11368
-
#238 Vazze!!!!! -
Gandibá #236 Jah, most néztem Nforce-ot!!!!! Vééégreeee kiiiinnnt!!!! -
fucko #235 Megjelent!!4cd. -
KeviN #234 az az x2 amit akkorra toltak L -
#233 kosz, megnyugtattal :) -
#232 nem rakták át....Több helyen in stores már
a 28 az európai megjelenés,de warez szempontból ez teljesen mind1. -
#231 a kotor forumban azt mondjak,hogy atraktak nov 28-ra a megjelenest...hmm? :( -
#230 Nálam is behalt az Nforce és az Isonews is........
Én úgy hajnalra sejtem a dolgot.
Aztan letoltessel egyutt mar valoban holnap delutan-este
.Persze ez eleg optimista becslés volt.
De a hajnali kijövetelre azért van esély -
#228 Talán???? Vazzeeeee ha nem lesz akkor befordulok -
#225 ... -
#224 Én nem bírom tovább............... -
#223 -
Gandibá #222 Reménykedjünk hogy nemsoká kint lesz valahol! Bár úgyis megveszem majd, de előbb azért csak megnézném hogy milyen :) -
#221 akkor...AKAROM!! :D -
KeviN #220 sot az nforce forumba irta is 1 arc, hogy az o boltjukba mar tegnap szallitottak, de csak matol lehet arulni (ha jol Mlexem) -
KeviN #219 nem...ma (18.-an) -
#218 szerintem csak holnap lesz, a hivatalos megjelenes is holnap van, nem? -
KeviN #217 meg nem releaseltek....3 percenket frissitem az nforcet emiatt :D -
#216 Na látta már vki valahol? :S -
#215 úgy hogy még magáért a kliensért is le karnak akasztani 12rugóra... mocskos rablók -
KeviN #214 azt azert nemhiszem...az X-es verioja szinte mindenhol 90 szazalek folotti ertekelest kapott -
#213 remelem nem valami megahent diablo-klon jatek lesz... -
krisz073 #211 -
#209 semmi [Bőg] -
krisz073 #208 Még mindig semmi -
#207 -
#206 Nembírom tovább aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#205 na, akkor ugyerzem ezt jobban fogom szeretni :) -
#204 Ez nem a Jedi Knight sorozat része...ez egy kaland-rpg.
Sokkal tartalmasabb jatékmenet,egyszóval komolyabb az egész,nemcsak ugrálás meg lövöldözés.Persze ez csak annak jelent vmit aki ezt a stílust szereti jobban. -
#203 ez miben fog tobbet nyujtani,mint az eddigi JK-ok? -
#202 Én nembírom tovabb!!!!!! 1 perc és 18-a van!!!! Ide a kezembe de gyorsan...
oké..lehet a winyómra is.... -
Xboxman #201 betaba szripió kicsit bénábban nézett ki!Egész jól kikuplódott -
#200 re -
antijedi #199 egy szgépes játék nekem nem ér enyit, bizonytalanba meg amugy se fektetek be (nem mintha nem adnék a szavadra de tudod ez a hiszem ha látom mentalitás sajnos... :P)
probávol meg nem dobnék ki enyi pénzt ablakon még ha lene msot enyi fölös pénzem iylesmire... :P arról nem is beszélve hogy pl ha kiszámolod 12*3300=39600 amiből akármit is lehet már ven szgéphez (vagy ha nem akarunk itt leragadni bármi máshoz is... :P)
szal ez a tipikus kinek mi éri meg esete, én havidijat játékért nem hiszem hogy valaha is hajlandó lennék fizetni... -
#198 :(
OFF:
11900 ft a CD Galaxisban. 3300 forint havidíj és van egy jó játékod.
-
antijedi #197 én is hasonlo cipőben járok :/ -
antijedi #196 azért icq-ra nagyon néha felmászhatnál... :P -
antijedi #194 :PPP -
#193 Lassan 5 hónapja azt nyomom ... :) Szerinted ez milyen szintet surol ...
Azért ha jönnek a jó kis 2. VH-s RTS-ek, bármelyik, visszatérek ... :)
Jedi! Mellesleg, ha elértél egy szintet, már iszonyat jó buli ...
OFF (Antijedinek):
Most kicsit sok bent a meló a cityk miatt, de leszarom, ha jól fizet. AT-ST-vel rohangálok és max 3 AT-ST lenne ellenfél ... :)
Mellesleg smuggler lettem. Irtó poén. Minden perk olcsóbb és a bázisok is. Lassan megvan a colonel rang. Na utána smuggler a smuggler. És ha kimaxoljuk egy TK/Commando haveromat, akkor a még be nem járt bolyórészek következnek és a Jedivé válás ...
Most, hogy kijöttek az EU szerverek, csináltam oda egy karit. Nos, hehe, mintha az őskorban járt volna az ember. A legjobb fegyver a DH-17 carabine és a CDEF Pistol volt ... :)
Mókás volt ... :)
De nagyon várom a KOTORT is. Egy illinois-i amcsi wukival sokat dumálunk róla ingame.
De ki nem várja ... "?" -
Gandibá #190 Nehogymár körökre legyen osztva mert megőrülök!!!