1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • I.C.ram
    Mielött paráznátok, hogy amcsi zászló miért kisebb, ezek méret arányos képek. :) Az arány nem véletlenül ilyen. :)

Al Jumhuriyah al 'Iraqiyah
  • I.C.ram
    Mégis jó, csak meg kell külön nyitni a képeket.
  • I.C.ram
    Hmm nem jött össze :)
  • I.C.ram
    Hoztam nektek egy kis ajándékot. :)

VS.
  • Braveheart
    baz ez rohadt jó kép:)
  • see.aakogh
    Na gyerekek haladtok, 1111 hozzászólásnál vagyunk!

WOW ENYÉM A #1111 :DDD
  • Tikal #1110
    Vége a háborúnak, a srácok kibékültek:
  • The Garrett
    a Népszabadságban olvastam hogy ledobtak valami Delta Force egységet iraqban, azzal a feledattal, hogy megkeresni és meggyilkálni szaddamot.
    nos ez már asszem lassan bérgyilkosság fogalmába tartozik.
    Már ha a hír igaz.
  • [HUN]PAStheLoD
    mért ?? 30 ... 300 ezer :DD amúgy 1 bérgyilkos nem csak 1-et tud kicsinálni!
  • [Walaki]D`Lair
    Most éppen azt csinálják....
  • [Walaki]D`Lair
    olvasd csak el a #1098-as hozzászólást...nem véletlenül írtam....
  • [HUN]PAStheLoD
    persze azért írtam!
  • [HUN]PAStheLoD
    ha utánanéznél tudnád hogy voltak tüntetések 56-ban azért hogy a NATO avatkozon be itt magyarországon !
  • I.C.ram
    Hahó! Ne forgasd már ki a szavaimat!!!! Ki a faszomgeci fasz mondta azt hogy amcsiknak jönniük kellett volna????????????? Ne basszá' fel! Én csak azt mondom, hogy akkoriban mi is más neveltetést kaptunk, ugyanígy az irakiak is!
  • [Walaki]D`Lair
    vazz...szted nem "találták" még föl a bérgyilkosokat? Csinált a CIA már nagyobb mocsokságokat is....
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor hogy ? leülnek a bush manussal egy tea mellé és megbeszeélik hogy a saddamocska mennyem már "nyugdijba" ?
    Asszem nem ugy kezdődött a háború hogy egyik percről a másikra az amcsik megtámadták irakot...
    Ha az egészről nem az a köcsög tehet aki a népét használja fel élő pajzsnak akkor ki ? Nyomorba taszítja őket a diktatúrikus elnyomó királykodásával Meg dzsihad ide vagy oda, a népe nem nagyon örvendezett mikor meghirdette saddam a dzsihad hülyeségét!! Mert már nekik is a tökük tele van azzal a fasszal!
    El kell söpörni a föld felszinéről és kész! Sőt már régen meg kellett volna tenni!
  • [Walaki]D`Lair
    ne érts félre, de szaddamnak tényleg mennie kell, csak nem így...
  • [Walaki]D`Lair
    ha akkor jöttek volna, szted bombáztak volna minket? Nameg érdekükben állt egy ilyen kis seggnyi ország -mint a mienk- fölszabadítása? NEM!
  • [Walaki]D`Lair
    háááát...azért hasonlónak sem volt mondható...
  • I.C.ram
    Úgy kell felfogni, hogy nem is olyan régen a VÖRÖS KORSZAKBAN mi is hasonlóképpen éltünk, igaz az egy kicsit enyhébb volt, de azt a diktatúrát sem a nép akarta.
  • [Walaki]D`Lair
    Így van...de azért emberek...(bár néha nem úgy élnek:)))

Ehhe Iraki ellentámadás powah :DDDDDDD
  • Blasta
    Bazze ne már. Ez nem egy hálivúdi katasztrófafiim... :-)))

Ha ők is emberek, akkor meg kéne, hogy illesse őket olyan emberi és társadalmi jogok, amik rengeteg más embernek adottak meg, kik nem diktatúrában élnek...
  • [Walaki]D`Lair
    "mit tud Irak felmutatni ami alapján egyenrangú félként kéne őket kezelni?"

Ők is emberek.
  • harcu
    Aha, ha a cigányok odamennek hozzád, hogy most húzzál a picsába a városból, soha többet vissza se gyere, különben felgyújtom a szomszéd házát, akkor te máris ugrasz, és csinálod, amit mondanak? Az ultimátum rohadtul aljas dolog, de pontosan illik bushpapa színvonalához.
  • Tikal #1084
    Nem neked.
  • jag
    ezt most kinek mondtad? mert ha nekem akkor nem vágom miért.
  • jag
    ez igy van.
  • FREAK
    na amúgy nem értem, mit szenvedünk itt, úgysem győz meg senki senkit, a helyzeten sem változtatunk a szövegeléssel

ezennel tényleg felejtem a topikot, csákó
  • Tikal #1080
    Csak idézni tudok:
    JohnnyTheKing ma 18:00 | Válasz erre | #1001

"Tudod a szókiforgatásos érvelésből én már az általánosban leszoktam, úgylátszik neked még el kell jutnod odáig."

Az ilyen riposztos, "okos vagyok visszavágok" stílusról viszont még nem sikerült. Legalább annyira dedós, mint a szókiforgatós stílus.
    Próbálj meg érvelni, mint egy-egy mondattal visszavágni. Hátránya, hogy ismeretekkel kell rendelkezni, nem pedig csak hivatkozni, hogy te milyen okos vagy.
  • Tikal #1079
    vau-vau, már leirtad magad

Üdv
  • jag
    blix szerint nem volt es nem is lesz vegyi es biologiai fegyver hasznalva
  • jag
    most mindenki elmélyülten gondolkodik, hogy mit jelent a hasonlat
  • FREAK
    juj óvatosan a hasonlatokkal, azt errefelé kevesen értik :DD
  • FREAK
    mennyire így van.....
  • FREAK
    "Bush a saját pénztárcája növelésén dolgozik"

Ez biztos, csak mellette az országa népe jobban él, mint bárki más a bolygón. Hussein viszont kizárólag paloták építésére költi az országa pénzét.
  • FREAK
    nem mindegy, hogyan?? a lényeg, hogy jelenleg ŐK diktálnak

a 80-as években mér kérdés volt, hogy Szovjetúnió vagy USA, de kiütéssel nyert az USA, a szovjetek meg darabokra hullottak

itt a vége, nincs ellenfelük
  • I.C.ram
    Bush a saját pénztárcája növelésén dolgozik. Nem áll tőle messze az olajipar. Max a sokezer katona dolgozik, de megint ott vagyunk, hogy miért kell ezért lerohanni egy országot? Amerika sokkal kevesebb pénzből megtudta volna öletni az diktátort.
  • I.C.ram
    Sorry, nem rád értettem, de szerintem mindenki tudja magáról, hogy kire.
  • FREAK
    soha nem írtam ilyet
  • FREAK
    "Egyébként irak is hasznos lenne, ah az olaját engednék eladni"

Na, Bush pont ezen dolgozik, reméljük fél éven belül Irak is beáll a hasznos és piszok gazdag országok közé!