18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#447 Remélem meg a csajt dönti el... :)))
-
#446 altalaba az ido a nagy ellenseg...
el donti
vagyis donti es borul... -
#445 Igen kedd van, de most igazából nem tudom, hogy mi van, mert most azzal vágja ki magát a délutáni találka alól, hogy tanulnia kell, holott itt benn melóhelyen meg rendesen flörtöl, és úgy látom rjta, hogy akar valamit. Szóval nem tudom, hogy most mi van.... :)
Majd az idő eldönti...
-
#444 te kis mazlista
kedd van´, de gondolom a hatfo is szolt valamirol... -
nemcsakfél #442 Ez a topic is hova feljődött.Ahhoz képest ami még az elején volt.. -
#441 Kétértelmű megjegyzés arra való, hogy félreértsd! :))
De ha tudja, hogy van bnőd és mégis elment veled akárhova, akkor azért van esélyed!! -
#440 A kétértelmü megjegyzés szerintem a titok nyitja. Így tudsz neki mondani akármit! :) -
#439 Sirály! -
#438 Nah sziasztok. Ma sikerült együt ebédeltem vele, és kedden munka után találkozunk. Mondhatni elhívtam "randira" és igent mondott.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire lehet komolyan veni a kétértelmű megjegyzéseket?
Aztán majd szorítsatok... :))
Jó hétvégét mindenkinek.
-
#437 Az igazat! :))) -
#436 Mikor? Kinek? -
ko_vee #435 vazzz!Most mit mondjak neki?!?!?!?!? -
#434 Juj -
#433 Küldhetsz mailt is :))))))))))))))))))) -
#432 Most ismerkedjünk itt ország-világ szeme elött? -
#431 "Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához..."
Én is egy barátnő vagyok, és az én lelkivilágomhoz hozzá tartozik a kíváncsiság.
Tehát témánál vagyunk. -
#430 (#224)
"Egy bank bazi épületében kallódok mint pénzügyes :)"
:)
Milyen egyetem? Milyen szak? Hanyadév? -
#429 Asszociálgatunk? Asszociálgatunk? -
#428 Hát te? -
#427 Hogy térünk el a témától, figyeled? :) Egy szegény egyetemista vagyok. -
#426 Értem. És Te amúgy mivel foglalkozol? -
#425 Neeeem! csak van egy pár igazi szakmunkás ismerösöm. -
#424 Hm. Tapasztalat? -
#423 Már ne is haragudj, de egy igazi csempézö józanon nem tud csempét rakni! -
#422 Ugye milyen frankó topic ez? Én is csak most kapcsol(ód)tam! -
#421 Képzelem hogy lesznek felrakva a csempék -
#420 Juj! <-- aztán körülötted is így forgott a világ! -
#419 Ezt nem értem...
Mit csinálsz Te szerdáig?? -
#418 bort nem ittam mar egypar eve, de tegnap gondoltam besegitek a csempezonek... -
#417 Addig jó, míg nem bírod a piát! -
#416 Ne eröltess semmit! Ha akar töled valamit, akkor azt úgyis (lehetséges, hogy furfangos módon, de) "jelzi". Magadat add, ne akarj másnak látszani, mint ami vagy, és tuti, hogy menni fog! -
#415 vagyis szerdan
mondom hogy sokat ittam, teljes ket kisfroccot -
#414 szerdaj jovok, addig ne menjetek sehova -
#413 de ha mar masfele kacsingat, ez a legjobb
-
#412 Minden kapcsolatban vannak mélypontok... Ne szakítsatok, amíg nem vagytok biztosak benne, hogy ez a legjobb. -
#411 Igen, csak a másik lányt nem akarom mindenéle indok nélkül "lerázni". Illetve nem is biztos, hogy nem szeretem, egyszerűen csak a változatosságra vágyom....
-
#410 a lanyok tobsege elegge tartozkodo ilyenkor (kiveve ha az az eletcelja hogy megszabaditson a baratnodtol)
en biztos nem mondanam el neki, de addig nem kezdenek vele, ami szabad nem vagyok... -
#409 Szaftos részletek még nincsenek. Sokat beszélgetünk, próbáljuk megismerni a másikat. Nekem talán annyi hátrányom van, hogy tudja, hogy van barátnőm, viszont azt nem tudja, hogy már eléggé kihült az a kapcsolat, de ha ezt így elmondanám neki, akkor meg azt hihetné, hogy csak azért mondom, hogy megszerezzem, vagy nem?
-
#408 Ja. Aha. -
#407 ez egy idezet volt
balasz feco uj albumarol