18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • tomsolo
    "jó is, rossz is
    ez itt a praxis
    mindenkinek rencere van"
    ...a csajok meg továbbra is éljenek!!!
  • Arch
    Te is? :) De az legalább jó munka lehet, nem?
    És miért éljenek a csajok? (miért csak ma?)
  • tomsolo
    media...nagy vonalakban
  • Arch
    tarts ebédszünetet :))
    mit dolgozol?
  • tomsolo
    munka,munka,munka,munka,munka,munka,....
  • Arch
    Mert?
  • tomsolo
    eléggé
  • Arch
    Tomsolo, rossz napod van? :))
  • tomsolo
    hadd örüljenek ők is eccer :DDD
  • bdf
    Fordul a kocka???
  • tomsolo
    éljenek a csajok!!!!
  • Arch
    Hm? :)
  • bdf
    Hm... :)
  • Arch
    A jó kedv és a pozitív hozzáállás a dolgokhoz nem feltétlen járnak együtt. Tehát attól, hogy per pillanat rossz kedvem van, még lehetek optimista.
  • Arch
    Kinek mi a rossz... ;))))))
  • zakika
    legkonyeb a jokedvet lehet elvenni

poncso: ne felj, harminc folott a jokepu, megerto, gyenged, romatikus egyedulalo ferfi mar hianycikk
  • Arch
    Steyr környékén vhol.
    Ilyen nevek voltak arra, hogy:
    - Windishgarsten (itt kajáltunk egyszer, és magyar volt a pincér :) egy soproni srác :))
    - Spittal am Pyrn (a szállásunk itt volt)

Van arra valami nemzeti park és ott egy folyón. Csak kicsit kevés volt a víz, de azért jó volt nagyon. :)
  • tomsolo
    huncut aki rosszra gondol..
  • bdf
    Raftingolni? Tényleg? Hm. :)
    Melyik részen?
  • Arch
    Remélem ez így is marad! ;D
  • zakika
    milyen optimista vagy ma...
  • Arch
    De én elmondom. Mert ez így korrrrrrrrrrrrrekt :)
  • Arch
    Lehet, hogy nem.
    ...ahogy én harapok...

Szia bdf!
    Voltam 7végén Ausztriába. Raftingoltam.
    NAGY élmény volt!
  • tomsolo
    én nem momdom el neki :DDD
  • Arch
    Huszi az a baj, hogy akik ilyen fiúra várnak, mint amilyen (ezek szerint :)) Poncsó, azok (tudom, "ők", csak az itt olyan hülyén "hangzik") is kicsit önbizalom-hiányosak.
    ...talán ha valaki összezárná őket...;)
  • Arch
    Ha nem lenne barátom, most azt hiszem nagyonnagyonhamar találkozni szeretnék Veled!
  • Arch
    Sztem nem így van...
    "Elszakadt" a két tábor. Vannak akik nőiesek, családcentrikusak stb. (emellett azért lehet karrierjük is!), és a régebbi, "hódíts meg!" típusú udvarlást, kapcsolatkezdést szeretik/szeretNÉK. :)
    És vannak, akiknek - szintén lehet nagyon nőies kinézetük, bár többségben azért inkább a kintvanmindenemhaddbámuljanakmertazmilyenjóésénamúgyismilyenszexivagyok kinézetü - ha megfogják a fenekét egy "de jó segged van!" felkiáltással, máris viheti a pasi az ágyba.
    Nem hiszem, hogy bármelyik irányba mozdulna a dolog. Mindig voltak ilyenek is, olyanok is, és mindig is lesznek. (sztem)
  • Arch
    "lehet, kissé szemtelenebbnek kellene lennem."
    Ha az leszel, attól csak olyan nőket fogsz felszedni, akik azt a bizonyos egy éjszakát szeretnék, vagy max. :
    "azt megvan kéthétre vagy a csaj, vagy a "nyúlszáj""
  • tomsolo
    ez kell poncsónak egy kis harapdálás :DDDDDDDDDDD
  • Arch
    "Rossz helyen, rossz időben, rossz személlyel"
    Ez az. Főleg a rossz személy. De ha rossz a személy, akkor úgyis mindegy, nem? :)
    De ettől még ne add fel! Majd találkozol a JÓ személlyel is! :)
  • bdf
    Csókolom, Arch néni! :))
  • Arch
    Szia Poncsó!

"- vagy megfizethetetlen vagy"
    remélem ;)

"- Vagy "kivénhedt" vagy (hozzám képest ;))"
    Hja. 22 :)

"Az_is_lehet,_hogy_csak_jó_tulajdonságaid_vannak..."
    NEM!!! Pl. harapok... :DD
    /De tényleg./
  • zakika
    te is a kozigazgatasban dolgozol? es meg kozgazdasz is vagy?
  • A nick nevem
    Gozhuszar:
    :)))
  • GozHuszar
    Poncsó:
    :))
  • A nick nevem
    "Ennek a mondatnak orultem..."

Én annak a lánynak jobban örültem volna. :)

"'Az rendben van, hogy kigyoultam a skizofreniabol, de hol vagyok most, hogy szuksegem van ram??'"

- a tükör előtt!

"nezzenek oda, kozgazdasznak keszulsz?? :)))))"

Nem, ez csak egy mellékvágány volt az életemben... :) Ugyanúgy, ahogyan még sok más, ami még érdekelt is (pl. elektronika). Nagyon hosszú történet lenne, ha elmesélném az egészet...

Poncsó
  • GozHuszar
    Poncsó:
    'Lehet értékes(!), úgy, ahogyan azt a lányt is értékesnek tartottam/tartok mai napig, akiro½l beszéltem.'
    Ennek a mondatnak orultem...

'De még mielo½tt még skizofrénnak és/vagy hipochondernek képzelném magam, azért megpróbálom elhinni, hogy 2 éven belül elmúlik! :) '
    Erről csak ennyit: 'Az rendben van, hogy kigyoultam a skizofreniabol, de hol vagyok most, hogy szuksegem van ram??' :D

'kereslet-kínálati viszony ekvivalens lenne'
    nezzenek oda, kozgazdasznak keszulsz?? :)))))
  • A nick nevem
    "Ha pedig olyan lannyal talalkozol, aki arra var, h vki rogton felszedje oket, akkor - ha jol ertem az ertekiteleted - az a lany szamodra nem ertekes."

Lehet értékes(!), úgy, ahogyan azt a lányt is értékesnek tartottam/tartok mai napig, akiről beszéltem.
    Inkább az a probléma, hogy felszedik előlem. Tulajdonképpen nem merem felvenni a versenyt azokkal, akik felszedik az orrom elől. Aztán még vannak azok, akik majd akkor szednék fel előlem, miután már az én barátnőm...

GozHuszar:
    "Hmm... milyennek tartod magad? Mert ez a kep sugarzik majd rolad kifele, ebbol is all az onbizalom..."

Azt hiszem ennél szebben nem adhattál volna magyarázatot arra kérdésemre, miért van az, hogy többre értékelik a lányok a nagyszájú, szóban rengeteg jó tulajdonságokkal bíró fiúkat azokkal szemben, akik csak akkor beszélnek sokat, ha mondani akarnak valamit...

Tomsolo:
    Igyexem túljutni rajta. Erre én is gondoltam, ennek megszűnte szerintem nem idő, hanem pozitív tapasztalat kérdése.

Van nekem is egy idézetem, nem tudom ki mondta. Elméleti síkon tudom én, hogy ÉN vagyok a legkülönb a Földön, de hogy ezt el is higgyem :)

"Az igazán lényeges csatákat magunkban vívhatjuk."

De még mielőtt még skizofrénnak és/vagy hipochondernek képzelném magam, azért megpróbálom elhinni, hogy 2 éven belül elmúlik! :)

Zakika:
    "hat ez meg fiatal... ilyen koromban meg en is igy viselkedtem..."

Ez érdekes dolog, ugyanis visszagondolva pl. másfél éve még nem mertem volna kocerten leszólítani senkit...
    Könnyen lehet, hogy - bár azt hiszem kívülről nem látszik rajtam az a belső feszültség, ami ilyenkor jelen van - mégis mások látják.

Kösz a biztatást egyébként mindenkinek! Azt hiszem, amit eddig elmondtam, az tükrözte a problémáimat, köszönöm, hogy meghallgattatok! Ha ettől többet mondanék, az már a nyavajgás fogalmába tartozna, szóval nem teszem.:)
    Egyébként nehogy úgy képzeljetek el engem, mint egy halálsápadt hófehér kis csontkollekció a gép mellett egy sötét pincében! Egy nagydarab (nem túlzásban persze), látszólag életvidám, sokszor poénkodó (mindig a jó ízlés határán belül) személy vagyok, akinek csak annyi a problémája, hogy nem talál olyan lányt, akivel a kereslet-kínálati viszony ekvivalens lenne. :))) Értem ezalatt az idétlen (ám választékos) megfogalmazás alatt, hogy ha nekem tetszik egy lány, akkor neki én nem, és ugyanez fodítva (bár ilyenről én nem tudok még bányarémhez közelítő lány esetében sem).

Poncsó
  • GozHuszar
    Zakika:
    nem, csak fel tizik :)
    ma meg szabadnapos lennek, megis be kellett jonni, mert kozigazgatasban vasarnap nem dolgoznak ugyebar, en viszont igen. Szoval 'teljes' a szinkronizacio... :(

Tomsolo:
    talalo vers! :)
  • zakika
    pentek van pedig te nem is voltal tegnap tizik munkiba