2001
Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
-
#321 Lg és Samsungnál jobb a Philips!
Nézd meg a specifikációit!
Én is bújtam mindet. Nem akartam elhinni, hogy jobb. Pedig de. :) -
#320 19"-os Philips 109P4 49.990 a MediaMarkt-ban. Ennyiért ingyen volt.
Gyönyörű képminőség, marhanagy felbontás, marhanagy frissítés. Há' LCD a kukába.... :DDDDD -
#319 sztem LG-t ne vegyél -
Marseille #318 Sziasztok!
Szerintetek jó ez a monitor. Valami tapasztalatot véleményt tudnátok írni?
LG L1730S TFT 12ms -
#317 up
-
#316 ami nekem volt 17 colos tudta azt a felbontást amit a mostani 19-es brand monitorom amit kétszer kellett cseréltetni P
és kicsit szebb is volt a képe
Sajnálom, hogy el kellett adni -
#315 Samsung egyértelmű -
#314 Hosszas netezés után a http://www.users.hu árlistája tűnik a legkedvezőbbnek, ahol a samsung 795mb illetve a LG T710PU tűnik a legkézenfekvőbbnek. Az ötleteket továbbra is várom. -
#313 illetve hasaonló a Samsung 795MB 17" árfekvése is. -
#312 Üdv!
Elszállt a monitorom, és most egyenlőre egy múzeális értékű moncsin keresztül vagyok kénytelen szemlélni az sg fórumait. A szűkös anyagiak miatt két moncsit néztem ki: Philips 107T50 17" ill. LG T710B 17" Flatron kb 30+áfáért ezek már beszerezhetőek. Ha van vkinek tapasztalata, véleménye hogy melyiket lenne érdemes beszerezni, ill hasanló árkategóriában tudna jobbat ajánlani, azt megköszönném. -
#311 Akciós volt Bécsben, de mondjuk így kimarad a Karácsonyi ajándékozás!:)
Ez a moncsi lett a 2004-es aranydíjas monitor, szal télleg best off, mondjuk lehet is 160e-ért! -
Borg #310 Apunak jó melója van látom :D -
#309 Ne mondtam, hogy nem jó az új TFT monitor, de nekem pl azok a lényeges dolgok...
Jó, igaz, hogy mégis 17"-os Active Matrix TFT LCD-s Sony moncsim van, de jó gy ugatni!:DDD -
#308 A sráccal lebeszéltük a fél éves garit :D
21"-on szép lesz a Maya :D :D -
#307 Ejha! Itt aztán valódi tényekkel alátámaszott szakértői vélemény hangzott el! Topik bezárható, Viewsonic és társai monnyon le, mert tökmindegy milyen monitorokat gyártanak, elég a kb 5 éve általánosnak mondható tudás.
Khm. -
#306 Tök mind1, hogy milyen a monitor, csak ne vakulj meg tőle, szal 85 hercccet minimum vigyen 1024x768-on és szép képe legyen...
Sztem ezek a dolgok azok amik számítanak...ja, meg nem árt, ha 15" fölötti! -
#305 milyen gar-t kapsz 1 ötéves monitorra? ne legyél naív..... -
#304 tft-t grafikai munkára nem lehet olcsót kapni. meg nem tudnék 100k-t előkaparni olyan tft-re, ami jó lenne nekem, mégha a felét vissza is kapnám. Amúgy kapok a moncsira garit, meg persze megnézem előtte... -
#303 főleg, hogy most a sulinetben a TFT-k még akciósak is -
#302 1. 5 éves monitort venni nem szabad szerintem
2. a monitor nem olyan alkatrész amit évente cserélget az ember,
azon spórolni bűn!
3. miért nem tft-t veszel? -
#301 jan 15. után veszek monitort, szóval ajánlatokat csak erre az esetre kérek... -
#300 más semennyibe -
#299 még hány topikba akarod beirni? -
#298 Használt Siemens 21"-os 5 éves monitor 35-ért megvegyem? Jó monitor? Sokáig élnek ezek? Grafikai munkára kellene, de otthonra. ja és max 45-50k lenne moncsira, szóval lehet ajánlani valami újat is. Lényeg: minnél nagyobb, és legalább 1280@85Hz vagy 1600@75 Hz. Ez a 21-es 1600-at 85-ben küldi... -
yal #297 Udv. tft monitort vennek helyhiany miatt, de nem igazan konyitok hozzajuk, szeretnek toletek tanacsot kerni milyen markat, tipust erdemes venni, esetleg ha vmilyen tapasztalatot mar szereztetek e teren, osszatok meg pls -
#296 Sziasztok!Milyen TFT monitort erdemes venni jatekra?Valamit olvastam a kepfrissitessel kapcsolatban de nem volt vilagos.bocs,hogy nem irtam ekezeteket de eng.a widows-om.
-
#295 Meg a Philips brilliance, hogy mást ne mondjak. -
Akuma #294 megér egy LG 19"-os flatron crt moncsi bruttó 60500 Forintot?
LG T910BU -
Borg #293 Könnyen, mert pontok másképp világítanak.
Csak átalalában ilyen áruházakban szarnak rád, nemhogy ki is engedjék próbálni. -
#292 na már tárgytalan, megvan már pár napja és nagyon jó :) -
#291 Kinézetre olyan volt, mint a többi, csak noname volt és persze nem volt bekapcsolva.
Könnyen észre lehet venni a pixelhibát egyébként? Tudod, a vásárlás elött, ha ki szeretném próbáltatni. -
Torry #290 Hát figyelj, az olyan is lehetett.
Nem túl gyakori, de 2-3 pixelhiba nagyon zavaró tud lenni! -
#289 Múltkor az Auchan áruházban 59.000.-Ft-ért árultak egy számomra noname TFT-t, de aztán nem mertem megvenni. Pedig majdnem 25eFt-tal olcsóbb lett volna, mint mondjuk egy Samsung TFT. -
#288 Ennyire gyakori a pixelhiba jelenség? 10-ből hány monitor pixelhibás? Használat után késöbb is kialakulhat pixelhiba? -
Torry #287 Én a Samsung TFT-ket ajánlom, egyrészt mert jó minőség, másrész meg csak ő cserél 1 pixelhiba után! -
#286 TFT moncsi vételénél mire célszerű odafigyelni? 15"-at szeretnék venni, lehetőleg a legkevesebb pénzből. Nagyon fontos a nagynevű márka? -
#285 LG Flatron EZ T910BU 19" erről a monitorról van valakinek vmi tapasztalata? -
#284 jah, es digtalis bemenet lehetoleg legyen rajta :)
az Aoc-on van... -
#283 Hello all...
Akarok venni fasza TFT moncsit multimedias celoknak megfeleloen.. :)
jatek, film, stb.... es ne 'huzza' a kepet... (kioltas < 25ms)
Eddig ezeket ajanlottak:
Aoc LM-919
19" 1280*1024
=25ms
172Z Synchmaster
(ez lehet, hogy nem Z-s, mert csak X S V-seket lattam, de igy ertettem :)
17" 1280*1024
<25ms
-
#282 ???