18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#406 Hozzám nem ragaszkodnak annyira, mint szeretném. Asszem. Vagy. Mindegy.
Én nem tudom mi van Veled. Biztos most jött Rád a tavasz
:) :* -
#405 mongyatok mar mi van velem, ma mindent felreirok
lehet a tegnapi bor, lehet a fenytores... egy idotores -
#404 nem tudom, eddig mindig ragaszkotat hozzam
kiveve amikor nem -
#403 Bizony! -
#402 Igen. Lehet. De ez emberfüggő sztem. -
#401 Ha viszont túl sokat törödöm vele, akkor meg megfojtom a szeretettel. Persze ez is csak egy példa. -
#400 Ha nem törődsz eléggé valakivel, akkor előbb-utóbb másfelé fog tekintgetni. És igen. Az már rég rossz. Ezért mondom, hogy ezzel az "Amint elhidegülök" -kel vigyázni kell, mert ez lehet a vége. -
#399 ja! 25 -
#398 Áh. Mind1. Csak egy sz@r vicc volt.
/bocsánat/ -
#397 Gondolod? HA már másfelé tekintget, az már rég rossz, nem? -
#396 mit? -
#395 Ennek azért ott a buktatója, hogy ha a nő mondjuk imádja ha kényeztetik (simogatás, odabújás stb.) de makacs, mint az öszvér, akkor nem fog utánad futni... legalábbis egy idő után. Lehet hogy elkezd másfelé tekintgetni. Ezzel azért nagyon vigyázni kell, nehogy rámenjen a kapcsolat. -
#394 Aha-aha-aha... Peeeersze! Értjük -
#393 Is-is! Nem úgy értem, hogy fut utána! Ha nem hajt rá annyira, egyböl érdekesebb lesz az illetö. Ez fordítva is igaz. -
#392 reszemrol 30
tehat mar felejtek, a csajozos figurat mar reg el is felejtettem... -
#391 Úgy értem Te sem írtad oda, hogy hány éves vagy. :) Csak a mienket akartad tudni. Te hány éves vagy? -
#390 hát én! :))))))) -
#389 Ki kérdi? :))))))))
Részemről 22. -
#388 Ezt még a kapcsolat előtt, az udvarlási szakaszban gondolod, vagy már a párkapcsolatban?
(Lábjegyzet: Vannak nők, akiknek helyből olyan életfilozófiájuk van, hogy nem futnak pasik után... :)) -
#387 ti hány évesek vagytok???
-
#386 Nekem más a tapasztalat, de ok. Elhiszem, hogy van ilyen is :) -
#385 masnal nem is alkalmaztuk
es ami elkeztek jarni, sokat voltak egyut, de az is 4 evig tartot es ez alatt eleg jol kiismertek egymast -
#384 Nekem az a tapasztalatom, hogyha a nönek mutatom, hogy odavagyok érte, rám se hederít. Amint elhidegülök, és természetesen viselkedem, elkezd rám hajtani. -
#383 Értem én :))
De ez csak egy eset... -
#382 en is, majd kerjuk a szaftos reszleteket... -
#381 hanyszor mondjam meg, hogy szombaton eskuvon voltam
az oveken
es tanukent (nem tudom hogy van ez, de valahogy mindig mind a negyen kialtunk egymas mellett, persze neha voltak osszeutkozesek, de akkor a tobbiek probaltak bekiteni a haragtarto feleket)
-
#380 Én drukkolok! -
#379 Nekem rengeteg olyan barátom van (legtöbb szerteszét az országban, de van azért itt Pesten is egy-kettő), akik iszonyúan jól néznek ki. Rendesek, aranyosak, megvédenek ha kell /:)/ amit csak akarsz. És mégsem velük vagyok. Pedig többségüket előbb ismertem, mint a mostani barátomat.
Az, amit leírtál, csak egy _lehetséges_ út a párkapcsolathoz. De csak az út eleje! És innentől már nem az első akárhány mp-es döntésről beszélünk.
Ez az egész, helyzet, hogy Te "támadod" a barátod pedig megvédi, kialakított, nem természetes helyzet. Tehát megint nem az első akárhány mp-es döntéstől függ. Nem hagysz a nőnek választást, mert előbb elásod magad :))))
És attól, hogy többet találkoznak, még mindig nem biztos, hogy lesz is köztük valami a barátságon kívül. -
#378 Itt vagyok még és köszönüm a tanácsokat. Új kolleganúőről van szó. Annyit tudok róla, hogy nincsen barátja. Most, hogy állandóan mosolyog mikor lát, meg kedves, meg benne van a "játékban", azt nem tudom, hogy azért van-e, mert még új, és nem akar rossz benyomást tenni, vagy másért...
Mindegy majd az idő megoldja. Az a lényeg, hogy nem vagyok belé szerelmes, csak vonzónak találom. Szóval szenvedni nem szenvedek, csak furdal a kiváncsiság, és el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot.
-
#377 vagyi tobbet -
#376 ez csak az elso lepes, utana mindig tobben vannak egyut (nelkulem) -
#375 Attól hogy valaki megvéd, max. szeretni fogom, de ettől _szerelmes_ nem leszek belé! -
#374 dehogy nem...
kulonben volt egy trukkonk a haveromma (jo zsaru - rissz zsaru)
eb cikiztem a csaj, o meg vedte - tehat hoza uldoztem...
utana mat o mondta, hogy hagyjam abba, de en nem hagytam (egy meg amit fozott) -
#373 Nem mondanék igazat, ha azt állítanám, hogy mikor először láttam a barátomat (akár a mostanit, akár az egyel előzőt), el tudtam volna dönteni, hogy "bejön-e" vagy nem.
Lehet vki mondjuk... aranyos. Elsőre. Abból még akármi is lehet. Lehet, hogy nem pont az ideálod, de vhogy mégiscsak be tud hálózni. Ezt az első pillanatban nem tudhatod.
Persze abban igazad van, hogy vannak elsőre teljesen antipatikus emberek, és abból aztán tuti, hogy semmi nem lesz.
(#372) Lehet :))))) -
#372 Lehet, hogy Csacsi már rég itt sincs, mi meg filózunk itt 1000rel! -
#371 Mondom, hogy tudat alatt történik a döntés! Ö maga sem tud róla! -
#370 Khm...
1. asszem fordítva :)
2. ez sem mindig van így :))))) -
#369 Ok, csak arra akartam célozni, hogy ne legyen az ember bátortalan, csak azért, mert "nem modellalkat"! -
#368 Figyu, marha eccerü a dolog:
Egy nö meglát Téged életében elöször, és tudat alatt 3 másodperc alatt eldönti, hogy A: bejössz neki, vagy B: nem jössz be neki! Ha B, akkor ok, ha A, akkor aranyból lehet a kisujjad, akkor sem kellesz neki! -
#367 ""A legjobb nö azé lesz, aki elöször meg meri szólítani." (itt: rá mer hajtani)"
Ez azé talán inkább mégse így van :))))))