2001
Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
  • via_mala
    Akkor inkább már Acer AL1715msd.
  • Big Daddy
    Volna 1 láma kérdésem.A tft-knél fontos a képernyőkímélő,vagy ezek már nem égnek be?
  • Shep
    Acer AL 1715s erről mi a véleményetek?
  • Shep
    Mennyire fontos a digitális kimenet az LCD monitornál, valamint halottam olyasmit, hogy a HDR nem megy LCD- igaz ez?
  • Veno
    A Samsungnak melyik az újabb képcsöve : a SyncMaster vagy a DynaFlat????
  • Big Daddy
    Nekem Samsung 957P volt,az nagyon tuti moncsi.Egyébként még megvan és eladó!:)
  • Veno
    Most akarom lecserélni a monitoromat egy 19 colosra sulinetben. Kinéztem 3 fajtát:
    LG F920B ~65-70 eFt
    Samsung 957MB ~62 eFt
    Belinea 106055 ~56 eFt

Szerintetek melyikkel járok a legjobban? (persze az ár is lényeges)
    Samsung vagy LG ez itt a ngy kérdés számomra vagy megbízhatok-e a Belineában. Mindegyikre 3 év gari van.
  • Loogan
    Ja, a puding próbája az evés. Mielőtt megveszed, megnézed, mondjuk egy nagyobb boltban.
  • Sir Quno Jedi
    Ha meg CS őrült vagy, akkor nemtom. Mondjuk én is járok mohaa, cs, bf és hasonló partykra és ha lehet a 25ms Philips-emet viszem, nincs vele semmi gondom. A 12-es AGNeovoval van néha, de csak alacsony felbontásban (ott szoknak ezek igazán utánhúzni), abban meg minek játszanék, ugye ?!
  • Sir Quno Jedi
    Jóaz. Ha nem FPS buzi vagy, észre sem fogod venni. Bár embere válogatja, én már régen megszoktam. Amúgy az érték nem jelent semmit, mert a 12-16ms-es moncsim jobban utánhúz szemre, mint a 25-ösöm, ezt kapd ki, mivel más technológia ! Meg kell nézni a moncsin amit akarsz rajta használni, hogy neked megfelel-e...
  • ULTRA
    ÉS szted a 25ms nem gázos?
    Láttál már ilyen moncsit működés közben?
  • Sir Quno Jedi
    Én NEM vennék már semmiképpen SEM, semmilyen körülmények között SEM nonDVI-os TFT-t ! A mostani mindkét TFT-m DVI-os nem véletlenül, mert elegem lett a sok szar analog DSUB baszástól ! Ha tiszta képet akarsz a natív felbontásán, csak DVI !!!
  • ULTRA
    Hol vagytok embörök?
    Egyszer kérek tanácsot itt sg-n és akkor sehol senki.
    Fontos lenne mert ma-holnap meg kell rendelnem...
  • ULTRA
    bizalmatlan=bizonytalan :)

via_mala: félreértések elkerülése végett én vagyok Pontius is :)
  • ULTRA
    is-is
    Főleg netezés, honlapkészítés-programozás, szövegszerkesztések
    De ezek melett hétvégenként szeretek leülni egyet CS:S-ezni

Szal nehéz döntés elött állok
    SAMSUNG 173P
    Melette szól: PVA, Dual hinge, bár ez nem meghatározó, dizájn
    Ellene szól: 25ms (ami állítólag 16ms) Szal állítólag 25ms ellenére játékok alatt nem érezhető utánhúzás

SAMSUNG 913N
    Melette szól: 19", 8ms válaszidő
    Elenne: Nincs DVI, NT+Film bár itt meg ez nem maghatározó

Én személy szerint 913N felé hajlok, csak félek, hogy késöbb nem-e fog hiányozni a DVI.
    Bár a véleményem, kb 2-3 óránként változik, szal tökéletesen bizalmatlan vagyok abban, hogy melyiket válasszam, és hosszútávon melyikkel járok jobban
  • via_mala
    Utóbbi.
    Hiszen 19"-os. ;)))

De különben is: mire kell?
    Játékra a 913N, munkára a 173P.
  • Pontius #465
    Tsákó
    Jövő héten veszek új moncsit
    2 moncsi között filózok
    Már végolvastam vagy 1 tucat tesztet de nem tudok dönteni.
    Segítsetek dönteni, ti meikre szavaztok (és miért?)?

SAMSUNG 173P vagy SAMSUNG 913N
  • ent
    bocs 14nsos
  • B@dsector
    vazzeg
  • ent
    sony SDM-HS95 a becses neve, tehát nem P-s. (nincs DVI és 16ns)
    120 áfával mindennel, 3 év garival
  • ace ventura
    [URL=http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28818&count2=1]ViewSonic 23" 1920 x 1200 TFT[/URL]
  • trabant
    Nagykerben áfa nélkül? Depon 136+fa-nál kezdődik.
  • trabant
    A hengeres cd az asztalon ugye csak a családi fényképek archiválására van? :-D
  • trabant
    Hmm, szívesen ellopnám a monitorodat. :-DDD
  • trabant
    Megnéztem a monitor linkjét: 1600 dots x 1200 lines @ 104 Hz (2048 dots x 1536 lines @ 80 Hz), ez azért elég durva, főleg 21"-esben. 23 rongyért ez ingyen van! Vadiújat adnak ennyiért? Ha igen, hol lehet venni?
  • trabant
    Az EISO a legjobb monitor. Haverom kukázott egyet, vmi suliból selejtezték le, szal nem egy mai darab, és olyan a képe mint egy vadiújnak. Egy mezei monitornál örülsz ha 2-3 évet kibír. Ha van rá pénzed, EISO az embered.
  • CSOCSO
    mi is gondolkodtunk ilyenen...de valahogy nem akarodzott hogy olyat vegyunk.. mindenesetre a 60 inches tv vel semmi bajunk:)
  • ent
    Sony SDM-HS95P/B

Hát megvettem, fasza, cod for3v3r!!!

120eFt
  • G_ArchAngel #453
    Az ilyat szokták profi grafikus munkákra vagy CAD-ezésre használni, ha nem is a CRT monitorok Ferrarija, de egy Aston Martinnak megfelene, ha autókhoz hasonlítjuk...
    tehát az, hogy 1600×1200-ban 100Hz feletti frissitést tud az önmagáért beszél (az én Sony-m ekkora felbontásnál 85Hz max)
  • Big Daddy
    Milyen monitor ez?Még sosem halottam róla.
  • G_ArchAngel #451
    simán, egy ilyen Eizo talán többet is...
  • oroy_
    igen.
  • Crokin
    Nem nagyon érdekel a súlya, masszív az asztalom :)
  • Big Daddy
    A súlya biztos :)
  • Crokin
    Szerintetek ez megér 23 ezret 1év garival?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy TsoTso, ez a moncsi RedBull-al megy ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    És egy 150cm-es projektoros TV árából meg veszel egy faszányos, nagyfelbontású/fényerejű, precíz multimédia projektort és bámulod a 3-4méteres képet, mint a moziban ! (mint én) :DDD
  • G_ArchAngel #444
    csóró:DDD

nekem a 21' is néha bántóan nagy, ha nem CAD-ezek - arra viszont a céges 23' is kicsi:(
  • CSOCSO
    24"

az elejen irto sokat vigyorogtam.. nem kicsit volt orgasm az elso heten mikor csak szimplan raneztem:))))
    lefkemenyebb az volt mikor megnyitottam a programokat es minden elfert:))))
    a kov meglepi akkor jott mikor a photoshoppot akartam hasznalni:) es ott is elegge sokminden kifert:)
  • CSOCSO
    nekem ilyenem van:

arat inkabb nem irok:)))))

kep az ubernagy... 1280*960 ban hasznalom...
    igy tokeletesen lathato minden kb 1 meterrol.. semmi sem kicsi.. semmi sem zavaroan nagy szal tokeletes...
    a programokbol 5 sor kifer...(+ a start menu)
    a kedvencekbol is 5 kifer:) persze

akarhol neztem mindenhol mast irtak a valaszidora.. valahol 25 ot valahol 35 ot... most a kep keresese kozben talaltam 30 ast is:) Szal nemtom hogy mi a pontos.. mindenesetre.. az elso honapban szomoru voltam mert igenis volt utanhuzasa... ezt azota szinte tokeletesen megszoktam!! tehat nem zavaro....
    brother in arms nal szinte eszre se vettem.. amugy nem valami szornyu!!!!
    tehat elso honapban is csak kicsit volt zavaro!
    mindenesetre a kepernyo meret nem kicsit karpotol...
    ez olyan mint a porject tv vs. plazma tv.... 72 cm es plazma tv bol mar 150 cm es projectort lehet venni... es a projectornak nincs olyan szep kepe mint a plazmanak.. de ez nemigazan erdekel.. a ketszeresmeret karpotol mindenben