11368
-
TheZsenyka #145 Nincs benne multi. Elhihetitek, ha az XBOX verzióban nem volt, a PC-s ben sem lesz. Nem is lenne értelme, erosen szinglis a cucc.
Amúgy amit nagyon utáltam a KOTOR-ban, azok az ügyességi részek voltak, szerencsére NAGYON kevés ilyen van benne, de azok kegyetlenek.
Pár napja kísértésbe estem és megint elkezdtem játszani vele, de szerencsére megláttam az új elozetes képeket és várok a PC-s verzióra. -
TheZsenyka #144 A mentésemben 60 óra játék van, de én szeretek tökörészni vele. Viszont a PC verzióban állítólag több helyszín van, tehát az még hosszabb. Én kiélveztem minden percét, de ha nagyon sietsz, talán 35-40 óra alatt végigtolod. -
#143 Multi rulez csak nem lehet kozbe kinovulni a kolzetra nem lehet kozbe kepvisleo fankot enni, telfonalni, aludni meg ilyen gondjaimvannak a multival :)
A singlel el lehet szorakozni barmikor mindentol fuggetlenul, ez sem egy utolso szempont.
En mar lassan masodik eve felhagytam a multizassal mert kikapcsolodasra nem jo inkabb "bekapcsolodasra" :) -
antijedi #142 jól lesz nem arol volt szo, csak a játék értékéből kb 50%-ot levesz ha nincs multi..., mert multi nagyban növeli az ujrajátszhatóságot is pl... -
Mr. Perfect #141 A Morrowind-ben sincsen multi, meg a gothic2-ben sem, ennek ellenére azért elég jó játékoknak mondhatóak.
Mondjuk én könnyen beszélek, mivel nem igazán szoktam multizni :))))) -
Gandibá #140 Jó lesz ez, akár lesz multi, akár nem. Fölösleges vitatkozni. -
antijedi #139 szvsz egy gameben 31%al nem olcsobb kifejleszteni ha nincs bene multi arról nem is beszélve hogy igy 31% olcsaobb, csak a fejlesztési költség 31% töredéke sincs az eladásokból bejövö pénzek 30%-nak... :P -
antijedi #138 nem olyan lesz az tuti inkább bg1-2 , nwn stb stilus, akár lesz multi akár nem... :p -
pedro870 #137 Ja, és 31 százalékkal olcsóbb volt így kifejleszteni ;). -
#136 Akkor is bukta lesz ez igy.
30%-al tuti kevesebben veszik meg emiatt.
-
#133 Elmehetnek akkor a K.O.T.O.R-al a fejlesztok a sunyiba, ha nem lesz benne multi.
Lehet emiatt le se toltom.
KOCSOGOK. -
#130 nekem csak akkor jön majd be ha olyan lesz mint a morrowind csak starwórszba -
antijedi #129 amugy nem igaz hogy minden gamet a kurva pénzhajhászat miatt kell elkurni... -
antijedi #128 én szememben már az, hogy valójában az lesz e az meg nem izgat :PP -
antijedi #126 szvsz maguknak nem lenne konkurencia mivel mint mondtam nem egészen azonos kategoria akettő 8kb anyiban hogy mind a kettőre rásütöték hogy "rpg" :PP)
arról nem is beszélve hogy emiatt senki nem mondaná le swg-t aki már előfizetett, azok száma akik meg emiat ne fizetnének elő ha amugy előfizetnének igen csekély szvsz :P -
#124 pfff... -
antijedi #123 hát ako igazad volt, ebben az esetben viszont már nem is várom, nyazsgem a fejlesztőknek -
#122 khmm.. :))
mondtam :) -
antijedi #121 hmm, hát nwn után nem lesz? eh ako bukás az egész... :P -
#120 Nem lesz multi. -
Gandibá #119 Én úgy hallottam hogy nem lesz multi, de azért reménykedjünk! -
antijedi #118 jah :) -
#117 hmm. há biztos, hamarosan kiderül.. -
antijedi #116 hmm, akkor pl bg2ben si votl multi, meg meg nemtom, sokmindenbe van multi single mellet, és szvsz ha multi nem lesz ako fele példányszámot fognak eladni belőle szal tuti lessz :P
arról nem is beszelve hogy swg nagyon más kategoria... -
#115 azt nem ismerem
de sztem nem lesz multi..
arra ott a galaxys -
antijedi #114 dede, de attól még multi tuti lessz, lásd nwn... :P -
#113 hja.
szal? magyarázd már el pls.
itt nem úgy van hogy van egy nagy picsa világ azt ott ugrász amerre akarsz, meg csinálsz millió feladatot ? -
antijedi #112 mint manapság minden game, szal nem mmo, hanem single csak van benne multi is, mint pls nwn... :PPP
nah látom megint jó érthető voltam ;P -
#111 ?
az akkor hogy működik ? -
antijedi #110 mindkető tudtomal... -
#109 Ez singl vagy csak multi? -
#108 Yeah, arany! Nemsokára szedhetjük is :) -
#107 ez most egy olyan game kb mint a morrowind ? vagy ez online? -
#106 Bárki bármi infót tud a játszhatóság - menet - harc - karakter fejlesztésről - történetről stb. stb...az ossza már meg velünk az infót..:) -
#105 UP! -
Pityuka Fővezér #104 Oké DD -
#102 Ehehehe...megerősítés
KOTOR PC arany!
Hardwired
(BluesNews) Szívmelengető érzés, hogy a Knights of the Old Republic is azon keményvonalas játékok közé tartozik immár, amelyek, amelyek TÉNYLEG megjelennek idén ősszel. A Lucasarts bejelentése alapján az aranylemez elkészült a megjelenés inovember 18-án várható. Feladatunk nem több és nem kevesebb, mint a Galaxis megmentése, szóval készüljetek.... -
#101 Zsenyka, homályosíts mán' fel, hogy milyen hosszú a game? Mer' nadon remélem, hogy nem 4h és vége...hanyem minimum 40-50h...ennyi kell a bioware -től :) És, hogy korrekt tápolási rendszer és harcrendszrről is bővebben szólhatnál vala...vele...valami..vagy mitommén'
AMÚGY A GAMMA GOLD és megjelenése nov. 18 (1 hét) datálódik. 4CD! -s lesz. min system: 1ghz-256-Gef/ATI
-
Pityuka Fővezér #100 Akár be is fejezhetnéd, a játékból szeretném megtudni a dolgokat nem tőled. Amúgy jó a vasad látom fater jól keres. -
TheZsenyka #98 És még a felét sem mondtam el:
- előfordulhat hogy csapattag ellened fordul bizonyos történések esetén (Give yourself to the dark side )
-a játék az elején még lináris, de egy idő után szabadon repkedhetsz bolygók között, tetszőleges sorrendben (akár félbehagyva egyes helyszíneket) teljesítve a feladatokat
- végigmehetsz egy Jedi tréningen illetve egy full Sith tréningen is
- fegyverek upgrade-elhetőek beleértve a fénykardokat is (erőkristályok rulez), kardok színe is befolyásolható
- a különféle ruhákban máshogy néz ki a karaktered is és a csapattagok is
- saját hajód van
- mini gamek vannak a játékban: minden bolygón versenyezhetsz pénzért, illetve pénzben kártyázhatsz
- és ami fontos: ha akarsz, "...engedhetsz a sötét erők delejes csábításának..."
- A neved kimondásának elkerülését (ugye nem tudhatja a progi hogy kell kimondani) nagyon ügyesen oldották meg különféle szitukban
- a fő karakter (Te) nem beszél, mindenki más igen. Persze megjelenő szövegekből válogathatsz.