Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
nekem foggalmam nincs .. ha a magyarokra utalnak akkor holnap támadunk mert lemongoloztak minket 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

a.carkey
Ezeket a mongolokat egyszerûen nem értem. Lehet, hogy én vagyok hülye, de nem emlékszem, hogy Mongolia katonákat állomásoztatna Irakban. Ezek a buggyantak minket hívnak mongolnak? Világosítsatok már fel!

Olvastam a hírt, és már akkor sem értettem. Szerintem, ha osztanának "nivótlan fordítás" díjat (nívó díj magyar újságíróknak), akkor van egy nyertesünk.

A medve nem játék.

a mongolok😊
Punker
mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

agba
Aha ,akkor miért lovagolunk rajta?

Punker
ezt eddig is tudtuk....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

agba
Nahh akkor ,hogy mindenki tisztában legyen "belsõ" forrásból elmondom,hogy 1 tiszt sérült meg a nyakán (ami komolynak nézett ki,de nem lett az),kikerült már a kórházból.
A másik srác egy szakaszvezetõ aki még kórházban van mert neki a fején vannak különbözõ sérülések(szem,arc).
Ezeket a sérüléseket mind az üvegszilánkok okozták.
Egyenlõre ennyi.

Nehéz feladat elõtt áll az Alhurra?

Egy szaúdi lap szerint lehetetlenre vállalkozott az arab nyelven sugárzó amerikai adó. Az újság szerint lehetetlenre vállalkozott az amerikai kormány által pénzelt, arab nyelven sugárzó adó, amennyiben az a célja, hogy "lenyomja a nézõk torkán" a Bush-kormány arab politikáját.

Az Al-Riyadh címet viselõ lap arra utal, hogy az USA ezúttal a hírek és információk világában akarja megnyerni az arabokat, ám az újság szerint az amerikai kormány bizonyosan tisztában van azzal, nehéz lesz pozitív reakciót kicsikarnia az arabokból.

Az Al-Riyad szerint még a nagy tömegeket elérõ televízióval és a kis lépések politikáját követve is a lehetetlennel határos a a vállalkozás, mivel "az országnak túl sok megmagyarázni valója van", és még ha a híradásokban elõ is tárják az amerikai álláspontok hátterében húzódó "magyarázó tényezõket", az még nem elég a jelenlegi politika imázsának átalakításához.

Az Alhurra szombaton kezdte meg adását, s ezzel csatlakozott a Sawa nevet viselõ amerikai rádióadóhoz, amely Dubaiból sugároz. A kezdeményezést azonban sokfelõl érik kemény támadások. "A média frontján nyitott offenzíva szellemiségét tekintve semmiben nem különbözik az eddigiektõl, amelyek a katonai, politikai, gazdasági színtéren játszódtak le" - írja az Al-Kheleej nevet viselõ emirátusi napilap.

Úgy tûnik tehát, hogy az arab világ egyelõre nem értékeli a Kongresszus által pénzelt adó létrejöttét, melynek célja, hogy megváltoztassa az arabokban élõ Amerika-képet, illetve ellensúlyozza az Al-Jazira és az Al-Arabiya befolyását.

[HUN]PAStheLoD
pffff

ReTeK
még jó hogy a 3. lerobbant (még csak az kelletttt volna)

[HUN]PAStheLoD
ROTFL 😄DDD
hát biztos az elsõ védvonal .. mint látjuk BETON .. de addig el kell jutni ugyanis elõtte import keletiek vannak 😄 pl. mongolok 😄DD

PREMIERE1
"Egybehangzó közlések szerint szerda reggel helyi idõ szerint negyed nyolc – közép-európai idõ szerint negyed hat – körül két, robbanóanyaggal megrakott teherautó próbálta meg áttörni a Camp Charlie lengyel logisztikai támaszpont bejáratát védõ betonakadályt. A bázist védõ mongol katonák golyózáport zúdítottak a teherautókra: az egyik, megállásra kényszerített jármû menekülni próbáló sofõrét agyonlõtték, majd az autó felrobbant. A másik jármûnek sikerült eljutni a betonakadályig, de azt nem tudta áttörni, hanem az ütközéskor felrobbant."

MONGOL? 😊

Itt valamit félreértettek!!! Mongol ...
Biztos valami lovaskatona.

És lehet, hogy nem is golyó, hanem nyílzáport zúditottak a terroristákra.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Wanax
Szar ügy... de senki se gondolhatta azt, hogy mivel a magyar katona vállán ott van a piros-fehér-zöld, attól még az iraki katona meg merénylõ azt mondja majd: ja ez magyar és nem amerikai, ezt nem bántjuk...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Punker

Punker
bazzee 😞((

PREMIERE1
"Támadás érte az iraki Hillában a lengyel katonai kontingens támaszpontját. A két merénylõ és két iraki civil életét vesztette. A magyar honvédelmi tárca szerint tíz magyar katona sebesült meg, két személyt súlyos, nem életveszélyes sérüléssel kórházba szállítottak. Hat lengyel és egy amerikai katona is megsebesült. A sebesültek élete nincs veszélyben - közölte Robert Strzelecki alezredes, a lengyel kontingens szóvivõje."

1. -10
2. ?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

písz
Gery1980
Rendben, én mint mondtam, nem szeretnék ebbe belemenni.
Nyugodjanak le a kedélyek, mindenki vegyen egy mély levegõt, aztán wördpíszbazze!

mivel piszkálódtam?
"5ezer*20=5millió?"
ezzel? ott egy rohadt smile! erre leflémeltek, amin felháborodtam, csakúgy, mint bárki más felháborodott volna.
Gery1980
Nincs igazad, te piszkálódtál, ha jól látom, hát vállald is a következményeket.
És ez nem csak 1 embernek szúrt szemet.
Én ebbe nem akarok belefolyni, csak felvilágosítalak, hogy feleslegesen ne szítsd a hangulatot, mert annak értelmetlen flémelés a vége, ami senkinek sem hiányzik...

egyszer elolvastam, és akkor bagdadot olvastam, utána már automatikusan bagdadot olvas az ember.
ha ez az intelligencia hiányára utal, akkor valóban igazad van és felénk hiánycikk. és bocsánatot is kérek Grétsytõl, amiért beszóltam neki.

más szempontból azt vettem észre, hogy itt az értelmetlen, gondolkodások nélküli leugatás a menõ. erre utaltam, azzal, hogy intelligencia...
Gery1980
Így van, az intelligencia, ami felétek hiánycikk!

nem vagy egyszerû, nehéz lett volna válaszolni, hogy azon röhögtél, hogy két betût felcserélt.
és ezért vagyok fasz? két különbözõ dologról volt szó. intelligencia...
>I.C.ram> Ráadásul ezek a fosztogatók vannak kb. 5000
>FREAK> el vagy tájolva, Badgadban nem 5000 ember rohangál utcákon, hanem durván a hússzorosa....
>I.C.ram> Baghdad lakossága kb. 5 millió, ne mondd már nekem, hogy mind az 5 millió lop, rabol.
>jag> 5ezer*20=5millió? 😊
erre reagáltam
Grétsy
Köszi, hogy kimondtad helyettem 😉

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

I.C.ram
Nem bírja ki. Mindig csak a szája jár szerencsétlennek. Hajrá Grétsy!! 😄
I.C.ram
Na jó jag, látom nagyon fasz vagy. Nem gondolod, hogy elkéne olvasni is néha a dolgokat? Olvasd csak el újra. Meglátod mirõl beszéltünk Freak-kel.
hát ezaz, nem ezt irtad
de, amit irtál, azon sincs semmi vicces, az a vicces, amit I.C.ram irt
FREAK
"mi a nevetnivaló azon hogy "bagdadban"?"

Ezen semmi, de én nem ezt írtam 😄DD

Riszpekk

továbbra is csak annyit tudok mondani: feltettem egy kérdést!
Grétsy
Te figyelj, ezt megint nem én kezdtem, hozzád egy árva szót nem szóltam....

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

ez már fárasztó
Grétsy
Lehet.

Gery1980
Kérlek titeket ne bántsátok a professzor urat, õ csak jót akar nekünk!

miért nem lehet itt értelmesen fórumozni?
feltettem egy kérdést
Grétsy
#1268 nem beszólás

ezt mondom én is, nem birod ki beszólás nélkül.
mi a nevetnivaló azon hogy "bagdadban"?
Grétsy
Nem, ez tipikusan egy olyan szó volt, amin lehet nagyot röhögni....

Nem bírod ki beszólás nélkül, ugye?

FREAK
Huh, legalább a karót megúsztam 😄D

Riszpekk

ez tipikusan tanult professzorra jellemzõ hozzászólás volt
Grétsy
"Badgadban"

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

hihetetlen intelligencia szint ismét megmutatkozott!
javasolom #1257-tõl olvasd újra az egészet és gondolkodj egy kicsit!
szó nem volt bagdad lakosságának számáról
I.C.ram
Ki a fasz mondta?????? Te észlény!!! Én a valós értéket mondtam!!! Hogy Baghdad lakossága kb 5-6 millió.
Tikal
emberek, mi a faxért gondoljátok, hogy az arabok diktátorral akarnak élni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
érdekes, hogy utána mindig a rendõrõk a hibásak, mert ugye tulkapás meg stb, meg nem keéne ilyen agreszivan fellépni a drukkerek ellen stb....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Galy
Az USA megtámadta Szíriát

mikor nyílik a topik?
5ezer*20=5millió?
emberek, mi a faxért gondoljátok, hogy az arabok akarnak diktátor nélkül élni? Mi a fenéért kell azt hinni, hogy ugyanúgy gondolkodnak, mint a keresztény nyugatiak?
I.C.ram
Baghdad lakossága kb. 5 millió, ne mondd már nekem, hogy mind az 5 millió lop, rabol.
I.C.ram
"ráadásul kicsit más egy ideges focidrukker meg egy 24 éve éheztetett, kínzott ember, aki hirtelen megszabadul a láncaitól"

errõl azért lehetne vitázni. 😊 De õk nem azért loptak, mert bosszú, hanem azért, mert kihasználják a helyzetet. Semmi bosszú nem volt ebben. Ha egy amcsi múzeom lett volna, azt is vigyorogva kirabolták volna.