aki a népét használja fel élõ pajzsnak akkor ki ? Nyomorba taszítja õket a diktatúrikus elnyomó királykodásával Meg dzsihad ide vagy oda, a népe nem nagyon örvendezett mikor meghirdette saddam a dzsihad hülyeségét!! Mert már nekik is a tökük tele van azzal a fasszal!
El kell söpörni a föld felszinérõl és kész! Sõt már régen meg kellett volna tenni!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Walaki]D`Lair
ne érts félre, de szaddamnak tényleg mennie kell, csak nem így...

[Walaki]D`Lair
ha akkor jöttek volna, szted bombáztak volna minket? Nameg érdekükben állt egy ilyen kis seggnyi ország -mint a mienk- fölszabadítása? NEM!

[Walaki]D`Lair
háááát...azért hasonlónak sem volt mondható...

I.C.ram
Úgy kell felfogni, hogy nem is olyan régen a VÖRÖS KORSZAKBAN mi is hasonlóképpen éltünk, igaz az egy kicsit enyhébb volt, de azt a diktatúrát sem a nép akarta.
[Walaki]D`Lair
Így van...de azért emberek...(bár néha nem úgy élnek😊))

Ehhe Iraki ellentámadás powah 😄DDDDDD

Blasta
Bazze ne már. Ez nem egy hálivúdi katasztrófafiim... :-)))

Ha õk is emberek, akkor meg kéne, hogy illesse õket olyan emberi és társadalmi jogok, amik rengeteg más embernek adottak meg, kik nem diktatúrában élnek...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[Walaki]D`Lair
"mit tud Irak felmutatni ami alapján egyenrangú félként kéne õket kezelni?"

Õk is emberek.

Aha, ha a cigányok odamennek hozzád, hogy most húzzál a picsába a városból, soha többet vissza se gyere, különben felgyújtom a szomszéd házát, akkor te máris ugrasz, és csinálod, amit mondanak? Az ultimátum rohadtul aljas dolog, de pontosan illik bushpapa színvonalához.
Tikal
Nem neked.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ezt most kinek mondtad? mert ha nekem akkor nem vágom miért.
ez igy van.
FREAK
na amúgy nem értem, mit szenvedünk itt, úgysem gyõz meg senki senkit, a helyzeten sem változtatunk a szövegeléssel

ezennel tényleg felejtem a topikot, csákó

Riszpekk

Tikal
Csak idézni tudok:
JohnnyTheKing ma 18:00 | Válasz erre | #1001

"Tudod a szókiforgatásos érvelésbõl én már az általánosban leszoktam, úgylátszik neked még el kell jutnod odáig."

Az ilyen riposztos, "okos vagyok visszavágok" stílusról viszont még nem sikerült. Legalább annyira dedós, mint a szókiforgatós stílus.
Próbálj meg érvelni, mint egy-egy mondattal visszavágni. Hátránya, hogy ismeretekkel kell rendelkezni, nem pedig csak hivatkozni, hogy te milyen okos vagy.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
vau-vau, már leirtad magad

Üdv

blix szerint nem volt es nem is lesz vegyi es biologiai fegyver hasznalva
most mindenki elmélyülten gondolkodik, hogy mit jelent a hasonlat
FREAK
juj óvatosan a hasonlatokkal, azt errefelé kevesen értik 😄D

Riszpekk

FREAK
mennyire így van.....

Riszpekk

FREAK
"Bush a saját pénztárcája növelésén dolgozik"

Ez biztos, csak mellette az országa népe jobban él, mint bárki más a bolygón. Hussein viszont kizárólag paloták építésére költi az országa pénzét.

Riszpekk

FREAK
nem mindegy, hogyan?? a lényeg, hogy jelenleg ÕK diktálnak

a 80-as években mér kérdés volt, hogy Szovjetúnió vagy USA, de kiütéssel nyert az USA, a szovjetek meg darabokra hullottak

itt a vége, nincs ellenfelük

Riszpekk

I.C.ram
Bush a saját pénztárcája növelésén dolgozik. Nem áll tõle messze az olajipar. Max a sokezer katona dolgozik, de megint ott vagyunk, hogy miért kell ezért lerohanni egy országot? Amerika sokkal kevesebb pénzbõl megtudta volna öletni az diktátort.
I.C.ram
Sorry, nem rád értettem, de szerintem mindenki tudja magáról, hogy kire.
FREAK
soha nem írtam ilyet

Riszpekk

FREAK
"Egyébként irak is hasznos lenne, ah az olaját engednék eladni"

Na, Bush pont ezen dolgozik, reméljük fél éven belül Irak is beáll a hasznos és piszok gazdag országok közé!

Riszpekk

I.C.ram
De akkor ne írjál, olyat, hogy becsületes USA, mert még Bush is kiröhög.
Tikal
Ne általánosits, én nem kivántam.

FREAK
becsületbõl nem lehet megélni, sok becsületes ember halt már éhen

a hasznos dolgokra viszont MINDENKINEK szüksége van

Riszpekk

I.C.ram
Nem rég még atomot kivántatok nekik, hogy is van ez?
FREAK
pontosan, és én ugyanúgy sajnálom az iraki áldozatokat is, de ha itt leragadunk, attól nem javul a helyzet

a háború elkerülhetõ lett volna, ha Hussein elhúz a picsába, de vállalta, hogy feláldozza a népe egy részét egy olyan háborúban, amiben SEMMI esélye.... ez van, reméljük hamarosan vége lesz

Riszpekk

I.C.ram
Az lehet, hogy hasznosabb, de becsületesebb az kizárt! Egyébként irak is hasznos lenne, ah az olaját engednék eladni.
Tikal
Mondjuk ezért csak egy valaki okolhato.

I.C.ram
Hagyjuk már ezeket az ovis sövegeket, hogy hívd aput, "apu odaengedetde a géphez a kisfiát" stb., mert kurva unalmasak, és nevetségesek.
FREAK
sírt valaki? ebben a topikban nem

Riszpekk

Tikal
Én nem sirok, de nem is nevetek rajta hogy megérdemelték.

FREAK
csakhogy az magánügy

a világ szemében viszont az USA kicsivel hasznosabb és becsültebb ország, mint holmi Irak, így hát hadd legyen már több joguk rendezkedni, ha egyszer felküzdötték magukat a csúcsra

mit tud Irak felmutatni ami alapján egyenrangú félként kéne õket kezelni?

Riszpekk

I.C.ram
Ti mondtátok, hogy a háború velejárója, hogy áldozatok vannak, akkor ne sírjatok már, ha 20 szövetséges meghal ráadásul nem is iraki kéz által.
FREAK
úgy látom, neked a hasonlatok kaotikus világa már túl követhetetlen.... sajnálom, nem tudok a te szintedre ereszkedni kommukációban, hívd aput, hátha õ tud segíteni

Riszpekk

I.C.ram
De akkor miért pont az irakiaktól várod el, hogy betartsák. Jó lenne megérteni, hogy USAnak egy kis gazadasági fellángolást, adna, addig Iraknak egy-pár szarra bombázott várost, megõlt családot, stb. Jó lenne, ha megértenétek, hogy a tétek külnbsége erõsen az iraki oldalra billen.
Tikal
Szerintem felejtsük el genfet 😊 De ha az egyik nem tartja be akkor a másiknak se legyen kötelezõ,ok? Vagy ha mi nyugatiak tartjuk magunkat annyira inteligensnek és betartjuk akkor ne legyen már gond ha szolunk hogy héka nektek is be kéne...

FREAK
nem volt ilyen háború

ez nem azt jelenti, hogy a szabályok megszûntek

Riszpekk

FREAK
ez nem érv volt, csak egy kijelentés

az ÉRV az egy olyan állítás, aminek a célja valakinek a meggyõzése egy másik állítás igazáról

tudsz követni?

Riszpekk

I.C.ram
Egy gerilla háborút mondjál, ahol a védekezõ fél A-Zig betartotta a Genfi egyezményt. Kezdjük a Vietnami háborúval.
Tikal
Igen, tudom, ez nem menti fel semmi alol.

FREAK
én sem örülök, hogy meg kell állni a pirosnál, de azért megállok... mondjuk ha iraki harcos lennék, valszeg nem állnék meg, elvégre akkor nekem mindent szabad lenne.....

Riszpekk