18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#311 nem tudom most milyen a haja, hogy szokott lenni kifestve...
es igazad van, nem tipikus, a mail lanyok nem halgatnak meat loafot, mert az olyan osdi (ha egyaltalan tudjak mirol van szo) -
#310 Igen? Nekem nem úgy tűnik!
"tizenéves koromban én is szépen néztem ki...
:DDDDDDDDD
Mer az olyan rég volt!!! :)))"
-
#305 "Futás rulz!!"
Főleg kutyák elől. -
#304 De hogy miért nem?! -
#303 Szerintem meg nem tipikus magyar lány. Sajnos egyre jobban azt veszem észre, hogy ma egy tipikus magyar lány az általad zárójelben leírt jellemzőkkel bír: "plazacica akinek csak a didzi meg a ruci a fontos".
tizenéves koromban én is szépen néztem ki... De szerintem visszatekintve sokan hasonlóan gondolkodnak.
-
#300 lattatok volna engem tizenegynehany eve :)
onbizalmam a beke segge alatt volt, alig tudtam kinyogni egypar szot... persze fogalmazasokat jol irtam (kiveve a helyesiras)... tehat kissebsegi erzetre legjobb gyogyszer a kornyezetvaltozas
szerintem semmi baja nincs archnak, typikus magyar lany (nem plazacica akinek csak a didzi meg a ruci a fontos, hanem eljar szinhazba is...)
es meg sportol is, amit en mar el is felejtetem hogy kell, pedig volt idosuak, amikor lefutottam naponta egypar kilometert -
#299 Aha. Világos.
És tényleg, mi bajod magaddal? :)) -
#298 mert a tablos kepek olyan mu kislanyosak...
a kedeseidre:
1. a suleim Szilicen laknak ami Agtelektol kb 20 km eszakra
2. a dizeraciomat a non profit szervek szamvitelerol irom...
3. konyveket irogatok szamviteli temakrol - az egyik az mar harom eve megvan, csak negyedevente aktualizaljuk a masik az mas kiadonal lessz kiadva es a koltsegvetes es a szamvitel kapcsolataval foglalkozik es a szamviteli zarassal
4. a falat azert kapartam, mert csempezzuk a mellekhelyiseget... -
Mit értesz az alatt, hogy nem nőiesedtél? -
#293 nem tart vissza semmi, csak mostanaba nincs idom...
tegnap hazamentem es kapartam a falat kilencig... utana jottek a fiatal hazasok megnezni a videot... ma jon a csempezo...holnap befejezi (remelem)... penteken megyunk a szuleimhez (320 km)... szombaton disznovagas (jo dog meleg lessz)...vasarnap visza...hetfotol megint mokuskerek
ezen kivul mar vagy 4 honapja egy nyikkantast se irtam a dizertaciombol es meg mast is kellene irni (egy konyvet bocsi kettot), de nem erek ra...
majd ha bedigizem a videot, kuldok belole :) -
#290 hamarebb csinalni kellene... -
#288 most akkor kuldjek magamrol egy felvetelt? -
#286 eskuvo eleg jo volt, azota nem talalkoztam a fiatal hazasokkal...
poharkoszonto egyszeru volt, egy kis nostalgia a dianaelotti idokbol... kulonben eleg volt kinyitni a szamat es mar rohogtek a paloc tajszolasomon es ha meg valami vicceset is montam, akkor plane :)
probaltunk videozni is, csak 17 perc elment valahogy, pont a legerdekesebb, amikor diananak es forro tojast kellet atvezetni jozsi nadragszaran... (az en kometalasommal + a szurkolok is bekiabaltak)
-
#284 Ernyőt én is sokat hoztam magammal... :)) -
#283 utoljara negy eve voltam/ voltunk
akkor jott osze a haverom a baratnojevel - szombaton volt az eskuvo... -
#280 nem teszed kozze magadat mar mint kepileg
hogy ha legkozelebb budapesten jarok akkor megismerjelek... -
#278 Miért is borzadtam volna el?
OK.
Viszek: MAGAMAT. :) -
#276 Láttam. :) -
#273 Szia! Küldtem neked egy emilt! :) -
#269 Hát én azért vinnék. Szülinap.. -
ko_vee #266 képen!és chat-en találkoztunk -
#265 me? hol lattad? -
ko_vee #264 nagyon király csajszi már ránézésre is!!! -
#263 igen erre gondoltam
szerintem a forumot mar teljesen offtopicoltuk
de mivel te mint baratno megnyitottad a lelkivilagodat, okulhatnak is belole az emberek (plane ha ferfinemuek)
-
#261 -
#259 Azért még légyszi válaszolj az emilemre! :) -
#257 OK. -
#255 Este netközelben vagy? -
#254 upsssz.
Igazad van. Szvsz tényleg arra gondolt! -
#253 Miért? Téged zavarunk? Túl hangosak voltunk?
u.i.:OK -
#251 Igaz!
Kezdünk eltérni a topic tárgyától! -
#249 gyereke ha mar ugy is szinhazba mentek hetfon (soma, en nem hagynam ki...) akkor mar konkretizalhatnatok eloadas elot, utan, kozbe (csak masokat ne zavarjatok vele) -
#248 Ahhoz, hogy eljuss oda! Arró volt szó, hogy megnéznéd, mekkora a medencéjük... -
#247 Méponn békávé bérlet? -
#245 Szvsz csak be kell menni (az alagksorban van), és megnézni. :) -> csak BKV bérlet kell hozzá ! -
#244 Énse szeretem a sört!
Bár a gintóni-t se! Feltéve, ha a DzsinnTonikra gondósz!
Hehe...Dzsinni in the bottle!!! :) Hehe... -
#241 ezt a sörre értettem, persze!!! :) -
#240 -
#239 -
#238 Nem, én ott dolgozom!