Az USA megtámadta Irakot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Riszpekk
csak nem szeretem, ha olyanok oktatnak ki, akik még írni sem tudnak......
Riszpekk
Riszpekk
sajnos a nép egy részének is meg kell fizetni a vezetõjük tetteiért, de ez a háború, ezen nem tudsz változtatni, viszont enélkül sokkal nagyobb baj lenne a jövõben (és akár mi is áldozatokká válhatunk)
Riszpekk
Riszpekk
15:48 | Iraki tömeggyilkosság Kirkuknál
Kurd források szerint az iraki hadsereg al-Kudsz ezredének tagjai szerda este felkeresték a Dzsabbor törzset Havi Dzsa faluban, Észak-Irakban, hogy rábírják õket, hogy velük harcoljanak az északi fronton. A törzs visszautasította a kérést, amelyet kisebb összetûzés követett. A hadsereg egységei csütörtök reggel tértek vissza és állítólag ötszáz törzsbélit öltek meg bajonettekkel. A kurd rádió közlése szerint az iraki hadsereg ugyanekkor kivonul Kirkukból.
de ilyen az élet, ugyebár, Mr. Peaceful.... miért kéne az iraki nép miatt sírni, többet érnek, mint az a másik 3500?
Riszpekk
Másik: Te honnan a redvás faszból veszed, hogy az iraki népnek volt valami kõze ahhoz?????? Ha megõl egy magyar tömeggyilkos xy embert, az már azt jelenti, hogy a magyar népet a gyökereiben kell írtani?
Riszpekk
Pffffffffff.... Genfi egyezmény nem ismerõs??? Többek között... Fingod nincs az egészrõl, ne zavard a vitát.
Riszpekk
tudod van egy mondás, "aki hülye haljon meg", na ezt irakban alkalmazzák is rendesen....
Riszpekk
Riszpekk
Az már Afganisztánban sem jött be, most sem fog. Azért az amcsik se piknikre tervezik a fegyvereiket, gondolhatod....
Riszpekk
Amcsi ország is ezt csinálja...csak õ küld hadüzenetet."
LOLOLOL, tehát az USA is HADÜZENET NÉLKÜL támad, csak ÕK HADÜZENETTEL. Hmmm, csak nekem ilyen furcsa ez a mondat???? Figyi öreg, ha szellemi fogyatékos vagy, legalább próbálnád eltitkolni. Amiket felsoroltam, azok háborús bûnök, ugyanis ITT SZABÁLYOK VANNAK, amik megszegéséért utólag jön a bünti....
Ez volt az utolsó szavam hozzád, érezd jól magad az iraki gyártmányú géped elõtt ülve, nézegesd csak a Hussein képet a falon. Ja, és ha a jövõben öngyilkos merényletet tervezel, azt lehetõleg valami iskola környékén tedd!
Na viszlát suttyó
Riszpekk

A hangnemrõl nem is beszélve, ugyanis kezdettõl fogva lenézõ modon viselkedsz, kezdve a prünnyökéstõl, azt hiszem én ilyet neked nem mondtam...
Felnõni talán neked kéne, normálisan csak én birtam még válaszolni ugyanis te még egy nyamvadt érvet nem hoztál fel csak azt hogy nem vagy hajlando vitatkozni, meg hogy prünnyögök, meghogy nézzek utána máshol a témának....
Valoban idiotákkal nincs értelme vitatkozni, unreg pöcs
Üdv
ha valami aktuális témád van, azt kezdheted
Riszpekk
és ez még csak a kezdet
a nácikról meg nem fogok neked elõadást tartani, majd középiskolában úgyis tanulni fogod...
Riszpekk
komolyan kíváncsi lennék, ha egy hónapra megszûnne létezni az USA, ki merre jajgatna segítségért....
Riszpekk
Riszpekk