Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Igy van, a béketüntetõk biztos nem ismerték....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
én már az Iráni háború óta "ismerem" a drágát.....

Riszpekk

FREAK
így van, én is mondtam korábban, amerikai áldozatokat nem reklámoznak fõmûsoridõben, csak hogy pár nézõvel több legyen

Riszpekk

Tikal
Saját neve nem saját neve alat, a lényeg hogy én nem nézek arab t-t meg nem olvasok arab ujságot és mégis tudok rola és látom a tv-ben, mindegy, ezen ne vesszünk össze.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
tehát a saját üzenetem egy érv?? és ellenem vagy mellettem? bocs, de nem tudom követni ezt a magasfokú szarkavarást

Riszpekk

I.C.ram
Egy TV-t mondj, ami a saját neve alatt filmezte le az iraki civil leszakadt lábú szerencsétleneket. Nekem ne olyanról beszélj, amit állítólag Saddam mûvelt.
FREAK
úgy látod, nem tudok mit válaszolni?? kérdezz bátran

csak nem szeretem, ha olyanok oktatnak ki, akik még írni sem tudnak......

Riszpekk

FREAK
hol?

Riszpekk

I.C.ram
Ez a helyesírási mizéria meg a gyengék fegyvere, mikor nem tudnak mit válaszolni.
Tikal
Sosem? Akkor te arab forrásokbol tudsz rola? Én valamiért nyugati forrásokban is látom ezeket.

FREAK
igen, a háború egy támadással kezdõdik, egyéb??

Riszpekk

FREAK
egyet sem találtam

Riszpekk

I.C.ram
Az meg a mási, hogy én sohasem sértegettelek, te meg csak azt teszed.
FREAK
hmm, a helyesírásod alapján jobb is, ha nem szólsz hozzám, egyenlõtlen küzdelem lenne.....

Riszpekk

FREAK
félreérted..... nem a bosszú miatt mondom, hanem hogy milyen jogon véded az iraki népet, amikor nem hallottalak jajgatni a másik tragédia idején

sajnos a nép egy részének is meg kell fizetni a vezetõjük tetteiért, de ez a háború, ezen nem tudsz változtatni, viszont enélkül sokkal nagyobb baj lenne a jövõben (és akár mi is áldozatokká válhatunk)

Riszpekk

I.C.ram
És neked nem tünik fel, hogy a szövetséges TVk, valamiért sosem beszélnek az Iraki civil áldozatokról? Mert ugye minden iraki túl él egy tüzérségi támadást, bombázást.
I.C.ram
Te beszélsz itt arról, hogy a bosszú felesleges, akkor most ez mi?
Tikal
Majd párnap mulva kiderül mi is történt...

FREAK
pontosan, mondjuk ezt már megszoktam, nekem még senki nem mondott ellent, mindig csak lámáznak, de érvekkel még nem találkoztam.....

Riszpekk

Tikal
http://index.hu/politika/kulfold/irakdosszie/haborupp

15:48 | Iraki tömeggyilkosság Kirkuknál

Kurd források szerint az iraki hadsereg al-Kudsz ezredének tagjai szerda este felkeresték a Dzsabbor törzset Havi Dzsa faluban, Észak-Irakban, hogy rábírják õket, hogy velük harcoljanak az északi fronton. A törzs visszautasította a kérést, amelyet kisebb összetûzés követett. A hadsereg egységei csütörtök reggel tértek vissza és állítólag ötszáz törzsbélit öltek meg bajonettekkel. A kurd rádió közlése szerint az iraki hadsereg ugyanekkor kivonul Kirkukból.

FREAK
nem volt hozzá közük, ugyanúgy, ahogy annak a 3500 halottnak sem

de ilyen az élet, ugyebár, Mr. Peaceful.... miért kéne az iraki nép miatt sírni, többet érnek, mint az a másik 3500?

Riszpekk

Tikal
Several hundred tribespeople are reported to have died at the hand of Iraqi forces in a village near Kirkuk, says the BBC's Jim Muir in Kurdish-controlled northern Iraq.

I.C.ram
Aki hülye haljon meg mondást is olyan eszeveszettek találták ki mint te. Ok Petõ Intézet is tele van szellemi sérültekkel, akkor nyomás holnap már dobjuk is az atomot. Õk nem tehetnek róla, hogy így születtek, ugyanígy az irakiak sem, hogy ilyen neveltetést kaptak. Jó lenne már felfogni, hogy Irak egy teljesen más világ, mint ami európában van.

Másik: Te honnan a redvás faszból veszed, hogy az iraki népnek volt valami kõze ahhoz?????? Ha megõl egy magyar tömeggyilkos xy embert, az már azt jelenti, hogy a magyar népet a gyökereiben kell írtani?
FREAK
ezzel csak az a baj, hogy irakban hiába vetnének be atomot, nem lenne mit elpusztítani.....

Riszpekk

Tikal
Igaz, és a népének okozza vele a legnagyobb kárt....

FREAK
"Egy háborúban NINCSENEK SZABÁLYOK"

Pffffffffff.... Genfi egyezmény nem ismerõs??? Többek között... Fingod nincs az egészrõl, ne zavard a vitát.

Riszpekk

Tikal
valoban az atomot nekik az durva, de ilyen mindkét oldalon elõfordul 😊)

FREAK
még mindig csupán tizedannyian haltak meg egy hét alatt, mint 2001.9.11.-én egy óra alatt, ráadásul nem õk voltak a célpont, és esélyük is lett volna elhúzni a vérbe a célpontok közelébõl

tudod van egy mondás, "aki hülye haljon meg", na ezt irakban alkalmazzák is rendesen....

Riszpekk

I.C.ram
Ti beszéltek agymosásról, amikor ti vagytok a legfanatikusabbak. Ilyeneket normál ember nem mondd, hogy atomot nekik! Olyan hihetetlen csõlátásotok van...
I.C.ram
USA oldalán állsz, huzzál Irakba atomot dobálni, ahogy említetted. Én az esztelen gyilkolászás ellen vagyok, és ez nagyon az.
Tikal
Használják, azt meg döntse el mindenki maga, de legfõképpen az iraki nép hogy ez vajon neki hasznára lesz-e. A kutak égetése biztos nem 😞

FREAK
de bazz, ennek SEMMI értelme sem volt, senki nem menekült haza, csak épp kipusztult a közelkelet állatvilága, és jelentõs anyagi kár keletkezett.... még ha valami minimális haszna lett volna belõle, de ez egyszerû barbár õrültség volt

Riszpekk

FREAK
"Mert az irakiak jobban ismerik a terepet és a modern tchnika be fog szarni a homokviharokba mig a ·baltak· az iraki fegyverek nem mert azoknak nem árt a homok"

Az már Afganisztánban sem jött be, most sem fog. Azért az amcsik se piknikre tervezik a fegyvereiket, gondolhatod....

Riszpekk

I.C.ram
Szerinted a magyarok mit csinálták a németek ellen, amikor leégették az összes szántóföldet, és így ûzték ki a Vértesbõl a németeket. Ezért hívják vértesnek, mert a sok német katonának elege lett, és eldobálták páncéljukat, majd visszavonultak. (legenda) De az tény, hogy nem egy ország, nem egy háborúban használa ezt a taktikát.
FREAK
""hadüzenet nélkül megtámadták Kuvaitot"

Amcsi ország is ezt csinálja...csak õ küld hadüzenetet."

LOLOLOL, tehát az USA is HADÜZENET NÉLKÜL támad, csak ÕK HADÜZENETTEL. Hmmm, csak nekem ilyen furcsa ez a mondat???? Figyi öreg, ha szellemi fogyatékos vagy, legalább próbálnád eltitkolni. Amiket felsoroltam, azok háborús bûnök, ugyanis ITT SZABÁLYOK VANNAK, amik megszegéséért utólag jön a bünti....

Ez volt az utolsó szavam hozzád, érezd jól magad az iraki gyártmányú géped elõtt ülve, nézegesd csak a Hussein képet a falon. Ja, és ha a jövõben öngyilkos merényletet tervezel, azt lehetõleg valami iskola környékén tedd!

Na viszlát suttyó

Riszpekk

Tikal
A forumozás neked is meghaladja az intelligenciád, kezdve ott hogy a másik mondanivalojára nem mondjuk azt hogy prünytyögés, még akkor sem ha nem tetszik.

Tikal
Hogy milyen tankra gondoltam? hát nem abramsre mert az ugyen nincs az irakiaknak

Tikal
hát ezt kérdem milyen tankra gondoltál😊 ugyanis az abramseket is te hoztad fel...
A hangnemrõl nem is beszélve, ugyanis kezdettõl fogva lenézõ modon viselkedsz, kezdve a prünnyökéstõl, azt hiszem én ilyet neked nem mondtam...
Felnõni talán neked kéne, normálisan csak én birtam még válaszolni ugyanis te még egy nyamvadt érvet nem hoztál fel csak azt hogy nem vagy hajlando vitatkozni, meg hogy prünnyögök, meghogy nézzek utána máshol a témának....
Valoban idiotákkal nincs értelme vitatkozni, unreg pöcs

Üdv

FREAK
de ugye te is befogod a pofádat, ha az elsõ vegyitámadás megtörténik?

Riszpekk

FREAK
hajrá öreg, ott a helyed, az õsemebereid között

Riszpekk

FREAK
amúgy légyszi ne kezdd elölrõl, én már mindent leírtam, amit gondolok, olvass vissza, ha annyira érdekel

ha valami aktuális témád van, azt kezdheted

Riszpekk

FREAK
hadüzenet nélkül megtámadták Kuvaitot, fehér zászló felmutatása után fegyvert fogtak, civilnek álcázták magukat, hadifoglyokat öltek meg (mert ugye az nem valószínû, hogy mind pont homloklövést kapott), és ha minden igaz a saját eltévedt rakétájuk pusztítását az ellenségre kenték

és ez még csak a kezdet

a nácikról meg nem fogok neked elõadást tartani, majd középiskolában úgyis tanulni fogod...

Riszpekk

Galy
elég 2 nap
FREAK
ez a helyzet... az autók, a pénz, a szórakoztatás, a zene jöhet, de ha komoly gond van, akkor fujj csúnya amerika.... és képesek egy háborús porfészek miatt az utcán tömörülni...

komolyan kíváncsi lennék, ha egy hónapra megszûnne létezni az USA, ki merre jajgatna segítségért....

Riszpekk

Tikal
hát persze, minden békepárti meg amcsi szereti a nyugati kényelmet meg amit usa adott a világnak 😊

FREAK
csak halkan, mert itt errõl is pikkpakk kiderül, hogy része a nagy gyarmatosító összeesküvésnek...

Riszpekk

Galy
amerikai verda rulez! 😊
FREAK
nem, azért az amerikai verdákat szereti 😊

Riszpekk

Galy
Lehet, hogy ez most kemény volt, de ez a vélenyényem
Galy
IC ram te tényleg az irakiak oldalán állsz?
Mert akkor húzzál ki a picsába harcolni!!!