18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#487 szamitogep elot hancurozni
megis csak dolgozoszoba, meg ha fotel is van ott... -
#486 "hancur sem rossz, de a DVDt csak szamitogep nezhetem, azert ez nem praktikus"
Ezt nem értem. Mi nem praktikus? -
#485 pozsony nincs messze es haverokkal neha eljarunk munkautan (tobbnyire itt dolgozunk)
hancur sem rossz, de a DVDt csak szamitogep nezhetem, azert ez nem praktikus -
#484 "en inkabb kiveszek egy videot vagy egy dvdt"
Az is előforul, hogy otthon nézünk vmit, csak az sokszor hancúrozásba fullad
Persze csak ha éppen nincsenek mások is :)
"moziba csak pozsonyba bagyyorbe mehetunk, ami joval dragabba teszi a mulatsagot..."
Közelebb nincs mozi?? -
#483 en inkabb kiveszek egy videot vagy egy dvdt
moziba csak pozsonyba bagyyorbe mehetunk, ami joval dragabba teszi a mulatsagot... -
#482 Miért ne járnának? Az én szüleim is járnának sztem, ha lenne annyi idejük, meg energiájuk ilyen melegben :)))))
Én - azt hiszem - még 60-70 évesen is - ha megérem - fogok moziba járni -
#481 eleg progressivek a szulei, ha moziba is jarnak
lassan mar en se fogok -
#480 a nagy meleg miatt elengedtek, egy ora mulva mehetek haza -
#479 Egy éve vagyunk együtt, és sztem... 11 hónapja elég sokat találkozom velük. Főleg ha náluk vagyok ugye, de voltun már bowlingozni, szülinapi bulin is ott voltak, moziban... -
#478 mi az a nagyon regen a korodhoz kepest? -
#477 Ááááá :)
Már nagyon régen ismerjük egymást a családjával...
Semmit sem jelent :) -
#476 tehat bevettek a csaladba
nagyon hazassag szaga van... -
#475 Már a tegnapi Nemzeti Színházas akármiért hívott reggel. -
#474 Hát :) Reggel felhívott, hogy én ugye nem felejtettem el, mert Ő igen, csak most rémlett fel neki, hogy mondja a huga... (Ő szervezte ezt az egészet, és végül családi programmá nőtte ki magát - Párom Szülei, Húga+barátja, Párom+én).
És ma nagy szigorlata van, úgyhogy tanulnia kellett volna sztem -> mondtam is neki, hogy nekem mind1, ha nem megyünk, nem baj. De mondta, hogy megyünk, mert ha lemondja, akkor Kiscsaládja megöli. Úgyhogy mentünk. -
#473 hat legalabb valami cool:tura
ha tudok, akkor vasarnap elmegyek edda koncertre. reg nem volt nalunk semmi (max betty love meg evi a big brahnerbol jarnak didzibe mutogatni magukat)
...es a baratod is talalt rad idot? -
#472 Naugye! :))
Mi újság? Háááát... meleg van :)
De ha páromra célzol: megvagyunk, thx.
Voltunk tegnap a Nemzetiben. Megnéztük a Revans c. táncos... izét :)
Nem mondanám rá tiszta szívvel, hogy jó, de azt sem, hogy rossz. Bár... miután (a szünetben megtudtam, hogy ez az egész a Ludas Matyi feldolgozása, már kicsit érthetőbb lett a dolog :)) De azért a 2. felvonásból kiderül :) -
#471 Arch: -
#470 mi ujsag mostanaban? -
-
#468 Ők már rég tudják, hogy engem tisztelni kell -
#467 olvastam, csak nem ertettem reagalasodat #462-rol 463-ra. mind1, bizt. faradt voltam. -
#466 amit elmondot magarol
olvas utana -
#465 Zakika,
mit is tudtok ti Archrol? :) -
#464 Szerintem helyesen csináltál mindent! -
#463 mi ezt mar reg tudjuk archrol -
#462 Arch,
mely hodolatom es tiszteletem! -
#461 ...vagy Ő eddig semmit sem tudott?
(ez egy kérdés:))
-
#460 "Az igazság az, hogy Én már majd 1 hónapja nem szeretem a barátnőmet, csak úgy voltam Vele, de nem mertem megtenni az utolsó lépést."
Mi az, hogy nem merted megtenni az utolsó lépést? Sose legyél valakivel, ha már nem szereted. Becsapod!
Megbeszéltétek, hogy valami nem jó, vagy Ő eddig semmit sem tudott.
"Most, hogy megismertem egy másik lányt, megtettem azt a lépést, amire nem voltam képes eddig."
Mért nem voltál rá KÉPES? Ezt komolyan nem értem.
"A lényeg az, hogy lezártam egy olyan kapcsolatot, ami számomra már csak megszokást jelentett."
Egy idő után minden kapcsolatban ott lesz a megszokás...
..."mert kicsit vonz is a függetlenség."
:)
Na akkor most pláne nem értem miért nem szakítottál eddig a bnőddel... -
#459 Soma: Hát először nagyon rosszul, de már kezd lenyugodni, bár még mindig hívogat, de azért már nyugodt, és szerintem talpra tud állni.
Arch: Az igazság az, hogy Én már majd 1 hónapja nem szeretem a barátnőmet, csak úgy voltam Vele, de nem mertem megtenni az utolsó lépést. Most, hogy megismertem egy másik lányt, megtettem azt a lépést, amire nem voltam képes eddig. Nem biztos, hogy ezzel az új lánnyal, minden jól fog működni, nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy lezártam egy olyan kapcsolatot, ami számomra már csak megszokást jelentett. Hogy közben lehet, hogy lesz egy másik, az már csak egy plussz jó dolog. Ha az nem jön össze, akkor sem esek kétségbe, mert kicsit vonz is a függetlenség.
-
#458 never be enought
you know that it´ll never be enought -
#457 Majd az idő eldönti... -
#456 Jól átgondoltad Te ezt? Nekem kicsit elhamarkodottnak tűnik...
De ne legyen igazam. -
#455 És hogy fogadta a régi barátosnéd a szakítás tényét? -
#454 Korrekt voltam a "másik" barátnőmnek, hogy vége, tehát tulajdonképpen csak 1 nap volt a között, hogy megcsókoltam ezt a lányt, és a régivel szakítottam. Tehát megpróbáltam minnél előbb lezárni a másikat, mert az már nem volt az igazi...
-
#453 hat ez az...
jo meglatas -
#452 Szvsz megy a "levesbe"... -
#451 Csacsi én nem tudom, hogy örüljek-e... persze, ha most Neked jó, meg szerelmes vagy, meg a csaj is beléd, meg minden, az hurrá, de... másik (eddigi) bnőddel mi lesz? -
#450 azt nem mond, hogy verbalis antikoncepciot hasznalt...
vagyis lebeszeltrola -
#449 Végül sikerült befűznöm, és nálam töltötte az éjszakát, azt mondta, hogy gonosz vagyok, amiért elcsábítottam.. :))
Szaftos részletek nincsenek, mert csak beszélgettünk, de akkor is nagyon boldog vagyok. Kezdek szerelmes lenni, pedig nem kéne.
-
#448 Ne hagyd Magad elbizonytalanítani! Ö most a "Nehogy már olyan könnyen megkapjon engem"-szindrómát játsza, ami teljesen természetes! Ha úgy érzed, bejössz neki, csak hajts rá! De okosan! :)