Az USA megtámadta Irakot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Olvastam a hírt, és már akkor sem értettem. Szerintem, ha osztanának "nivótlan fordítás" díjat (nívó díj magyar újságíróknak), akkor van egy nyertesünk.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A másik srác egy szakaszvezetõ aki még kórházban van mert neki a fején vannak különbözõ sérülések(szem,arc).
Ezeket a sérüléseket mind az üvegszilánkok okozták.
Egyenlõre ennyi.
Egy szaúdi lap szerint lehetetlenre vállalkozott az arab nyelven sugárzó amerikai adó. Az újság szerint lehetetlenre vállalkozott az amerikai kormány által pénzelt, arab nyelven sugárzó adó, amennyiben az a célja, hogy "lenyomja a nézõk torkán" a Bush-kormány arab politikáját.
Az Al-Riyadh címet viselõ lap arra utal, hogy az USA ezúttal a hírek és információk világában akarja megnyerni az arabokat, ám az újság szerint az amerikai kormány bizonyosan tisztában van azzal, nehéz lesz pozitív reakciót kicsikarnia az arabokból.
Az Al-Riyad szerint még a nagy tömegeket elérõ televízióval és a kis lépések politikáját követve is a lehetetlennel határos a a vállalkozás, mivel "az országnak túl sok megmagyarázni valója van", és még ha a híradásokban elõ is tárják az amerikai álláspontok hátterében húzódó "magyarázó tényezõket", az még nem elég a jelenlegi politika imázsának átalakításához.
Az Alhurra szombaton kezdte meg adását, s ezzel csatlakozott a Sawa nevet viselõ amerikai rádióadóhoz, amely Dubaiból sugároz. A kezdeményezést azonban sokfelõl érik kemény támadások. "A média frontján nyitott offenzíva szellemiségét tekintve semmiben nem különbözik az eddigiektõl, amelyek a katonai, politikai, gazdasági színtéren játszódtak le" - írja az Al-Kheleej nevet viselõ emirátusi napilap.
Úgy tûnik tehát, hogy az arab világ egyelõre nem értékeli a Kongresszus által pénzelt adó létrejöttét, melynek célja, hogy megváltoztassa az arabokban élõ Amerika-képet, illetve ellensúlyozza az Al-Jazira és az Al-Arabiya befolyását.
hát biztos az elsõ védvonal .. mint látjuk BETON .. de addig el kell jutni ugyanis elõtte import keletiek vannak 😄 pl. mongolok 😄DD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
MONGOL? 😊
Itt valamit félreértettek!!! Mongol ...
Biztos valami lovaskatona.
És lehet, hogy nem is golyó, hanem nyílzáport zúditottak a terroristákra.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
1. -10
2. ?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Nyugodjanak le a kedélyek, mindenki vegyen egy mély levegõt, aztán wördpíszbazze!
"5ezer*20=5millió?"
ezzel? ott egy rohadt smile! erre leflémeltek, amin felháborodtam, csakúgy, mint bárki más felháborodott volna.
És ez nem csak 1 embernek szúrt szemet.
Én ebbe nem akarok belefolyni, csak felvilágosítalak, hogy feleslegesen ne szítsd a hangulatot, mert annak értelmetlen flémelés a vége, ami senkinek sem hiányzik...
ha ez az intelligencia hiányára utal, akkor valóban igazad van és felénk hiánycikk. és bocsánatot is kérek Grétsytõl, amiért beszóltam neki.
más szempontból azt vettem észre, hogy itt az értelmetlen, gondolkodások nélküli leugatás a menõ. erre utaltam, azzal, hogy intelligencia...

és ezért vagyok fasz? két különbözõ dologról volt szó. intelligencia...

>FREAK> el vagy tájolva, Badgadban nem 5000 ember rohangál utcákon, hanem durván a hússzorosa....
>I.C.ram> Baghdad lakossága kb. 5 millió, ne mondd már nekem, hogy mind az 5 millió lop, rabol.
>jag> 5ezer*20=5millió? 😊
erre reagáltam
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
de, amit irtál, azon sincs semmi vicces, az a vicces, amit I.C.ram irt
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
feltettem egy kérdést
mi a nevetnivaló azon hogy "bagdadban"?
Nem bírod ki beszólás nélkül, ugye?
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
javasolom #1257-tõl olvasd újra az egészet és gondolkodj egy kicsit!
szó nem volt bagdad lakosságának számáról

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

errõl azért lehetne vitázni. 😊 De õk nem azért loptak, mert bosszú, hanem azért, mert kihasználják a helyzetet. Semmi bosszú nem volt ebben. Ha egy amcsi múzeom lett volna, azt is vigyorogva kirabolták volna.