Milyen monitort vegyunk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
A Samsung DynaFlat (DF) tényleg csak a felsõ üvegében sík, de a NaturalFlat (NF) cuccok már tényleg laposak.
Igazat adok a kollégának, nekem is tûéles gyönyörû a képe, moncca nekem Radeonnal van, tehát kombó...
De télleg szép, talán csak a frissítése gagy 1 picikét... ez van

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Stann
Nekem LG van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Ez egy sima 775Ft-s modell, vagyis az 1024x768@85hz, de nekem ez elég! Ja, és a Samsung, Sampton meg a hasonló monitorokra hiába van ráírva hogy sikképcsöves, azoknak csak az üvege sík, de "alatta a kép nem", vagyis az igazából nem vmi jó megoldás, és ez szemmel is simán látható, és asszem csak az LG gyárt "tökéletesen sík képcsövet".

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=004026

Itt kivesezik a sracok 😊
Nekem mondjuk Daewoo 907DF Van es meg vagyok elegedve vele!

Aquli
En leginkabb nem tft-t, hanem hagyomanyos monitort akarok venni, es mindenkeppen flatet, es inkabb a kepminoseg a szempont, mint a meret. Na mit ajanltok?
Ja es megneztem, de nem nagyon talaltam ilyen topicot.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"