11368
  • Lacc
    Kotranék már én is. Kíváncsi vagyok erre a félig körökre osztott harcrendszerre.
  • Kandurex
    hmm..zaqvart érzek zerőbe...minnyá' 18. ...lul-. kotort akarok hónapra..demán
  • Gandibá
    Há bazz, nem akar kijönni fakk. Nehéz ezt az 1-2 napot kibírni. Már 2 napja tűkön ülök.. nem bírok magammal! :-)
  • Punker
    lejjebb? 1 DVD-író már olcsóbb mint amennyiért én vettem annó a cd-íróm? 1 nyersDVD-t pedig 450 pénzért veszek......
  • joe69
    dvd gámokkal még várjanak ameddig lejjebb nem mennek az író+ nyersanyag árai
  • joe69
    sirály
  • SarkanyfuaRUSH
    jóvanna :))
  • Punker
    miért nem DVD-n jön ki????????????????? :((((((((((((((((
  • Kandurex
    vagy 100X
  • SarkanyfuaRUSH
    bazzz, hallottátok, hogy 4 (négy) CD-s lesz????
  • Lacc
    Hm hm holnap 18-a van ugyi? Akkor elvileg max 2 nap és már tolhatjuk!
  • antijedi
    aki meg nem swfan kevésbé valószinü hogy kied 12k-t swg-ért + havidij... :P
  • antijedi
    aki swfan annak már eleve ismerősnek kell lenniük ennek a helyeknek :PP (az sw fan nem azt jelenti hogy aki látta mind az eddig megjelent 5 részt, mert az 0 :P)
  • a.carkey
    SWG-ben amire vágysz, megvan. Csak egy Sturmgrenadier (hehe) szintű pa-t kell elképzelni!
    STURMGERNADIER PA
    Király nincs, de van főnök, a császár és Vader, meg ugye a lázadók (ott jelen pillanatban abszolút többségben ...).
    Általában egy RPG a minél jobb szint eléréséről szól. A MMORPG-k meg ugye pláne ilyenek.
    Az SWG-nek egy baja van, írtó sok időt elvesz!
    Javaslom, ha az SW világot szereted, próbáld ki az SWG-t!
    Már nalunk is lehet kapni, 12000 forint körüli áron a CD Galaxisban ... :)
    Én például a KOTOR-ra azért leszek kiváncsi, mert 4-5 hónapja nyomulok az SWG-vel és még mindig vonz, bár már kevesebb időm van rá. Ennek ellenére kb. egyforma szintű grafikát várok, játékmenetben is jót. Az összes bolygó ami a KOTORBAN van, ismerős lesz, pl. a dantooine-i Jedi Templom itt még álln fog, az SWG-ben pedig már romokban ugye.
    A KOTOR-ban sok a Jedi, SWG-ben még kevés ... :)
    stb, stb.
    Szóval tök jó lesz látni újonnan helyszíneket, amiket az SWG-ben már romokban láthatok csak ...
  • Gandibá
    Remélem ma vagy holnap már kint lesz valahol.
  • krisz073
    Valami uj hir???
    Remélem holnap már kint lessz
  • Mr. Perfect
    Reméljük a legjobbakat :-))))))
  • EndreMan
    Már csak 1 nap!!!!
  • EndreMan
    Már csak 2 nap!!!!
  • Gandibá
    Szerintem nagyon joe lesz a game, bár nem tudom még, hogy milyen lesz multi hiánya nélkül, mert talán játékélmény nem lesz a tökéletes, de mindenhol csak pozitív kritikát hallottam a játékról, szal szerintem nem is lesz olyan rossz az.
  • antijedi
    bár látom te is iylen konzolmániás vagy szal inkább nem is csodálkozom :PPP
  • antijedi
    arról nem is beszélve hogy a játékélményt nem ronthatja le mivel aki nem szereti az max nem multyzik, ez nem kötelező... :P
  • antijedi
    jk sorozat szvsz ugy szar multiban ahogy van
    két hét intenizv játék után ismered öszes trükköt és kb enyiről szolt a game... :P
  • Sadun Tryst
    mennyi kép van ebben a topicban! :D
  • TheZsenyka
    Amikor összehasonlítom az RPG multizást pl. egy JEDI KNIGHT-al, valójában a két stílus közötti multiplayer játékélményt hasonlítom össze. Sajnos nekem eddig csak negatív tapasztalataim vannak: játszottam még Dark Age Of Camelot-ot is, de az egész arról szólt, hogy mindenki szeretne magasabb szintü lenni és ehhez minden - fantáziátlan - eszközt megragadott. Unalmassá vált a játék.

Lehet hogy vannak jó MMORPG cuccok, de az SWG-be pl. már nem is mertem belevágni.

Egy olyan világ lenne érdekes, ahol királyt választanak, különféle pozíciókra minisztereket, katonai vezetoket stb. és több ilyen nagyobb csoport lenne. Csak hát ilyen mértékü kooperáció szerintem nincs és nem is lehet, mivel nem lehet elég nyomatékosan betartattni a szabályokat a játékosokkal. Meg aztán a valóságban rá lehet telepedni pl. egy nemzetre, de ugyanezt már nem tudod kikényszeríteni egy játékban.
  • [Jakuza]
    Jedi Knight sorozat ?
    Hat nem tudom, hogy hasonlithatsz ossze egy RPG multizast egy tidzsutidzsu FPSel.
    Te meg ugylatszik nem jatszottal rendesen jo RPGt multiban.
    Ki kellene probalnod pl az NWNt a Middle Earth szerveren , mindjart megvaltozna a velemenyed.
  • TheZsenyka
    Én személy szerint biztosan nem játszanék egy multiplayer Knights Of The Old Republic-al, arra ott van a Jedi Knight sorozat. RPG-t sosem játszanék multiban. A Baldur's Gate-et próbáltam, de csak kínszenvedés volt, lassú volt nagyon a játékmenet. Nem jó emberekkel játszani ("jaj, hadd legyen a 'zenyém' a kard" meg "mér te vetted fel a potion-t") mert kiábrándíó élményekkel gazdagít.

A KOTOR az egyik legjobb RPG amit valaha végigtoltam (SSI RPG-k, Fallout és Baldur's Gate után) és megítélésem szerint elrontaná a játékélményt ha multi lenne.

Még valami: ha olyan verzióra gondolnak a multiplayer-e vágyók, ahol együtt tolod végig a haverral, nos az sem igazán jó, mert a sztori nagyon erosen a fo karakterre épít.
  • antijedi
    ez is stimm :P
  • Frank99
    ja, itt a másik is...
    má megyek is....
  • [Jakuza]
    Raadasul egy elmennyel leszunk szegenyebbek, amit a multizas nyujtana. :(
  • antijedi
    ezt mondtam énis... :P
  • [Jakuza]
    Off.
    Ha jol emlexem csak te bizonyitottad ott az IQ szinted, meg ezzel a szemelyeskedessel szinten.
    Nem mindegy neked, hogy neki milyen gepe van ?

On.

Visszaterve a multi reszere a KOTOR-nak, lehet , hogy tobbet sporolnak rajta, de szvsz annyit nem, mint amennyi beveteltol esnek el nelkule.
  • Frank99
    amúgy a gép megvan, csak a többi nem komolyan veendő...
  • Frank99
    van.
    gyerekem is.
    és néha megiszom az 1-2 sörömet.
    de mondjuk nem dohányzom, MÁR kész megtakarítás...

amúgy nem kell komolyan gondolni teljesen, amit leírtam.
    csak tele van a tököm a hülye "húhhmimvanöcsém" aláírásokból

:-)
  • Eye-scream
    Pls ne flém....
    Most nem mindegy mit ír valaki aláírásnak? A hozzászólásában meg semmi spoiler nem volt szal szvsz Zsenykának tökéletesen igaza volt.

Inkább azt mondja meg vki, hogy a gameban lehet-e többféle fajjal és kasztal is nyomulni?(nem a különböző fajta jedikre gondolok)
  • Frank99
    asszem a pol.fórumon számomra már bebizonyítottad fórumos iq-at, ha jól emléxem, a te és buzi-józsi SODI miatt nem is olvasom, és nem is írok oda...

ennyi
  • Frank99
    amúgy elég hülyeség beírogatni, hogy mid van...

nekem pl. van szar Barton magos 2500+ Athlonom,titánium csapágyas hűtő (most 40 Celsius, 3,02-őn fut) ASUS N-force alaplappal, szar 512 MB DDR, faszán felhúzott dobozos Titánium 4200, 19 colos 2 hetes Belinea moncsi, DTK ház, szar microsoft infrás egér, egy 80 gigás és egy 60 gigás vinyó, iró+dvd, valami szar, oszt inkább írok egy jópofa szöveget alulra, mint hogy egy amúgy valóban kis munkával és megtakarítással bárkinek elérhető konfigot írkáljak a szövegem végére...
  • Gandibá
    Kijöhetne már a game warezre, már nagyon várom!
  • Kandurex
  • TheZsenyka
    "Akár be is fejezhetnéd, a játékból szeretném megtudni a dolgokat nem tőled. Amúgy jó a vasad látom fater jól keres."

Mi ez a személyeskedés? Magam vásároltam olyan pénzbol amiért megdolgoztam. Édesapám csaknem 50 éves és már vagy tíz éve nem élek a szüleimmel, úgyhogy le lehet szállni róluk/róla.