18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#366 "VOlt már esetleg alacsonyabb, vagy ugyanolyan magas jelentkező? És ha igen, akkor ugyanolyan eséllyel indult mint a magasabbak?"
Figyi! Fontos a külső. Aki azt mondja, hogy nem, az sztem(!) hazudik. De nem a legfontosabb. Az meg aztán pláne nem az, hogy milyen magas vagy. Akkor már inkább az, hogy mennyire tetszik a leányzónak a pofid :)
Nekem magas barátaim voltak, de engem hagyjunk, mert elég zűrös életem volt (mondom ezt mintha már 100 éves lennék, pedig neeeeeeeeem iiiiiiiis )
"...mert modell alkatnak nem mondanám magamat."
Én is talán vékonynak mondható vagyok, de párom sem egy modell alkat... :) -
#365 "A legjobb nö azé lesz, aki elöször meg meri szólítani." (itt: rá mer hajtani)
Tudok ám még ilyen közhelyeket!
De ez tényleg így van! -
#364 "A férfi csak egy fokkal legyen szebb, mint az ördög" - vagy hogy is van ez? -
#363 VOlt már esetleg alacsonyabb, vagy ugyanolyan magas jelentkező? És ha igen, akkor ugyanolyan eséllyel indult mint a magasabbak?
Egyébként önbizalmam általában van, de most egy kicsit visszaestem, mert nagyon csinos a lány, mondhatni tisztára bombázó, és ennek ellenére nem az a tipikus plaza cica, pedig úgy néz ki.
Nagyon aranyos, inteligens, szóval talán meg tudom nyerni a modorommal és a belső tulajdonságaimmal, mert modell alkatnak nem mondanám magamat. -
Ja. -
#361 Te nö vagy? -
#360 Ezzel a hozzászólással tökéletesen egyetértek :) -
#359 Én csak 168 cm vagyok. (legalábbis mikor legutoljára mérték :)) És én is szeretem, ha egy ffi magasabb nálam, de nem ez az az kritérium, ami szerint választok. -
#358 Péterre nem azért buknak a nök, mert izmos! Az csak 20% siker szerintem. Van önbizalma, humora, jól hozza magát és leszarja, hogy alacsony! Ja, és állandóan vigyorog, ezzel megnyer mindenkit! Próbáld csak ki! -
#357 Igen, de péter legalább izmos, és most már ismert ember. Én meg csak 170 cm vagyok, és nem vagyok izmos sem, ismertnek meg plána nem mondanám magam....
-
#356 Nézd meg Pétert a VV-ból! Kis tökmag, mégis a nök ezrei olvadoznak érte! -
#355 a felesegem inkabb nem vesz fel magassarkut, csakhogy ne legyen magasabb mint en... -
#354 Szerintem egyáltalán nem!
Viszont állítólag sok nö szereti, ha a férfi jóval magasabb nála. -
#353 Szerintetek nagyon nagy hátránnyal indulok egy lánynál, ha pont olyan magas vagyok mint Ő?
-
#352 ertem, rosszul alnak a csillagok -
#350 :)
Ment re dolog. -
#349 csak mondom, mit nem nem kellene csinalni, ha noi tarsasagba vagy, akit meg nem is ismersz....
azt elhiszem, hogy nem erdekel, hiszen az anonimitas szent -
#348 moziba nam voltam mar vagy masfel eve
ha jol emlexem akkor a skorpio kiraőyat neztuk (egy kis kiruccanas gyorbe) -
#346 fantom of the opera isz hir
inszajd jo majnd... -
#345 Jó meglátás :) -
#344 Nemt'om, mert a Nagy Madách-ban menne, de ott júni-júli csak Operaház Fantomja van műsoron :((
De a Kamarában vannak még jó darabok.
Fiatalok! Mit érdemes ma moziban megnézni? -
#343 helloo carlos
rosz volt a startod...
azzal nyitottal egy no elot, hogy le akarsz kapni egy koleginat
utana, meg hogy kozben van baratnod
es a vegen behizelegted magad, hogy ugy sem akarsz vele kavarni...
erre mondjak, hogy hatraszalto a rajtnal -
#342 az az Ad studio?
csak vicceltem -
#340 Nem! De most már tudom...
Mikor megyünk megnézni? -
#339 Te SOMA! Tudtad, hogy van Páratlan Páros2 is? -
#336 Hiba volt :)))
De talán majd egyszer... ki tudja -
#334 Nincs Veled semmi bajom. Csak nem igazán értem mért szeretnéd ennyire látni azt a képet. Semmi különös nincs rajta :)
Amit meg én nem értek, az az, hogy én Neked teljesen idegen vagyok. Te idegenekben szoktál csalódni? Én csak olyanokban csalódnék max, akiket ismerek. Vagy ha mondjuk megígérnek valamit és nem tartják be - ebben az egy esetben lehetne akár idegen is -, de én nem ígértem neked semmit! -
#331 Nem tudom, hogy jobb lenne-e, ha ismernénk egymást Carlos-sal :))))
Üdvözlést thx.! -
Nem értem a kérdésed? Neked miért is kéne örülnöm? -
#329 Egy csomóan?!?!?!?
Soma azért, hogy megismerjen mikor találkozunk.
Úgyhogy talán a Zakikának küldöttet róhatod föl, de... mind1.
A csalódás meg... ne várj el senkitől semmit, és nem fogsz csalódni :) -
#327 Ne bánkódj! Ők még nem ismernek.
Egyébként most vettem észre, hogy beregisztráltad magad. Üdvözlünk köreinkben.
-
#325 Miért csalódtál?? Jobb ez így Neked, hidd el :) -
#323 Nemto'm. Úgy látszik semmennyire nem vagyok népszerű, mert nem akarnak itt velem még "kavarni" sem :))))) -
#322 De azért a kollegínánál eszedbe jutott :)))
"Ezek után meg persze, mert eszembe sem jutna Veled "kavarni"."
Na! Most magam alá zuhonok... -
#321 Milyen népszerű vagy Arch? -
#319 Ezek után??? Inkább nem. :) De én amúgy sem vagyok szép. Bár tangát hordok én is. :) -
#317 Ha csak egyszer, akkor én nem adok tanácsot. Főleg ha bnőd is van. -
#314 kerdezd meg tole
vegul is szobol ert az ember -
#313 Csak egyszer szeretnéd a ... vagy komolyabban gondolod? -
#312 "Igen? Nekem nem úgy tűnik!" ...